Unetute nurgake
Sõnamaraton
la-femme 12. märts 2011, kl 10.27 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Tubli, diip!
Minu arvamus on, et armastusel on siiski piirid!
Ühel on täpsusemaania, teisel täiusehullus.
Kumb on parem?
Ühed ohtlikud mõlemad....
Kumb saab rohkem petta:
kas see,
kes usub poolt ja saab kolmveerandiga petta
või see, kes
usub veerandit ja saab poolega petta
"See teeb ju sama välja:)"
M.O:T:T....mida oligi tarvis tõestada!
Minu arvamus on, et armastusel on siiski piirid!
Ühel on täpsusemaania, teisel täiusehullus.
Kumb on parem?
Ühed ohtlikud mõlemad....
Kumb saab rohkem petta:
kas see,
kes usub poolt ja saab kolmveerandiga petta
või see, kes
usub veerandit ja saab poolega petta
"See teeb ju sama välja:)"
M.O:T:T....mida oligi tarvis tõestada!
Anja 12. märts 2011, kl 10.29 |
la-femme 12. märts 2011, kl 10.32 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Mõned lihtsamad küsimused ka:
Kuidas saavad ööd kuuvalged olla, kui kuu on kollane?
Kas pimedad mõtteid saavad lugeda?
Kuidas hambuni relvastatud sõdurid süüa saavad?
Kas silmaarstid võivad kõrvalt teenida?
Kas teetöölised võivad kohvipausi teha?
Kas lillad jäävad kollatõppe?
Miks kaine inimene peab bussis täispileti ostma?
Kas tätoveerija töö läheb alati nahka?
Kui viin on värvitu, miks siis öeldakse valge viin?
Kuidas saavad ööd kuuvalged olla, kui kuu on kollane?
Kas pimedad mõtteid saavad lugeda?
Kuidas hambuni relvastatud sõdurid süüa saavad?
Kas silmaarstid võivad kõrvalt teenida?
Kas teetöölised võivad kohvipausi teha?
Kas lillad jäävad kollatõppe?
Miks kaine inimene peab bussis täispileti ostma?
Kas tätoveerija töö läheb alati nahka?
Kui viin on värvitu, miks siis öeldakse valge viin?
diip 12. märts 2011, kl 10.42 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
Anja 13. märts 2011, kl 10.40 |
la-femme 13. märts 2011, kl 15.42 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Kuulake vahepeal linnulaulu ka! Suviseid siristajaid.:)))
Rulatajatel paistab lõbu laialt olevat!
http://www.objekt2011.ee/
Rulatajatel paistab lõbu laialt olevat!
http://www.objekt2011.ee/
la-femme 20. märts 2011, kl 09.40 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Oeh, miks küll minul ei vea!:(((
Tahtsin eile superkuud vaadata, aga juba hommik tõotas halba - selline ühtlaselt hall taevas, kust mingitki selginemist õhtuks polnud loota. Nii ka loomulikult läks. Täna jälle sama lugu.
Kui nüüd ilmateade ei peta, siis homme õhtuks peaksid olud pisut paranema, aga kuu tõus on nihkunud eilsega võrreldes juba 3 tundi ja 22 minutit hilisemale ajale. No küll käib see tal kähku! Ilmselt jääb ta ka järjest väiksemaks.
Ma pole kunagi süvenenud aegade võrdlusse, aga eile tegin seda ja täitsa huvitav oli vaadata:
http://www.astronoomia.ee/tahistaevas/efemeriidi...
Arvan, et vingerpussi mängis tegelikult see ülimalt pettunud noormees, kes oma nägu nii suurelt ja selgelt ei taha näidata ja sellepärast pilved ette puhus:
Kuuprintsess ja noormees
Üks noormees olevat kangeste kuupaistel magada tahtnud, sest siis nägevat ta unes näkineide. Ühel ööl oli kuuprintsess tema juurde tulnud ja ta ilusate pikkade kullakarva juustega mänginud. Noormees oli printsessi kinni püüdnud ja küsinud, kas see ei tahaks talle naiseks tulla. Printsess lubanud seda, kui ta oma ilusad juuksed ära lõikab ja näkineidudele annab.
Järgmisel päeval lõiganudki mees juuksed ära ja andnud need näkineidudele, kes neist redeli teha lubanud, mida mööda mees kuule pääsevat. Sääl peetavat pulmad.
Kui redel valmis oli, roninud mees kuule ja läinud kuuprintsessi juurde.
See ütelnud aga, et ta teda nüüd, kus tal enam oma ilusaid juukseid pole, meheks ei tahtvat.
Kui mees alla tahtnud tulla, pole ta enam redelit leidnud ja pidanud kuule jääma,
kust me teda veel nüüdki täiskuu ajal mõruda näoga alla näeme vahtimas.
Tahtsin eile superkuud vaadata, aga juba hommik tõotas halba - selline ühtlaselt hall taevas, kust mingitki selginemist õhtuks polnud loota. Nii ka loomulikult läks. Täna jälle sama lugu.
Kui nüüd ilmateade ei peta, siis homme õhtuks peaksid olud pisut paranema, aga kuu tõus on nihkunud eilsega võrreldes juba 3 tundi ja 22 minutit hilisemale ajale. No küll käib see tal kähku! Ilmselt jääb ta ka järjest väiksemaks.
Ma pole kunagi süvenenud aegade võrdlusse, aga eile tegin seda ja täitsa huvitav oli vaadata:
http://www.astronoomia.ee/tahistaevas/efemeriidi...
Arvan, et vingerpussi mängis tegelikult see ülimalt pettunud noormees, kes oma nägu nii suurelt ja selgelt ei taha näidata ja sellepärast pilved ette puhus:
Kuuprintsess ja noormees
Üks noormees olevat kangeste kuupaistel magada tahtnud, sest siis nägevat ta unes näkineide. Ühel ööl oli kuuprintsess tema juurde tulnud ja ta ilusate pikkade kullakarva juustega mänginud. Noormees oli printsessi kinni püüdnud ja küsinud, kas see ei tahaks talle naiseks tulla. Printsess lubanud seda, kui ta oma ilusad juuksed ära lõikab ja näkineidudele annab.
Järgmisel päeval lõiganudki mees juuksed ära ja andnud need näkineidudele, kes neist redeli teha lubanud, mida mööda mees kuule pääsevat. Sääl peetavat pulmad.
Kui redel valmis oli, roninud mees kuule ja läinud kuuprintsessi juurde.
See ütelnud aga, et ta teda nüüd, kus tal enam oma ilusaid juukseid pole, meheks ei tahtvat.
Kui mees alla tahtnud tulla, pole ta enam redelit leidnud ja pidanud kuule jääma,
kust me teda veel nüüdki täiskuu ajal mõruda näoga alla näeme vahtimas.
Rexx 20. märts 2011, kl 11.02 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
Rexx 20. märts 2011, kl 11.05 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
la-femme 20. märts 2011, kl 11.26 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Rexx 20. märts 2011, kl 16.51 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
-frukt- 20. märts 2011, kl 18.02 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
la-femme 20. märts 2011, kl 18.50 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Lisaks sellele, et sa superkuust kuulnud pole, ei vaata sa ka Aktuaalset Kaamerat!:) Eile õhtul räägiti seal temast pikalt-laialt.
Või jäid sa järjekordselt teleka ette magama....kuigi ilmateade on ju saate lõpus ja selleks ajaks oleks pidanud juba üles ärkama......:D:D
Aga olgu, loe siis lähemalt siit:
http://www.ilm.ee/?48644
Või jäid sa järjekordselt teleka ette magama....kuigi ilmateade on ju saate lõpus ja selleks ajaks oleks pidanud juba üles ärkama......:D:D
Aga olgu, loe siis lähemalt siit:
http://www.ilm.ee/?48644
la-femme 20. märts 2011, kl 18.56 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Mis noormehesse puutub, kes mõru näoga kuu pealt alla vahib, siis võib-olla ta muutus hoopis kivikujuks nagu tudengipaar Tartus Raekoja platsil?
Või Kalevipoja ema Linda?
Või kivivalvur Ropka?
Niobe?
Kass Parm Viplala lugudes?
Või.....ah, kes neid kõiki üles lugeda jõuab!
Toimetatud 1 kord(a). Viimati la-femme 20.03.2011 20.34.
Või Kalevipoja ema Linda?
Või kivivalvur Ropka?
Niobe?
Kass Parm Viplala lugudes?
Või.....ah, kes neid kõiki üles lugeda jõuab!
Toimetatud 1 kord(a). Viimati la-femme 20.03.2011 20.34.
-frukt- 20. märts 2011, kl 19.12 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
tänan lingi eest!
"Superkuu" nimetus pärineb astroloog Richard Nolle'lt, kelle väitel põhjustab Kuu tavapärasest suurem lähedus Maale mitmesuguseid looduskatastroofe, kuid teadlased on kõik vastavasisulised teooriad ümber lükanud."
-nõustun täielikult selle Nollega! teadlased käigu kuu peale oma teooriatega:(
"Superkuu" nimetus pärineb astroloog Richard Nolle'lt, kelle väitel põhjustab Kuu tavapärasest suurem lähedus Maale mitmesuguseid looduskatastroofe, kuid teadlased on kõik vastavasisulised teooriad ümber lükanud."
-nõustun täielikult selle Nollega! teadlased käigu kuu peale oma teooriatega:(
la-femme 20. märts 2011, kl 20.48 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
la-femme 20. märts 2011, kl 20.57 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
skiso 21. märts 2011, kl 11.18 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,429 |
superkuu on juuli
mind ei ole võimalik selles küsimuses ümber veenda
http://etv.err.ee/arhiiv.php?kullafond...
http://etv.err.ee/arhiiv.php?kullafond...
Oo, meil on külaline käinud!:)
Härra skiso isiklikult!:D
Kahju, et kedagi kodus ei olnud, oleks kohvi pakkunud ja veidi juttu puhunud.
Külakosti on ka toodud - aitäh! - kohe vaatame, mis see on.:)))
Aga see, et ta end ümber veenda ei lase, aina lisab tema aktsiatele väärtust juurde.
Inimesel peavad kindlad põhimõtted olema!:)
Härra skiso isiklikult!:D
Kahju, et kedagi kodus ei olnud, oleks kohvi pakkunud ja veidi juttu puhunud.
Külakosti on ka toodud - aitäh! - kohe vaatame, mis see on.:)))
Aga see, et ta end ümber veenda ei lase, aina lisab tema aktsiatele väärtust juurde.
Inimesel peavad kindlad põhimõtted olema!:)
skiso 21. märts 2011, kl 19.38 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,429 |
külalised on head ainult kaks korda
siis kui tulevad ja siis kui ära lähevad
ma olin hea kaks korda vahepeal
11:18 ja 11:19
aga aktsiatega on lood kehvakesed
mul pole mitte ühtegi serveerida, emiteerida ega marineerida
on ainult osakud
kolhoosi omad
a need on kah kellegi teise käes kusagil
kunagi olid kollased kaardid kah
(mitte need jalgpalli ega superstaari omad, vaid RKO-d e rahvakapitali obligatsioonid - on alles nimi eksole!)
enam ei ole. maimäleta enam kuhu ma nad toppisin
seega jube segane lugu
hea küll. ma ei risusta rohkem Teie Sõnamaratoni
ahjaa, külakosti kah
ma olin hea kaks korda vahepeal
11:18 ja 11:19
aga aktsiatega on lood kehvakesed
mul pole mitte ühtegi serveerida, emiteerida ega marineerida
on ainult osakud
kolhoosi omad
a need on kah kellegi teise käes kusagil
kunagi olid kollased kaardid kah
(mitte need jalgpalli ega superstaari omad, vaid RKO-d e rahvakapitali obligatsioonid - on alles nimi eksole!)
enam ei ole. maimäleta enam kuhu ma nad toppisin
seega jube segane lugu
hea küll. ma ei risusta rohkem Teie Sõnamaratoni
ahjaa, külakosti kah
Mis te ometi räägite, härra skiso! Te ei risusta vähimalgi määral minu Sõnamaratoni. Vastupidi, mul oli suur rõõm teid siin näha!:)))
Alati, kui ma kellegagi koos oma teekonda jätkata saan, kaovad kilomeetrid märkamatult.:)))
Loodan siiski Teid siin jälle näha!:)))
Tänan külakosti eest!:)))
Mul on küll mingid eelarvamused teatud lippude suhtes, kuid loodan, et te mind ehmatada ei tahtnud.....
Alati, kui ma kellegagi koos oma teekonda jätkata saan, kaovad kilomeetrid märkamatult.:)))
Loodan siiski Teid siin jälle näha!:)))
Tänan külakosti eest!:)))
Mul on küll mingid eelarvamused teatud lippude suhtes, kuid loodan, et te mind ehmatada ei tahtnud.....
la-femme 21. märts 2011, kl 20.06 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Vaadake, härra skiso, mul ei jäänud see sugugi märkamata, et Te 11:19 ühe kena luuletuse olite kirjutanud, kuid selles teemas seal tohib ainult luulekeeles rääkida, ja kuna mina seda ei valda, olin kodukorda austava inimesena sunnitud vait olema.
Tunnistan, et olen muidu Teie luule suur austaja!:)))
Tunnistan, et olen muidu Teie luule suur austaja!:)))
skiso 21. märts 2011, kl 20.06 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,429 |
la-femme 21. märts 2011, kl 20.11 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
la-femme 21. märts 2011, kl 20.14 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Rexx 21. märts 2011, kl 20.43 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
la-femme 21. märts 2011, kl 21.40 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Rexx 21. märts 2011, kl 21.55 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
la-femme 21. märts 2011, kl 22.00 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Ei, Rex, sul on tänased ajalehed lugemata, nagu ma aru saan.
Teen sulle asja pisut lihtsamaks:
http://www.ohtuleht.ee/419007
Teen sulle asja pisut lihtsamaks:
http://www.ohtuleht.ee/419007
Rexx 21. märts 2011, kl 22.08 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
Lisa postitus