Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Reklaam filmi vahel
 
lollakatele reklaamivaatlejatele 25. juuli 2020, kl 02.56
pange endale ükskord ajukurdude vahele teadmine - turumajandus on selline värk, kus te vahite igasugu mõttetut iba nagu näiteks jõekaldat, türgi seepe ja hollywoodi seinast seina toodangut tasuta, aga kusagilt see raha peab ikka tulema, et te seda ammulisui vahtida saaks. siin tulevadki abiks reklaamitootjad. kui erakanalitel reklaame poleks, peaksite maksma omast taskust, et teada saada, kes sajaviiendas seerijas Güldzjatai lihane isa on. vaevalt, et te selle teadmise jaoks senti tahate poetada.
 
lollakatele reklaamivaatlejatele 25. juuli 2020, kl 03.19
mingi oss siin veel eeldas, et kiirlaenu reklaamid siresäärtele, ehk siis noortele hea väljanägemisega naissoost isenditele. pühkigu nüüd suu purust puhtaks. statistika ammu näidanud, et kõige usinamad kiirlaenu võtjad algharidused mehed vanuses 24 - 54. ju neil vaja hariduse puudujääke mõne laenuga soetatud bemmipanni najal upitada.
 
varst 26. juuli 2020, kl 11.43
Kisub rohkem sinnapoole, et reklaamide vahele näidatakse filmijuppe.
 
Nii rõve to varst 26. juuli 2020, kl 23.48
Nii see ongi! Jah pikkade reklaamide vahele näidatakse lühikesi filmujuppe :(
ex-riigiametnik 27. juuli 2020, kl 09.40
Kunagi oli film Led Zeppelinist - ja kui siis tuli nende lugu "Moby Dick", katkestati film täpselt keset Bonhami kõige ägedamat trummisoolot reklaamide jaoks . . . ilmselt sihilikult.
Niipalju siis meie teletegijate heast maitsest ja elementaarsest viisakusest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!