Feministi nurgake
"Head poisid" ei tahagi mind?
Nõutu 10. märts 2018, kl 12.04 |
Ma olen kogu elu olnud suhtes "pahade poistega" ja nagu arvata võibki pole nendest suhetest midagi saanud. Peale kahe lapse, kes on tõeliselt kallid mulle. Aga tee mis tahad, need mehed pole kunagi suutnud joomist maha jätta ega töökohtagi eriti stabiilselt omada. Ja see, kes on olnud ärimees, sellega on alati käinud kaasas mingid pankrotid või muu jama. Ühesõnaga suured luuletajad, kelle viimane raha läheb kalli auto alla piltlikult õeldes. See muidugi selgub hiljem milline Nossov on olnud.
Miskipärast olin ma muidugi alati kindel, et millalgi, kui olen 40+, õnnestub mul ikkagi leida üks hea ja tore mees, kellega siis elu lõpuni koos elada. Ja nüüd, kui olengi see 40+, siis ma vaatan ahastusega, et nad (need head poisid) ei soovigi minuga pikemat suhet luua. Olen Tinderis mõne mehega kokku saanud ja nad alati eemalduvad, sest nad mõtlevad vist, et mul on mingi kohutav taak kaelas nende eelnevate meeste ning suhete tõttu. Ja ma olen täiesti iseseisev naine, igati omadega hakkama saav naine, kellel on hea töökoht ning oma elamine. Kuid kõik need head mehed, kes on sarnaselt minuga ise kenasti endaga hakkama saavad ei soovi minuga mingit suhet arendada.
Mul tekib juba selline tunne, et need "pahad poisid" on kogu mu psüühika ära rikkunud ning see kumab kaugele välja. Kas ma peangi olema üksi või siis leppima mingi mehega, kes on laisk kui porikärbes ja kelle ainus huvi on rääkida autodest, spordist ja õlust?
Miskipärast olin ma muidugi alati kindel, et millalgi, kui olen 40+, õnnestub mul ikkagi leida üks hea ja tore mees, kellega siis elu lõpuni koos elada. Ja nüüd, kui olengi see 40+, siis ma vaatan ahastusega, et nad (need head poisid) ei soovigi minuga pikemat suhet luua. Olen Tinderis mõne mehega kokku saanud ja nad alati eemalduvad, sest nad mõtlevad vist, et mul on mingi kohutav taak kaelas nende eelnevate meeste ning suhete tõttu. Ja ma olen täiesti iseseisev naine, igati omadega hakkama saav naine, kellel on hea töökoht ning oma elamine. Kuid kõik need head mehed, kes on sarnaselt minuga ise kenasti endaga hakkama saavad ei soovi minuga mingit suhet arendada.
Mul tekib juba selline tunne, et need "pahad poisid" on kogu mu psüühika ära rikkunud ning see kumab kaugele välja. Kas ma peangi olema üksi või siis leppima mingi mehega, kes on laisk kui porikärbes ja kelle ainus huvi on rääkida autodest, spordist ja õlust?
velts 10. märts 2018, kl 15.01 |
Karl Kindermacher 10. märts 2018, kl 15.34 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 855 |
Õllest, mitte õlust.
Mõtle välja, miks enne 40. eluaastat tõmbasid Sind (või vastupidi Sina tõmbasid neid) ligi just "pahad poisid", mitte head. Ja mis peaks nüüd äkki teistmoodi olema? Ära süüdista teisi enda rikkumises, vaid hakka põhjust otsima esmalt ikka iseendast. Sa oled ju sama inimene, mis varemgi. Ja kui suudad põhjuseni jõuda, küllap siis oskad ka midagi selle vastu välja mõelda. Seni, kui keskendud vaid välise süüdlase otsimisele, ei saa Sa vist eriti midagi ette võtta.
Mõtle välja, miks enne 40. eluaastat tõmbasid Sind (või vastupidi Sina tõmbasid neid) ligi just "pahad poisid", mitte head. Ja mis peaks nüüd äkki teistmoodi olema? Ära süüdista teisi enda rikkumises, vaid hakka põhjust otsima esmalt ikka iseendast. Sa oled ju sama inimene, mis varemgi. Ja kui suudad põhjuseni jõuda, küllap siis oskad ka midagi selle vastu välja mõelda. Seni, kui keskendud vaid välise süüdlase otsimisele, ei saa Sa vist eriti midagi ette võtta.
Laseks ka rinna naal pisart 10. märts 2018, kl 23.03 |
mansion ghost 11. märts 2018, kl 00.12 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
Meeli 11. märts 2018, kl 09.46 |
Karl Kindermacher 11. märts 2018, kl 09.58 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 855 |
mansion ghost 11. märts 2018, kl 12.07 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
Alu 11. märts 2018, kl 12.42 |
mansion ghost 11. märts 2018, kl 12.53 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
Alu 11. märts 2018, kl 13.22 |
Vot ei teagi nyud-samas kui naine on enda sõnul paarkymmend aastat koos olnud mingi tölliga, et lapsi yles kasvatada...kas ta siis oli tark naine ja pealeseda väärt häid poisse? Niivöinaa oskab ta ennast ikka lolliks teha meeste siunamisega ja kel vähegi oidu peas, hoiab taolistest eemale:)
mansion ghost 11. märts 2018, kl 13.36 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
Jõrm Tuulik 11. märts 2018, kl 13.58 |
Alu 11. märts 2018, kl 14.48 |
Karl Kindermacher 11. märts 2018, kl 15.48 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 855 |
Esopus Spitzenburg 13. märts 2018, kl 09.16 |
Vau....nii armas on teid siin näha, Alu, Kummitus ja Lapsetegija:)
aga teemaalgatajale.....kui sa oled nii iseseisev naine ja kõigega hakkama saad, miks siis üldse nii paaniliselt seda "head poissi" otsima pead? Tegele iseendaga...nagu Kindermacher ütles, midagi peab sinus olema, mis eelnevalt ainult neid sossseppasid on ligi tõmmanud. Kui nüüd mõnda aega enese sisekosmost eksploreerid, siis võib juhtuda ka nii, et ootamatult tõmbad mõne hea poisi endaga samale orbiidile...
aga teemaalgatajale.....kui sa oled nii iseseisev naine ja kõigega hakkama saad, miks siis üldse nii paaniliselt seda "head poissi" otsima pead? Tegele iseendaga...nagu Kindermacher ütles, midagi peab sinus olema, mis eelnevalt ainult neid sossseppasid on ligi tõmmanud. Kui nüüd mõnda aega enese sisekosmost eksploreerid, siis võib juhtuda ka nii, et ootamatult tõmbad mõne hea poisi endaga samale orbiidile...
Alu 13. märts 2018, kl 10.17 |
nõus eelmisega 13. märts 2018, kl 14.06 |
Agne Tamm 13. märts 2018, kl 19.38 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,101 |
Agne Tamm 13. märts 2018, kl 19.46 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,101 |
Agne Tamm 13. märts 2018, kl 19.59 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,101 |
Oops 13. märts 2018, kl 20.09 |
nõus eelmisega Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> parim enne kehtib ka meeste puhul. erandiks on väg
> a rikkad mehed, näiteks selle aasta eurolauliku bo
> yfriend, kes endale ostis noore naise.
Aga sulle pole ette nähtud neidki, unista edasi oma erandist, kelle kulule elama pääseda:D
Aga sulle pole ette nähtud neidki, unista edasi oma erandist, kelle kulule elama pääseda:D
Agne Tamm 13. märts 2018, kl 21.54 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,101 |
:) 13. märts 2018, kl 22.31 |
Oops Kirjutas:
> nõus eelmisega Kirjutas:
> ----------------------
> ---------------------------------
> > parim enne
> kehtib ka meeste puhul. erandiks on väg
> > a rik
> kad mehed, näiteks selle aasta eurolauliku bo
> >
>
> Aga
> sulle pole ette nähtud neidki, unista edasi oma e
> randist, kelle kulule elama pääse
juba olemas ja lausa mitu tükki;)
> nõus eelmisega Kirjutas:
> ----------------------
> ---------------------------------
> > parim enne
> kehtib ka meeste puhul. erandiks on väg
> > a rik
> kad mehed, näiteks selle aasta eurolauliku bo
> >
>
> Aga
> sulle pole ette nähtud neidki, unista edasi oma e
> randist, kelle kulule elama pääse
juba olemas ja lausa mitu tükki;)
Agne Tamm 14. märts 2018, kl 02.12 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,101 |
aastahitt 2018 14. märts 2018, kl 14.50 |
nõus eelmisega Kirjutas:
Mul oli ühe noore sugulase (piltilus blondiin) eksmees ka samasugune, kui see eurolauliku boyfriend - lühike, kõhnake, rikas, üliarenenud omanikutundega kontrollifriik. Isegi silmavaade oli samasugune. Kuigi enne pulmi oli mõningaid ohumärke näha, siis peale pikka ja luksuslikku pulmareisi oldi koos vaid mingi paar kuud. Rohkem ei suutnud mu noor sugulane seda vangistust ja terrorit taluda ja neil läks omavahel ütlemiseks. Siis selgus, et mees on ka veel vägivaldne ja ainuke lahendus oli politseilt kaitset otsida.
Mul oli ühe noore sugulase (piltilus blondiin) eksmees ka samasugune, kui see eurolauliku boyfriend - lühike, kõhnake, rikas, üliarenenud omanikutundega kontrollifriik. Isegi silmavaade oli samasugune. Kuigi enne pulmi oli mõningaid ohumärke näha, siis peale pikka ja luksuslikku pulmareisi oldi koos vaid mingi paar kuud. Rohkem ei suutnud mu noor sugulane seda vangistust ja terrorit taluda ja neil läks omavahel ütlemiseks. Siis selgus, et mees on ka veel vägivaldne ja ainuke lahendus oli politseilt kaitset otsida.
Eelmisele 14. märts 2018, kl 16.27 |
Saa ükskord selgeks 14. märts 2018, kl 23.16 |
Lisa postitus