küsimus Karlile Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kas sulle meeldiks kui sinult küsitakse su palga j
> a meheau suurust? Samamoodi ei meeldi naistele kui
> küsitakse nende vanust.
Tulenevalt mu ametist, on mu palk avalik. Kes mind tunnevad, võivad selle hõlpsalt välja selgitada (siin ma enda päris-Mina mõistetavatel põhjustel ei avalikusta). Vanus ja intiimsed kehaosad on siiski mõnevõrra erinevad asjad. No ikka väga erinevad. Nii et kui ma selle küsimuse liigitan ebaviisakate kilda, siis mitte selle pärast, et ma häbenema peaks. Aga siinsetest vastustest jookseb läbi just vanuse häbenemine.
Vanuse muutumine on loomulik ja paratamatu protsess. Miks peaks seda häbenema? Ilmselt oskavad kõige paremini vastata need, kes ise häbenevad, aga ma pakun, et nad tahaks olla mõnes teises eas. Kes veel liiga plikaohtu, tahaks olla "suur". Kellel juba soliidsust kogunenud, tahaks olla ikka veel noor ja pilupüüdev (muide, see need kaks ei pea alati käsikäes käima). Teate, lõpetage põdemine selle pärast, mida niikuinii muuta ei saa ja nautige seda, mis teil olemas on. Ole see, kes sa oled. Ja ärge põdege ka selle pärast, mida muuta saate vaid võtke kätte ja tehke see asi ära. Just seepärast ütlesingi, et oma vanuse pärast põdemine on ise endale probleemide väljamõtlemine.
PS. Mina naudin vananemist ja usun, et see ei muutu ka aastakümnete pärast.
PPS. See aastakümnete jutt oli ikka kuradima optimistlik.
Toimetatud 1 kord(a). Viimati Karl Kindermacher 18.04.2017 21.10.