Ei teagi, kas minna siin mainitud babuljadega magama, vaatama imelikke unesid või hoopis pisut lugeda.
Eile öösel nägin unes, kuidas olin õues ja keegi ütles mulle kolm korda, et sulle on kiri, vaata üles. Vaatasin taevasse ja sealt lendles minu poole mingi paber. Kui see alla jõudis ja minu ette maandus, nägin, et see on ruuduline kaustik, täis tindiga kirjutatud matemaatilisi valemeid. Imestunult jõllitasin valemeid ja keerasin lehte. Avastasin sellelt oma suureks üllatuseks enda nime.
Samas kukkus alla ka matemaatikaõpik.:) Vaatasin ja mõtlesin unes, et kes küll sellise asja mulle organiseeris ja hakkasin peas raalima kõiki tuttavaid, kel võiks olla lennundusega mingigi side, et mulle sellist vingerpussi kokku keerata. Või on see mingi taevane vahelesegamine ja peaks minema matemaatikat õppima.:)
Mõni segasevõitu kaader hiljem avastasin end leitud saksa lambakoera kodustamas, kes avaldas mulle kõigi kõrvalseisjate üllatuseks vaikselt kõrva sosistades oma nime. Ausalt, see oli päris ropu kõlaga ja ma küsisin koeralt, kes selle nime talle pani. Sain vastuseks, et tema endine perenaine.:) Siis keeras koer magama ja ma unustasin ülejäänud unenäo.
Sellised toredad unenäod siis mul. Tasub vist tänagi kummalisi unenäokaadereid kaema minna.:) Eks näis, mida vaadata lubatakse.