Unetute nurgake
hall on taevas ja....vägisi peab jõlutuju tekitama hakkama :)
huvitav ? 04. detsember 2011, kl 21.41 |
alissandra 05. detsember 2011, kl 11.02 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
-frukt- 05. detsember 2011, kl 11.16 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
oi-oi alissandrakene!
mis jutt!!!
kas sa ei tea, et see kingituste tagaajamine ja pakkimine ja kuuseallla sättimine näitab kui väga sa hoolid oma lähedastest! see on niiütelda kõige alus!
üks tõeline perekond saabki just sellest alguse.
nii toetad sa lisaks ka majanduse arengut, osaled euro positsioonide tugevdamisel ülemaailmsel valuutaturul, jne, jne.
mis jutt!!!
kas sa ei tea, et see kingituste tagaajamine ja pakkimine ja kuuseallla sättimine näitab kui väga sa hoolid oma lähedastest! see on niiütelda kõige alus!
üks tõeline perekond saabki just sellest alguse.
nii toetad sa lisaks ka majanduse arengut, osaled euro positsioonide tugevdamisel ülemaailmsel valuutaturul, jne, jne.
panther 05. detsember 2011, kl 11.20 |
Hommik!:)
No siis jaanuari lõpus allahindlustelt hakka uueks jõuluks kinke kokku juba ostma.:)
Tegelikult on võimalik ju kokku leppida omavahel, et sel aastal näiteks kinke ei tee. Pakud lähimatele sugulastele jõululõuna või õhtusöögi näiteks mõnusas õhkkonnas ja kogu moos.
Arusaadav, et ajab hulluks kui pead mitmekümnele inimesele hakkama mingeid kinke kokku pungestama.:) Jõulud on sel juhul mitte mingi rahulik püha vaid hullumeelne stressiallikas.
No siis jaanuari lõpus allahindlustelt hakka uueks jõuluks kinke kokku juba ostma.:)
Tegelikult on võimalik ju kokku leppida omavahel, et sel aastal näiteks kinke ei tee. Pakud lähimatele sugulastele jõululõuna või õhtusöögi näiteks mõnusas õhkkonnas ja kogu moos.
Arusaadav, et ajab hulluks kui pead mitmekümnele inimesele hakkama mingeid kinke kokku pungestama.:) Jõulud on sel juhul mitte mingi rahulik püha vaid hullumeelne stressiallikas.
alissandra 05. detsember 2011, kl 11.20 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
-frukt- 05. detsember 2011, kl 11.32 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
huvitav ? Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Millest küll selline paranoia naeratamise vastu? Vaid panther on asjast aru saanud.
eks igaüks vaatab asjale oma mätta otsast. minul on just vastupidine kogemus kuna kuulun nn. mittenaeratajate koolkonda.
saan aru, et see on teistele väga hirmus vaadata, et miks ma küll nii tõsine olen, kahtlustatakse, et olen üks hirmus tigedik! minu väljaütlemiste tagant otsitakse mingeid seal mitteolevaid süngeid põhjusi.
üritan siiski kuidagi vastu pidada.
kuid seda süüd ma endale küll võtta ei saa, nagu oleks ma mõnda naeratajat halvustanud! tegelikult ei salli ma üldse teiste arvustamist.
mina mõtlen, et kes tahab naeratada, lasku aga käia ja kes ei taha, see olgu nagu on.
(aga ma tunnen end normaalselt ja elu on ka sellisena elamistväärt)
-------------------------------------------------------
> Millest küll selline paranoia naeratamise vastu? Vaid panther on asjast aru saanud.
eks igaüks vaatab asjale oma mätta otsast. minul on just vastupidine kogemus kuna kuulun nn. mittenaeratajate koolkonda.
saan aru, et see on teistele väga hirmus vaadata, et miks ma küll nii tõsine olen, kahtlustatakse, et olen üks hirmus tigedik! minu väljaütlemiste tagant otsitakse mingeid seal mitteolevaid süngeid põhjusi.
üritan siiski kuidagi vastu pidada.
kuid seda süüd ma endale küll võtta ei saa, nagu oleks ma mõnda naeratajat halvustanud! tegelikult ei salli ma üldse teiste arvustamist.
mina mõtlen, et kes tahab naeratada, lasku aga käia ja kes ei taha, see olgu nagu on.
(aga ma tunnen end normaalselt ja elu on ka sellisena elamistväärt)
Rexx 05. detsember 2011, kl 19.44 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
Rexx 05. detsember 2011, kl 19.46 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
VagrantCat 05. detsember 2011, kl 20.30 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
(naeratab oma mätta otsast)
http://th04.deviantart.net/fs70/PRE/f/2011...
mina olen ka toitmise poolt, isegi nõusid ei sunni pesema:).........erandi korras teen kingid neile, kes siiralt usuvad. veel.(päkapikkusid)
http://th04.deviantart.net/fs70/PRE/f/2011...
mina olen ka toitmise poolt, isegi nõusid ei sunni pesema:).........erandi korras teen kingid neile, kes siiralt usuvad. veel.(päkapikkusid)
z 05. detsember 2011, kl 22.54 |
Rexx 06. detsember 2011, kl 00.10 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
noh 06. detsember 2011, kl 07.02 |
panther 06. detsember 2011, kl 10.10 |
Hommik! Noh viskab siin enda meelest nalja vist ja üritab kõigis elevust tekitada olematu lume kiitmisega.:)))
Igatahes õue minnes tuleb siinkandis midagi rasket endale külge riputada täna, muidu tuul viib minema.:) Ja hoolega on vaja vaadata, et autot ei pargiks kuskile mõne vana puu lähedusse, õhtuks võib juhtuda, et pole puud ega autot millega sõita.:)
Lahe ilm tegelikult! Lähen nüüd taas tuulega rinda pistma!:)
Päeva meeldivat kõigile!
Igatahes õue minnes tuleb siinkandis midagi rasket endale külge riputada täna, muidu tuul viib minema.:) Ja hoolega on vaja vaadata, et autot ei pargiks kuskile mõne vana puu lähedusse, õhtuks võib juhtuda, et pole puud ega autot millega sõita.:)
Lahe ilm tegelikult! Lähen nüüd taas tuulega rinda pistma!:)
Päeva meeldivat kõigile!
päkapliks 06. detsember 2011, kl 11.44 |
c*) 06. detsember 2011, kl 12.04 |
alissandra 06. detsember 2011, kl 18.12 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
panther 06. detsember 2011, kl 18.16 |
päkapliks 06. detsember 2011, kl 20.34 |
Rexx 06. detsember 2011, kl 21.03 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
noh 06. detsember 2011, kl 21.37 |
noh 06. detsember 2011, kl 23.35 |
-frukt- 07. detsember 2011, kl 11.11 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
revalcafe 07. detsember 2011, kl 11.21 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 54 |
päkapliks 07. detsember 2011, kl 11.47 |
alissandra 07. detsember 2011, kl 12.09 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
skiso 07. detsember 2011, kl 19.28 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,429 |
kuldsed sõnad alissa
graaverisin need elutoa seinasisse
see nimelt tuhaplokkidest ja igati graveeritav
_____
mina kasvatan habet näituseks
sellist valget ja pikka
pikkusega saab jaanideks hakkama aga valgendamisega on probleeme
eritihästi mõjutab habemekasvu stabiilne kange alko (mumeelest parim toidulisand 2011)
jõuluärevus on suur
küttepuudest tühi kuur
aga et saaks sooja sisse
investeerin habemesse
habe katab algul rinna,
hiljem naba, jõuab ♂♀♥ sinna...
ja kui lõpuks puutub maad
varbadki siis soojaks saad
seega, habe on kui ime!
olgu kütteta ja pime!
habemega meest ei murra
masu, pupu ja muu jurra!
see nimelt tuhaplokkidest ja igati graveeritav
_____
mina kasvatan habet näituseks
sellist valget ja pikka
pikkusega saab jaanideks hakkama aga valgendamisega on probleeme
eritihästi mõjutab habemekasvu stabiilne kange alko (mumeelest parim toidulisand 2011)
jõuluärevus on suur
küttepuudest tühi kuur
aga et saaks sooja sisse
investeerin habemesse
habe katab algul rinna,
hiljem naba, jõuab ♂♀♥ sinna...
ja kui lõpuks puutub maad
varbadki siis soojaks saad
seega, habe on kui ime!
olgu kütteta ja pime!
habemega meest ei murra
masu, pupu ja muu jurra!
kui nüüd pisut viriseda, siis kuidas saab praegusel ajal olla kuur puudest tühi?
no veebruaris, sellest saaks veel kuidagi aru, et läksid kütmisega hoogu ja lisaks kasutas sinu puid ka mõni "heatahtlik" naaber.
aga praegu, vastu talve...habe ka nii kiiresti ei kasva ju!
olen päris mures!
no veebruaris, sellest saaks veel kuidagi aru, et läksid kütmisega hoogu ja lisaks kasutas sinu puid ka mõni "heatahtlik" naaber.
aga praegu, vastu talve...habe ka nii kiiresti ei kasva ju!
olen päris mures!
von Freen 09. detsember 2011, kl 18.28 |
Lisa postitus