Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Küsimused ja vastused
 
kaardimoor 03. märts 2005, kl 09.16
Paluks nüüd siia oma küsimused. Küsimused peaksid olema vormistatud järgnevalt: Kuidas peaksin käituma, et ... saavutadamingi tulemus. Või: Kuidas peaksin käituma... mingis kindlas situatsioonis.
 
liizu 03. märts 2005, kl 09.25
Kuidas peaksin käituma, et suhe mehega (hetkel kirjasõbraga) oleks mõlemale poolele rahuldustpakkuv?
 
soovitaja 03. märts 2005, kl 09.39
tundub populaarne teema olevat, kuid äkki koliksite üle sodiaagi nurgakesse ?
 
üks murelik 03. märts 2005, kl 09.41

Kuidas käituda, kui on üks hea pakkumina(töökoht), kuid on ka segav asjaolu?
Kuidas antud olukorras õige otsus teha, et kõik rahule jääksid?
 
roosi 03. märts 2005, kl 09.46
Kuidas peaksin käituma, et äratada selle mehe
tähelepanu keda ma üle kõige armastan.
 
üks murelik 03. märts 2005, kl 10.01
Suured tänud!
Sain juba vastuse.
Tõstsin oma küsimuse igaks juhuks siia ümber, kuid sain vastuse juba varem esitatud küsimusele.
Suur tänu vastamast veelkord!
 
naine 03. märts 2005, kl 10.18
Mul üks tuttav palus oma küsimuse siia panna, kuna tal endal ei ole aega siin lehel käia. Tal on oma elukaaslasega, kellega ta üle aasta koos elab, viimasel ajal suhtes pinged tekkinud. kuidas ta peaks käituma, kas lööma sellele suhtele käega või pingutama paremuse poole mineku nimel? On see üldse õige inimene tema jaoks? Kuidas ta peaks käituma?
 
:))) 03. märts 2005, kl 10.29
Kas ma peaksin oma mehe maha jätma ja jääma lootma, et mu hull armuke minusse ükskord armux???
 
kaardimoor 03. märts 2005, kl 10.52
vastus Liizu
Teil ei tohika olla põhjust muretsemiseks. Võibolla olete veidi armukade või mõne muu asja suhtes ülitundlik. Ühte asja peaksite aga silmas pidama, et teie suhtest ei tekkiks positsioonivõitlust.
Olete ise antud suhte õnnestumises üsna veendunud. Kuid teil pole endal kindlat ülevaadet, sellest,mida te õigupoolest tahate. Tehke endale selgeks, kui suurt panust teie kavatsus teilt nõuab ja kas te olete selleks valmis.
Olge mõistev, leebe ja järeleandlik. Enne tähtsate otsuste tegemist oodake ära, kuidas sündmused kulgevad. Sündmuste areng on rõõmustav aga ärge toimige ülepeakaela.
Peagi saabub teie elu kõrghetk. Ärge kõhelge, tee viib teid otse sinna, kuhu kuulute ja kus saate õnnelikuks. Tehke oma plaan teoks siiralt aga ärge kaotage reaalsustaju.
 
kaardimoor 03. märts 2005, kl 10.55
to soovitaja
Püüan siin koondada selle asja ühe teema alla, et iga teine teema poleks kaartidega seotud. Populaarsuse üle tõesti kurta ei saa.
 
tix 03. märts 2005, kl 11.05
kuidas peaksin käituma oma armukese suhtes, kas sellel suhtel on mingit tulevikku või on parem asi kohe pooleli jätta.
 
ave 03. märts 2005, kl 11.21
Tere!
Suhtlen mitu kuud yhe mehega neti vahendusel. Kaks korda oleme ka kohtunud. Ta ei ole just eriti jutukas ja ei ava end. Suhte alguses tundus rohkem avatum. Kuidas peaksin k2ituma, et aru saada, mis ta tegelikult meist arvab, mida tunneb. Otsesel kysimisel vastab, et muretsemiseks pole p6hjust, aga mulle see nii ei tundu.
 
murelik 03. märts 2005, kl 11.30
Tegin elu suurima rumaluse. Kuidas saaksin seda parandada ja kuidas peaksin käituma, et mu pere jälle üksmeelselt ja sõbralikult koos oleks?
 
TantsivPilv 03. märts 2005, kl 11.32
Kuidas peaksin käituma, et saada tagasi mees, kellega suhe (küllaltki pinnapealne) lõppes aasta tagasi ning siiani kontakt on olnud minimaalne. ....aga vot sellele küsimusele vastust ei ole sest magasin oma võimaluse aasta tagasi maha... kuid kuna küsimusi tahtsid, siis panin selle mis enam kriipis.
 
TantsivPilv 03. märts 2005, kl 11.37
Kaardimoor, vaatasin su vanu postitusi ja võtsin sinu esitatud näidisküsimused ning esitan need sulle.... mitte lambist, need on siiski olulised mu jaoks.

1.Milline peaks olema minu tegevus, et aasta tagune kallim aru saaks kui tähtis ta mulle on.

2. Milliseks kujuneb mu elu kui otsustan töökohta vahetada.
 
krõõt 03. märts 2005, kl 11.38
Tere!
See kevad ootab mind ees suur muutus, vahetan töökohta. Mure, et täitsa võõras ala. Küsimus: kuidas mul uues kohas minema hakkab, kas peaksin mõnele asjale erilist tähelepanu pöörama. Olen praegu suhteliselt ebakindel.
Teiseks: südamesse on siginenud tunne ühe endast natuke noorema mehe vastu. Kuidas peaksin käituma, et meie vahel tekiks suhe, kas see on üldse võimalik. tundub,et meeldin talle, kuid miski hoiab teda tagasi, kahjuks
 
miil 03. märts 2005, kl 11.51
Kuidas peaksin käituma mehe suhtes, kes elab teises linnas ja kokkusaamine raskendatud, aga armastus olemas. Kas mõtlema uue variandi otsimisele või püüda edasi piinelda?
 
liizu 03. märts 2005, kl 12.17
Aitäh kaardimoor, mingu sul ikka hästi ja et saaksid profiks enda valitud alal.
 
nõutu 03. märts 2005, kl 12.29
Situatsioon siis selline, et tutvusin ühe mehega, mitmeid kuid sai lihtsalt üksteist "piilutud". Siis aga ükskord ühel olengul saime jutupeale ning tundus, et tunded vastastikused. Saime peale seda mitmeid kordi kokku kuni ükskord teatas ta mulle(ühel kindlal põhjusel mida me mõlemad tegelikult teadsime juba enne), et me ei saa enam kohtuda. Ja et parem siis juba lõpetada see suhe varem ära, muidu saame mõlemad hiljem veel rohkem haiget.

Mina isiklikult tunnen, et tahaksin seda suhet tagasi, üritaksin selle probleemiga tegeleda, miks meie suhe komplitseerib. Nüüd ei teagi mis teha, kas siis ikkagi proovida ja võidelda või lüüa käega.
Tänud kaardimoorile juba ette!
 
uuu 03. märts 2005, kl 12.48
Küsimused on... aga kus on vastused?
 
tips25 03. märts 2005, kl 14.16
on ka 1 meesterahvaga algusjärgus suhe, tundub, et eelmine suhe ei ole tal veel päris läbi. aga ei ole kindel ka. igatahes, olen aru saanud, et ta on huvitatud. mina olen ka temast. kas meil tuleb suhe ja mida ette võtta, et kokku saada
 
MaiKelluke 03. märts 2005, kl 14.37
Kulla kaardimoor, kuidas peaksin käituma, et võita tagasi mehe süda, mille kaotasin ise (vist) ükskõikset mängides?
ja veel tööküsimus
kuidas peaksin käituma, et jääda samasse firmasse tööle (olen praegu asendaja)?
 
olli 03. märts 2005, kl 14.40
kas ma olen õiges nurgakeses ?
 
LX 03. märts 2005, kl 15.34
Kuidas peaksin käituma, et mu mees joomise maha jätaks.
 
uuu 03. märts 2005, kl 15.44
No nii, kaardimoor kohkus sest küsimusi tuli ilmselt ülearu palju :(
 
kaardimoor 03. märts 2005, kl 17.57
Pean vahepeal tööd ka tegema. Ei saa kahjuks päevad läbi kaarte panna. Pere vajab ka oma aja ja vahel tahab keegi teine ka arvutit kasutada. Vastan jõudumööda.
 
kaardimoor 03. märts 2005, kl 18.16
vastus roosi
Olete säilitanud selles küsimuses reaalsustaju ja vaadelnud probleemi äraootavalt seisukohalt. Käitusite distanseerunult aga siiski sõbralikult ja vaimukalt. Sellel kavatsuse teostamisel on mingi takistus, mida tuleb arvesse võtta. See esitab teile ülearu suuri nõudmisi, millega te (veel) toime ei tule. Olete ka usu eesmärgi saavutusse suuresti kaotanud.
Ärge laske end kaasa haarata erutavatest tunnetest ega ennatlikest teguviisidest. Kontrollige oma võimalusi hoolikalt, ettevaatlikult ja kriitiliselt. Vajate selge hoiaku ja kindlustundeni jõudmiseks veel veidi aega.
Teid ootavad ees huvitavad elamused. Olge muretu, siis saate nautida elu ja leiate hingerahu.
 
kaardimoor 03. märts 2005, kl 18.45
vastus naine
Suhted on taandumas ohtlikule, ebakindlatele seisukohtadele ja leigetele tunnetele, ehkki seda võibolla sõnades ei väljendata. Teile on omane pidev uudsusejanu ja suhe ei paku enam seda mis alguses. Olete probleemi siiani rahulikult võtnud, olete avali ja teotahteline. Peaksite nüüd tegema kindla otsuse, kas kokku jääda või lahku minna. Kaaluge probleemi kaine mõistusega ja reaalselt.
Võibolla peaksite proovima suhtesse ise uudsust juurde tuua. Ilmutage fantaasiat, arendage oma joovastavaid meeli. Looge muinasjutuline, võlutud atmosfäär. Olge elurõõmus.tehke koos midagi, mis teie tuju rõõmustaks, käige seltskonnas ja tantsimas, sõitke koos puhkusele.
Lähtuge sellest, et kohtate üht inimest, kes on teie plaani jaoks tähtis. Vaadelge probleemi optimistlikult ja heauskselt - siis ei tule teil ka pettuda.
 
uuu 03. märts 2005, kl 19.01
Vabandan :)
 
marian 03. märts 2005, kl 19.06
Töö on muutunud üsna rutiinseks. Tegemist on väikse maakoha kohta üsna normaalse ametiga, aga kuna olen samal kohal juba 7aastat on viimasel ajal tekkinud soov midagi muud proovida. Kuidas peaksin tegema, kas jätkama samas kohas, või otsima midagi muud. Minu vanaema ütles kunagi, et joostes pätsi järele kaotad kannika käest.,Sellepärast olengi püsinud vapralt omal kohal...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!