Kööginõu
kuidas keeta loomakeelt
pille 04. detsember 2014, kl 19.20 |
eid_1525cec28ccf27 04. detsember 2014, kl 19.24 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 8 |
Just eile keetsin. Keel keema, korja vaht ära, siis lisa loorberileht, terapipart ja soola. Keedad ca 3 h, tõstad keele välja ja siis alles nahk maha. Keele valmidust saad kontrollida selle järgi, kas nahk tuleb lahti mitte. Tegemist siis loomakeelega, seakeelt keetnud pole. Ja soola pane ikka parajalt, muidu jääb mage
pille 04. detsember 2014, kl 19.36 |
njahh 04. detsember 2014, kl 19.45 |
keel peab olema enne pehmeks keedetud, alles siis eemaldatakse nahk.
Aga tõepoolest, on ka minul vahel juhtunud, et nahk ikkagi kinni jääb. Polegi seni aru saanud, miks vahel nii juhtub. Mõni ütleb, et tuleb lasta leemes maha jahtuda ja siis koorida, mõni käseb seda jällegi kuumalt teha. Kindel on aga see, et keedetud keel ei tohi õhu käes kuivada.
Seakeeli keedetakse samamoodi kui loomakeelt. Mina lisan mõne tera vürtsi ja ühe mugulsibula ka.
Aga tõepoolest, on ka minul vahel juhtunud, et nahk ikkagi kinni jääb. Polegi seni aru saanud, miks vahel nii juhtub. Mõni ütleb, et tuleb lasta leemes maha jahtuda ja siis koorida, mõni käseb seda jällegi kuumalt teha. Kindel on aga see, et keedetud keel ei tohi õhu käes kuivada.
Seakeeli keedetakse samamoodi kui loomakeelt. Mina lisan mõne tera vürtsi ja ühe mugulsibula ka.
mina teen 04. detsember 2014, kl 21.21 |
eid_1525cec28ccf27 05. detsember 2014, kl 16.06 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 8 |
lihtne 06. detsember 2014, kl 00.11 |
MTT 13. detsember 2014, kl 06.29 |
Lisa postitus