Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kas 9 klassi haridusega naisest võib asja saada?
 
Stat 06. juuni 2015, kl 01.42
Statistiliselt ei toimi, erandeid on.
Oled valmis riskima, et sina ei ole statistika normaaljaotuses ja õnn naeratab, proovi.
 
keskealine naine 06. juuni 2015, kl 17.05
Ära mõnita noori kohtlaseid naisi. Seepärast ta võibki sinuga sebima hakata , et haridust pole ja pea ka ei tööta. Varsti on kari lapsi ja sa rikud ta elu ära, keskealine mees vaatab ikka keskealist naist.
 
jah kui 07. juuni 2015, kl 20.45
ta ilus on:)
 
kui üks naine 09. juuni 2015, kl 10.03
tahab mehega abielluda,päästab meest ainult äkkpõgenemine...sina pole vast sammugi kiirendanud.... ära riku 9klassilise nooriku elu oma diplomiga!
 
Kas 09. juuni 2015, kl 11.51
raamatulugemine on siis suhte alustala? Kõik ei ole raamatutes tuhnijad, vaid käivad reaalsetel üritustel, mis arendavad. Loodus, teadus, seminarid, koolitused. Ma usun, et mul hakkaks sellise mehega tõeliselt igav, kes ainult filosofeerida tahab ja õhtud nina raamatus veedab. Pole mitte midagi sellise inimesega vabal ajal teha. Käiks kasvõi sportimas ja piknikul, laseks ajul puhata ka. Elu oma askelduste ja toimetustega on hoopis midagi muud. Ma tahaks näha palju mehel jääb reaalset aega raamatuid lugeda kui peale tööpäeva on lastega vaja tegeleda, kodu koristada, süüa teha jne. Ja selle asemel, et mees õhtul hullaks voodis, paneb ta nina raamatusse, siis ma hakkan küll kõrvale vaatama.
 
jasmine 09. juuni 2015, kl 12.49
tean juhust elust, kus haiglasse tuli tööle näitsik algharidusega. temasse armus kirurg ja tulemus oli abielu. tüdruk pandi muidugi õppima ja nüüd kõrgharidusega medõde. vat ka nii võib minna.
 
ogaõun 14. juuni 2015, kl 16.49
ei tule tänapäeval midagi välja
 
seet 14. juuni 2015, kl 18.51
no haridus iseenesest ei pruugi ju midagi näidata - inimene võib keskkooli ka niisama lulli löödes läbi vingerdada. teisel võib-olla aga jäänud asi perekonna probleemide taha pidama, näiteks sunniti tööle minema vmt. hoopis teine teema on aga inimese tahe edasi minna, areneda ja oma silmaringi rikastada. küll nähtud neid taandarenguga kõrgharidust omavaid joodikuid jne.
 
realist 15. juuni 2015, kl 17.43
haritud keskealine naine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Absoluutselt välistan sellise suhte. Mina otsin ka
> tõsist tutvust, kuid ei kõneta ainsatki meest, ke
> lle ankeedis on "lõpetamata keskharidus". Keskhari
> duse puhul siiski kõnelen, kuid ka see pole see. A
> utor, pea meeles, et ainult naise ilus välimus ja
> hea klapp voodis ei ole piisav, et ehitada üles pi
> kalt kestev ja hästi toimiv suhe.

Lihtsalt müstika, kui paljud haritud naisterahvad on silmaringi lähemalt testides lollid, kui lauajalad.
 
xoxo 18. juuni 2015, kl 09.04
Mina ka tegelikult 9 klassi haridusega, läksin küll gümnaasiumisse edasi, kuid 10 klass jäi lõpetamata.
Raamatuid selles mõttes ei loe, et raamatukogust ei laenuta, kuid netist loen palju. Huvitavad hirmsasti igasugused teaduslikud ja tervisealased kirjandusteosed-artiklid.
Mees vahepeal viskab nalja, et kuule mine õpi arstiks, siis saad tervisealast kirjandust lugeda ja süda rahul.
Aga kui talle kinkida näiteks mingi ülihuvitav raamat, äkki hakkab teda samuti lugemine huvitama?
Ega siis kõik 9 klassi haridusega naiste ainuke huvi pole dieedid ja geelküüned :)
Ja kui ühist huvi pole siis tekitage omale ise mingi ühine huvi a la kasvõi jalgrattasõit vms.
 
Elunäinud 17. juuli 2015, kl 11.21
Pole ma näinud ühtki õnneliku abielu,kui voodielu ei klapi.Olgu kummalgi partneril kas või kolm kõrgemat haridust.Inimesele on haritust vaja ja seda ei saa ka rahaeest osta.Kõrgharidusega matse on palju ilmas.
Mats jääb matsiks.
 
kui on seksikas siis 18. juuli 2015, kl 09.10
olgu või 6-klassi haridusega!:)
 
vx 23. juuli 2015, kl 03.09
ei no paber on ikka tähtis -ei tule midagi välja!
Issand tuleb sõda paberid ja serverid põlevad ära ja väliselt oled sa sama palju inimene, kui see vähem haritud. Ega armastus mingit dokumenti ei vaja. Aga noh, kui sa juba nii küsisid, siis sinul ei tule küll midagi välja temaga, raamatud ja lõputunnistused on sulle väga olulised.
Sa oled nagu tänapäevased töökuulutused -igale ametile on vaja kõrgharidust (vahest mõtlen, et kirjutaks: oman bakat mingile aborigeenide keelele -olgu siis rahul oma kõrghariduse nõudega, kuigi kasutegur 0).
 
epsu 23. juuli 2015, kl 10.31
Oma suguvõsa näitel võin öelda, et sellised paarid lähevad lahku varem või hiljem. Enamasti aga on nad juba lapsed soetanud. Laste kasvatamisega aga tekivadki probleemid. Ema ei pea oluliseks lapse arendamist, talle raamatute ette lugemist ja õpetamist. Ema kasutab lastega rääkides halba pudikeelt, slängi, isegi roppusi. Haritud isake siis üritab vabal ajal lapsi ekskursioonitada ja raamatuid kinkida, aga lapsed ei võta vedu. Ema on nad laisaks lasknud minna.

Mehel ja naisel puuduvad ühised vestlusteemad. Naine ei pea mehe teemasid huvitavaks, mossitab, vingub jne. Reisile pole neil ka mõtet ühiselt minna, sest naine sureb muuseumites ja kunstisaalides.

Seega kui lapsed on maksimum sellises vanemas koolieas, selline paar lahutab. Selleks ajaks on mees kohanud mõnd haritud mõttekaaslasest naist, kellega elu sujub nagu iseenesest.
 
to vx 23. juuli 2015, kl 10.44
Paber polegi tähtis, vaid selle paberi saamiseks tuleb palju vaeva näha, tahtejõudu kasvatada, õppida, lugeda ja ennast arendada. Kui üks inimene on kõik selle läbi teinud, siis on ta isiksusena hoopis teine tera. Ainult põhiharidus näitab nõrka tahtejõudu või kaasasündinud kesiseid võimeid.

Kui üks haritud mees rumala naise võtab, siis on see puht seksuaalne veetlus, mis aju kaine mõtlemisevõime blokeerinud. Mehel arvavasti ka mingil põhjusel alaväärsuskompleks, nõrk kaaslane aitab tal allasurutud ego upitada ja ennast kellegi peal kehtestada.

Kooselus aga tulevad probleemid. Mees üritab lugeda, aga naine hädaldab ja vingub, sest tema selle tegevuse mõtet ei mõista. Mees üritab päevapoliitikat ja elu arutada, aga naine ei huvitu või puudub tal igasugune seisukoht neis asjades.
 
no sorry 23. juuli 2015, kl 10.51
Ma arvan, et sellel mehel on pedofiilsed kalduvused, mida ta omale tunnistada ei julge. Meeldib, kui naine on esiteks võimalikult noor ja teiseks võimalikult rumal. Annab peaaegu lapse välja küll.
 
g 23. juuli 2015, kl 20.25
Kontrasti mõttes kindlasti täitsa hea mõte: paistad ehk ise targem välja.
Olen märganud, et kõrgharidus suudab mõne inimese üsna puutumata jätta. Tean samas inimesi, kes on keskharidusega, ent siiski haritumad kui paljud ülikooli lõpetanuid.
Imelikuvõitu teemaalgatus, nagu otsiksid firmasse töötajat, kas jutt ei käi mitte teievahelisest suhtest?
 
g 23. juuli 2015, kl 20.26
... ülikooli lõpetanud.
 
vx 24. juuli 2015, kl 20.01
tean edukat firmaomanikku, kel pole 7 klassigi
 
Mats 24. juuli 2015, kl 23.04
Mina olen üks selline kellel on erinevatel põhjustel põhiharidus . Aga see on saladus. Jah ma olen käinud ka keskkoolis kuid see on lõpetamata. Mul on laps , kes sügisel läheb viimasesse klassi .Just oma kogemuse pärast panen ma tema haridusele väga suurt rõhku , sest ma tean kui oluline on hea haridus ja mitte ainult koolist saadav . Ja see , et ma pole omandanud uhkeid kraade ja tähtsaid pabereid ei tähenda nagu mul puuduks huvi maailmas toimuva vastu.Ärge olge nii eelarvamuste kütkes.
Igatahes mina sellise inimesega kes sellise küsimuse püstitab tegemist ei teeks .
 
uba 25. juuli 2015, kl 18.17
No eks mul ole ka maal sugulasi, kes külakooli haridusega ja tunnevad aktiivset huvi maailmas toimuva vastu, aga see nende targutamine ja veider pahupidi vaatenurk, kuidas nemad maailma asjadest aru saavad, ajab igal mõistusega inimesel kopsu üle maksa. See on nii loll ja küündimatu targutamine. Huvi võib tunda, aga aru ei saa, sest haridust napib.
 
Haridusega Mees 26. juuli 2015, kl 18.00
Tänan Teid naised, kes Te siin eelnevalt päris palju olete mul aidanud oma arvamusi avaldades asjaoludele kainelt silma vaadata ja analüüsida harimata naisega suhte mõtekusest.

Samuti olen hirmul, et harimata naine ei oska lapsi koolitada ja arendada, rääkimata veel mehe-naise omavahelisest suhtlusest ja arutelust maailma asjade üle.
 
Neiu kirjutab 27. juuli 2015, kl 10.32
Mina nt tean ühte 33.aastast mag.kraadiga noormeest, kes end sellesama kraadi tõttu nii eriliseks, tähtsaks ja targaks peab. Tüüp ise on väga mööda, kompleksides ja katkine inimene. Lisaks pinnapealne ja rumal. Seega - mis kasu on haridusest (ükskõik, mis tasemel), kui inimene ise totaalne piiks on?
 
eelmisele popkornile 28. juuli 2015, kl 04.35
mis sul sellest? sellest 33 aastsest tüübist?
 
mnjah 28. juuli 2015, kl 08.31
minu meelest peaks see ju näha olema- kas naisel on huvi millegi vastu või ei; kas sul endal oleks temaga huvitav koos olla ka siis, kui just teki all ei sahmi. Ongi vastus käes
 
Neiu kirjutab 28. juuli 2015, kl 10.01
Sellest 33.aastasest tüübist ei olegi mitte kellelgi mitte midagi (ilmselgetel põhjustel), ta ise topib end igale poole (loe: demonstreerib enda lollust igal pool ja igal võimalikul viisil). Mõttetu tüüp.
 
nimetu 28. juuli 2015, kl 10.03
Lõpeta koheselt see suhe. Talle pole sellist kitsarinnalist meest vaja. Mine loe parem raamatukogus edasi!
 
nimetule 28. juuli 2015, kl 10.32
sa ajasid mind naerma. oledki naljahammas?
ex-riigiametnik 28. juuli 2015, kl 12.05
Aga sa proovi järele. Vestle temaga. Arutle temaga. Sest õnnelikuks abieluks ei aita ainult voodipoolest, on vaja ka hingelist klappi. Ja osa sellest hingelisest klappimisest moodustab ka haritus. Ja justnimelt mitte haridus, vaid haritus - nagu eespool öeldi, haridus matsi ei riku ja ka harimata inimene võib olla väga laia silmaringiga.

(Näen omast käest, kuidas mu kõrgharidusega ema ei luba lukksepast isal "Galileo" saadet vaadata, sest see olevat miski jama (Aga "sajandi armastus" on nädala tipphetk!) ja isa "Horisondid", "Eesti Loodused" ja "National Geographic" on ema poolt väga põlu all kui kasutu ja ebahuvitav jama.)
(Lisaks süüdistused, et tema pärast on tütar ka samamoodi metsa läinud, ostab ja toob ja ilmselt ka loeb ise neid "Horisonte" ja sihukesi, selle asemel et naiselikult kodukäsitööga tegeleda!)

Nii et seda asja ei saa üheselt võtta - inimesi on igasuguseid. Ürita temaga suhelda, saad välja selgitada, mis ta mõtleb!

Aga lapsi saad sa ju ise ka arendada - ega tänapäeval siis lastekasvatus ainult ema asi ole.
 
nimetu 28. juuli 2015, kl 12.22
Mida enam klapitada, kui inimene ebakindel?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!