Unetute nurgake
Kevad? Kevad! Kevad....
Rexx 05. juuni 2011, kl 21.27 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
-frukt- 05. juuni 2011, kl 21.31 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 814 |
Rexx Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> spaas on mõnusalt soe vesi ujumiseks.:)))) mujal vist siiski külmavõitu.
ma täiendaks, et seoses soojade ilmadega on ka spaas vesi mõnusalt soojaks läinud:D
aknad ju klaasist ja päike teeb oma töö!
mullivann suisa kõrvetas, see ju nii pisike, suurel basseinil võtab keemaminek veel aega...
-------------------------------------------------------
> spaas on mõnusalt soe vesi ujumiseks.:)))) mujal vist siiski külmavõitu.
ma täiendaks, et seoses soojade ilmadega on ka spaas vesi mõnusalt soojaks läinud:D
aknad ju klaasist ja päike teeb oma töö!
mullivann suisa kõrvetas, see ju nii pisike, suurel basseinil võtab keemaminek veel aega...
vinge päss 05. juuni 2011, kl 21.35 |
diip 06. juuni 2011, kl 19.48 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
imestaja 06. juuni 2011, kl 20.17 |
c*) 06. juuni 2011, kl 20.33 |
panther 06. juuni 2011, kl 21.15 |
Õhtust!
Osad lapsed nimetavad vasikaid ka mumuudeks.:) Minu oma igatahes ei tunne vassusid. Ma ise olen ka vist kuskilt imelikust kohast pärit:), pole vassudest kuulnud. Maal öeldi "vaskas" ja asi tahe.:))) Seepärast ei maksa mõne inimese puhul imestada, et ta pole seda või teist väljendit kuulnud. Linnalapsed ei tea loomade lühendeist ka vist eriti midagi. Peaasi, et automargid selged on...:)))))
Osad lapsed nimetavad vasikaid ka mumuudeks.:) Minu oma igatahes ei tunne vassusid. Ma ise olen ka vist kuskilt imelikust kohast pärit:), pole vassudest kuulnud. Maal öeldi "vaskas" ja asi tahe.:))) Seepärast ei maksa mõne inimese puhul imestada, et ta pole seda või teist väljendit kuulnud. Linnalapsed ei tea loomade lühendeist ka vist eriti midagi. Peaasi, et automargid selged on...:)))))
आवारा बिल्ली 06. juuni 2011, kl 21.23 |
panther 06. juuni 2011, kl 21.48 |
:)))) Täitsa lõpp, mu 3-aastane ei oska isegi beebi öelda. Teatab vaid mingi imeliku häälega peenelt beibi nagu inglased seda teevad.:)))) Hääldus on perfektne. Alati tuleb teda kuulates naer peale....:)))) Räägibki mul segamini vene-, inglise-, saksa- ja eesti keelt. Vahel on vaja päris pingutada, et aru saada, millest jutt või mida ta tahab näiteks.
A selle vasika koha pealt veel ni palju, et mul vanavanemad rääkisid murdes "vaskas".:)))))))))) Siis oli neil veel olemas väljend "õhvake". See käis siis noorlooma kohta, kes polnud enam vasikas, aga mitte veel ka lehm.:)))
A selle vasika koha pealt veel ni palju, et mul vanavanemad rääkisid murdes "vaskas".:)))))))))) Siis oli neil veel olemas väljend "õhvake". See käis siis noorlooma kohta, kes polnud enam vasikas, aga mitte veel ka lehm.:)))
Lisa postitus