Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Omandi-instinkt
 
ang 04. juuni 2015, kl 15.22
"Et ma ei tohi meeskolleegiga lõuna ajal kohvikus kahekesi samas lauas istuda?" "Ei tohi, kui suhtes olen, minna tuttava noormehega mingi koduse suvepeo ajal aeda jalutama,"

Ise saad ju ka aru, et kirjeldad kahte väga erinevat stsenaariumi? Esimene on eespool korduvalt heaks kiidetud. Teine... No mõtle natuke ise. Kujuta endale ette, et lähed oma abikaasaga peole ja too eraldub mingil hetkel seltskonnast, et mõne noore naisterahvaga aeda jalutama minna. Oled rahul? Kui jah, siis leia omale kaaslane, kes samamoodi mõtleb. Kui ei, siis ära virise.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati ang 04.06.2015 15.25.
 
alu 04. juuni 2015, kl 15.40
Teema käsitlus on viinud sinnani, kus küsitakse, et mis kellelegi lubatud on. Seejuures nagu üritatakse vahet teha mehel ja naisel. Et naine võib lõunalauas kolleegiga flirtida-jah muidugi võib ja mees vöib ka. Köike vöib, iseasi mis sest ainult välja tuleb paarisuhtes, kui endale köikelubaja on teise suhtes kontrollifriik. Siin aga üritatakse väita, et naised pole kunagi kontrollifriigid, vaid mees peaks nagu teadma, mida teeb, et naisele haiget ei teeks. Mees peaks nagu alati rüütel olema ka mingile viimasele ussile, kes tast õieti huvitatudki pole. Ehk siis mees peaks iga pihvi kohtlema umbes nagu enda ema-lugupidamise ja austusega, arusaamisega, et naisele on kõik kui mitte lubatud, siis vähemalt väljavabandatav. Kokkuvötteks see võib ju kõik nii olla, aga kindlasti ei pea ega ole vajalik mehe elus üldse mingi püsinaine. Arvaku need püsinaiseks pürgijad mida tahes:-)
 
murest prii alu 04. juuni 2015, kl 18.47
no lau ju murest prii, kuna nii vana ja sita iseloomuga tohlakas ei kuulu ju arvestatavate meeste hulka üleüldse.
kust ta selle võttis, et teda nagu meheks peetakse?
 
eelmisele popkornile 04. juuni 2015, kl 19.06
paistab, et sul pole pikemat aega olnud arvestada ühegi mehega, kibestunud ja purjakil kaunitar:D
 
piripiiiga 04. juuni 2015, kl 19.50
kui mees ei usalda mind teise mehega kohtuma, siis pole see mees minu mees. usalduse puudumine on hirmus asi. see suudab kõik tappa.
 
Agnes 04. juuni 2015, kl 20.05
Maailm ja arusaamad on kummalised..
Kellestki mittekellekski saamise kiirus näitab meeste munade vägevust ja suhtes olles peetakse teise mehega kohtingul käimist normaalseks ja suure usalduse märgiks.
Pühaoia!
 
piripiiiga 04. juuni 2015, kl 20.45
kes siin kohtingust rääkis? kohtumisi võib olla igasuguseid. mul on ntx lausa kolm meessoost sõpra, kellega suhtlen juba 10-20a, aga pole kordagi linadevahel käinud ja ei plaani ka. neil kõigil oma elud, naised, lapsed olemas. oma rikutuse tasemel ei ole vaja elu elada. palju huvitavat võib nägemata jääda.
 
päevapäike 04. juuni 2015, kl 21.35
piripiiga, mida teed koos nende kauaaegsete sõpradega? milleks sa neile vajalik oled või nemad sulle?

väidetavalt pidada piisama vaid ühest vastassoost isikust, kelleks on oma elukaaslane.
 
Sid 04. juuni 2015, kl 21.48
piripiiiga Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kui mees ei usalda mind teise mehega kohtuma, siis
> pole see mees minu mees. usalduse puudumine on hi
> rmus asi. see suudab kõik tappa.


Usaldus ongi suhtes peamine. Kui sa tead, et su partner ei tee mitte midagi sellist, mis su usaldust kuritarvitaks, siis see ongi põhiline. Eriti tähtis on see kaugsuhte puhul, kus pikalt üksteisest eemal ollakse ja seepärast ei saa ka pidevalt kätt hoida. Loomulikult on tänapäeval skaibid-vaiberid olemas ja suhtlust vahemaad ei sega, aga füüsilist lähedust need ei tekita. Kui sellises olukorras aga usaldus puudub, siis pole ka suhtel mõtet, vägisi kedagi koos ei hoia.
 
piripiiiga 04. juuni 2015, kl 21.59
päevapäike - ma suhtlen nendega. ühega korra kuus, teisega korra kvartalis ja kolmandaga korra aastas. mis on seal sisuliselt vahet, kas arutada maailma asju meesterahva või naisterahvaga? seksuaalset tõmmet ma nende vastu ei tunne ja nemad keegi pole mulle ka külgelöönud. aastatega ma eksisin. kaks neist meessõpradest on olnud minu sõbrad juba 30 aastat. ma tõesti ei suudaks mõista, kui mingi mees tuleks ja ütleks mulle, et sa ei saa enam nendega kokku, sest mina ütlen nii.
 
alu 05. juuni 2015, kl 00.02
Muidugi võib ka suhtes mehel olla naissõpru. Ühele viib ta kord kuus lilli, sest tol pole meest, teisele kord aastas ja kolmandaga sama lugu kord kvartalis. Lilli võib ju naisele ikka viia. Teki alla pole kunagi plaanis minna. Ja see pole üldse normaalne naine, kes hakkab meest kahtlustama vöi keelama naissõpradega suhtlemisel.
 
päevapäike 05. juuni 2015, kl 00.12
alu, need lillesaajad naised muutuvad üksteise suhtes armukadedaks, kui teada saavad üksteise olemasolust :D Muud probleemi pole :)
 
alu 05. juuni 2015, kl 00.31
Ei, miks nad peaks. Neil pole mingit seksuaalset tõmmet, nad on huvitunud ainult maailmaasjade arutamisest. Sõprus ja ei midagi muud.
 
lillemüüja oled vä?,alu 05. juuni 2015, kl 01.24
alusa oled lillemüüja vä? kes seda poolkuivanudhagu ikka koguaeg saada tahab.
 
ang 05. juuni 2015, kl 03.27
Ma ei arva, et asi oleks usalduse puudumises tingimata. Erinevatel inimestel on lihtsalt erinevad arusaamad sellest, mis suhtes inimestele sobib, mis mitte. Kui kokku saavad eriarvamustega inimesed, on jama majas.

Kui inimene on alguses ära öelnud, et talle miski asi ei sobi ja teile see ei kõlba, siis tuleb ka teil algusest peale ausalt ära öelda, et oled muidu tore ja mis iganes, aga meie elupõhimõtted ei sobi.

Mulle näiteks ei sobiks, kui mu mees nädalavahetustel teistel naistel külas käiks. Meie jaoks pole see probleem, muidugi, ja mul pole kunagi vajadust olnud seda öelda. Tööl söögu lõunat, kellega tahes. Sama vastupidi.
 
miks alu nimi on popkorn? 05. juuni 2015, kl 04.00
eelmisele popkornile 04. juuni 2015, kl 19.06
paistab, et sul pole pikemat aega olnud arvestada ühegi mehega, kibestunud ja purjakil kaunitar:D
------
miks ta endale kirjutab? alul pole ka ühtegi arvestavat meest ju olnud.vist.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!