kus meil need muud sisserändurid on siis massiliselt? loe lehti vaata uudiseid. ära käi silmaklappidega . sorry unustasin sa liberaal ju.
ei tea kus on need pagulased kellele tehakse kõikide mugavustega kohad ja kes käivad firmakatega ja sõidavad taksodega ja need keda tassiti sisse kuna brüssel või euro liit sundis
ainuke riiki destabiliseeriv mass on vene passi või halli passi omanikud, kes pole mingid sisserändurid, vaid siin kõike hüvesid nautivad - näiteks meditsiin, head toiduained (venemaa tv näitab ise, kuidas nende juust ja või ainult taimerasvast koosneb), selliseid teid, nagu meil
külavahel, leidub venemaal ainult pealinnas jne.
kas on tore olla silmaklappidega liberaal. kas soovitad ka sõbrale
lõpetage juba see loll jutt mingitest sisseränduritest ja kuulake, mis eestivastast retoorikat ajab osa siinsest venekeelsest elanikonnast.
jah pole pagulasi kellele tehakse head elamud. pole sisserändajaid kes piiril tungelvad. ei löödud tagasi 20 sisse rändajat hiljuti kes olid eesti piiril. euroliit brüssel ei surund meile peale iraani iraagi pagulasi. siin pole mustanahalisi moslemeid ja mossheesi. SELLISEID ASJU POLE SEST MA EI SOOVI NÄHA SEDA JA KÄIN SILMAKLAPPIDEGA SEST MA OLEN LIBEERAAL. kus sa venekeelset elanikonda ja nende retoorikat siin foorumis näed ka