Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Ei saa naistest aru
 
mees 29. oktoober 2011, kl 16.29
Kui naised vihjavad kaudselt või küsivad otse, et kas mul on naine olemas, siis vastan alati ausalt: pole kunagi olnud, ei ole ja ka ei tule. Samuti ütlen, et ma ei mõtle elusees last teha.

Millest ma siis aru ei saa? Sellest, et selline asi peaks ju naised maha jahutama. Aga ei, ikka lähen neile liiga hästi peale ja nagu tahavad rohkem, kui lihtsalt k.epp. Mina aga ei taha ennast kellegagi siduda. Lihtsalt korra või paar panna ja kõik. Ma ei taha anda neile lootust millelegi püsivamale ja tõsisemale.

Kuidas naisi maha jahutada? Kas sellest oleks rohkem kasu, kui ütlen, et sa oled mu elu esimene naine ja ma hakkan nüüd sulle iga päev mitu korda päevas helistama, tahan sinuga abielluda ja lapsi saada? Tegelt nii ka ei saa, nad saaks kohe näos aru et ajan jama. :)

Pärast k.eppi öelda, et pean nüüd koju minema, ema hakkab muidu muretsema? Naised peaks vist emaga elavate meeste peale väkitama ja kohe minema jooksma.
 
no 29. oktoober 2011, kl 16.39
esmasel kohtumisel ütledki kohe otse välja, et "oled ainult madrats mida tahan korra-paar panna" ja probleem lahendatud. normaalne naine jookseb ise minema. iseasi, kui paljud sulle siis enam tasuta teenust osutama hakkavad...
 
ingrid 29. oktoober 2011, kl 16.55
Ei mõista muud öelda kuiet...ju oled siis sellistele pereotsingutel naistele jalgu jäänud.
Sellest peaks ka kõvasti abi olema kui väidad, et paned mõlemaid heameelega - nii mehi kui naisi.
 
ee 29. oktoober 2011, kl 17.17
Kui ma mees ja samas olukorras oleks, siis...ma küsiksin iga k...i eest raha. Ega see sul ju ära kulu, aga raha kulub küll ära...
 
mees 29. oktoober 2011, kl 17.17
ingrid

"Ei mõista muud öelda kuiet...ju oled siis sellistele pereotsingutel naistele jalgu jäänud."

No eks ma ise olen ka selle peale mõelnud, kuid see on ju haige! Minusugune mees peaks olema VIIMANE mees maamunal, kellega naised peaks perekonda punuma hakkama. Ja ma ütlen ju otse välja - naist pole kunagi olnud, ei ole ja EI TULE ka. Samuti ütlen välja, et ei mõtle mitte kunagi last teha.

Olen jah l.its mees ja kepin ringi. Huvitab ainult kepp ja kõik. Huvitab võimalikult paljude erinevate naiste läbi tõmbamine. See rahuldab mu ego ja distantsi hoidmine teeb elu lihtsamaks. Ka ei soovi ma mingeid argipäevaseid pereelust tulenevaid närvide söömisi. See ongi aga imelik, et selle kõige ebasobivama mehega lööb naistel kohe tuluke peas põlema, et "temaga võiks midagi pikemat ja tõsisemat olla". Ja ma ei varja ju enda olemust. Ütlen nii otse välja kui saab.

"Sellest peaks ka kõvasti abi olema kui väidad, et paned mõlemaid heameelega - nii mehi kui naisi."

See on üks variant jah. Ma muidu olen külgeajavatele mitteatraktiivsetele naistele öelnud küll, et ma olen homo tegelikult. :) Aga meestega magamise teema on selline libe jää. Jõuab teiste meeste kõrvu ja siis on paksu verd kui palju. Teame ju kuidas keskmine eesti mees homosid armastab. :)
 
m.u.n.n.o 29. oktoober 2011, kl 17.23
hoia voodi all pangetäit külma vett ja kui probleemne küsimus tõusetub, siis tead küll, kuhu see kallata. lihtne. ära tekita endale piina.
 
Birx 29. oktoober 2011, kl 17.35
Võib-olla su olek on siis selline, mis annab lootust. Naised ju niiväga tahavad uskuda, et just nemad on need, kes taolie mehe ära muudavad.
Võib-olla pole sa piisavalt enesekindel l*ts. Nagu sa isegi ütled, et see rahuldab su ego ja kujutad ette justkui oleks argipäevas mingi närvisöömine. Ehk siis jätad naistele nö wannabe l*tsmehe mulje ja siis naised arvavad igasuguseid asju. Niaste jaoks pole sa ebasobiv, vaid nö muinasjutuliselt haavatud ja vajad ravi :D
Õige ringik*ppija teeb seda siiski selle pärast, et seksi on vaja, mitte mingi ego jm hirmude pärast.
 
hahh 29. oktoober 2011, kl 17.58
mida raskemini kättesaadav, seda huvitavam. Kehtib mõlemat pidi. Antud juhul naised loodavad olla need, kes su ära kodustavad, et siis pärast trofeega uhkustada.
Aga sama teevad ju mehed ka - jooksevad mõne naise pärast või jalust maha, kuigi neid järjepidevalt pikalt saadetakse.
 
mees 29. oktoober 2011, kl 18.04
Birx

"Õige ringik*ppija teeb seda siiski selle pärast, et seksi on vaja, mitte mingi ego jm hirmude pärast."

Ära ole nii kindel, et tead, mille pärast õige ringik.eppija ringi k.epib. Seksi pärast? Meestel pole seks ja tunded nii palju seotud. Neid erutab visuaalselt seksika naistekeha vaatamine. Seega nali naljaks, kuid kui ikka on soov laadungist lahti saada, siis on porno + käsitöö päris hea võimalus meestele. Ja kui oled laadungist lahti saanud, siis pole enam vahet, kuidas sa said. Enam ei paina. Eks päris inimesega on ikka parem küll. Kui on. Mõnikord ei ole. Hullem on. :) Aga egole on kindlasti paitavam just ikka reaalset ilusat naist pannes.

Aga sa oled ikkagi meessoost ringik.eppijatest vist päris valesti aru saanud. Tee silmad lahti. Kui mees on ringik.eppija vallalisena, on seda ka tõenäoliselt püsisuhtes olles. Olgu siis ilus naine kodus ja naine andku seksi nii palju kui mehel soovi. Tead, miks nad ringi k.epivad? Oled meestega sellel teemal rääkinud? Tegelikult ka tead? Sellised suured ringik.eppijad kepivad ringi, sest nad saavad. :) Kui on võimalus võõrast naist panna, siis ka pannakse. Miks mitte? Neile meeldib erinevaid naisi panna. Seda ma ei rääkinud enda pealt, sest see oleks liiga subjektiivne. Üritasin edasi anda seda, millest teiste meeste seltskonnas olen aru saanud.

---------------------------------
"Niaste jaoks pole sa ebasobiv, vaid nö muinasjutuliselt haavatud ja vajad ravi :D"
---------------------------------

Hästi öeldud, Birx! :D Jah, naiste lollus on ikka piiritu. :) Siit ka vastus, miks ma näiteks üksikemadele kaasa ei tunne. Oma loll pea peab elus nuhtluseks olema.

Mul on (ma vähemalt arvan, et on) piisavalt tark pea õlgade vahel, et ma enda elu raskeks ei ela.
 
Birx 29. oktoober 2011, kl 19.18
To mees.

Ma arvan, et me räägime asjadest mööda :) st. ma olen sinuga nõus, aga minu point oli rohkem see, et inimesed tihti on endale loonud mingi ideaali, kuidas oma elu elada, aga nad nagu päris täpselt ei saa sellele pihta, kuidas see elu käia võiks. Näiteks osad tahavad olla rikkad ja laenavad raha-liisivad asju selle asemel, et tööga see kõik kokku kraapida. No ja osad tahavad olla l*tsid ja arvavad, et lihtsalt ringi k*ppimisest ei piisa, on vaja midagi lahti seletada ja arutada jne.
No ja sellest tulebki see naiste valearusaam, sest kui mees juba hakkab RÄÄKIMA, siis on tegu tõsise mehega (:D). Miks mitte natuke lõõpida, nalja teha ja voodisse minna? Miks peab südant puistama stiilis "mul pole suhet olnud" jne? See ongi juba naiste jaoks nagu roheline tuli, et kuigi mehel pole suhet olnud, aga kuna ta sellest südant puistab, siis tal on äkki mingi salasoov ikka suhtes olla. Et kui tegu oleks TÕELISE ringik*eppijaga, siis me k*epiks, mitte ei jauraks mingil suhteteemal.
Kui aus olla, siis ma ka ei usuks seda meest, kes lihtlabasele, kas sul naine on, küsimusele vastab "südantlõhestava" monoloogiga: "pole kunagi olnud, ei ole ja ka ei tule. Samuti ütlen, et ma ei mõtle elusees last teha". Ütle lihtsalt, et ei ole. Milleks jaurama hakata? Kui palju neid naisi ikka on, kes siiralt usuvad, et üheöösuhe viib abieluni? Jah, võib viia, aga konkreetselt selle mõttega üheöösuhtesse minema küll ei hakka, VA JUHUL KUI mees hakkab südant puistama nii isiklike asjadega nagu on eelnevad suhted ja laste saamine :D See on ju MÄRK hingesugulusest :D

Ehk siis vähem möla ja rohkem möllu sooviks tõeliselt l*tsilt :)

Raske elu on juba uus filosoofiline ja intrigeeriv teema, aga seda ma ütlen küll: meeste lollus on ka ikka piiritu!!! :D
 
sara 29. oktoober 2011, kl 20.10
miks sa arvad, et nad sinuga midagi tõsisemat tahavad? on teinud ettepaneku kooseluks? küsin, sest mehed on paraku tihti väga naiivsed oma kõrge ego tõttu ja näevad asju seal, kus neid pole.
kui aga tõesti on otse öelnud, siis eks see on see vana kättesaamatuse võlu ja hasart, mis siis tekib:)
 
mees 29. oktoober 2011, kl 20.17
Birx

---------------------------------
"Ma arvan, et me räägime asjadest mööda :)"
---------------------------------

Jah, me räägime tõesti väga asjadest mööda. Sul on valearusaam, sest sa mainid mitu korda:

---------------------------------
"Miks peab südant puistama stiilis "mul pole suhet olnud" jne?"
---------------------------------

või

---------------------------------
"See ongi juba naiste jaoks nagu roheline tuli, et kuigi mehel pole suhet olnud, aga kuna ta sellest südant puistab, siis tal on äkki mingi salasoov ikka suhtes olla."
---------------------------------

ja kõige parem: :D

---------------------------------
"Kui aus olla, siis ma ka ei usuks seda meest, kes lihtlabasele, kas sul naine on, küsimusele vastab "südantlõhestava" monoloogiga: "pole kunagi olnud, ei ole ja ka ei tule. Samuti ütlen, et ma ei mõtle elusees last teha"
---------------------------------

:D :D :D See oli kõige parem, sest naine, sa ei tea, mida sa räägid. Minu "pole kunagi naist olnud, ei ole ja ka ei tule" on mitte südantlõhestavas või südantpuistavas stiilis, vaid pigem irvitav ja stiilis, et naine kohe aru saaks ja midagi lootma ei hakkaks. Ma ei suudagi seda tõsise näoga öelda, vaid tuleb välja alati irvitavalt. :D

See, et ma räägin seda naistele südantlõhestavalt, oli käesoleva nädala kõige parem nali. Tänud, et päeva heaks tegid! :D

Saad aru, ma ütlen seda lausa irvitavalt, kuid ikkagi naised hakkavad midagi lootma. Seetõttu ma selle teema siin tegingi, et ma ei saa nagu aru. Sellised mehed peaks olema kõige viimased mehed maamunal, kellele naised võiks perspektiivselt vaadata. Kui ma seda soiuks halades või südant puistates, siis saaks aru naiste käitumisest. Aga nii ma seda ei tee. Üleolev ja irvitav pole just halamine. Seega jookseb mul täiesti juhe kokku, et mis loogikaga naised mõtlevad.

Peaks vist molli andma. Saaks näha, kas hakkavad veel rohkem järel jooksma. :D See oli nali.
 
Birx 29. oktoober 2011, kl 21.06
Minu jutu mõte ongi selles, et ÜKSKÕIK, mis tooniga sa seda (üli)isiklikku juttu ajad, see on isiklik ja sa räägid ja sellest piisabki, et endast nö valet muljet jätta. Inimesed, kes ennast emotsionaalselt siduda ei taha, ei räägi endast isiklikke asju (jaja, ma saan aru, mis ühele isiklik, see teisele mitte, aga ühiskonnas on veel mingid üldised "reeglid" selle asja kohta)

Sellised sõnad nagu südantlõhestav ja hala on minu puhas sarkasm, oletasin, et see kumab läbi...

Näiteks nagu sinagi praegu võtsid minu sarkasmist välja siira arvamuse, võib teine naine sinu sarkasmist võtta välja siira soovi suhet saada, sest sa RÄÄGID sellest.

Minuarust elu üldine reegel on ikka see, et kui sa midagi oma ellu siiralt EI taha, siis ära räägi ja ära mõtle sellest üldse, sest nooh...kui sa ikka jaurad ja jaurad mingil suhteteemal, olgu see ülimegasarkastilise tooniga negatiivses võtmes, siis ikkagi...see tekitab mõtteid noh :D

See ei tähenda, et mina nüüd arvaks, et sina salaja suhet tahad :D See on normaalne, et niimoodi negatiivses võtmes oma asjadest räägitakse, aga see tekitab segadust ka veidi, eriti kui ühes lauses on 3x eitust pm sama asja kohta :) Kui ikka teemat pole, siis teemat pole, mittemingis toonis.

Pigem rõhuta seda, mida sa tahad.
 
to mees 29. oktoober 2011, kl 21.08
Kui vana oled?Teatud vanuses mehed erutavad naisi.
 
to mees 29. oktoober 2011, kl 21.17
Nised jahivad ühte kindlat tüüpi mehi ja sina oledki selline.Olen märganud,et naised jahivad ühtesid ja samu mehi ja teisi mehi ei nähtagi.
Sinusuguseid seksikaid mehi on VÄGA VÄHE,sellepärast naised neid krabavadki.
Muidu korralik ja üsna tuim naine läheb seksikat meest nähes arust ära ja hakkab külge kleepima.Toonitan veel,sest selliseid mehi väga vähe.
Enamus mehi jätab ju naisi külmaks.
Sa oled tegelikult õnneseen,sest selliselt kiimlevaid naisi saavad tunda vähesed.
Raha küsimine oli küll hea idee.Vot küsigi raha.Siis nad vist hiljem külge ei kleepu.Aga raha peale 1.seksi küsi.Või võid ka varem.
 
mees 29. oktoober 2011, kl 21.46
Birx

Mina ei pea seda isiklikuks. Muidu olen ma küll selline inimene, kes endast mitte kellelegi mitte midagi ette ei kanna. Ma hindan oma privaatsust ja pole teiste asi, mida mina mõtlen. Ja kes on mingid suvalised teised inimesed, et ma peaks neile mingit ettekannet enda kohta koostama? Näiteks ainuke inimene maailmas on minu vend, kellele olen maininud, mida ma tulevikult ootan. Kuigi inimesed on tihti küsinud umbes stiilis "millest sa unistad" või "mida tulevikult ootad". Vot SEE on isiklik ja loomulikult nad ei ole sellele vastust saanud. Või mõnele võõrale eestlasele ei Eestis ega välimsaal ei ütle isegi seda, millisest eesti asulast ma pärit olen. Võõral pole minu kohta vaja midagi teada ja kõik. See aga, et mul pole kunagi naist olnud, ei ole ja ka ei tule ning see, et ma väikesi lapsi vihkan, seda ma ei pea enda puhul isiklikuks. Mulle teeb see teema nalja. Selline ma olen ja mida siin varjata. :D Võib-olla teeb seetõttu nalja, et on vist suht suur faux pas. Ja ongi parem kohe välja öelda, sest siis ei hakka naised tõenäoliselt nii palju lootma. Ma tahan neid k.eppida, mitte nende hingele haiget teha.

---------------------------------
"Sellised sõnad nagu südantlõhestav ja hala on minu puhas sarkasm, oletasin, et see kumab läbi..."
---------------------------------

Kahjuks ei kumanud, sest sa kirjutasid ikkagi, et naised hakkavad selle tõttu lootma. Kui sina saad aru, et ma olen lootusetu juhtum ja irvitan selle teema üle (seega iroonia), mina saan aru, siis peaks ka teised naised aru saama. Aga sina tõid selle selgituseks hoopis. Pole loogiline, et naised tahavad mingi "lootusetu juhtumiga" püsivamat asja.

Ma ei oleks ikka nii kindel, et sa seda sarkasmina kirjutasid. Ära uduta! :D Näiteks:

---------------------------------
Miks mitte natuke lõõpida, nalja teha ja voodisse minna? Miks peab südant puistama stiilis "mul pole suhet olnud" jne?
---------------------------------

See minu stamplause ongi tõsieluline nali. :) Ülaltoodut mõtlesid sa aga tõsiselt, ei iroonitsenud sa midagi. Sa mõtlesid päris tõsiselt, et ma puistan hotellis üheöök.eppi tehes voodiserval võõrastele naistele südant. :D

kl 21.08
---------------------------------
Kui vana oled?Teatud vanuses mehed erutavad naisi.
---------------------------------

Üle 30. Muuseas, ega ma ei ütle naistele ka seda, kui vana ma olen. Neil pole seda vaja teada. :D Ja muidugi ei ütle ma, mis tööd ma teen, kus elan jne.

Ma nüüd hakkan ennast klubi poole sättima. Teadagi mida tegema. :D
 
Vaba naine 29. oktoober 2011, kl 23.40
Mina olen naine, kes peale valusat lahkuminekut enam mehi ei jahi ning mis on juhtunud, jahitakse mind ja meeletult. Ma ei ole enam kindel, millal taas püsisuhet tahan, mul on laps olemas, ma ei taha ka lapsi ja mehed on hullumas. Kes avaldab armastust, kes tahab koos olla ja ligi ajavad nii uued kui endised.
 
O_o 29. oktoober 2011, kl 23.47
Sisukas elu...
 
Feliks 30. oktoober 2011, kl 00.00
kle Mees. Esiteks tunnustan Sind väga eheda ja ausa jutu pärast.

A et Sa naistest aru ei saa...miks oleks vajagi teada?
Kujuta nüüd ette analoogilises situatsioonis olevat naist, keda mehed muudkui jahivad....ja ta ei saa aru meestest...tuleb ette sarnane situatsioon, ainult nüansid on erinevad.

Ja veel üks asi. Ei ole olemas sellist asja nagu naised. On iga naine eraldi ja igal konkreetsel naisel on omad põhjused /seletused iseenda tarbeks, miks ta Sind jahib. Tegelik põhjus on vast ikka see alateadlik ja loodusest pärit - saada endale see parim võimalik sperma ja ä võta seda sõna otseses mõttes. Valid Sina - valivad naised.
 
to Birx 30. oktoober 2011, kl 00.24
Naised hakkavad siis ka lootma,kui teemaalgataja midagi ei ütleks.
Kui mees naist erutab,siis naine ikka hakkab midagi enamat lootma.Vahet pole,kas see mees räägib midagi või ei.
Teadsin kunagi üht noormeest,kellele naised pidevalt külge pressisid ja suhet tahtsid.Kuigi ta naeris nende naiste kiimlemise üle.
 
to vaba naine 30. oktoober 2011, kl 00.30
Kus sa neid mehi kohtad?
Ma olen märganud,et selliseid mehi ei saa,keda tahaks.Sellised mehed ongi kättesaamatud.
 
m28 30. oktoober 2011, kl 08.15
teema point on siis selline, et oled vinge kepimees ja miks kõik naised ikka külge kleebivad yaddayaddayadda. ise küsin, ise vastan teema.

üldiselt meestele kleebivad külge naised, kes on meeleheitel ja kellel kuskil sügaval eneseväärikus lihtsalt puudub. kui naine ise meest jahtima hakkab, siis on 90% juhtudest see naine kole või madala enesehinnanguga või mõlemat. ja need enamasti leiavad kellegi, kes neile jõukohane tundub.

ei tahaks uskuda, et pereloomise sooviga naised need kõige vingemad seksisõbrad oleksid, pigem vaatavad turvalisi ja nö toredaid mehi ja taolistele siis käiaksegi peale, et miks sa suhtes pole. tõeliste kepimeeste puhul see teema juba eos ei tõusetuks ma arvan. ju sinult siis loodavad midagi. käid ilmselt mõne põdramotiviiga villase kampsuniga vms. oled viisakas poiss. kurat teab, mille järgi naised korraliku meha ära tunnevad. olgem ausad.
 
Agnes 30. oktoober 2011, kl 10.04
Autor, kes sa vaatad Bridget Jonesi päevikut ja oled suhteliselt vastuoluline meesinimene, mis su mure siis on? Naised kleepuvd külge nagu makaronid? Minu arust sinust kiirgab nii palju negatiivset, et sobid ideaalselt ühekordseks kasutamiseks :).
Vb need partnerid kelle otsa sa komistanud oled on madala ensehinnanguga sõltlased.
Proovi vahelduseks enesekindlamate naistega suhelda. Ükski normaalne naine ei taha "seaga" lapsi saada :))
Ilusat hommikut!
 
kõrvaltvaataja 30. oktoober 2011, kl 10.10
arvan et teemaalgatajal on tegemist olnud eelkõige kõrge ensehinnanguga naistega, kes kuuldes et mees ei soovi mitte mingil juhul kooselu ega lapsi, saavad sellest ainult tegutsemislusti juurde, sest nad mõtlevad, et äkki on just nemad SELLINE NAINE kes selle "kauge ja kättesaamatu" mehe mõtlemismaailma võib muuta ja selle mehe endale järgi jooksma suudab panna.
 
rr 30. oktoober 2011, kl 10.28
ma naisena arvaksin selle peale ja ei ole kade avaldama, et ju sa siis oled naistele ligitõmbav oma intellektuaalse, aga tõenäoliselt ka seksuaalse võimekuse poolest. kas see, mida nad sinust arvavad, ongi üldse oluline? ilmselt lihtsalt meeldivus on sedavõrd suur ja sinna see kaine mõistus läheb. muidugi oli Felixil, kes rõhutas, et igaühel on oma põhjus, õigus. mõni tõesti ehk tõsimeeli loodab midagi. siin hiljuti oli üks teema soovmõtlemise kohta. võib-olla sa käivitad mõnes neist oma olekuga soovmõtlemise (Birxi teooria), et oot-oot, siit võib teatud tingimustel veel asja saada. need on ilmselt need olukorrad, kus tuleks sisetunnet kuulata, kuid kirg või kes-teab-misasi summutab selle enda alla.
 
Agnes 30. oktoober 2011, kl 10.56
Mulle vahest tundub, et mehed käituvad nagu variserid. Näivad enesekindlate ja konkreetsetena, kellele naised kes püüavad nende "kilbist" läbi murda tunduvad naeruväärsed ahistajad. Päris elus tundub, et need naised, kes vaevuvad meest ridade vahelt lugema on tegelikult teretulnud nähtus.
Mees, kes väldib emotsionaalset sõltuvust on arg.
Kindlasti on olemas mingi kogus mehi, kes tõesti naist, kui sellist peale seksuaalse rahulduse ei vaja. Valdav enamus siiski soovib lapsi, tundeid ja hingega voodielu.
Mõned naised usuvad sellesse ja püüavad tuumani jõuda. Siin nimetatakse ahistamiseks, soovmõtlemiseks ja vb skisofreeniaks :))
mees38 30. oktoober 2011, kl 12.34
Naisi huvitab eelkõige ikka see, kellena töötad ja palju teenid.
 
Elu näinud 30. oktoober 2011, kl 15.16
Ma arvan jälle, et see, et sa vaevud sellest delfi naistekasse teemat tegema, tegelikult kõditab sinu egot. Minu elukogemus on näidanud, et mehed, kes kohutavalt ennast esiplaanile upitavad (kasvõi kaudselt) ning teisi lollideks nimetavad, on ise väga madala enesehinnanguga. Jah, kindlasti on sul ees enesekindel mask, aga tegelikult toidad oma ego alateadlike komplekside rahuldamisega. Need tohutult "müstilised" ja "salapärased" mehed on ühed suured komplekside hunnikud.
 
Birx 30. oktoober 2011, kl 20.30
To mees

No väga paljudele inimestele on lähedased suhted ja lapsed üsna isiklikud teemad. Kui sa oledki selles teemas erinev, siis ei tohiks see ju üllatus olla, et taolist erinevust ei mõisteta ja arvataksegi, et kuigi sinu hääletoon ja näoilme on sarkastiline, siis sinu lause taga peitub midagi eriti paljastavat (ja muinasjutuliselt romantilist :D).

Aga üheöösuhe on minuarust selline asjandus, et selle eesmärk pole telefoni nr jm vahetamine, vaid lihtsalt seks. Ja kui mingit infot ei jagata, siis kuidas üldse saab juhtuda, et teine pool hakkab suhet tahtma. Et kui oma teed minnakse, siis enne seda nagu üks ikka üritab "abieluettepanekut" teha, sest need 2 tundi tutvust olid maagilised?
Jääb mulje, et teemaalgataja ikka jagab oma kontakte mõnikord ja tunneb mõnu, kui naine meeleheites talle helistab :D Noh, et muidu mees nagu suhet ei taha, aga suur osa üheööliblikaid on facebookis, telefoniraamatus ja niisama tutvusringkonnas sees. IRW.
 
m28 30. oktoober 2011, kl 21.20
no aga on ju nii, et need tõelised kepimehed on naiste silmis ikka mingi siilikaga ehitajad, kes naistekasse elusees mingit teemat ei teeks ja kes kirjutadagi ei oska, aga kellel on laiad õld ja muidu siuke nummi välimus, aga mingid teised on sellosed mehed, kes nagu oleksid potentsiaalsed issid naiste tittedele, aga kes on kuskilt naistekast kuulnud, et lastega abielus mees on mingi luuser ja pole õige kepimees ja et siis ise ka nagu üritab mitte olla, et talle ka nagu meeldib kepp ainult blääblää aga tegelikult on ilmselgelt liiga intellektuaalne ja õrna hingega ja isegi liiga lastesõbralikud, et olla tõeline musklis kepivend, kes naistele peale läheks. ja siis ongi naistel nagu mingi lühis taoliste tüüpidega, et nagu oleks turvaline ja tore mees väliselt, aga ajab sellist kahtlast juttu, et nagu pole ka, et kas ta on naistes pettunud või mis. et ei saa ju olla, et taoline mees oleks palju naisi läbi tõmmanud, selleks kirjutab ju liiga intellektuaalset teksti, ju siis on naistes pettunud lihtsalt, äkki minu emainstinkt toob vaese tunderomantiku hädaorust välja, sest ta ju nurub oma puppydog'i silmadega päästmise ja lunastuse järele ja lõpuks ongi ju tore, kui selline tundemees kodus olemas oleks, selliseid otsi tikutulega taga. tõlisel kepivennal pole ju probleem lapsi teha, aga kui mees hakkab juttu ajama, et ta lapsi ei taha, siis jäelikult on mõistust liiga palju, liiga palju vastutustunnet kuymab läbi - naiste silmis väärtus ju. ja sealt see konflikt tulebki, et kuidas siuke vastutustundlik tüüp saab olla nii küüniline. jube ju. vaata mingit lepajõge või muid õliseid seüppi, kes naistele peale lähevad - pole mingi probleem siia-sinna vääksusid teha, neil ei tule pähegi analüüsima hakata, et kas tahan püsisuhet või ei - nadf kepivad naisi ja ongi kõik lihtsalt. nende töö ongi lihtsalt naisi keppida ja seemet levitafda. mingi hingeanalüüs pole päevakorraski.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!