Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
demagoogia
 
tom 04. detsember 2001, kl 10.39
omk kõigile.

olen lugenud ka vahest siin olevaid komme ja teemasi. Minuarust on enamusel pseudoprobleemid või lausa õhust võetud. Ühed ja samad tegelased jahuvad hommikust õhtuni ja igal teemal peaaegu. Kuidas saab sellist demagoogiat ajada? Kord räägib nii ja juba teises teemas räägib selle samanimega isik hoopis vastupidist juttu. Täielik totrus.(Nojah, mõni targem ütleb siin, et ära loe siis, enivei)

P.S. ei räägi ühest isikust vaid üleüldisest tasemest.
 
Karia 04. detsember 2001, kl 10.45
Nõus Tomiga.
 
Fööniks 04. detsember 2001, kl 10.59
Võibolla on asi selles, et inimesed on keerulisemad kui arvate? Minu arust joonistuvad nende nö. pidevate kommenteerijate isiksused küll suht kenasti välja :)

Midagi sellist, et lisaks mustale ja valgele on veel ka värviline maailm.
 
Feliks 04. detsember 2001, kl 11.07
Ei Tom...see öpole demagoogia...see onmiskit muud..olgu suhtlusvajadus,või suutmatus suud kinni hoida või maailmaparandaja enesetunne või oma arvamus või laiskus, mis ei luba põhitegevusega tegeleda...või äkki makstakse selle eest?:) Ole mureta ja...
Üldine tase ongi siinkirjutajate tase..ja nii ongi..näe Sulgi pseudoprobleem..näe vaevab hinge, et miski hulk inimesi siin kirjutab, tegelt Sul ju kama sest?:))
 
crissu:) 04. detsember 2001, kl 11.08
Nõus Fööniksiga (nagu enamasti:))

need probleemid, mis siin üles tõstetud, ei ole (suuremalt osalt) õhust võetud pseudoprobleemid - kui mõni inimene pole selliste elu keerdkäikudega isiklikult kokku puutunud, siis ei tähenda see, et neid pole tegelikult olemas...
või kuidas?
 
Fööniks 04. detsember 2001, kl 11.09
Ja siis on veel see, et ega kõigest ei peagi aru saama alati - ma kah ei saa paljudest asjadest aru ja vahel ei saa endast kah aru - ja et kuidas siis sina, Tom, peaksid minust küll (kah vaid näide, ei arvanudki et mind silmas pead) aru saama, kui ma isegi endast alati aru ei saa, mul oma elu ja ideaalid ja eksimised ja leidmised... nagu sulgi... aga võibolla lihtsalt tiba keerulisemad.
 
TESS 04. detsember 2001, kl 11.11
Tegelt on vist sõltuvus:), suutmatus suud kinni hoida ja maailmaparandaja enesetunne;) Vahest harva ka lootus, et ehk suudan mingi iva kellelegi anda või hoopis kelletki saada.
 
Skiso 04. detsember 2001, kl 11.16
Ei ole küll tähele pannud, et keegi siin pidevalt kommijatest endale vastukäivaid mõtteid avaldaks, st. kord nii kord naa. Pigem tundub kõigil ikka oma rida olevat mida aetakse:) Muide üks asi veel, nimelt osadel inimestel on imepärane võime areneda. Inimeste väärtushinnangud ja tõekspidamised võivad aja kulgedes lihtsalt muutuda.
Ja ka probleem mis ühe jaoks tundub tühine võib teisele palju peavalu tekitada:)
 
piloot 04. detsember 2001, kl 11.18
tom kirjutas:
>
> omk kõigile.
>
> olen lugenud ka vahest siin olevaid komme ja teemasi.
> Minuarust on enamusel pseudoprobleemid või lausa õhust
> võetud. Ühed ja samad tegelased jahuvad hommikust õhtuni ja
> igal teemal peaaegu. Kuidas saab sellist demagoogiat ajada?
> Kord räägib nii ja juba teises teemas räägib selle samanimega
> isik hoopis vastupidist juttu. Täielik totrus.(Nojah, mõni
> targem ütleb siin, et ära loe siis, enivei)
>
> P.S. ei räägi ühest isikust vaid üleüldisest tasemest.
To:tom

Hea,et sa ütled "minuarust" ja hea ,et sul selline seisukoht on!Mul jälle häämeel,et mul sinuga sama arvamus ei ole!Kohe nii ei taha sinuga sarnaneda, vähemalt hinnangutes siinsetele lahketele kommenti jagajatele!Ja nii kena päike veel väljas...elu on nii ilus,aitäh!
 
Fööniks 04. detsember 2001, kl 11.31
PILOOT: Elu on ilus jah :) Ja päike kah :)

Ja mina olen nii vasturääkivalt teemaväline :)
 
piloot 04. detsember 2001, kl 11.40
Fööniks,ma kahtlustan ennast,et sa meeldid mulle!
 
tom 04. detsember 2001, kl 11.45
skiso: loe ühekorraga ütleme 10-20 teemat läbi ja sa arvad hoopis midagi muud. Oma nn. joont vahetatakse lausa teemadega, mitte kuude või elukogemuse järgi, enivei.

fööniks: mind ei huvita tõesti mida keegi millegist arvab või teeb. aga mind häirib kui inimesed iseenda tõekspidamistele vasturäägivad.

aga mis ma arvan, et inimestel võiks siiski niipalju mälu olla, et mäletada mida ta üleeile arvas. ma ei viitsi kuhugi mingit toppi tegema hakata, aga see oli mõtteaineks.

feliks: millegi pärast olen sinuga nõus:)
 
Fööniks 04. detsember 2001, kl 11.46
PILOOT: Jube lugu. Tuleb välja, et sina meeldid mulle kah :)
 
tom 04. detsember 2001, kl 11.50
piloot: hmm, kõlas kole irooniliselt:). aga mida sinust, kui pea ametlikust delfi naistelehe litsmees ja siis ka selle foorumi giga kommija vastu saab öelda? (äkki oli karm, sry). Ex sul siis ole ju õigus, kui sa nii arvad. aga ise sees olles ei märka ju enda (ükskõik mida).:))
 
Fööniks 04. detsember 2001, kl 11.53
Tom, mis lahti? :)))

Hakka ka megagiga kommijaks (nagu piloot) :)

Kes keelab :)

Ja äkki tuleb siis sulle kah kuskilt päikseke välja ;) Ega ilm süüdi pole, et sa nii morn oled :)
 
Skiso 04. detsember 2001, kl 11.55
Piloot-fööniks - miks te nii kahtlustavad olete, see on jube tõesti:))))
Tom - isiklikult ei suuda 10-20 teemat ühekorraga läbilugeda, eriti kui kommentaare sadades - ei hakka mitte pingutamagi,minu probleem ilmselt. Tegelikult ei taha sihukesi hüplevate tõekspidamistega kommijaid kaitsta, aga hukka mõista pole kah nagu põhjust. Ju siis mõnedele meeldib nii, kuigi isiklikult pole sihukesi tähelepanekuid teinud.
 
Fööniks 04. detsember 2001, kl 12.00
Skiso: Minu lugupidamine, ma olengi kahtlustava loomuga :)
Aga jube ei ole (mina) :) Piloot ka ei ole (kahtlustan)

Kommentide koha pealt on sul õigus. inimesi siin igasuguseid. Mõni võibolla harjutab mingit rollimängu. Aga mina usun pigem et need asjad mis Tomile tundusid vasturääkivustena võivad vabalt olla reaalsed seigad, mida lihtsalt pealiskaudselt (mitte piisavalt täpselt) kirja pandud või siis valesti tõlgendatud. Noh nagu see, et keegi arvas mind mees olevat kui ma ütlesin lause, et mind kui delfikommentaatorit meheks võtta küll ei saa.
 
tom 04. detsember 2001, kl 12.06
skiso: sadades pole siin vist ühegil teemal komme. sa ei suuda lugeda korraga läbi 10-20 teemat? aeglane lugeja? mõtetes aeglane? minujaoks käkitegu. aga see selleks

ega mu idee polnud kedagi süüdistada selle demagoogiaga, kindlasti mitte, mõni kindlasti solvus. eriti patrioodid,ic
ma lihtsalt leidsin ise selle nii olevat. mis teha

fööniks: ma pole morn, üldsegi mitte. 1 teemast ei tohiks seda saada arvata. oled kehv inimesetundja? aga noh, sina polnud selle autor ka.
 
lootusetu 04. detsember 2001, kl 12.08
Näha on siin küll, et kui keegi pidevate kommijate aadressil sõna võtab, siis need võtavad siise ringkaitse ja asuvad tümitama. Kehtib 100% siis kui võetakse sõna üldise meeleolu kohta, mis nn kohaliku vaba mõttemaailmaga kokku ei lähe. Kes tümitab läbi lillede, kes otse. Aegajalt on neis ka oma tõde, mille vastuvõtmiseks puudub enamikul kriitikameel või tegemist nö haugi mäluga. Tõsi ta on, et paljud üldise meeleolu vastased lahmivad mõttetult ja kibestunult. Muud ei oska soovitada kui ignoreerige.
Tom'i väide demagoogiast on vast liialdatud, aga maailmaparandamisest on asi väga kaugel. Pigem tegemist omaette maailmaga, mida üritatakse seitsme päevaga luua.
 
TESS 04. detsember 2001, kl 12.08
Tom
Missuguste näitajate järgi sa kvalifitseerid inimesi litsmeesteks?:(
Kas siis, kui keegi ütleb sulle kusiganes(ka väljaspool virtuaali), et sa meeldid talle, kas tõlgendad seda, kui ettepanekut seksiks või armastuseavaldust?
 
Fööniks 04. detsember 2001, kl 12.12
No tore kui morn ei ole. Inimestetundja- omadusi võiksid teised minus hinnata, vaevalt et ise objektiivne oleks :)

Kui sa tahad et ma sind inimesena hindama hakkaks, siis peaksid ka püsikommijaks hakkama :))
Vaatleks ja loeks ja analüüsiks :)))

Praegu hindasin küll vaid su (võimalikku) meeleolu :)
 
Anna 04. detsember 2001, kl 12.15

Tom!!!!!!!!!!!!!


No nii, ma nii väga ei taha mingi ringkaitsja või kes iganes olla.
Olen ise kirjutanud ja teiste kommentaare lugenud alates kevadest. On suur hulk kommenteerijaid kes mulle on meelde jäänu ja kellest mul on kujunenud mingi pilt, loomulikult ei ole meeles iga üksik kommentaar, kuid miskipärast ei suuda ma meenutada ühtegi nn. püsikommentaatorit kes endale vastu rääkinud on.

Tom palun ütle mõni näide!
Või on siis asi selles, et kui on püsikommentaator kes endale iga teema all vastu räägib, et siis ei jäägi nagu meelde see nimi e. pilti inimeset ei teki.

Mul mure tekkis kohe:((((((((((((((
 
Fööniks 04. detsember 2001, kl 12.16
Tess: :))))))))))))))))) Jesssas :))) Kuidas ma küll ise aru ei saanud, et "Sa meeldid mulle" on tõepoolest ettepanek seksiks :)))))))))

Tõepoolest :) Ja mina andsin vaat et nõusolekugi :)

Aitäh, mul läks hea tuju väga heaks :)
 
tom 04. detsember 2001, kl 12.20
fööniks: aga mida see mulle annab, kui sa minust lugupead? Kas sa oled kuningas või muidu staar? kahjuks pole ma sellest huvitatud:( mis teha, aktsiad sul nii madalad,ic

Tess: oma tõekspidamiste ja oma mälu järgi. kui ikka paar aastat teatud inimese komme loed siis hakkad juba midagi taipama.
*Kas siis, kui keegi ütleb sulle kusiganes(ka väljaspool virtuaali), et sa meeldid talle, kas tõlgendad seda, kui ettepanekut seksiks või armastuseavaldust?*

Sellest ei tea ma midagi, kas see oli nüüd mingi saladus mis kogemata välja tuli? Tegelt see litsmees on teises kontekstis, aga kui mõte segaseks jäi, siis eks mõni targem arvab ära.
 
tom 04. detsember 2001, kl 12.25
anna: hmm, miks ma pean seda sulle tõestama? ma lihtsalt arvan nii, kas sa tunned ennast puudutatuna? ju siis, muidu sa poleks sellest väljateinud. aga tee proovi, hakka võrdlema usereid ja teemasi.
 
tom 04. detsember 2001, kl 12.27
fööniks: kas sul on põdemisel piiramatu seksinälg? ic see oli lihtsalt teemaväline küsimus ja seda ei pea võtma kui kadedusena või smt.
 
Fööniks 04. detsember 2001, kl 12.27
Kas ma ütlesin et ma tahaks sinust lugu pidada? Hmh :)

Kirjutasin: selleks et mina sind hindama hakkaks (NB - hindama analüüsi, hinnangu andmise ja mitte lugupidamise tähenduses)... jne. :)

Oledki pealiskaudsevõitu (kiir)lugeja :)

Ja sry kuid mul pole aktsiaid mida laiali jagada :) Kõik on ära jaotatud juba :)
 
TESS 04. detsember 2001, kl 12.29
Fööniks
No siis on päev korda läinud:))(kui kellelgi tuju väga hea:)))
Ja veel tore, et ma seda va meeldimise asja sulle või crissule öelnud pole...noh nii...igaks juhuks:))

Lootusetu
Noh ja siis?Nimeta seda ringkaitseks, kui tahad.Miskipärast tundub see sõna moes olevat...:)
Ma lihtsalt avaldan arvamust.Ja kui keegi lambist lahmib, siis ma ju võin küsida, miks ta lahmib?
Mul on väga hea tuju ja ma ei ole kibestunud, aga ju mul on siis väga väike aru, et ei suuda mõista üheselt mõningaid nimedepanekuid.:)Kuri ja tige ma küll ei ole:)
Puhh oli ka väga väikese aruga karu, aga muidu hirmus heasüdamlik:))))
 
tom 04. detsember 2001, kl 12.29
veel fööniksile: aga äkki sa selleks kommidki et saaks keppi? et kui hästi aktiivselt kommid siis saab ikka mõne endast sissevõetud tibi ära lohistada, irw ok ei kiusa,irw
 
Feliks 04. detsember 2001, kl 12.30
Tom: et miks Sa muga siis nõus oled? Tegelt millega nõus olid?

Ringkaitse...on jha..ühel kohal - sii skui hakatakse süüdistama nn põsikommijaid milleski...eriti sellises, mis ei vasta meie arvates tõele..loomulik ju...et olgu meie siinkäimiseks põhjus milline tahes, on see mei evaba valik, nagu on ka vaba valik teistel siin mitte kommida....neile me millegipärast seda ette ei heida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!