Unetute nurgake
APPI!
vihmauss1 06. november 2010, kl 10.51 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 354 |
autor x 06. november 2010, kl 10.57 |
vihmauss1 06. november 2010, kl 10.59 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 354 |
autor x 06. november 2010, kl 11.04 |
vihmauss1 06. november 2010, kl 11.10 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 354 |
autor x 06. november 2010, kl 11.14 |
vihmauss1 06. november 2010, kl 11.29 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 354 |
autor x 06. november 2010, kl 11.57 |
vihmauss1 06. november 2010, kl 16.55 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 354 |
no sa oled tubli, et midagi mõtlematult ei tee.
9 korda mõõdad,1 kord lõikad.
ma siin natuke kobisen veel. kui minul tsenseeriti ära nina, siis leidsin just gwendolini, kellel on lausa terve pea läind!
ma ei tea, peaks otse kaebused kokku koguma ja kuhugi pöörduma:P
kõik ma olen siin vaikselt ära kannatanud, näiteks kasvõi sinise pealetungi, kuid minu mõõt on täis!!!
9 korda mõõdad,1 kord lõikad.
ma siin natuke kobisen veel. kui minul tsenseeriti ära nina, siis leidsin just gwendolini, kellel on lausa terve pea läind!
ma ei tea, peaks otse kaebused kokku koguma ja kuhugi pöörduma:P
kõik ma olen siin vaikselt ära kannatanud, näiteks kasvõi sinise pealetungi, kuid minu mõõt on täis!!!
autor x 06. november 2010, kl 17.11 |
olin juba vahepeal igasugused rõngad unustanud, hea et meelde tuletasid.
ega mina ei augustagi end, vist. vähemalt mitte sealt kohast. kuigi mu sõbrannal on neid igalpool (kus pigem ei ole). lihtsalt unistasin. täna vähemalt arvan nii, et naturaalne naine on kõige ilusam. kes teab, kuidas homme arvan.
tegin salatit ja päris hea tuli, nüüd kukkusin sööma. ega ma jälle ei ole selles luuleteemas, kust kästi tõmmata minekut, kui luuletada ei oska?
aga kaebuse võiksite ju ikka esitada. mina olen harjunud igasuguste veidrustega, nii et see siin ei ole üldse nii veider. täiskuu ajal tuleb eriti huvitavaid pöördumisi asutusse. aga oma tööd võiks teha ikka südamega nad siin. sellepärast ma ei logi ka end sisse. poolik värk. pärast ei saa enam välja.
aga mis värvi sa tahad sinise asemel? ühel sinisel on juba 12 erinevat variatsiooni. kas tahad tumedamat või veel heledamat või hoopis kollast kolmel erineval moel?
valge põhi on vist kõige parem.
ega mina ei augustagi end, vist. vähemalt mitte sealt kohast. kuigi mu sõbrannal on neid igalpool (kus pigem ei ole). lihtsalt unistasin. täna vähemalt arvan nii, et naturaalne naine on kõige ilusam. kes teab, kuidas homme arvan.
tegin salatit ja päris hea tuli, nüüd kukkusin sööma. ega ma jälle ei ole selles luuleteemas, kust kästi tõmmata minekut, kui luuletada ei oska?
aga kaebuse võiksite ju ikka esitada. mina olen harjunud igasuguste veidrustega, nii et see siin ei ole üldse nii veider. täiskuu ajal tuleb eriti huvitavaid pöördumisi asutusse. aga oma tööd võiks teha ikka südamega nad siin. sellepärast ma ei logi ka end sisse. poolik värk. pärast ei saa enam välja.
aga mis värvi sa tahad sinise asemel? ühel sinisel on juba 12 erinevat variatsiooni. kas tahad tumedamat või veel heledamat või hoopis kollast kolmel erineval moel?
valge põhi on vist kõige parem.
vihmauss1 06. november 2010, kl 17.34 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 354 |
siin kuskil keegi pakkus välja, et autori riba võiks olla kollakasroheline ja tekstiosa hall. see oleks mulle väga meeldinud.
sinine oli kunagi väga pikalt mu lemmikvärv, kuid nüüd olen tast tüdinud.
ja kahju, et sinusugune algaja nende jurade pärast siia nüüd sisse ei taha logida:(
minumeelest kuskilt peaks ikka oma kontot saama ära ka kustutada kui karjuv vajadus tekib.
sinine oli kunagi väga pikalt mu lemmikvärv, kuid nüüd olen tast tüdinud.
ja kahju, et sinusugune algaja nende jurade pärast siia nüüd sisse ei taha logida:(
minumeelest kuskilt peaks ikka oma kontot saama ära ka kustutada kui karjuv vajadus tekib.
sabagat2ht 06. november 2010, kl 19.23 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 384 |
DelfiKass 06. november 2010, kl 19.29 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 270 |
vihmauss1 06. november 2010, kl 19.47 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 354 |
vihmauss1 06. november 2010, kl 19.50 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 354 |
sabagat2ht 06. november 2010, kl 19.50 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 384 |
autor x 06. november 2010, kl 20.05 |
sabagat2ht 06. november 2010, kl 20.21 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 384 |
DelfiKass 06. november 2010, kl 20.33 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 270 |
DelfiKass 06. november 2010, kl 20.37 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 270 |
Rexx 06. november 2010, kl 22.28 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
Toro1 06. november 2010, kl 23.18 |
V...U!!!!! Olen juba mitu aga tahtnud siin sona votta voi oma arvamust avaldada, aga nii kui ennast sisse login "Toro" nime all....nii enam miski ei toimi! Ei saa miskit "tarka" oelda ega yleyldse mitte midagi!!!!! RSK!!!! Kas moni helgem pea oskab oelda, et milles asi voiks olla?????
Antud teema kohta tahtsin oelda, et mitte alati ei istu laupaeva(ja ka reede) ohtul kodus....saab ikka valjas ka kaidus ja pulli tehtud. Aga vahel on monus ka kodus olla ja kamina ees veini juua ja tunda ennast monusalt(ei ole enam 20-e aastased).
Ja veel....Oskab akki keegi oelda, et miks "shovinistide" ja "feministide" nurka on kogunenud hulk moistuseinvaliide ja muidu lolli-jutu-ajajaid ja siia sellised normaalemat masti persoonid? Olen siin foorumites juba hulka aega ringi luusinud ja leidnud, et "unetud "on koige monusam paik, kuigi minu unetusest on asi paris kaugel...hihiiii....
Antud teema kohta tahtsin oelda, et mitte alati ei istu laupaeva(ja ka reede) ohtul kodus....saab ikka valjas ka kaidus ja pulli tehtud. Aga vahel on monus ka kodus olla ja kamina ees veini juua ja tunda ennast monusalt(ei ole enam 20-e aastased).
Ja veel....Oskab akki keegi oelda, et miks "shovinistide" ja "feministide" nurka on kogunenud hulk moistuseinvaliide ja muidu lolli-jutu-ajajaid ja siia sellised normaalemat masti persoonid? Olen siin foorumites juba hulka aega ringi luusinud ja leidnud, et "unetud "on koige monusam paik, kuigi minu unetusest on asi paris kaugel...hihiiii....
Rexx 06. november 2010, kl 23.39 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
viimane 07. november 2010, kl 00.00 |
unetu 07. november 2010, kl 00.34 |
viimane 07. november 2010, kl 00.43 |
kurb küll kui kiire on ja magada ei saa. ma lähen nüüd oma voodisse. panen pea pehmele padjale, tõmban teki kurguni ja sirutan end välja ning panen silmad kinni. loodan, et uni tuleb ilus. pole mingeid langevaid lennukeid, kolle ega tonte või saataneid. keegi ei ürita mind kirvega tükeldada, ära uputada või elusalt matta.
selle asemel näen unes pehmeid heljuvaid pilvekesi ja heljun ise nende peal näol õnnis naeratus ja hinges meeletu kergus. kui igav hakkab lendan üle maa ja mere, vaatan ilmaelu ja naudin lendamisetunnet. hommikul ärgates on kõik ääretult ilus ja vaimustav. tervitan päeva ja lähen tööle.
Head ööd kõigile kiirustajaile ja neile, kes lihtsalt igavusest siia lugema satuvad!:D
selle asemel näen unes pehmeid heljuvaid pilvekesi ja heljun ise nende peal näol õnnis naeratus ja hinges meeletu kergus. kui igav hakkab lendan üle maa ja mere, vaatan ilmaelu ja naudin lendamisetunnet. hommikul ärgates on kõik ääretult ilus ja vaimustav. tervitan päeva ja lähen tööle.
Head ööd kõigile kiirustajaile ja neile, kes lihtsalt igavusest siia lugema satuvad!:D
esimene 07. november 2010, kl 06.18 |
Lisa postitus