Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Milline on naiselik naine?
 
agnesele 23. september 2014, kl 10.54
Agnes: "Nüüd ma tangin juba ammu oma autot ise..rehve veel ei vaheta, aga kevadel murdsin peakest, millised ma nüüd siis ostan. Loodetavasti tegin hea valiku."

Ma nii loodan, et tegu oli kerge irooniaga...? Nii "naiselik" ei saa ju ka olla.
 
Agnes 23. september 2014, kl 11.15
Olen punapea jutuga nõus ja mulle tundub, et meeste-naiste rollid on omavahel segunenud ja selles valdav enamus süüd on naistel endil, kes suure kisaga endale enda vägevat iseseisvust kätte on võidelnud ja nüüd uhkusest rusikatega vastu rinda taovad, et nad on üliiseseisvad ja endaga hakkama saavad. Kõik on neil küll olemas lisaks maisele varale ka omast arust hea iseloom ja välimus ka, aga mida mõnel pole - on mees. Kui kõik nagu on, toimib ja töötab, siis milleks veel mees?

agnesele,

Ma ei saa su kommentaarist aru. Aga arvan, et naine ei peaks tegelema rehvidega, kuid kui olukord seda nõuab..minul nõudis..siis tuleb see asi korda ajada, kui autoga sõita tahad. Mis konkreetselt minusse puutub, siis arvan, et ma ei ole just sisemiselt enam eriti naiselik. Arvan teadvat põhjustki, mul on sellest kahju, aga see selleks :)
 
Täitsa Bond 23. september 2014, kl 12.47
Ehk siis-naine saab olla naiselik ja meestega on seda teemat mõtet arutada, kui on tegemist naistega max kuni 40 ja see viimane lõpp ainult väga üksikutele eranditele.
Mitte neile, kes on molutanud kusagil baarilettide najal unelmate printsi jahtides või muidu olnud tütreke, kellele nii mõnigi on lõpetanud näkku:-)
 
irooniapõõsas 23. september 2014, kl 13.10
Fertiilne iga kestab märksa kauem, kui 40nda eluaastani ja tänapäeval pole isegi selles eas esmasünnitajad mingi haruldus:) Kuulsamatest naistest näiteks Kim Basinger jne. seega, kuigi sulle see mõte absull ei meeldi, tuleks seda numbrit 50ni igaljuhul tõsta:)
 
Agnes 23. september 2014, kl 13.26
Teemasse veel.
Et, kui mõni tunneb, et naiselikkus temas hakkab kaduma, siis - rohkem delfit, see teeb naiselikumaks..vähemalt mõne ;)
 
Täitsa Bond 23. september 2014, kl 13.35
Naistekas aastal 2045

Aktuaalne teema naiselikuks olemisest. Liiderarvajad jäävad vanuseklassi 80-90, on naissoost, ainsa meigielemdina näos tehislik sperma.
Mehed on kõik ammu surnud ja naised kuni 40 teinud enesetapu:-)
 
Senza la Donna 23. september 2014, kl 16.33
piripiiga Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kelle seas on kamraadi tüüpi naised moes? meeste?
> või teiste naiste?

Mul ei ole midagi kamraadi tüüpi naiste vastu, igapäevaseks suhtlemiseks täitsa OK. Samas, enda kõrvale (voodisse näiteks) tahan ma ikka naiselikku naist. Milles see naiselikkus aga seisneb, ei oskagi täpsemalt öelda, ilmselt peab ta lihtsalt olema see minu "teine pool", et ma saaks vabalt olla see, kes ma olen ja ei peaks pead vaevama sellega, et olla keegi teine.
 
Naiselikult naiselik 23. september 2014, kl 19.06
Mina olen naiselik naine.
Kui ma kiiremas korras meest ei leia, kes mind hoida, armastada ja poputada tahab, siis muutub asi juba kriitiliseks.
 
ahzooloog 23. september 2014, kl 19.14
mismõttes kriitiliseks....hääl läheb jämedaks ja habe hakkab kasvama?
 
Orochimaru 23. september 2014, kl 20.05
Ütlete, et naiselik on ilus? Mis on ilu? Mõne arvates on selleks viimase võimaluseni pruun nahk, blondid juuksed ja meetripikkused kunstküüned, teise jaoks pits-sats ja tumedad toonid. Keegi kolmas hindab aga näiteks naturaalsust.
 
NäkkDonalds 23. september 2014, kl 20.34
ehk sõltub naiselik ilu sellest, kui ilusana naine ennast ise tunneb. Kui ikka naise minapilt on paigast ära ja katkine, siis on tal ka raske ennast ilusana tunda, tahetakse kangesti kõigile meeldida ja pingutatakse dieetide ja iluvidinatega üle. Samas, olles iseendaga rahujalal, tuntakse ennast naisena ka teades, et kõikide iluideaalile ei vastata.
 
Agnes 23. september 2014, kl 20.54
Krt seda teab, milline see naiselik naine nüüd siis on, aga igaljuhul oli SID´i küsimus nii palju hea, et tema ja Orochimaru jutust üks looke kokku klopsiti ja õnnetuseks selgub, et oskamatus autot tankida teeb naiselikuks :)

"Mõtlesin, et uurin, milles väljendub naiselikkus? Mõne arvates on see õrn ja habras olemine, mõne arvates õpitud abitus, mõne arvates pitsilised kleidid ja muu selline butafooria.

Isiklikust kogemusest võin öelda, et eelkõige peetakse naiselikuks olemise all silmas seda õpitud abitust — kõik tööd, mis vähegi võimalik aetakse mehe kaela, sest tal tuleb see ju paremini välja, alates auto tankimisest kuni lae värvimiseni"

http://naistekas.delfi.ee/persoon/lugejakiri/lugeja-kusib-milline-on-naiselik-naine.d?id=69800067
 
Mees septembrikuus 23. september 2014, kl 21.14
Mõtlesin mehena selle naiselikkuse küsimuse peale ja ega sellele kerge vastata pole.
Arvan, et see pole niivõrd kinni selles, mida naine täpselt teeb või milline ta mingil hetkel välja näeb. Pigem tuleb see tunne välja naise enda seest - see kuidagi kiirgab välja nii teda eemalt vaadates, kui ka talle otse silma vaadates. Justkui mingitlaadi rahulolu, justkui iseenda rolli mõistmine elu suuremas pildis. Evolutsioon ei ole määranud neid ühiskondlikke pettekujutelmi sellest, mida üks sugu peab või tohib või ei tohi teha (naiselik naine ei pea varjama oma oskust autot tankida). Küll aga on evolutsioon mõlemale soole sisse kirjutanud mingi oma eripära, mis ilma sõnadeta suudab kõnetada teist poolt.
 
naiselikkus ja karjäär 24. september 2014, kl 00.18
no mehed eeldaks et naiselik naine on selline,kes laseb neil mees olla ja oleks ka materiaalselt sõltumatu karjäärinaine.
minumeelest on siin kiiks vahel.
järelikult tuleb naiselikul naisel eelmine mees maha koksata, selleläbi materiaalselt sõltumatuks saada ja ülejäänud elu siis hästi hästi naiselik olla.
 
Senza la Donna 24. september 2014, kl 09.29
Vaata aga, isegi nuputreial on teema üles leidnud. :D
 
pesumodell 24. september 2014, kl 10.34
minu mittekuulus naabrinaine sünnitas 45-selt kena poisslapse ja ei paista kuskilt otsast mehelik. aga pedofiilsete kalduvustega meestel on muidugi raske sellist asja uskuda:D
nt. ka eve kivi on väga naiselik ja superhea kehaga, kuigi vanust juba.....7 kümpi vähemalt? nii et bondu poolt rumal siduda naiselikkust sünniaastaga. tema teooria järgi muutun juba mõne aasta pärast meheks ju:DD

irooniapõõsas Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Fertiilne iga kestab märksa kauem, kui 40nda eluaa
> stani ja tänapäeval pole isegi selles eas esmasünn
> itajad mingi haruldus:) Kuulsamatest naistest näit
> eks Kim Basinger jne. seega, kuigi sulle see mõte
> absull ei meeldi, tuleks seda numbrit 50ni igaljuh
> ul tõsta:)

muide, bondu, näkkulaskmine mõjub nahale vägagi noorendavalt;) või on sinul nii s-tt sperma???:p
 
piripiiga 24. september 2014, kl 11.02
oot, mismõttes?

26-aastane mees, kes armastab 50-le lähenevat naist on sinu meelest igati ok, aga vastupidisel juhul saab ühest osapoolest pedofiil?
 
pesumodell 24. september 2014, kl 12.51
piripiiga, ära nüüd nii hoogsalt kappa. 5-kümbise mehe ja poole noorema naise koosluses poleks ju midagi taunitavat kui see vastastikustel kirglikel tunnetel põhineks. enamasti põhineb hoopis mehe paksul rahakotil, mitte tema seksuaalsel veetlusel või suurel karismaatilisusel.
olen kohanud elu jooksul paari vanameest, kellel silmis selline säde, et neisse võiks isegi armuda, tasuta;p aga need ju erandid ja (juhuse tõttu?) olid mõlemad miljonärid/suurmaaomanikud.

pedofiilse mulje jätavad keskea ületanud mehed, kes kuulutavad, et üle 25-ne(või 4-kümbine) naine on väärtusetu, kindlasti paks, kole, mehelik, misiganes muud jama. samas ilma peale maksmata need mehed reeglina 2-kümbiseid plikse endale voodisse ei saa.
 
piripiiga 24. september 2014, kl 13.20
tuleb tunnistada, et mul on alati olnud väike hirm äärmuste ees. need teevad kuidagi valvsaks. nende äärmuste hulka kuulvad nii tulihingelised 40+ naiste sõimajad, kui ka 40+ naiste tulihingelised kaitsjad.
 
Agnes 24. september 2014, kl 13.40
Aaga siin virtuaalis ei ole ma küll kohanud tulihingelist 40+ naiste kaitsjat..vähemalt ta pole olnud meessoost :)
Ja reaalis pole ka kunagi kohanud meest, kes tulihingeliselt ja tiibiilikult küpseid naisi materdaks.
Seega jäävad mõlemad sordid haruldaseks nähtuseks ja kohata võib neid ainult virtuaalis. Hea seegi..no, et nad kuskil liikvel on :)
 
punapea 24. september 2014, kl 13.47
see pole üldse enam võimatu, et pea seitsmekümpine mutt näeb eemalt vaadates välja kui plika. muidugi on seal loomulikkusest asi kaugel ja ausalt öeldes õõvastav vaatepilt - vanaeit mõtleb end nooreks naiseks - jube!!

pesumodell on vist endine pussy nimeline siin... ilmselt on ka tema see naine, kes seitsmekümpiselt veel plikake välja näeb:D pedofiil on ta igal juhul, kui endast 20 a noorema mehega voodit jagab. aga keda see huvitab, mida üks peast soe tädi teeb:DD

jah, ka 20 aastat noorema naisega koos elav mees on pedofiilne. samas jälle, kelle asi kuidas kaks haiget inimest oma elu elavad. ju siis on neil nii hea ja pole kellegi asi. muidugi see ei tähenda et neid üldsus pervertideks ei pea - peab küll, aga ollakse tolerantne eriliste, vigaste ja vaimselt haigete suhtes - mina küll olen:D /kuigi ei suhtu neisse kui täisväärtuslikesse terve mõistusega inimestesse/ - tolereerin hälbeid...
 
piripiiga 24. september 2014, kl 14.12
40+ naiste hulgas neid tulihingelisi kaitsjaid ikka leidub. ma ei arva mingis vanuses naistest halvustavalt, aga kogu see teema mõjub pigem huumorina. tõeliselt iseendaga balansis olev 40+ naine kehitab selliste juttude peale ainult õlgu ja võtab uue teema. arvan mina. keda kotib, mis üks kehatu, nimetu ja sootu (keegi ei tea ju päriselt, kes on mees ja kes naine siin keskkonnas) olevus ilmaasjadest mõtleb.
 
Senza la Donna 24. september 2014, kl 14.13
Noored naised on tegelikult suhteliselt ettearvamatud küll. Hiljuti ühel koosviibimisel sattusin pikemalt vestlema ühe pea kolmekümnese naisega (tuttava tuttav), kellega sai niisama maast ja ilmast räägitud. Hiljem mu tuttav uuris, et mis kärbseid ma neiule pähe ajasin, sest ta oli mu kohta igasugu pereelulisi üksikasju teada tahtnud. Omast arust ma küll selleks põhjust ei andnud, sest ma ei vaata nii noori naisi "sellise" pilguga. Seda enam, et mul täitsa omaealine austajanna olemas ja uut suhet kohe kindlasti ei otsi. Ego upitamiseks on muidugi meeldiv, kui suudad ka noorematele huvi pakkuda, aga ma suudan siiski olla enda suhtes objektiivne ja ei pürigi selliste suhete poole. Seega ei ole ma päris kategooriliselt selliste suure vanusevahega suhete vastu, aga pikemas perspektiivis on nad mu meelest siiski suhteliselt mõttetud. Ei ole minu tutvusringkonnas ükski selline suhe pikalt vastu pidanud.
 
piripiiga 24. september 2014, kl 14.49
ära imesta, Senza. näiteks liigub minu ühe tuttava suhtlusringis mees, kes hakkab 60 saama. ma pole temaga kunagi väga pikalt millestki vestelnud ja ka tema pole minu suhtes mingit erilist tähelepanu ülesse näidanud, aga ta saab mul alati ihukarvad püsti kui ma teda näen. lihtsalt on nii selline keemia, et midagi pole teha. kõik selles mehes erutab mind. ehk mõjusid sina sellele tütarlapsele samuti?
 
kivike 24. september 2014, kl 17.55
punapea Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> pesumodell on vist endine
> pussy nimeline siin... ilmselt on ka tema see nai
> ne, kes seitsmekümpiselt veel plikake välja näeb:D
> pedofiil on ta igal juhul, kui endast 20 a noorem
> a mehega voodit jagab. aga keda see huvitab, mida
> üks peast soe tädi teeb:DD

Kui tegemist on täisealistega, kellel vanusevahet on 20 a või rohkem - mis pedofiilia? Pedofiile, suva mis vanuses, üle puberteediealised ei huvita. Seitsmekümpine "vanaeit", kes jagab voodit viiekümpise mehega on pedofiil vä?
 
pesumodell 24. september 2014, kl 17.58
no näed, inimesed on erinevad. mul on alati väike kartus olnud nende ees, kes iga hinna eest üritavad massi sulanduda. kusjuures ei kaitse ega sõima kedagi ning usun, et armastus vanust ei küsi.
lihtsalt tundub tobe, et paljud naised lontis kõrvadega kiidavad takka mõningate vennikeste absurdsetele mõttekäikudele a la naine on nagu auto, mille iga mõne aasta järel võib noorema mudeli vastu välja vahetada. kui aga mainida, et mõned naised julgevad samamoodi käituda, saad kuhjaga sajatusi õõvastavast perverssusest ja loengu hälvetest- just naistelt!
vahet pole, et tegu anonüümse foorumiga kui see peegeldab ülihästi totrat ühiskonna suhtumist. ja ajab ikka vihale küll:D

piripiiga Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> tuleb tunnistada, et mul on alati olnud väike hirm
> äärmuste ees. need teevad kuidagi valvsaks. nende
> äärmuste hulka kuulvad nii tulihingelised 40+ nai
> ste sõimajad, kui ka 40+ naiste tulihingelised kai
> tsjad.
 
piripiiga 24. september 2014, kl 18.24
istu, 5! :D
 
NäkkDonalds 24. september 2014, kl 18.32
Mina armusin 18-aastasena endast ikka väga väga palju vanemasse mehesse, kes nägi küll oma east väga palju noorem välja. Ei olnud mingit isakompleksi, sest mul on väga hea isa olemas, ning välimuseltki on nad väga erinevad. Ei olnud ka asi rahakotis, sest mehe näol oli tegemist vasakpoolsete vaadetega endisest hipist haritlasega:) Ta oli väga karismaatiline intellektuaal, pool maailma läbi rännanud, vitaalne ja väga heas vormis. Ja pedofiilias teda nüüd ka süüdistada ei saa, sest ma nägin välja ikkagi juba nagu päris naine, tissidega ja puha:) Koos olime 12 aastat.. ma ütleks, et see oli suurepärane eugeenikaprojekt, inimesed, kelle geenid võivad omavahel segunedes imelisi tulemusi anda, ei pruugi sellegipoolest koos elama sobida...ja ma tegelt üldse ei imestaks, kui ta mu üle elab, sest temal on pikaealisuse geen ka olemas, mul seda pole.
nii et jah, maailm on kirju:)
 
punapea 24. september 2014, kl 18.52
mina aga pole kunagi suutnud pidada endast üle 10 aasta vanemat ja nooremat meest atraktiivseks. küll on nad ise minusse armunud olnud, kuid olen nad varjatud vastikustundega viisakalt eemale tõrjunud. pole võimeline neid vaatama kui seksobjekte. mõtegi tekitab tülgastust, kui peaks seksima oma isa või noorema venna vanusega. minu meelest on see naiselikkuse hävitamine - alaarenenud või üldse puudulik on ta lõpuks:P omavanune samal levelil mees on ikka parim, mida naise naiselikkus vajab:D

Senza loos võib leida lugu naisest, kes kohe-kohe kolinal kukub kolmekümpiseks, ja siis on juba lootusetu ka vanale mehele küüned taha saada. ilmselt sellest ka see huvi, sest aeg surub kuklasse ja kell tiksub halastamatult ajakadu. hea lugeda et senza pole pervert, kuigi tähelepanu naudib (kes ei naudiks!):D
 
pesumodell 24. september 2014, kl 19.47
oleks siis mingi punapea teatanud, et sinu 12-aastane suhe selle vanema mehega on tülgastav ja naiselikkust hävitav, oleksid ta vist päris pikalt saatnud.
ning kindlapeale sul kell juba peale keskkooli lõppu tiksus mühinal, ega muidu poleks vanamehele küüsi taha ajanud:D
minu arust need, kes mingeid aasta- ja kaalu- või kinganumbreid oma tunnete piiriks seavad, polegi kedagi päriselt armastanud- peale iseenda.

NäkkDonalds Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mina armusin 18-aastasena endast ikka väga väga pa
> lju vanemasse mehesse, kes nägi küll oma east väga
> palju noorem välja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!