See ei puuduta ainult juppi, vaid tuhandeid naisi siin Eestis ja mujal, tavaline naine tavalise elusaatusega.
Sügav haav eelmisest purunenud suhtest, täielik pettumumine meestes, sest ta oli ju minu ainus eluarmastus, kellega pidin olema koos elu lõpuni.
Tekkinud arusaamine, et üksinda on isegi lihtsam, pole vaja ennast tuunida nii palju, milleks ka neid piirkondi raseerida, milleks nii palju vaaritada? Milleks seda kõike, kas ainult seksuaalse rahulduse saamise eesmärgil aga seda saan ju ka ise saavutada ilma meheta, seda enam, et eks oli vaid nö. minuti mees ja ma nagunii ei saanud temast mingit füüsilist rahuldust, kas ainult nende sokkihunnikute pesemise pärast?
Kui palju jääb mul praegu vaba aega, võin lugeda selle tekkinud ajajäägi näol kingituseks palju raamatuid, vedeleda tundide kaupa vannis iseendaga kahekesi...Kiiret mul ei ole kuhugi kuna olen lugenud paljudest raamatutest ja kuulnud elulise näiteid sõbrannadelt, et must prints valge lamboriga tuleb siis kui on õige aeg, usun saatust, mitte meeleheitliku otsimise tatkikat!