Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Kuidas suhtute palgalistesse kommentaatoritesse
 
Keskealine naine 18. veebruar 2019, kl 23.12
Kohutavalt halvasti mõjuvad need raha eest kirjutavad poliitilised kommentaatorid.
Lõputu isamaaliste eestlaste ja Ekre mõnitamine teeb kurvaks.
Juba neli aastat kestnud.
 
ingrid 19. veebruar 2019, kl 09.07
Hästi suhtun. Las lalisevad. See annab neile mõnusa rahulolutunde ja teadmise, et nad on ülivajalik element. Ei pea üldse valuliselt reageerima nende kilgete peale.

Mind häiris hoopis see, et kolme iksiga maxima parklas üks kommunistide järglane (vastavast parteist ka muidugi) levitas lendlehti ja karjus kõrva, kuidas muud valikud nii valed on, et neid surmatunnini kahjatseda tuleb. Küsisin temalt ilusasti, et millega on vabandatav I.T-i selgelt provotseeriv käitumine temale vastuvõetamatus seltskonnas, siis ärritus silmnähtavalt sellepeale, vehkis kätega ja lasi kuuldavale sulneid manamisi ja marjulauristinlikke ütlemisi stiilis, kuidas ekre mürgitab eesti poliitilist kultuuri islamistliku(???) suhtumisega. Noja muud ilusat kommunistlikku juttu tuli sealt veel ja veel ja veel. Ma vahepeal kakkusin lahti kommikoti ja pakkusin jutustajalegi, aga see läks endast välja ja ütles, et hoopis tema võib mulle midagi anda, kui mina olen nõus midagi andma. Näiteks ühe numbri. Selline väike vinjetike nii hallis-hallis argipäevas.
Elu pole muud kui üks...kuradi turg.
Maaks 19. veebruar 2019, kl 11.56
Isamaalastel peaks isaamaa meelde tulema ikka tihedamini kui et ainult 2 kuud enne valimisi! EKRE-st ei tahaks üldse rääkida, ärimudelina ma saan nendest aru: riik ju külvab parteidele raha ja raha hulk = tulemus valimistel järelikult tuleb iga poolearuline töll enda taha saada lubades asju, mis tölli 3. märtsil kodust välja ajavad; aga inimesena mitte - madalate väärtuste hindajad nagu nende valijadki.
Aga nagu keegi kusagil on öelnud "Iga rahvas on oma valitsejaid väärt", ehk siis olemegi need kelle ära valime.
 
Keskealine naine 19. veebruar 2019, kl 17.49
Maatriks, riik rahastab ainult peavoolu parteisid, sotse, reformi, keski, rohelisi jne.

Ekre on peavoolu - vastane partei ja Ekret riik ei rahasta.
 
need 19. veebruar 2019, kl 21.57
ekretrollid ongi ise kõige suuremad palgalised kommenteerijad
Maaks 20. veebruar 2019, kl 09.10
Keskealine naine peaks ennast tegelikkusega kurssi viima, andmed on avalikud! Rahastatakse proportsionaalselt valimistulemustele: http://www.erjk.ee/
 
Keskealine naine 23. veebruar 2019, kl 04.06
need
Ma juba ootasingi, millal provokaator välja ilmub.

Aga tõenäoselt oled palgaline kommenteerija või provokaator või mode, kellele anti kõrgemalt poolt käsk taolisi teemasid provotseerida.
Maaks 26. veebruar 2019, kl 10.26
Ma olen jah müüdav ja avatud kõigile pakkumistele :-) :-)
PS Ma ei ole odav!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!