Varia
kadaka kolumn
tegelikult on asi lihtne 22. märts 2015, kl 10.54 |
See ei puuduta ainult juppi, vaid tuhandeid naisi siin Eestis ja mujal, tavaline naine tavalise elusaatusega.
Sügav haav eelmisest purunenud suhtest, täielik pettumumine meestes, sest ta oli ju minu ainus eluarmastus, kellega pidin olema koos elu lõpuni.
Tekkinud arusaamine, et üksinda on isegi lihtsam, pole vaja ennast tuunida nii palju, milleks ka neid piirkondi raseerida, milleks nii palju vaaritada? Milleks seda kõike, kas ainult seksuaalse rahulduse saamise eesmärgil aga seda saan ju ka ise saavutada ilma meheta, seda enam, et eks oli vaid nö. minuti mees ja ma nagunii ei saanud temast mingit füüsilist rahuldust, kas ainult nende sokkihunnikute pesemise pärast?
Kui palju jääb mul praegu vaba aega, võin lugeda selle tekkinud ajajäägi näol kingituseks palju raamatuid, vedeleda tundide kaupa vannis iseendaga kahekesi...Kiiret mul ei ole kuhugi kuna olen lugenud paljudest raamatutest ja kuulnud elulise näiteid sõbrannadelt, et must prints valge lamboriga tuleb siis kui on õige aeg, usun saatust, mitte meeleheitliku otsimise tatkikat!
Sügav haav eelmisest purunenud suhtest, täielik pettumumine meestes, sest ta oli ju minu ainus eluarmastus, kellega pidin olema koos elu lõpuni.
Tekkinud arusaamine, et üksinda on isegi lihtsam, pole vaja ennast tuunida nii palju, milleks ka neid piirkondi raseerida, milleks nii palju vaaritada? Milleks seda kõike, kas ainult seksuaalse rahulduse saamise eesmärgil aga seda saan ju ka ise saavutada ilma meheta, seda enam, et eks oli vaid nö. minuti mees ja ma nagunii ei saanud temast mingit füüsilist rahuldust, kas ainult nende sokkihunnikute pesemise pärast?
Kui palju jääb mul praegu vaba aega, võin lugeda selle tekkinud ajajäägi näol kingituseks palju raamatuid, vedeleda tundide kaupa vannis iseendaga kahekesi...Kiiret mul ei ole kuhugi kuna olen lugenud paljudest raamatutest ja kuulnud elulise näiteid sõbrannadelt, et must prints valge lamboriga tuleb siis kui on õige aeg, usun saatust, mitte meeleheitliku otsimise tatkikat!
kadakajupp 22. märts 2015, kl 11.45 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Milleks profileerida? 22. märts 2015, kl 12.43 |
tegelikult pole mitte mingit suurt saladuseloori, igapäevane juhtum, mõistagi satub kõige suurem kontsentratsioon sarnaseid naisi just tutvumisfoorumitesse. kas midagi on täpselt just millimeetri pikkune või natuke alla või üles pole ju antud juhul tähtis, laias laastus on asi just niimoodi. mina jätaksin kuskil 1 % vaid selliseks võimaluseks, et naine on orientatsiooni sellises hilises eas veel muutnud ja see vääriks minu poolt ühte suurt "vaud"
kadakajupp 22. märts 2015, kl 13.04 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
hunt lambanahas 22. märts 2015, kl 14.31 |
kadakajupp 22. märts 2015, kl 14.37 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
see on sinu arvamus, mina pole seda öelnud ega arva kaugeltki mitte. kummaline, et enda interpreteeringut peetakse vankumatuks tõeks.
mis aega puudutab, siis tundub seda olevat kahte sorti - üks on arvaja liikumatu aeg ja teine kehtib siis kõigile ülejäänutele ning on erikiirendusega lineaarne liikumine :D.
aga see, et inimesed vananevad, ei ületa nüüd küll uudistekünnist. lapsedki teavad seda, seega jääb arusaamatuks selle meeldetuletamise mõte.
mis aega puudutab, siis tundub seda olevat kahte sorti - üks on arvaja liikumatu aeg ja teine kehtib siis kõigile ülejäänutele ning on erikiirendusega lineaarne liikumine :D.
aga see, et inimesed vananevad, ei ületa nüüd küll uudistekünnist. lapsedki teavad seda, seega jääb arusaamatuks selle meeldetuletamise mõte.
su tekst, su häbe. 22. märts 2015, kl 15.52 |
Sinu 22. märts 2015, kl 16.11 |
kadakajupp 22. märts 2015, kl 16.25 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Tik-tak 22. märts 2015, kl 17.15 |
Füüsiline vananemine ei ole seotud teadmistega võib olla ehk ainult mälu võimekuse alanemisega, küll aga inimese vaimse kohanemise raskustega, see puudutab nii uusi inimesi kui olukordasid, ühesõnaga kardinaalseid elumuutusi. Mõistagi on see individuaalne aga esineb paratamatult kõigil. Kui suuremad elumuutused on juba kõik seljataga, siis ei ole ajafaktor enam nii määrav.
kadakajupp 22. märts 2015, kl 17.21 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Tik-tak 22. märts 2015, kl 18.13 |
Ma usun siiski, et 20-ndates inimesed kohanevad kiiremini, kuigi jah erandid on alati. 40-50-ndates on inimene juba vaimselt liiga väljakujunenud suuremateks elumuutusteks, olgu selleks siis uus elukorraldus, elukoht või elukaaslane, mingil hetkel hakkab inimene hindama stabiilsust, ei võta enam uusi asju nii hästi omaks jne., võimalik, et siis tehaksegi karm otsus parem üksi jääda. Müts maha, kes suudavad enda dogmadest lahti öelda.
kadakajupp 22. märts 2015, kl 18.20 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
mnjah, ma ei suuda end - olles kolmekümnendates - sundida seepärast suhtesse, et äkki viiekümnesena ei taha või ei saa või ei oska suhtes olla. seega peab leppima teadmisega, et nagu mitmeks päevaks ette süüa ei saa, ei saa ka omi soove ennetada. aga peale teise inimese on väga palju uusi asju avastada ja kogeda, loodetavasti arvan ma sama ka paarikümne aasta pärast ega ole dogmaatiliste arusaamadega prillidega kuivik.
Tik-tak 22. märts 2015, kl 19.20 |
kadakajupp 22. märts 2015, kl 19.40 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Tik-tak 22. märts 2015, kl 19.59 |
Vaidle vastu kui soovid aga 25.selt võiks nagu isik olla küps igas mõttes. 18.st loetakse siin riigis juba täisealiseks, ma oletan, et mingi vaimne ja füüsiline valmisolek iseseisvaks eluks peaks sellega olema tagatud ja loodetavasti on vastavad ametkonnad ka selle eelnevalt välja selgitanud, mitte huupi mingi piiri lajatanud. Teadmisi kogume me muidugi kuni surmani, selle vastu ei saa keegi aga kui palju 40-50selt veel isik kujuneb, selles ma kahtlen sügavalt.
kadakajupp 22. märts 2015, kl 20.05 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
kadakatupp 22. märts 2015, kl 21.24 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 797 |
kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> pole vaja kaasa tunda, ma ei oska seda hetkel küll
> puuduseks pidada.
>
> aga ma sätin ka varsti s
> auna, see on samuti mõnus rituaal. ja annaks jumal
> , et mul enam vanuigi ei tuleks pähe ära armuda :D
>
>
> /ma muutun siis kentsakalt totakaks/
hetkel ehk mitte, aga üksi vananemise perspektiiv pole tegelikult nii roosiline...oma ema näite põhjal olen selles üsna veendunud.
*kentsakalt totakas on üle mitme aasta vahelduseks täitsa äge olla. naeratada võhivõõrastele ja särada nagu segane päike, süda kärssamas. tupest rääkimata. oled kindel, et ei taha seda enam uuesti kogeda?
-------------------------------------------------------
> pole vaja kaasa tunda, ma ei oska seda hetkel küll
> puuduseks pidada.
>
> aga ma sätin ka varsti s
> auna, see on samuti mõnus rituaal. ja annaks jumal
> , et mul enam vanuigi ei tuleks pähe ära armuda :D
>
>
> /ma muutun siis kentsakalt totakaks/
hetkel ehk mitte, aga üksi vananemise perspektiiv pole tegelikult nii roosiline...oma ema näite põhjal olen selles üsna veendunud.
*kentsakalt totakas on üle mitme aasta vahelduseks täitsa äge olla. naeratada võhivõõrastele ja särada nagu segane päike, süda kärssamas. tupest rääkimata. oled kindel, et ei taha seda enam uuesti kogeda?
kadakajupp 22. märts 2015, kl 21.32 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
kadakatupp 22. märts 2015, kl 22.34 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 797 |
kadakajupp 22. märts 2015, kl 22.46 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
kellamees 22. märts 2015, kl 22.59 |
kadakajupp 22. märts 2015, kl 23.04 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
kellamees 22. märts 2015, kl 23.10 |
kadakajupp 22. märts 2015, kl 23.16 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
kellamees 22. märts 2015, kl 23.22 |
gõust filosofeerib 23. märts 2015, kl 01.59 |
deförmtion 23. märts 2015, kl 07.36 |
Lisa postitus