Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
prostituudid
 
Naine33 09. jaanuar 2012, kl 03.09
ma ei saa aru miks naised hakkavad prostituudiks. Miks neil pole eneseväärikust? Ma olen ka vaesuses elanud ja pudeleid korjanud aga tänu sotsiaaltööle sain taas järjele. Isiklikult mina neid naisi ei aksepteeri. Tegemist loomadega kes naissugu alandavad. Samamoodi ka kliendid, kes messugu alandavad. Tugev mees ja naine liavad seksi läbi armastuse aga see perverssus mis iga päev toimub, ajab küll öökima ja teeb südame pahaks.
karuOtt90 09. jaanuar 2012, kl 03.22
neil ei jää muud üle lihtsalt, sest kõik ei saa/jaksa/taha välismaale minna (peavad tutvused ja rahalised toed taga olema), nii et kui rikast meest ei leia (ja vanemate/sugulaste abikätt ei ole võtta), siis...
Ja eriti õnnetu on olukord, kui veel joodikust mees koos lastega kaelas on :(
Sama teema oli ka vene ajal osades peredes
Eelmisel aastal loetud raamatust jäi meelde üks koht, kui autor kirjeldas vene aja elu ning peres kasvav poeg küsimusele: "Mis ema ja isa teevad?", vastas: "Ema? Ta mul 10-rublaline ja isa joob ka selle raha maha"

Ei ole kerge lihtrahva elu kuskil pool =(
 
Tups 09. jaanuar 2012, kl 03.31
Kle naine ela oma elu ja ära tekita pannikat selle teemaga.
 
qw 09. jaanuar 2012, kl 03.35
Ei tasu mõista hukka vaatamata hetkeks sinna teisele poole. Soovitaks lugeda järgmisi teoseid: Jan Beltráni - Nora, Coelho - 11 minutit ja Belle de Jour - Londoni lõbutüdruku intiimseiklusi.
 
Naine 33 09. jaanuar 2012, kl 03.55
Ma olen ka täiesti vaesuses elanud. Korjasin pudeleid, kerjasin tänaval mütsiga, jne.. Olen ka majanduslikult põhjas olnud kui pank võttis ära kogu mu vara kui jäin töötuks. Aga ma ei jätnud jonni, panin tööriided selga ja läksin suvituskohtade peale pudeleid korjama ja öösiti ööklubide tagant. Suutsin niipalju korjata, et odav korter üürida. Lisaks võtsin vastu sotsiaaltöökoha ja oli väike palk lisaks. Tööturuamet pakkus ümberõpet ja otsustasin uue ameti valida. Nüüdseks on uus töökoht ja kodu. See pole vabandus kui on vaesus! prostituudid on räpased ja nende kliendid on veel räpasemad. Neid naisi keda sunnitakse prostituutideks, on sama mis mõrvamine. Vahendajatele eluaegne karistus paras kes naiste elud rikuvad!
 
Mauss 09. jaanuar 2012, kl 07.20
Naine 33, miks sa nii vihane oled? Kerge on kedagi hukka mõista, hoopis raskem on mõista. Ja see kehtib elus väga paljude asjade osas. Me kõik oleme elus paremates ja halvemates olukordades, selleks ei pea olema puruvaene või prostituut. Viha, eriti üldisem ja mitte-isiklik on hävitava loomuga. See mürgitab su hinge ja meele ning tõmbab haigusi ligi. Lase oma viha vabaks, elu on nii lühike. Suuna oma mõtted headele asjadele ning ole õnnelik, et oled suutnud raskused ületada. Muidu suredki.. oma korteris, vihase ja tigedana, sest inimesed ei ela kõik nii nagu sina tahaks.
 
kah naine 09. jaanuar 2012, kl 08.34
järelikult oled kõva mutt, et sellisest viletsusest niimoodi välja oskasid rabeleda. tõeliselt tubli. aga nende prostituudiräbalate peale kade küll ei maksa olla. nendel pole ka midagi lihtsat. ega prostituudi töö pole mõni lust ega lillepidu. no kujuta ise ette neid igasugu erinevaid sigu oma seljas nühkimas ja mis veel iganes... sina said jalad alla ning elu läheb edasi. prostituudil on varsti tervis ja viimsedki närvid läbi, mis elu see on. prostituut ongi juba enne odav ja rumal tüdruk olnud, mõtleb, et see on lihtne lahendus... aga läheb ikka nii nagu alati. väärikas on ise oma elu elada, vaeva näha, osata enda üle uhke olla, mitte alla anda kui raskeks läheb, küll teised elavad nagu nemad oskavad. las igaüks vastutab ise oma tervise, eluolu, hingerahu ning tagajärgede eest.
 
olemas 09. jaanuar 2012, kl 08.42
ma võin ju kõigest aru saada. Elu keeruline, tööd-haridust pole. Ei saa ainult ühest aru. Minul küll antipaatse inimesega pole vähimatki tahtmist voodit jagada. Ammugi ei lähe ju loomulikul teel märjaks. Libestiga raha teenima, andke andeks. Teisest küljest, on ju ka selliseid mehi, keda tõesti ükski naine vabatahtlikult ei taha. No las nad siis maksavad, mind nad ei sega. Tänapäeval ajab Viagra ka papidel kõvaks, las nad siis naudivad veel elumõnusid. Minu jaoks tasuta lõunaid pole olemas, kõik tuleb kuidagi kinni maksta. Ainult läbi voodi tundub see küll okseleajamiseni vastik. Mul pigem kahju naistest, kes on sunnitud sellist ametit pidama, endal jääb ju mõnu saamata. See nagu oma keha vabatahtlik vägistamine.
 
mhh 09. jaanuar 2012, kl 10.17
töö on töö. Ja kui nad on nõus seda tegema on see nendevalik. Ma ei räägi neist, kes on röövitud või orjastatud otseses mõttes. Tõesti, alati on võimlaik valida mingi teine variant. Aga nad ei taha seda. Ja miks peaksin neid selle eest hukka mõistma? Samavõrd on turul ka poemüüjad või nt.modellid, sportlased Kunstnik ja muusik müüb oma hinge, emotsioone... Kuipaljud naised on miinimumi eest tööl oma tervist kahjustades?
Mis rahulolu nad saavad tehes tööd, mis neid realselt kahjustab? Kus on nende eneseväärikus? Kas naine, kes võtab endale rikka mehe , sest tagades sellega omale ja lastele näiliselt rahaliselt parema võimaluse on kuidagimoodi prostituudiste etem? Igatahes, see on nende valik ja ei ole õigust neid selle eest madalamaks pidada. Tehke järele kui suudate. Ei suuda?! Ehk siis ei arvusta ka?!
 
k 09. jaanuar 2012, kl 11.31
nad on ju aegade algusest olnud, mis see ühe suvalise tädi hukkamõist muudab ja miks peakski?
 
ehh 09. jaanuar 2012, kl 12.15
See tundub ju lihtne raha, et miks anda niisama, kui võib raha küsida ja nii see lähebki edasi. Kellel on mõistust, see võib seda müüa, kellel on ilu, see jälle seda.
See on nõndasammuti kui meestel, kes on suur ja tugev, see ei oska kasutada ajusid, kes aga nõrguke, see liigutab ajusid.
Samal põhjusel peetakse ilusaid naisi tihti rumalateks.
Eks seal on oma tõetera sees, sest koledad ju ei saavuta välimusega midagi, ilusad aga küll.
 
Agnes 09. jaanuar 2012, kl 12.55
Pole ise prostituut, ega teenuse ostja :), aga selle legaliseerimise poolt olen küll. Sex raha eest on olnud enne meid ja on peale meid. Selle üle imestada ja võidelda ei ole mõtet. Ajaraisk.
Vaadake asja inimlikust küljest. Invaliidid. See on nende jaoks, peale soolosexi, võibolla ainus võimalus üldse sexida ja sex kuulub ju inimeseks olemise juurde.
Lisaks on prostituut abielule kõige ohutum. Mehel ei teki mingit emotsionaalset sidet. Teeb asja ära ja kõik. Odavam ka. Armuke on kulukas ja võib ohustada abielu.
Nüüd tuld!,
omamoodi on väga paljud naised oma mehe prostituudid. Meest on võimalik seksiga väga kergelt ära osta. Kiisusilmad, törts sexi ja järgmine päev saab minna kaubamajja uue kleidi järele :))Lihtne raha või :)
 
Agnesele 09. jaanuar 2012, kl 12.58
Kustkohast sina oma ajud saanud oled?
 
dd 09. jaanuar 2012, kl 13.58
no on mure, millest küll selline suur mure?
 
Sussisahin 09. jaanuar 2012, kl 15.41
"omamoodi on väga paljud naised oma mehe prostituudid. Meest on võimalik seksiga väga kergelt ära osta. Kiisusilmad, törts sexi ja järgmine päev saab minna kaubamajja uue kleidi järele :))Lihtne raha või :)"
Sellega olen sada prossa nõus. Mul on kolleeg, kes armastab niimoodi oma meest ja armukest töödelda. Jah, justnimelt, mõlemaga. Natuke mossitamist, ripsmeteplaksutamist, süleshõõrutamist ja uute saabaste raha ongi käes! Hiljuti sai ta lapse. Kõik teavad, et laps pole mitte tema mehega, vaid armukesega saadud. Aja küsimus, millal mees asjale pihta saab.
 
suur mure 09. jaanuar 2012, kl 15.51
Sussisahi, aga sa õpi ära ja tee järgi, löö tema armuke üle kukub endalegi miskit huvitavat seiklust sülle :))
 
Torujuhe 09. jaanuar 2012, kl 16.44
Aga mida teha kui tahaks seksi ja raha on palju.Siis tulebki minna prosti juurde.
 
vanim amet ei kao kuhugi 09. jaanuar 2012, kl 18.01
prostideks sobivad hüperseksuaalsed naised.
 
hmm 09. jaanuar 2012, kl 18.07
Miks sa nii ründav oled? Mida sa selle teemaga saavutada üritad? Et me kiidaksime sind, kui tubli sa olid. Olid tõesti, enamik inimesi seda ei suuda. Asotsiaalse eluviisiga inimesed on ka nö inimesed, aga miks sa väidad, et ühiskond ei tohiks prostituute sallida. Igaühe enda asi, kuidas elu elab.
mees38 09. jaanuar 2012, kl 18.26
Umbes 105 inimestest tahaks palju raha aga tööd teha ja ninast veri välja õppida ning pingutada ei viitsi, need ongi mehed - vargad ja naised prostituudid.
Jutud väljapääsmatust olukorrast jne on suur iba ja vabanduste otsimine.
 
alu 09. jaanuar 2012, kl 18.30
osadel naistel lihtsalt on arusaam, et pank on jalgade vahel..
 
suur mure 09. jaanuar 2012, kl 18.39
Prostideks sobivad kõik naised, kes suudavad ilma tunneteta seksida.
 
nikunoku(SUUR) 11. jaanuar 2012, kl 10.22
PROSTITUUT ON INIMTÜÜP ja neid on igas inimkonnakihis.

Natuke prostituuti on igas naises!

Naistel on teistsugune jalgevahe ja kena pepu väga tihti elu päästnud ja seda läbi ajaloo.

Mehed on pidanud võitlema.
 
kont 11. jaanuar 2012, kl 10.49
Oled sa mõelnud ehk ei kõlvanud sa prostituudiks. Sul pole olnud ega ka tule seda mida mehed raha eest tahaksid???
Nii õel naine ei saa olla selle eriala esindaja.
Õpi taluma seda mida sa muuta ei suuda.
 
:D 11. jaanuar 2012, kl 10.52
kulla teemaalgataja, kõikidele lihtsalt ei jätku pudeleid! irw
 
tropp 11. jaanuar 2012, kl 11.59
vaata naine33
naised kelel pea ei jaga v..t ikka jagab
 
, 14. jaanuar 2012, kl 18.34
paljud abielunaised suhtuvad oma mehesse nagu prostituut suhtub klienti, ma ei näe mingit erinevust (sama muidugi ka meeste suhtumine)
 
n44 14. jaanuar 2012, kl 19.42
N33
vaevalt, et keegi prostiks puht näljast ja vaesusest hakkab.
arvan, et prostidel on seal ajuehituses mingi omamoodi kiiks ja huvi asja vastu. tänapäeval pole keegi nii näljas ja paljas, et PEAKS ihumüümisega tegelema. prostile pakub nende töö ka rahuldust ja huvi.
sama kehtib ka meeste suhtes, kes prosti teenuseid vajavad - ikka katuses on midagi nihu, mis muud. pada leiab katla, ühed mustad mõlemad.

jätan siit välja loomulikult lapsprostid ja seksiorjad, keda SUNNITAKSE vägivaldselt asjaga tegelema ning kes on kuritegevuse ohvrid.
 
n44 14. jaanuar 2012, kl 19.48
karuOtt90
su jutt on täielik udu.

kont
prostituudiks kõlbab absoluutselt igasugune naine, sest teenust soovivaid mehi on seinast seina. nägin kunagi dokut prostidest. ei jõudnud ära imestada, mis kaader seal koos oli.

hmm
kus siin teemas rünnak on?
sama hästi võiks mina sinult küsida, miks sina teemategijat ründad?
 
prostideprost 14. jaanuar 2012, kl 20.14
On kultuure kus prostitutsioon ongi kohe amet ja tütarlapsed kasvavadki kohe selle teadmisega. Üks sellistest riikidest on Tai.
Kui aga ikka lugeda kirjandust ja igasuguseid uuringuid ja statistikat mis on tehtud siis enamus teevad seda tööd olude sunnil. Prostituudid on väga erineva sotsiaalse taustaga :on palju ka neid kes on inimkaubanudse ohvriteks langenud, neid on sunnitud seda tööd tegema, palju on neid kes on hariduseta ja tulevad majanduslikult vähekindlustatud peredest aga meie vabariigis on enamus 75% umbkeelsed e. venelased, neil pole muud väljavaadet kui tõesti jalgevahega raha teenida, sest pole viitsinud riigikeelt ära õppida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!