püsinime eelis on see, et ei pea kahekümne libaga võistlema. mulle ei meeldi, kui keegi nime kaaperdab ja siis inetusi suust välja ajab. aga see on minu eelistus lihtsalt.-autor kadakajupp
No aga kui sa ei soovi kellelegi muljet avaldada ega tutvuda, samuti kohtuda, siis mis vahet sellel on kes keda libab või kes missugust sousti suust välja ajab, sest sinu püsinimi ei ole kuskilt otsast taganud seda, et sa sousti suust välja ei aja. Isegi raske uskuda, et sinu isiku taga päris intelligentne inimene peituda võiks nagu sa püüad pidevalt tõestada. Sina ja sinusugused varasematest aegadest on kolinud lolliklubisse, selleks see ju tehtigi, et oleks inimestel tõhus koht enda päeva sisustada kui midagi muud targemat teha pole.Mulle tundub, et neil on seal päris oma geto tekkinud. Ma ei mõista miks peab just siin sinule sihipäratus kohas, seda su enda väite põhjal pidevalt lisaks sinule mittesobivate inimeste seltsis viibima ? Ma mõistan täiesti paljude pahameelt, vaata neile ka enam meeldi selline palagan. Selle blogi võiks adminn lolliklubisse üle tõsta, milleks risustada tutvuste rubriiki?