Feministi nurgake
Kas naine ei tohi ise esimesena midagi teha vaid peabki ootama mehelt algatust ja initsiatiivi?
moosimadu 18. mai 2015, kl 21.04 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
Siin kisub ju tegelikult üsna loomaaiaks kätte ära, ega ma isegi pole värve kokku hoidnud, mis salata.
Kuid sina kui mees - mida sa mõtleksid naisest, kes astuks sulle ligi ja ütleks midagi a'la "sa tundud huvitav, mina olen Mari, mis sinu nimi on?"
Kas tunned et simsonlik lõvilakk oleks kui muruniiduki alt läbi käinud või vastad vastavalt emotsioonile kas huvitatult või vähemalt viisakalt?
Kuid sina kui mees - mida sa mõtleksid naisest, kes astuks sulle ligi ja ütleks midagi a'la "sa tundud huvitav, mina olen Mari, mis sinu nimi on?"
Kas tunned et simsonlik lõvilakk oleks kui muruniiduki alt läbi käinud või vastad vastavalt emotsioonile kas huvitatult või vähemalt viisakalt?
mansion ghost 18. mai 2015, kl 21.26 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
moosimadu 18. mai 2015, kl 21.32 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
mansion ghost 18. mai 2015, kl 21.44 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
ja nii need kesksoolised 18. mai 2015, kl 23.14 |
moosimadu 19. mai 2015, kl 03.08 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
Kurb vaadata, kuidas mõeldakse nagu pendliga, äärmusest äärmusesse. "Kesksoolised", "lõdva kummiga", "ettepanekuid tegevad napilt riietatud "daamid"".
Kui mees on nii nõrk, et pisutki oma huvi üles näitav naine teda vaimselt kastreerib, siis mis lõvi ta on? Kui naine on nii tuim, et ta enda huvist mingil juhul märku ei anna, siis on ta umbrohulible, mitte lill.
Tedremängud on toredad, aga dogmad ei ole.
Kui mees on nii nõrk, et pisutki oma huvi üles näitav naine teda vaimselt kastreerib, siis mis lõvi ta on? Kui naine on nii tuim, et ta enda huvist mingil juhul märku ei anna, siis on ta umbrohulible, mitte lill.
Tedremängud on toredad, aga dogmad ei ole.
mansion ghost 19. mai 2015, kl 07.00 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
Maailmas, kus kõik on müügiks ja tarbimiseks on täiesti ükskõik kuidas järgmine voodikaaslane leitakse.
Ja "pisutki oma huvi" näitav naine võiks arvestada, et mitte igaüks pole huvitatud just temast. Mõnele teeb nalja, teistele on tüütu ning üksiku võibolla ehmatabki ära.
Reegel on see, et reegleid ei ole!
Kuidas peab või ei tohi.
Ja "pisutki oma huvi" näitav naine võiks arvestada, et mitte igaüks pole huvitatud just temast. Mõnele teeb nalja, teistele on tüütu ning üksiku võibolla ehmatabki ära.
Reegel on see, et reegleid ei ole!
Kuidas peab või ei tohi.
bjdgwef 19. mai 2015, kl 07.34 |
"....kes astuks sulle ligi ja ütleks midagi a'la "sa tundud huvitav, mina olen Mari, mis sinu nimi on?""
Kuskohas on selles lauses rünnak? Või millest võib järeldada, et sellist(minu meelest üsnagi neutraalset) lauset lausuv naine on poolpaljas?
Kui naine su poole isegi kogemata pilgu pöörab, kas sa tõlgendad seda kui voodikaaslase otsimist?:D
Kuskohas on selles lauses rünnak? Või millest võib järeldada, et sellist(minu meelest üsnagi neutraalset) lauset lausuv naine on poolpaljas?
Kui naine su poole isegi kogemata pilgu pöörab, kas sa tõlgendad seda kui voodikaaslase otsimist?:D
mansion ghost 19. mai 2015, kl 07.48 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
moosimadu 19. mai 2015, kl 09.49 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
Cantabriast 19. mai 2015, kl 13.04 |
Moosimadu, moosimadu, oled ajast maha jäänud tõesti. Tänapäeval ongi paljus nii, et enne seksitakse ja siis tutvutakse. Võibolla. :)
Ning loomulikult on nii, et kui mingil koosviibimisel pöördub naisterahvas mehe poole mõne seltskondliku küsimusega, ei tähenda see muud, kui et tegemist on kas prostituudiga, jälitusmaniakiga või naisega, kes tahab kohe sellelt mehelt mitut last, ühist pangalaenu ja uut ämma.
Ning loomulikult on nii, et kui mingil koosviibimisel pöördub naisterahvas mehe poole mõne seltskondliku küsimusega, ei tähenda see muud, kui et tegemist on kas prostituudiga, jälitusmaniakiga või naisega, kes tahab kohe sellelt mehelt mitut last, ühist pangalaenu ja uut ämma.
moosimadu 19. mai 2015, kl 13.36 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
pole vahet ju 19. mai 2015, kl 17.50 |
moosimadu 19. mai 2015, kl 18.32 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
Jutt 22. jaanuar 2020, kl 13.45 |
Agne Tamm 22. jaanuar 2020, kl 22.48 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 3,101 |
Mida teha 23. jaanuar 2020, kl 10.26 |
Mul sugulane targutab ka sellel teemal, et "mehed on jahimehed ja et naisel ei sobivat ise mehe pärast joosta jne"
Ise ta toimibki nii. Et kui mees pole vastanud ta sõnumile, siis "tema ise esimesena ei kirjuta"
Minu arust on praegu aasta 2020, mitte 1900! Tal on ilmselt vananenud vaated. Tema arvates ma ise tõukan mehed eemale, kui peale esimest vestlust netis, ise uuesti kirjutan
Ise ta toimibki nii. Et kui mees pole vastanud ta sõnumile, siis "tema ise esimesena ei kirjuta"
Minu arust on praegu aasta 2020, mitte 1900! Tal on ilmselt vananenud vaated. Tema arvates ma ise tõukan mehed eemale, kui peale esimest vestlust netis, ise uuesti kirjutan
tsuks 23. jaanuar 2020, kl 21.14 |
Ja see on ka selge,et mehed jooksevad järgi seksikatele naistele.Aga siit küsimus,mis on seksikus? Seksikus pole litsakus vaid on saladuslik sarmikus! Mehed on jahimehed ja neid huvitavad naised kelles veel midagi saladuslikku on ja sarmikust ka.Vanasti õpetati tüdrukutele, et mees on perekonna pea,aga naine on kael mis seda pead pöörab. Ehk siis, naine valib ise endale mehe,aga mehele jääb mulje nagu oleks tema endadale naise valinud.
Alu 23. jaanuar 2020, kl 22.54 |
Jutt Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Oli ju sellest siin, et kas naine peab ootama, kun
> i mees ise ühendust võtab taas. Kui esimene vestlu
> s chati teel on toimunud. Kas naine ei tohi teist
> chatti ise alustada, et tere öelda, kui esimene ko
> rd oli tore ja igati viisakas vestlus?
Ei tohi, see pole armas ega naiselik. Oota veel 5 aastat.
-------------------------------------------------------
> Oli ju sellest siin, et kas naine peab ootama, kun
> i mees ise ühendust võtab taas. Kui esimene vestlu
> s chati teel on toimunud. Kas naine ei tohi teist
> chatti ise alustada, et tere öelda, kui esimene ko
> rd oli tore ja igati viisakas vestlus?
Ei tohi, see pole armas ega naiselik. Oota veel 5 aastat.
Met 09. veebruar 2020, kl 00.44 |
Minu meelest on meeste suhtumine selles teemaalgataja küsimuses selline, et mehed valivad ja otsustavad. Valituks osutub see kes neile meeldib. Mehed tahavad ennast mehena tunda ja jahtija rollis olla. Kui naine ise midagi algatab, vestluse näiteks, ja see naine mehele ei meeldi, siis meeste silmis on see naine automaatselt l.ts ja mõttetu eit kes oma kohta ei tea.
mansion ghost 09. veebruar 2020, kl 12.44 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
Põhimõtteliselt kõik oleneb....
.....asjaoludest milleks seda naist vaja on. "Traditsioonilised soorollid" ehk siis kodeeritud käitumismuster (instinktid) näeb liigist olenevalt ette üsna keeruka protsesside jada. Naise puhul siis huvi tekitamine ja huvitatute hulgast valiku tegemine. Tundub loogiline?
.....asjaoludest milleks seda naist vaja on. "Traditsioonilised soorollid" ehk siis kodeeritud käitumismuster (instinktid) näeb liigist olenevalt ette üsna keeruka protsesside jada. Naise puhul siis huvi tekitamine ja huvitatute hulgast valiku tegemine. Tundub loogiline?
Lisa postitus