Unetute nurgake
Tänane päevapakkumine
diip 03. oktoober 2013, kl 21.25 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
p 04. oktoober 2013, kl 17.25 |
-diip- 05. oktoober 2013, kl 18.30 |
Juulia 05. oktoober 2013, kl 20.04 |
-diip- 06. oktoober 2013, kl 13.26 |
la-femme 06. oktoober 2013, kl 16.42 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
No nii halva sõnumi järele ma küll siia ei tulnud!:(((
Krõbin kopsus ei ole muidugi hea märk, kuid loodame , et midagi hullu ka pole. Bronhides võib-olla kerge põletik.
Mul endal pole ammu palavikku olnud, ei mäletagi õieti, mis tunne see on. Tean, et palavikuga juuakse pärnaõieteed. Vaatasin netist, et põdrasamblatee oli vanasti tiisikuserohi. Ega sa ometi arva, et sul tiisikus on?:))
Kas tahad, ma jutustan sulle midagi? Muinas- või muidujuttu?
Krõbin kopsus ei ole muidugi hea märk, kuid loodame , et midagi hullu ka pole. Bronhides võib-olla kerge põletik.
Mul endal pole ammu palavikku olnud, ei mäletagi õieti, mis tunne see on. Tean, et palavikuga juuakse pärnaõieteed. Vaatasin netist, et põdrasamblatee oli vanasti tiisikuserohi. Ega sa ometi arva, et sul tiisikus on?:))
Kas tahad, ma jutustan sulle midagi? Muinas- või muidujuttu?
la-femme 06. oktoober 2013, kl 16.49 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Panen siia ühe värske anekdoodi. Naljahambad ei maga!:))
Liikluspolitseinik peatab ühest teeäärest teise vänderdava auto, mille roolis on Siiri ja küsib: "Proua Sõnajalg, kas te olete alkoholi tarvitanud?"
"Ainult vett!" vastab Siiri, käsi südamel.
"Aga minu arust on teil veinilõhnad!"
Siiri sirutab käed hardalt taeva poole ja hüüab: "Oo, Jeesus! Sa tegid seda jälle!"
(Selgituseks: ühes Kaana pulmas lõppes vein ja Jeesus muutis oma ema palvel vee veiniks. See oli tema esimene imetegu.)
Liikluspolitseinik peatab ühest teeäärest teise vänderdava auto, mille roolis on Siiri ja küsib: "Proua Sõnajalg, kas te olete alkoholi tarvitanud?"
"Ainult vett!" vastab Siiri, käsi südamel.
"Aga minu arust on teil veinilõhnad!"
Siiri sirutab käed hardalt taeva poole ja hüüab: "Oo, Jeesus! Sa tegid seda jälle!"
(Selgituseks: ühes Kaana pulmas lõppes vein ja Jeesus muutis oma ema palvel vee veiniks. See oli tema esimene imetegu.)
-diip- 06. oktoober 2013, kl 17.21 |
Vaata Siirit;) Ma mõtlen, kas kristlus ei tähenda inimese südametunnistuse üle irvitamist. Ja võib-olla ka jumala (kui ta on) tasalülitamist. Natuke koogutad, saad justkui patud andeks (omast arust), võid minna uut käkki keerama.
Kirikuõpetajate seas pidavat palju psühhopaate olema. Kindlasti valmistab neile heameelt, et õige ja hea inimene risti löödi. Samuti meeldib neile kujutlus suurest meelevaldsest bossist, kes keelab, käseb, poob ja laseb. Kõige meeldivam on bossi lakei olla, kes ka saab natuke lammastega manipuleerida.
Kirikuõpetajate seas pidavat palju psühhopaate olema. Kindlasti valmistab neile heameelt, et õige ja hea inimene risti löödi. Samuti meeldib neile kujutlus suurest meelevaldsest bossist, kes keelab, käseb, poob ja laseb. Kõige meeldivam on bossi lakei olla, kes ka saab natuke lammastega manipuleerida.
pixiebob 06. oktoober 2013, kl 18.09 |
la-femme 06. oktoober 2013, kl 18.55 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
-diip- 06. oktoober 2013, kl 19.10 |
la-femme 06. oktoober 2013, kl 19.18 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
-diip- 06. oktoober 2013, kl 19.23 |
la-femme 06. oktoober 2013, kl 22.12 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
-diip- 06. oktoober 2013, kl 23.28 |
-diip- 06. oktoober 2013, kl 23.30 |
la-femme 07. oktoober 2013, kl 18.34 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Kuidas läheb, diip? Kas põdrasamblatee aitas? Või tuli ikkagi arsti juurest abi otsima minna?
Enne, kui sõidad Pariisi, käi ära Nuustakul!:)
Milleks otsida ajalehtedest seda, mis on siinsamas käe-jala juures?
Ehk siis päevapakkumine eelmisel leheküljel.
Ilmar Trullil on kassiluuletusi õige mitu olnud, ma küll täpselt ei mäleta, kas see konkreetne juba olnud on. Aga vana ristsõna taaskasutamist on ette tulnud.
Ma jätsin paigutamised seekord üldse tegemata, sest kui selget pidepunkti alustamiseks pole, siis katse-eksituse meetodil pole neid mõtet lahendama hakata. Ega selle eest eriauhinda anta, et ühtki valget laiku pole.:))
Enne, kui sõidad Pariisi, käi ära Nuustakul!:)
Milleks otsida ajalehtedest seda, mis on siinsamas käe-jala juures?
Ehk siis päevapakkumine eelmisel leheküljel.
Ilmar Trullil on kassiluuletusi õige mitu olnud, ma küll täpselt ei mäleta, kas see konkreetne juba olnud on. Aga vana ristsõna taaskasutamist on ette tulnud.
Ma jätsin paigutamised seekord üldse tegemata, sest kui selget pidepunkti alustamiseks pole, siis katse-eksituse meetodil pole neid mõtet lahendama hakata. Ega selle eest eriauhinda anta, et ühtki valget laiku pole.:))
-diip- 07. oktoober 2013, kl 19.00 |
Käisin arsti juures. Analüüside tulemusi veel ei ole, aga kahtlustatakse kopsupõletikku.
Enesetunne on nagu tsipa parem. Nii halb ei ole köhida.
Tahan küll kogu MR ära lahendada. Mulle isegi meeldivad need „erilised” vahel rohkem kui tavalised ristsõnad. Selle kolmandaga võib aga palju aega minna.
Enesetunne on nagu tsipa parem. Nii halb ei ole köhida.
Tahan küll kogu MR ära lahendada. Mulle isegi meeldivad need „erilised” vahel rohkem kui tavalised ristsõnad. Selle kolmandaga võib aga palju aega minna.
-diip- 07. oktoober 2013, kl 19.10 |
la-femme 07. oktoober 2013, kl 19.31 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Kust sa selle kopsupõletiku üles korjasid? Pole ju enam nii, et kui "heidad maa pääle õhukese särgiga maha suve ajal kuuma ihuga, siis on sul haigus käes."
Aga kui sa kõik mõistatused ära lahendad, ehk ütled siis, mis oli augustikuu nr.3-e vastus? Ruudustiku täitmine tuli küll ilusti välja, kuid mingit mõistlikku sõnaühendit ma äärtelt kokku lugeda ei osanud.
Aga kui sa kõik mõistatused ära lahendad, ehk ütled siis, mis oli augustikuu nr.3-e vastus? Ruudustiku täitmine tuli küll ilusti välja, kuid mingit mõistlikku sõnaühendit ma äärtelt kokku lugeda ei osanud.
-diip- 07. oktoober 2013, kl 19.38 |
la-femme 07. oktoober 2013, kl 19.52 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
noh 07. oktoober 2013, kl 21.18 |
päevataja 08. oktoober 2013, kl 11.10 |
la-femme 08. oktoober 2013, kl 18.33 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Misasja sa, noh, siin sellisel kellaajal veel ringi sahistasid? Kas sa ei tea, et haiged ja lapsed peavad kell üheksa voodis olema? Niimoodi ei saa ju magama jääda.
Ma panin endal arvutigi kinni, et hiire krõbin haige und ei segaks.
Diibilt ootaks ka uudiseid, kui tervis tal vähegi tõusta lubab.
Ma panin endal arvutigi kinni, et hiire krõbin haige und ei segaks.
Diibilt ootaks ka uudiseid, kui tervis tal vähegi tõusta lubab.
noh 08. oktoober 2013, kl 19.20 |
la femme...ma olen natuke vanemaks saanud..ja magama lähen nagu alati 21.30:PPPPP...seega täitsa kellaajas:P...aga egas väike köha sega tööl käimist...seega ei ole haigete nimekirjas:P
...ja diibile võiks veel soovitada...kapsalehe või takjalehe kasutamist....see tähendab ...kopsukohad nendega katta ja siis rätik ümber...ja küüslauk..jua väike seksovärk lõpuks:P ...siis peaks terve nagu porgand olema:PP
...ja diibile võiks veel soovitada...kapsalehe või takjalehe kasutamist....see tähendab ...kopsukohad nendega katta ja siis rätik ümber...ja küüslauk..jua väike seksovärk lõpuks:P ...siis peaks terve nagu porgand olema:PP
la-femme 08. oktoober 2013, kl 19.31 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
la-femme 08. oktoober 2013, kl 19.38 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
noh 08. oktoober 2013, kl 20.42 |
kas diip on päevapakkuja?...diip vist käib siin külas...ja haiges olekus....ma ei tea..kas nii on ilus...võib ka nii mingi nakkus siin levima hakata...niiviisi:PPP
...ja üleüldse...la femme...mis diibi poputamine siin üleüldse käib...kus on võrdõiguslikus...me tahame ka jutukesi...kas me peame sellepärast haigeks jääma?:PP
...ja üleüldse...la femme...mis diibi poputamine siin üleüldse käib...kus on võrdõiguslikus...me tahame ka jutukesi...kas me peame sellepärast haigeks jääma?:PP
Lisa postitus