Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Miks peaksin noorusaega taga nutma?
 
Agnes 22. september 2014, kl 21.57
naene,

Niisis kõrvaltvaatajana arvan mina, et sa oled küll enesekindel, aga mitte naiselik.
Pläkutad ja järgi ei jäta.

Puhtalt minu isiklik arvamus.
mansion ghost 22. september 2014, kl 22.02
Keegi püüab defineerida naiselikkust ???????
Täielik mõttetus ju. See kas on või seda pole. Mis mõnele jumalik, võib teisele tülgastav tunduda. Maitse asi. (tsiteeriks sitasitikat)
 
piripiiga 22. september 2014, kl 22.03
ei ta ei pläkuta. ta on enda jaoks leidnud oma tõe ja see kehtib tema elus praegu. siiski me oleme siin kõik erinevates isikliku arengu faasides ja ühe tõde ei kehti teise maailmas. minul jääb mulje, et naene rõhub oma sõnavõttudes mitte naiselikkusele vaid inimlikkusele. naiselikkusel on ikka mingid jooned, mis teda mehelikkusest eristavad.

äkki peaks oma sõnavõttudega SID'i (nii popp, ma ka nagu püsikas juba :P) teema alla kolima?
 
iseseisev naine 22. september 2014, kl 22.10
sain ise majandulikult iseisvaks, olen blond, kaalun 50 kg, õrn ja habras, otsuste tegemisega ei tegele. kuulan meest suu ammuli ja tänulikult.. olen väga naiselik, iga mehe unistus..
jumal tänatud, et eelmine mees ise ära suri, sealt ka minu iseseisvus..
sealt ka vastus mansion ghosti-le: täiesti majanduslikult iseseisev gasellitüüpi õrn jõuline tasuta kepimasin, ei kirtsuta nina ka lastega juppmeeste peale, kes endiseid exnaisi taga uluvad.
 
gr to iseseisev 22. september 2014, kl 22.41
Päh, keda peaks huvitava mingi realistlik kole-elu? :) Siin ju lüürikud koos.
mansion ghost 22. september 2014, kl 23.19
´iseseisev naine´
"... vastus mansion ghosti-le: täiesti majanduslikult iseseisev gasellitüüpi õrn jõuline tasuta kepimasin, ei kirtsuta nina ka lastega juppmeeste peale, kes endiseid exnaisi taga uluvad."

See haakub isegi mingitpidi teemapüstitusega :D)
Mis läinud, see igavesti. Pole mõtet taga nutta olnut, mida nii-kui-nii tagasi ei soovi.
Kummitus ei lepi rolliga "üks paljudest". Kõik elus oluline on olnud ja olemas. Jah, uut kaaslast pole leidnud ja mingi "tasuta kepimasin" selleks ka ei saa.
Mitte iga mehe kindlat meelt ei heiduta Sireenid ega Virvatuled ;) Ja eks neid "igameheunistusi" on ennegi nähtud.
 
testosterooni puudus gõustil 23. september 2014, kl 01.15
kuna vanameestel testosteroonitase langeb kolinal, siis tõesti keppimise situatsiooni on neid raske kujutleda. Gõustil odavam on ju ka arvutit tokida: saab kuutasuga hakkama.
gõust esitleb end sobimatu suhtematerjalina, ses mõttes ei paku ju naistele huvigi.
 
copy paste 23. september 2014, kl 07.17
endine PÜSS naine 19. august 2013, kl 23.49
Kui mehega tutvusin olin normaalkaalus igati n.ö pyss naine; kena, sale, seksikas, maitsekalt riietatud, meeldiva käitumisega, jne.
Kuna mehe töö kaudu oli palju tööalaseid õhtustamisi restoranides/ ka koosviibimisi välismaa kuurorittes ja kruiisi laevades, jne

jahh, viibisin aastaid eliitmaailmas; mõjukate inimeste seltskonnas, kus väliselt kenad, kallilt riietatud maailma tasemel firmajuhid ja nende eliit naised-(tihti)koduperenaised olid kenasti rivis nendel mitmepäevastel kuni nädalateni ulatuvatel koosviibimistel, kus suured rahvusvahelised ärimehed ajasid äri ja nende naised kruiislaevadel,väljamaa reisidel endile meelelahutust pakkusid-kosmeetika, manikyyr, pediklyyr, riieded, jne

jahh, kõik need naised olid hinges väga yksikud, vähemalt selline mulje mulle jäi,

suhtlemine oli ysnagi pealiskaudne ja ykskõikne,mehed pidevalt reisil, cA 250 päeva aastas., naise juhtimise all toimus kogu pereidyll, ilmA MEHETA,mees kes viibis ainult tööreisidel ja nädalate pikkustel komandeeringutes

peale 10 -ndat aastat võtsin hoolega ja teadlikult kaalust juurde, sõin yksikuna olles end seaks/vaalaks kuna varemalt olin pidevalt meeste ihaldus objektiks, nyyd olen paks, ilmselt sisemist sära veel on, kuna hoolimata kõigest tulen ma meessoost inimestega säravalt toime, jahh, ilma sexuaalse tagamõttega, aga teate, mul on nii kuradima lihtne olla paks ja mite keegi ei vahi mind enam ihara pilguga ja minu iseloom särab endiselt ja ma ei põe. Mul on kerge olla ühiskonnas pigem paksem trullakas kui pidev sexobjekt mida vihkasin 25 aastat.
 
punapea 23. september 2014, kl 08.53
ega peagi seda noorusaega taga nutma. nutavad ehk need, kes jätsid nooruse eelised kasutamata. igas vanuses oma eelised ja rõõmud.
ja mis puutub meeste tähelepanusse, siis noorena pandi sind tähele omavanuste seas ja pervertide (vanade kiimas vanamehenässide) poolt, vanemaks saades jäävad ikka omavanused, aga kaovad perverdid ära. väga hea ju!:DD
 
pesumodell 23. september 2014, kl 10.29
see artikkel "Rootsi Kanal-5 ja TNS-SIFO poolt läbiviidud uurimuse alusel arvab 25% rootsi meestest, et kõige atraktiivsemad on naised vanuses 36-55." räägib konkreetselt meeste eelistustest, mitte naiste soovidest.
tehes omalt poolt väikest statistikat esimesel suvalisel eesti tutvumissaidil, avastasin, et vähemalt veerand kuni 25-aastastest meestest soovib tutvuda endast 5-20 aastat vanema naisega. järeldused tee ise;)
kes tunneb mõnu naiseksolemisest, naudib ka penskarina komplimente, ilusaid riideid, hellitusi, nii vanade kui noorte meeste tähelepanu, olen üsna kindel.
kõik lihtsalt ei saa seda endale lubada maksimaalset naiselikkust, kui energia kulub laste kasvatamisele, laenude maksmisele ja muudele argimuredele. aga igas naises on peidus printsess:)


Senza la Donna Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> pesumodell, see viidatud artikkel ei räägi meestes
> t suurt midagi, pigem vananevatest naistest, kes s
> oovivad oma noorust pikendada ja elu ning seksi na
> utida. See veerand rootsi mehi (vanus oli targu mä
> rkimata jäetud, arvestades rootsi meeste keskmist
> iga, siis ilmselt üsna vanaldane veerand), kes sel
> liseid naisi vaatavad, on ju ikkagi vaid veerand,
> ülejäänud vaatavad ju nooremaid. :)
 
Senza la Donna 23. september 2014, kl 10.59
Pesumodell, ma olen ka noor olnud ja tean täpselt, miks noored mehed ca 40 aastaseid naisi vaatavad (juhul, kui nad on suutnud normaalse välimuse säilitada). Mehed kuni 30 reeglina ei unista perest ja lastest, aga seksi tahaks ju ikka iga päev saada, seepärast on sellised vanemad naised loogiline valik. Pere aga sellistega enam ju koos ei looda ja mingist koos vananemisest ka ei maksa unistada. Samas on sellised naised aga nõus hea seksi nimel nooremat meest poputama ju küll ja küll. Oma suguseltsile vaadates võin öelda, et rootsis-norras on see meeste "lapsepõlv" veel pikem, kuni 40-a eluaastani. Alles siis luuakse pere ja saadakse lapsed.
 
pesumodell 23. september 2014, kl 12.34
mis heas regulaarses seksis siis halba on? omavanused mehed tihti 4-kümbist ja vanemat naist tihti ju rahuldada enam ei jaksa:p lapsed on aga selles vanuses enamasti ju sünnitatud ja altari ees ära käidud, see pole enam teema.
kas olla üksi või närbunud noksiga vanamehe kaisus või nautida noort täkku. pole just raske valida:D

on ka inimesi, kelle jaoks suhe vastassugupoolega ei seisne ainult paljunemises. nemad ei pea endale rangeid vanusepiire armastuse leidmisel seadma.
tean ligi 5-kümbist naist, kes juba 5 aastat 26-aastase mehega abielus. naisel lapsed olemas ja mees vist lapsi ei saa. tundub, et on õnnelikud. mees on edukas, hea välimusega ning jah, naine näeb kõvasti noorem välja ja on koduperenaine, sest mehe sissetulekud ilmselt seda võimaldavad. järelikult kõlbavad milf'id ka enamaks kui niisama panemiseks?
enamus mehi nagu sinagi, Ilma Naiseta, lihtsalt kardaks ühiskonna topeltmoraali kirjutamata reegleid rikkuda.
piisavalt enesekindel Mees loob ise oma reeglid, mitte ei paanitse võimalike külajuttude pärast.
 
piripiiga 23. september 2014, kl 12.40
see mees on anomaalia ja ilmselt on tal kusagil kasvamisel midagi viltu läinud. selliseid mehi on ka varem nähtud ja oluline on, et inimesed ise oleksid õnnelikud. normiks ei saa see ilmselt kunagi. ka siis mitte, kui ühiskond seda aktsepteerib.
 
pesumodell 23. september 2014, kl 12.57
piripiiga, huvitav...inimene on õnnelik ja edukas, aga- kindlasti on midagi viltu läinud, kui normides püsimine teda ei rahulda.
aga tundub jah, et enamuse arvates on õnne kriteeriumiks just normide järgimine mitte õnnelik-olemine.
 
piripiiga 23. september 2014, kl 12.59
ma parem ei ütle hetkel enam midagi. muidu hakatakse mind Täitsa Bondi aliaseks pidama :D
 
irooniapõõsas 23. september 2014, kl 13.12
jajah...igas naises on peidus printsess...mõnikord on see printsess peidus ka mõnes mehes. Drag-queenid on näiteks ülimalt naiselikud:D
 
Senza la Donna 23. september 2014, kl 16.41
pesumodell Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> mis heas regulaarses seksis siis halba on? omavanu
> sed mehed tihti 4-kümbist ja vanemat naist tihti j
> u rahuldada enam ei jaksa:p lapsed on aga selles v
> anuses enamasti ju sünnitatud ja altari ees ära kä
> idud, see pole enam teema.
> kas olla üksi või nä
> rbunud noksiga vanamehe kaisus või nautida noort t
> äkku. pole just raske valida:D

Ei olegi ses seksis midagi halba, vastupidi, väga mõnus on. :) Ainult seksile aga pikemat suhet ei ehita ja nagu Bondi näitel näha on, tahab mees ka enamasti ikkagi lapsi ja "normaalset" pereelu nautida. Muidugi on ka suur hulk mehi (eriti põhjamaades), kes ei soovi lapsi ja sellega kaasnevat vastutust. Ma tean üsna mitut. Kusjuures majanduslikus mõttes on tegu ka sealses mõistes väga hästi hakkamasaavate meestega.
 
pesumodell 24. september 2014, kl 09.55
no on ka selliseid naisi, kes ei soovi lapsi või kellel lapsed juba suureks kasvatatud ja enam ei soovi lapsi vaid lihtsalt head seksi ja mõnusat seltskonda. on seda nii raske ette kujutada, Ilma Naiseta?
või kui noor mees ei saagi(või ei taha) lapsi, aga regulaarset keppi, intiimsust ja kodusoojust ikka vajab? või kui noor mees on keskmisest intelligentsem ja omavanuste tibidega lihtsalt igav? või kui seksisuhtest kasvab välja armumine ja armastus.....jah, ka seda juhtub isegi paarikümneaastase vanusevahe puhul.
on inimesi, kellele "normaalsus" pole normiks, aga kes sellest hoolimata õnnelikud. ehk isegi õnnelikumad kui "normaalsed", sest nad elavad iseendale, mitte naabri-maalide või delfi-alude tõdede järgi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!