Unetute nurgake
Unetud magavad....
moosimadu 21. oktoober 2014, kl 04.12 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 233 |
Melilotus 21. oktoober 2014, kl 20.13 |
c*) 21. oktoober 2014, kl 20.40 |
seda on ju koguaeg räägitud, kui targad loomad on ja kui perenaine ise ei taipa, et öös on ainuke asi magamine, tuleb neljajalgsetel sõpradel see selgeks teha. õnneks minu oma on minusse, hommikul enne 10 pead ei tõsta ja õhtul peale 11 on üleüldine uneaeg :-D
kell 8 und otsida, põhjustabki unetust :-D
kell 8 und otsida, põhjustabki unetust :-D
Melilotus 21. oktoober 2014, kl 21.18 |
c*) 21. oktoober 2014, kl 21.22 |
moosimadu 21. oktoober 2014, kl 21.35 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 233 |
Rexx 23. oktoober 2014, kl 00.14 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
:p 23. oktoober 2014, kl 00.16 |
moosimadu 23. oktoober 2014, kl 21.14 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 233 |
Kas poleks tore, kui inimene saaks magada talveund. Põõnab juba enne novemrimuda, meelusikas hammaste vahel oma kenas koduses koopas ja ärkab kusagil aprilli keskel liblikate kõdi peale. Kodukulud madalad, talvesaapaid pole vaja... ja kui veel suvel ilusal ajal oleks pikast tudumisest nii värske, et ka ööd ei läheks hukka, oleks see vast tore!
Ainuke viga - kui siis satuks keegi unetu olema, kestaks see häbematult kaua :(
Ainuke viga - kui siis satuks keegi unetu olema, kestaks see häbematult kaua :(
-diip- 23. oktoober 2014, kl 22.05 |
moosimadu 23. oktoober 2014, kl 22.28 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 233 |
c*) 23. oktoober 2014, kl 22.43 |
moosimadu 23. oktoober 2014, kl 22.50 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 233 |
c*) 23. oktoober 2014, kl 23.00 |
moosimadu 23. oktoober 2014, kl 23.11 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 233 |
:p 24. oktoober 2014, kl 00.47 |
Ei teagi, kas minna siin mainitud babuljadega magama, vaatama imelikke unesid või hoopis pisut lugeda.
Eile öösel nägin unes, kuidas olin õues ja keegi ütles mulle kolm korda, et sulle on kiri, vaata üles. Vaatasin taevasse ja sealt lendles minu poole mingi paber. Kui see alla jõudis ja minu ette maandus, nägin, et see on ruuduline kaustik, täis tindiga kirjutatud matemaatilisi valemeid. Imestunult jõllitasin valemeid ja keerasin lehte. Avastasin sellelt oma suureks üllatuseks enda nime.
Samas kukkus alla ka matemaatikaõpik.:) Vaatasin ja mõtlesin unes, et kes küll sellise asja mulle organiseeris ja hakkasin peas raalima kõiki tuttavaid, kel võiks olla lennundusega mingigi side, et mulle sellist vingerpussi kokku keerata. Või on see mingi taevane vahelesegamine ja peaks minema matemaatikat õppima.:)
Mõni segasevõitu kaader hiljem avastasin end leitud saksa lambakoera kodustamas, kes avaldas mulle kõigi kõrvalseisjate üllatuseks vaikselt kõrva sosistades oma nime. Ausalt, see oli päris ropu kõlaga ja ma küsisin koeralt, kes selle nime talle pani. Sain vastuseks, et tema endine perenaine.:) Siis keeras koer magama ja ma unustasin ülejäänud unenäo.
Sellised toredad unenäod siis mul. Tasub vist tänagi kummalisi unenäokaadereid kaema minna.:) Eks näis, mida vaadata lubatakse.
Eile öösel nägin unes, kuidas olin õues ja keegi ütles mulle kolm korda, et sulle on kiri, vaata üles. Vaatasin taevasse ja sealt lendles minu poole mingi paber. Kui see alla jõudis ja minu ette maandus, nägin, et see on ruuduline kaustik, täis tindiga kirjutatud matemaatilisi valemeid. Imestunult jõllitasin valemeid ja keerasin lehte. Avastasin sellelt oma suureks üllatuseks enda nime.
Samas kukkus alla ka matemaatikaõpik.:) Vaatasin ja mõtlesin unes, et kes küll sellise asja mulle organiseeris ja hakkasin peas raalima kõiki tuttavaid, kel võiks olla lennundusega mingigi side, et mulle sellist vingerpussi kokku keerata. Või on see mingi taevane vahelesegamine ja peaks minema matemaatikat õppima.:)
Mõni segasevõitu kaader hiljem avastasin end leitud saksa lambakoera kodustamas, kes avaldas mulle kõigi kõrvalseisjate üllatuseks vaikselt kõrva sosistades oma nime. Ausalt, see oli päris ropu kõlaga ja ma küsisin koeralt, kes selle nime talle pani. Sain vastuseks, et tema endine perenaine.:) Siis keeras koer magama ja ma unustasin ülejäänud unenäo.
Sellised toredad unenäod siis mul. Tasub vist tänagi kummalisi unenäokaadereid kaema minna.:) Eks näis, mida vaadata lubatakse.
moosimadu 24. oktoober 2014, kl 01.06 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 233 |
Madis 24. oktoober 2014, kl 01.12 |
viies 24. oktoober 2014, kl 19.05 |
Moosimadu, vaatamata sinu napile uneajale, milliseid unenägusid täna nägid?:)
Madis, mis lumest sa nii vara veel unistad ja veel suusalumest?! Eestimaa kliimas... Hea kui kuskil kesktalvel paar nädalat mingi sümboolne kiht lund kuskil paigal püsib. Ülejäänud aja on ju teada, et sajab ja sulab.:)
Madis, mis lumest sa nii vara veel unistad ja veel suusalumest?! Eestimaa kliimas... Hea kui kuskil kesktalvel paar nädalat mingi sümboolne kiht lund kuskil paigal püsib. Ülejäänud aja on ju teada, et sajab ja sulab.:)
c*) 24. oktoober 2014, kl 20.35 |
viies 24. oktoober 2014, kl 21.23 |
Melilotus 24. oktoober 2014, kl 21.30 |
Talveunne jääksid heameelega.Ainult ,et see uni oleks siiski liiga pikk,sest külma ilma on aastas rohkem ,kui sooja.Aga samas ,kui mõelda,et võtaks kelgu ja koera ja lapselapse ja läheks kelgumäele.Ei saa väita,et ise ka mäest alla kelguga ei sõida.Ja kui veel oleks mägi jääga.......Teki all võib ju ettekujutada kõike.
viies 24. oktoober 2014, kl 21.47 |
moosimadu 24. oktoober 2014, kl 22.46 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 233 |
Unes ma ujun, vesi on klaasselge ja läbipaistev, täis kirevat elu.
Ja see kordub ööst öösse.
Muumitrollid tulid ka mulle meelde. Selgete joontega talvine öö, hanged, härmatis ja taevas. Paistab, et igapäevaelu kirevus ja killustumine tekitab tahtmise puhaste värvide ja selgete tunnete järele.
Ja see kordub ööst öösse.
Muumitrollid tulid ka mulle meelde. Selgete joontega talvine öö, hanged, härmatis ja taevas. Paistab, et igapäevaelu kirevus ja killustumine tekitab tahtmise puhaste värvide ja selgete tunnete järele.
noh 25. oktoober 2014, kl 05.00 |
Lisa postitus