Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Võitlus ärevusega..lihtsalt ei jaksa enam....
 
paanik-ärevik 03. november 2015, kl 10.40
oman 80 prossa invaliidsust ja rasket puuet selle haigusega. kunagi küsisin oma psühhiaatrilt, et mida ma ometi valesti teen, et see haigus üle ei lähe. arst vastas, et see pole nii lihtne, et saab valet muudkui õigeks muuta ja oledki terve. haigus on palju keerulisem.
samuti on ta selle poolt, et pigem võtta ravimeid, parem siis juba rohkem kui vähem ja elada võimalikult täisväärtuslikku elu. rõhk ikkagi elukvaliteedil. kuigi jah, ravimitel on kõrvaltoimed ja pole nad süütud, kuid ilma nendeta polnud ka mu elu mingi elu.
nii kaua kui noor sai olla, aitas ärevuse vastu hästi sport, üle viiekümnesena pole kahjuks enam sust mingit sportlast.
 
palve 06. november 2015, kl 12.03
Mina olen nüüd juba üle nädala aja roosipärjaga palvetanud nii nagu seal on soovitatud. Eriti head on need Piibli kohad ehk nö saladused. olen ikka terved peatükid läbi lugenud ja siis ka oma palve lisanud, kogu maailma kannatajate ja kurbade eest ja meie riigi eest. Võib-olla mitteusklikule inimesele on see selliselt keerulisem, aga võib ju teha nii nagu keegi oskab. Igatahes minul võtab see aega praegu kusagil 1,5 tundi, ilmselt hiljem hakkab juba kiiremini minema.
Kogen ma aga rahu ja magan väga hästi. Seda roosipärga võib ka näiteks käe ümber jätta ööseks või kuhugi enda lähedusse. Võib-olla on sinna kootud palvete hea energia ja see annab turvatunnet ja rahu.
 
Eliiseke 07. november 2015, kl 09.41
Teemaalgataja justki minu mõtted kirja pannud,sama mure mul aastapäevad,olen seni piirdunud mahedamate toodetega,veisesüdamerohi,validool,nevostrong kapslid,naistepuna tabletid ja hetkel Brahmi pulber on nüüd kasutusel asi on niipalju paranenud et magan hästi .Tööl on ka hea ja tegus olla kõige ebameeldivam on enne magama jäämist,justnagu nõrkvool oleks kehas.Kõri ümber pitsitus on õnneks ka taandunud.Kui on võimlik käige joogas ,meditatsioonis,vabas hingamises TRE teraapia kohta soovitan ka lugeda,se pidi vabastav olema.Aga tegelikult usun kõige rohkem ise armastusse ,mis on tänapäeval suur puudujääk inimeste elus.
 
samuti 11. november 2015, kl 10.31
Minul hakkasid samasugused probleemid samuti augustist-septembrist 2015, et nagu mingi hirmutav teadmine on peal, mis une vära viib keset ööd. Nagu ufod või keegi valvaks sind. Või siis hirm, et mina ja kogu maailm on minu vastu. Et ei mõisteta.
 
heta 11. november 2015, kl 10.40
maailm on tigedaks muutunud ja sellest on tunne, et kõik on Sinu vastu.. tegelikult on kõigil see tunne. Niiet ära põe .Tuleb ise samasugune olla, tugev, külma kõhuga ja selga mõistusega.
 
Midagi huvitavat 11. november 2015, kl 14.53
https://www.youtube.com/watch?v=Kstd2iAC-bg
 
kaaskannataja 11. november 2015, kl 15.41
Naine34, lugesin Su kirja ja nii tundsin ennast ära. Ma võitlen selle jamaga juba praktiliselt 2 aastat. Algas ka järsku ja ootamatult. olin kindel, et mingi haigus on kallal, kuid tuli välja, et ärevushäire. Üritasin oma pool aastat ise võidelda sellega, kuid tõepoolest ärevused ja paanikad aina kasvasid, kui ühel päeval lihtsalt jooksin psühhiaatri juurde palvega mulle rohtusid kirjutada. Harjumine nendega ei olnud samuti kerge, kuigi see on täiesti individuaalne. Lõpuks sain oma rahu tagasi ja aasta pärast otsustasin rohud maha jätta. Nüüd olen pool aastat ilma ja kõik on tagasi tulnud :( Olin arvamusel, et enam IIAL ei hakka neid sööma, kuid olukord on jällegi nii kurb, et muud asjad aitavad mind ainult lühikeseks ajaks. Räägitakse, et sügisel need ärevused süvenevad ja tundub, et nii see ongi. Mul on kõige raskem olla just hommikuti, õhtuks just kui rahuneb maha. Mul on samuti kurgus ja rinnus selline suruv tunne ja süda lausa paha. samuti annab tunda vasak käsi, suriseb ja küll on külm, kull soe... väga ebameeldiv. Ja kõik see on koos pideva ärevusetundega :(
KUidas Sul on läinud, kas said mujalt abi? Mulle kirjutati järjekordne AD ravi, kuid ma jälle venitan ja muudkui loodan, et ehk mõni muu asi aitab... Olen lugenud ja tarvitusele võtnud erinevaid nippe, kuidas saaks ennast rahustada, aga jällegi mind need alati ei aita. Kerge on öelda "ÄRA mõtle!", aga kui see tunne on pidevalt Sind piinamas, siis sa mõtledki ainult, kuidas sellest lahti saaks.
Kõike kena ja kiiremat paranemist Sulle!
 
Doc_who 12. november 2015, kl 05.37
We found he had severe deficiencies of vitamin B12, B6, and folate. After we gave him back those essential brain nutrients, he called me to thank me. Last year was the first year he could remember feeling happy and free of depression.

These are just a few of the dozens of things that can cause depression.

The roots of depression are found in the 7 keys to UltraWelless and the 7 fundamental underlying imbalances that trigger the body to malfunction. Taking antidepressants is not the answer to our looming mental health epidemic. The real cure lies in rebalancing the underlying systems in your body that are at the root of all healthy and illness.

Here are a few things you can do to start treating your depression today.

7 Steps to Treat Depression without Drugs

1. Try an anti-inflammatory elimination diet that gets rid of common food allergens. As I mentioned above, food allergies and the resultant inflammation have been connected with depression and other mood disorders.

2. Check for hypothyroidism. This unrecognized epidemic is a leading cause of depression. Make sure to have thorough thyroid exam if you are depressed.

3. Take vitamin D. Deficiency in this essential vitamin can lead to depression. Supplement with at least 2,000 to 5,000 IU of vitamin D3 a day.

4. Take omega-3 fats. Your brain is made of up this fat, and deficiency can lead to a host of problems. Supplement with 1,000 to 2,000 mg of purified fish
oil a day.

5. Take adequate B12 (1,000 micrograms, or mcg, a day), B6 (25 mg) and folic acid (800 mcg). These vitamins are critical for metabolizing homocysteine, which can play a factor in depression.

6. Get checked for mercury. Heavy metal toxicity has been correlated with depression and other mood and neurological problems. !

7. Exercise vigorously five times a week for 30 minutes. This increases levels of BDNF, a natural antidepressant in your brain.

Overcoming depression is an important step toward lifelong vibrant health. These are just of few of the easiest and most effective things you can do to treat depression. But there are even more, which you can address by simply working through the 7 Keys to UltraWellness.

Now I'd like to hear from you...

Have you been diagnosed with depression?

How have antidepressants worked for you?

Do you plan to try any of the approaches mentioned here?

Please let me know your thoughts

To your good health,

Mark Hyman, M.D.


[7 Steps depressiooni ilma Narkootikumide

1. Püüa põletikuvastane kõrvaldamiseks dieet, mis läheb lahti ühise toidu allergeenid. Nagu ma eespool mainitud, toiduallergiate ja saadud põletiku on seotud depressiooni ja teiste meeleoluhäirete.

2. Kontrollige, hüpotüreoidismi. See tundmatu epideemia on juhtiv põhjustada depressiooni. Veenduge, et on põhjalik kilpnäärme eksam Kui teil on depressioon.

3. Võtke vitamiini vaegus selle olulise vitamiini võib põhjustada depressiooni. Kaasanne vähemalt 2000 kuni 5000 IU D3-vitamiini päevas.

4. Võtke omega-3 rasvu. Teie aju on valmistatud up see rasva ja puudus võib viia mitmeid probleeme. Täiendus 1000 kuni 2000 mg puhastatud kala
naftat päevas.

5. Võtta piisava B12 (1000 mikrogrammi või mcg, päevas), B6 ​​(25 mg) ja foolhapet (800 mcg). Need vitamiinid on kriitilise metabolisatsiooni homotsüsteiini, mis võivad mängida tegur depressiooni.

6. siia kontrollida elavhõbedat. Raskemetallide mürgistuse on korrelatsioonis depressiooni ja teiste tuju ja neuroloogilised probleemid. !

7. Harjutus jõuliselt viis korda nädalas 30 minutit. See suurendab tase BDNF, looduslik antidepressant oma aju.

Ületades depressioon on oluline samm elukestva elavat tervisele. Need on vaid vähesed lihtsaim ja efektiivseim asju, mida saate teha, et depressiooni raviks. Kuid on veel, mida saab lahendada lihtsalt töötab läbi 7 Võtmed UltraWellness.]
 
n65 12. november 2015, kl 08.50
Minul ka palju aidanud vitamiinid-mineraalid. Puudu oli väga kaaliumist, B1 väga ja üldse B grupp, magneesium. Võtan veel omega-3, D3, Gabba ühendit. Vahepeal võtsin thyrosiini. Ayrveda toodetest ka ühte-teist. Ja ongi aastaga paremaks läinud.
 
Rhal 16. november 2015, kl 01.33
Naistepuna kapsleid tasub proovida. Sport ja liikumine aitavad ka päris kindlasti. Võib ka sellest abi olla, kui viibite võimalusel mingis teises keskkonnas, näiteks sõidate mõneks ajaks linnast eemale.
 
Rhal 16. november 2015, kl 01.35
Omega-3 kalaõli tasub ka proovida ja see ei ole õnneks väga kallis.
 
milvi 19. november 2015, kl 04.33
paanika häire isiklikul nahal üle elatud,aitabpsühiaater antidepressant peale,bromazepam 3mg ja tjazepaami tilk magamisex.Muidu süvenedes käid pulss peos,tundub et pead kuhugi tormama enne kui midagi juhtub.poodi ka ei suuda siseneda ,liiga palju liikumist,bussist tormad samamoodi välja.sain tervex aga antidepr on siia ni peal.58317299
 
Vaata ka 19. november 2015, kl 11.28
Peaasi.ee
 
kullerkupp 19. november 2015, kl 15.24
kas saab tervex saamiseks nimetada kui antidepr siiani peal?
 
kullerkupule 19. november 2015, kl 15.57
Kas rohu võtmine on patt?
 
kullerkupp 19. november 2015, kl 17.19
rohu võtmine ei ole patt, küll aga luiskamine mu meelest
 
Doc_who 19. november 2015, kl 20.46
milvi Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> paanika häire isiklikul nahal üle elatud,aitabpsüh
> iaater antidepressant peale,bromazepam 3mg ja tjaz
> epaami tilk magamisex.Muidu süvenedes käid pulss p
> eos,tundub et pead kuhugi tormama enne kui midagi
> juhtub.poodi ka ei suuda siseneda ,liiga palju lii
> kumist,bussist tormad samamoodi välja.sain tervex
> aga antidepr on siia ni peal.58317299

Siis ei saanud terveks, kui AD peal! Keegi foorumis kirjutas, et 19a. tarvitab AD ja ikka pole terveks saanud, järelikult ei aita AD.

Kas arst Sulle ravimite loobumiseks, kõrvalnähtude raviks midagi ütles?

Netist leitsin huvitavat lugemist.
Välja on töötatud ka uus põhjalik võõrutusjuhend antidepressantide lõpetamiseks.
https://goo.gl/AI77Yd
https://goo.gl/1BA7q0

Death by Medicine
https://goo.gl/YmzjAq
 
Dep 28. jaanuar 2016, kl 22.01
http://static.inimene.ee
http://medisato.com
http://www.depnet.org
http://peaasi.ee
http://raulpage.org/depress
http://onneklubi.onepagefree.com/?id=16348&onepagefree=9cb9ea09f0b6b0b8883a9d39f2080e2c
http://onneklubi.onepagefree.com/?id=16014&
http://engine.koduleht.net/templates/psy/files/mdl_files.php/depressioonist_arsti_pilgu_labi.pdf
http://www.hippokrates.ee/art4marts20.htm
http://www.eestiarst.ee/arhiiv/aid-125/Depressiooni-ravi-perearsti-praktikas
http://www.eestiarst.ee/arhiiv/aid-542/Mitmepalgeline-depressioon-eeldab-mitmetoimseid-antidepressante
http://www.kliinikum.ee/psyhhiaatriakliinik/lisad/ravi/ps-ravi/DEP/depressiooni_ravijuhis.htm
http://www.hambaarst.ee/artiklid/496
http://www.med24.ee/eng/services/contact/article_id-11154
http://www.sam.ee/sites/default/files/documents_old/bullet07.pdf
http://nuusi.ee/01161044
https://ravimid.wordpress.com
Forbes nr34 2015a lk32
David Perlmutter Jahupea
http://heli.er.ee/helid/2254091.mp3
 
Dep 05. november 2016, kl 16.27
http://tervisliktoitumine.ee/toitumine-ja-depressioon-vahetuntud-seosed
 
Fuk 08. november 2016, kl 03.04
Tean ,et Psühhiaatrid käivad endale reitinguid tõstmas www.tervisetrend.ee/

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/1f/8d/86/1f8d8698f72a4d676e30b21a8b33389f.jpg
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!