Tere kõigile!
Kuda sa panther nii nigelalt ja sõnakehvalt siin teemas esined?:)))
Annan parem nimekirja teemadest, mis võiks näiteks jutuks tulla tänasel päeval ja mida seltskonnas/pidudel alatasa tehakse.:)))) Naljaga pooleks, mõistagi.:)))
A) Komplimendid väljanägemise kohta: ”kui elegantne te välja näete”, ”kui kena kleit teil on”, ”te nahk on suurepärases vormis”. Seljataga imestatakse isekeskis kui inetult kõik riides olid ja kui halvad välja nägid.
Siin suheldes saab kahjuks vist vaid sõnakasutust kiita, muud pole näha, võib vaid ette kujutada.:))
B) Hiljutised reisid: ”sa pead Arubal ära käima, seal on nii fantastiline”, ”pole midagi paremat kui suveõhtul Cancunis mere ääres martinit juua”. Tegelikult ei tundnud keegi seal erilist lõbu, ainult vabadust (paar päeva, see lihtsalt peab meeldima, selle peale kulutati raha).
C) Veel reisidest, seekord kohtadesse, mida võib ka kritiseerida: ”ma olin Rio de Janeiros, te ei kujuta ette, kui kuritegelik linn”, ”viletsus Calcutta tänavatel on muljet avaldav.”. Sisimas tuntakse ennast kaugemal olles lihtsalt võimukamalt ja oma elu närusesse reaalsusesse tagasi jõudes priviligeeritumalt, reaalsusesse, kus pole vähemalt viletsust ja vägivalda.
D) Uued ravivõimalused: ”juua nädal aega nisukõrremahla ja juuksed näevad hoopis paremad välja”, ”ma olin kaks päeva ühes Biarritži kuurortis, vesi avab poorid ja eemaldab mürgid”. Järgmisel nädalal avastavad nad, et nisukõrrel pole mingit väärrtust ja et ükskõik milline soe vesi avab poorid ja eemaldab mürgid.
E) Muud: ”ammu pole seda ja seda näinud, mida ta ka teeb?”, ”tead, et see naine müüs oma korteri maha, sest tal on rahadega kitsas”. Võib taga rääkida ja kritiseerida neid, keda pole peole kutsutud, lõpuks süütu ja vaga nägu pähe teha ning öelda, et ”aga ikkagi on ta erakordne inimene.”
F) Mõned isiklikud kaebused, lihtsalt selleks, et laua äärde natuke vürtsi lisada. ”tahaksin, et mu elus juhtuks midagi uut”, ”ma olen oma laste pärast nii mures, see, mida nad kuulavad, pole muusika ja see, mida nad loevad, pole kirjandus. Nad ootavad, et need, kellel on samad probleemid, omalt poolt ka sõna sekka ütleksid, siis ei tunne nad enanst üksi ja lahkuvad õnnelikena.
G) Intelligentsetel sõnavõttudel nagu täna, võtame arutluse alla Lähis-Ida sõja, islami probleemid, uue näituse, moodsa filosoofi, fantastilise raamatu, mida keegi ei tea, muusika, mis pole enam selline nagu enne; me avaldame üksteisele oma intelligentseid ja sensatsioonilisi seisukohti, mis on täiesti vastupidised sellele, mida me mõtleme – me teame, kui raske on näitustel käia, neid jubedaid raamatuid lugeda, surmigavaid filme vaadata – ja ainult selleks, et oleks päeval, nagu täna, millestki rääkida.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jätkuvalt ilusat laupäeva!:)