Unetute nurgake
Tänane päevapakkumine
-diip- 17. oktoober 2014, kl 23.04 |
Pixie 17. oktoober 2014, kl 23.08 |
p. 18. oktoober 2014, kl 09.17 |
p. 18. oktoober 2014, kl 12.13 |
Hõimupäeva mõlgutusi
xxxxxx
saime Lätist panderolli
panderollis liivi keel,
võtke mälestuseks see
võtke päris endale
kirjutasid liivlased,
meie keelt pole enam vaja
läti keelel kenam kaja
Jaak Prozes
------------------------
Kallid liivlased!
Aitäh teile, et saatsite oma keele meile ega visanud prügikasti!
Kahjuks pole ka meil seda vaja, sest meil on endil väga kaunikõlaline keel. Kunagi oli see Itaalia järel maailmas teisel kohal, kuid inglise keele pealetungiga kaasneva suure surve tõttu on nüüdseks tükk maad madalamale langenud. Läti keel jääb meist siiski veel kaugele maha.
Saadame teie keele järgmise laevaga Soome. Seal on suur ja jõukas eestlaste kogukond, kes väljaspool kodu oma keeles rääkida ei saa. Kindlasti võtavad nad saadetise armulikult vastu ja pikkadel pimedatel talveõhtutel tegelevad sellega natuke.
Teie hõimuvelled
.......................................................................
Liivi keel peab ikka päris kole olema, kui läti keel temast veel kenam on?
Lisan saadetisele ka kodused ja soojad Lehte Hainsalu värsiread:
Ma kuulen! ... Privet!
Okei. Eks teemegi nii …
Okei, okei. Tsau!
xxxxxx
saime Lätist panderolli
panderollis liivi keel,
võtke mälestuseks see
võtke päris endale
kirjutasid liivlased,
meie keelt pole enam vaja
läti keelel kenam kaja
Jaak Prozes
------------------------
Kallid liivlased!
Aitäh teile, et saatsite oma keele meile ega visanud prügikasti!
Kahjuks pole ka meil seda vaja, sest meil on endil väga kaunikõlaline keel. Kunagi oli see Itaalia järel maailmas teisel kohal, kuid inglise keele pealetungiga kaasneva suure surve tõttu on nüüdseks tükk maad madalamale langenud. Läti keel jääb meist siiski veel kaugele maha.
Saadame teie keele järgmise laevaga Soome. Seal on suur ja jõukas eestlaste kogukond, kes väljaspool kodu oma keeles rääkida ei saa. Kindlasti võtavad nad saadetise armulikult vastu ja pikkadel pimedatel talveõhtutel tegelevad sellega natuke.
Teie hõimuvelled
.......................................................................
Liivi keel peab ikka päris kole olema, kui läti keel temast veel kenam on?
Lisan saadetisele ka kodused ja soojad Lehte Hainsalu värsiread:
Ma kuulen! ... Privet!
Okei. Eks teemegi nii …
Okei, okei. Tsau!
p. 22. oktoober 2014, kl 00.05 |
diip 26. oktoober 2014, kl 00.57 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
Üks legendaarne mängusait näitab jälle elumärke http://homeoftheunderdogs.net/
p. 30. oktoober 2014, kl 10.17 |
p. 30. oktoober 2014, kl 23.35 |
-diip- 31. oktoober 2014, kl 00.02 |
Mida tähendab üle haritud? Üks võimalus, et haridust on rohkem, kui loomuliku intelligentsi põhjal võiks eeldada.
On see halb? Võimalik, et üle haritud inimene on sattunud kokku üle jõu käivalt keeruliste teemadega ja seetõttu pinna täiesti alt kaotanud. Viibib alalises segasusseisundis.
On see halb? Võimalik, et üle haritud inimene on sattunud kokku üle jõu käivalt keeruliste teemadega ja seetõttu pinna täiesti alt kaotanud. Viibib alalises segasusseisundis.
moosimadu 31. oktoober 2014, kl 03.17 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 233 |
p. 31. oktoober 2014, kl 10.16 |
Tere, mu head alalised kaaslased, diip ja moosimadu.:)))
Pixiele viipan ka eemalt.:)
Kena päev täna. Päike paistab, laadige oma akud täis.
-----------------------------------------------
Üleharitusest. Anumad võivad vahel nii täis olla, et isegi piisake andestust sinna enam ära ei mahu. Lepituseks pakutud käe vastuvõtmisest rääkimata.
Pixiele viipan ka eemalt.:)
Kena päev täna. Päike paistab, laadige oma akud täis.
-----------------------------------------------
Üleharitusest. Anumad võivad vahel nii täis olla, et isegi piisake andestust sinna enam ära ei mahu. Lepituseks pakutud käe vastuvõtmisest rääkimata.
moosimadu 31. oktoober 2014, kl 18.37 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 233 |
p. 31. oktoober 2014, kl 19.28 |
moosimadu 01. november 2014, kl 02.28 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 233 |
p. 01. november 2014, kl 10.21 |
moosimadu 01. november 2014, kl 10.38 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 233 |
p. 01. november 2014, kl 19.01 |
LLugesin ajalehest Jaan Kaplinski arvamust kakskeelsete tänavasiltide kohta Ida-Virumaal:
"Neis piirkondades võiksid tänavasildid olla kakskeelsed kasvõi päris arvukate Eestisse saabuvate vene turistide tõttu, kes siin oma sisseoste teevad."
Kas lugupeetud kirjanikuhärra arvab tõsimeeli, et venelased on nii rumalad, et ei tunne ladina tähti? Vene keelde tõlkida tänavanimesid ju ei saa.
"Neis piirkondades võiksid tänavasildid olla kakskeelsed kasvõi päris arvukate Eestisse saabuvate vene turistide tõttu, kes siin oma sisseoste teevad."
Kas lugupeetud kirjanikuhärra arvab tõsimeeli, et venelased on nii rumalad, et ei tunne ladina tähti? Vene keelde tõlkida tänavanimesid ju ei saa.
:p 01. november 2014, kl 19.09 |
p. 01. november 2014, kl 19.54 |
moosimadu 02. november 2014, kl 08.45 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
-diip- 02. november 2014, kl 16.37 |
p. 02. november 2014, kl 20.21 |
Diip, ma palun väga vabandust, et su kohta laimu ja valet levitasin. Mingid hääled mu peas seda teha ei käskinud ja täiesti ärkvel olin ka, seega pole mul enda kaitseks midagi öelda. Ma lihtsalt vaistlikult arvasin, et küllap sa üks julge poiss ikka oled, kui siin põhiliselt naiste seltskonnas nii hästi vastu pead.
Ma loodan, et sa mu vabanduse vastu võtad. Vastasel juhul oleks mul eetiline siit lahkuda ja sellest oleks mul väga kahju, sest nii palju päevapakkumisi on veel tegemata.
Ps Millega sa need paar päeva tegelesid? Ehk annad väikese ülevaate? Seitsmekümne seast ma sind ei leidnud, aga ega ma kõike nii täpselt ei näinud ka.
Ma loodan, et sa mu vabanduse vastu võtad. Vastasel juhul oleks mul eetiline siit lahkuda ja sellest oleks mul väga kahju, sest nii palju päevapakkumisi on veel tegemata.
Ps Millega sa need paar päeva tegelesid? Ehk annad väikese ülevaate? Seitsmekümne seast ma sind ei leidnud, aga ega ma kõike nii täpselt ei näinud ka.
moosimadu 02. november 2014, kl 21.02 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
-diip- 02. november 2014, kl 21.08 |
-diip- 02. november 2014, kl 21.12 |
Osad on juba aastaid siin foorumis tegutsenud. Kunagi oli juttu nii sugudest kui vanustest. Eks vanadest teemadest leia.
Mina vahel imestan, kuidas sünnipäevasid teada saadakse. Enda oma olen lahkesti küsimise peale avaldanud. Aga vahel on siin kellelegi õnnitlus üleval ja ma pole midagi kuulnud.
Mina vahel imestan, kuidas sünnipäevasid teada saadakse. Enda oma olen lahkesti küsimise peale avaldanud. Aga vahel on siin kellelegi õnnitlus üleval ja ma pole midagi kuulnud.
moosimadu 02. november 2014, kl 21.15 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
p. 02. november 2014, kl 21.18 |
Lisa postitus