Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Kui paljud on juba registreerunud?
 
Shadow25 06. oktoober 2010, kl 17.50
Ok, ja ikkagi, sul mõned head mõtted tegelikult. Näiteks on neid, kellele pole mingi probleem näidata, kus ja mida juba kommenteerinud on. Aga neile, kes ei taha näidata, võiks jätta võimaluse see näitamine välja lülitada seadete all. Ehk tegijad loevad ja rakendavad selle mõtte. Peaks olema lihtne teostada.

Ja eks tõesti delikaatsetel teemadel sama kasutajanimega ei taha arutada. Sellega ma ei arvestanud. Siin aga saaks teha teise kasutaja selliste teemade jaoks või siis võiks tegijad taas lisada funktsiooni, mille abil sisselogituna nupule vajutades saad sisestada alternatiivse nime ja maili postitusele. Nii ei pea teise nimega postitamiseks välja logima ja teistele on näha see sisestatud alternatiivne nimi - nagu oleks postitanud anonüümsena. Ainult see jälle ei takistaks libamist. Või siis seadete all olla koht, kuhu kirjutad ühe alternatiivse nime, mida saad kasutada postitust kirjutades vastava linnukese pannes. Sellisel juhul näidata seda nime mitte kui anonüümsena, aga nimele vajutades ei juhataks ka postitaja profiilile. Lihtsalt oleks näha, et kasutaja on regatud, aga kasutab alternatiivset nime. Midagi sellist peaks olema ka hot.ee jutukas. Nii jääks soovitud privaatsus alles ja libamine poleks võimalik.



Poolloll, kas ei ütle, miks ebaõnnestus? Mis pildi mõõtmed on? Kui õigesti mäletan, siis peab olema vähemalt 160x160 pikslit. Väiksemat ei võta vastu.

Edit: See lisatud postituse muutmise võimalus on lihtsalt super. :) Veel üks põhjus, miks regada. :)

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja



Toimetatud 2 kord(a). Viimati Shadow25 06.10.2010 18.03.
 
pliuhkam 06. oktoober 2010, kl 18.02
Ma võtan tõsiselt asjalikke vastuseid ja muidu plära võtan lihtsalt plärana. Seda ma küll vaatama ei hakka et ahaa, registreeritud kasutaja, see ajab nüüd tarka juttu, lootke aga edasi.
Ise ei mõtlegi registreeruda, nii suur netis istuja ma pole, vahel käin vaatamas ja vastan kui arvan et oskan õigesti vastata.
 
hops 06. oktoober 2010, kl 18.07
Peab kõik maru keeruline olema!

'Jäta oma reklaam siia - 100 krooni kuus. ;)'

seleta see ka lahti, kellele ma jätan, kellele ma maksan, missuguse reklaami, sulle või??? Kuhu see reklaam läheb, sinu postituste alla või!
 
Shadow25 06. oktoober 2010, kl 18.16
Hops, said õigesti aru, kuigi tegelikult on see eelkõige pisikese huumorina mõeldud. :) Aga kui keegi tõesti peaks tahtma minu allkirjas oma reklaami näha, siis mina kätt ette ei pane - ei ütle kommiraha teenimisest ära. :D Iseasi, kas delfi seda lubab.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
 
kuule lauvärv 06. oktoober 2010, kl 18.38
Rates küsid sa juba 500 päevas? Mida, sinu mordaga või?
 
to Shadow 06. oktoober 2010, kl 19.10
Su jaoks on see vist tõsine katastroof kui keegi teine sinu väljamõeldud nime siin kasutab. Kaeba kohtusse, saab kohus ka naerda.
 
varjuke 06. oktoober 2010, kl 19.19
varjuke näeb võimalust jälle raha küsida!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!