kopin halvast kogemusest ühe kommentaari viimasele vastajale, loodan, et autor ei pahanda. minu meelest sobib see siia nagu rusikas silmaaku
"sina oled üks rasvane tädi? või päris kindlasti oled olnud rasvane ja pead meeletut võitlust iseendaga, et mitte kaalus juurde võtta. miks ma seda arvan... hm, inimesed, kellel normaalkaalu säilitamisega mingisuguseid probleeme ei ole, ei tule sellise mõtte pealegi, et võõrast inimest foorumis niimoodi ja sellisel teemal materdama hakata. mina nt olen kogu täiskasvanuea samas kaalus püsinud, ükskõik mida ma söön või joon ja minu jaoks on iga kord üllatus, kui keegi foorumis kaaluteemal lahmima hakkab. imelik on lugeda, kummaline. hakkan mõtlema, et osad inimesed on ikka vist väga väga õnnetud oma kaaluga maadeldes. kurb, samas ei oska sellisele lahmijale väga siiralt kaasa tunda, oma probleeme ei ole ilus teiste peal välja elada, eksole. see, et sina pead räigeid dieete pidama, on sinu probleem ja päris kindlasti ei aita see kuidagi sinu probleemi lahendamisele kaasa, et suvalises foorumis suvalisele inimesele käratad, et kõik kes tarbivad taluvõid on rõvedad paksud lehmad. lehm oled ikka sina ise :)"
omalt poolt ütleks, et kvaliteetne toit ongi kallis, sina, kulla ei imestagi, vohmi aga edasi, meie sööme korralikku sisefileed, joome kallist veini peale ja paksuksminemine meid ei ähvarda. ei ole põhjust toidu pealt kokku hoida, meie aeg maksab rohkem, kui see nn kokkuhoid mida iga viimase kui sendi lugemisega saavutaks. kui üldse kodus süüa teeme, niii umbes kolm korda nädalas, siis korralikult ja midagi ekstrahead, muidu käime väljas söömas, kogu perega.