Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Küsimused ja vastused
 
kessu2 09. märts 2005, kl 12.53
Kuidas pean käituma ja milline oleks tegevus,et müüa oma kinnisvara kiiresti ning mulle sobiva hinnaga?
Tahan müüa oma maja ühes väikelinnas ja alustada uut elu teises suuremas linnas.Tehingud peaksid olema tehtud juulikuuks.Kuna elan ise veel majas,tekitab väikeses kohas see suurt stressi.Ei teagi kas kasutada maaklerite abi,kes ennast nagu jumaliku tõe kuulutajad kaela pressivad või saan ise hakkama.Aga kiireks läheb ja tööl peab ka käima.Ehk saan mingit nõu või vihjeid,et julgelt edasi minna.
 
LX 09. märts 2005, kl 15.39
To: kaardimoor
Sain aega ka siia tulla.
Suured tänud , püüan sedasi talitada. Kalli, kalli.
 
julgus kokku 09. märts 2005, kl 18.34
Tänan vastuse eest!Aga jama on selles,et mul on elukaaslane,kes elab minuga,sest tunneb end nagu vana jumala selja taga,joob rahad maha-aga süüa saab ikka ja kodu mul korrasjne.aga tundeid pole ju ammu-aastaid olen end ohverdanud,kuidas käituda,et ta saaks aru,et peab mu juurset lahkuma ilma skandaalideta,ma pole talle suutnud seda selgeks teha siiani.
 
kaardimoor 09. märts 2005, kl 20.39
vastus lihtsalt maria
Tööasjad teil ilmselt nii hästi ei edene nagu olete lootnud. Olete kannatamatult oodanud seda võimalust. Kui te pole kärsitu ja ootate õiget aega või see aga õnnestuda.
Olete rõõmsameelne ja vaimustute kõigest uuest. Käitute heatahtlikult ja leebelt. Olete ka suur unistaja.
Teile avanevad soodsad võimalused, mille peate ise ära tundma. Käituge kindlameelselt, ärge laske tekkida mingisugust kahtlust oma püsivuses ja vastupidavuses.
Mingi asi justkui vangistab teid. Peate kiiresti mistahes vahenditega sellest pääsema. Kasutage oma mõistuse jõudu, et raiuda lahti see Gordioni sõlm. Jääge psüühiliselt kindlameelseks ja vajadusel külmavereliseks. Ärge tehke mingeid kompromisse.
Häälestuge sellele, et sisenete kogemuste uude valdkonda, mille kohta teil on vähe eelteadmisi. Olge avali sellele, millega kokku puutute. Harjutage tagasihoidlikkust, teie teadmisjanu rahuldatakse kindlasti, tulemus teiel pettumust ei valmista.
 
kaardimoor 09. märts 2005, kl 20.59
vastus n28
Saate jagu oma esialgsetest raskustest ja kriisidest ja suundute suhetes uuele tasandile, kusjuures on teile suureks abiks kriisiperioodil omandatud kogemused.
Teist kiirgub tugevust. Säilitage suuri liialdusi vältides oma vankumatu lootuse jõud. Tunnete end praegu mahajäetune ja kaitsetuna. Olete hingehädas ja vajate jõu ja eneseusalduse taastamiseks tungivalt abi või julgustust. Peaksite jagama oma muresid mõne lähedase inimesega.
Ärge varjake oma iseseisvusvajadust ja loovutamisvalmidust. Ilmutage oma saladuslikku mediaalsust. Kui olete arglik, ärge salake ka seda, ent sellegipoolest ärge laske end oma kavatsustest eemale tõrjuda.
Tehke endale selgeks, et väljakutse ja vaidlus erinevad tülist.
Hakake oma kavatsust ellu viima veendunult ja kõhklematult. Teie tööd kroonib edu. Kui ootate seoses oma probleemidega mingit teadet või otsust, siis võite kindel olla, et teie ootused ja lootused täidetakse või koguni ületatakse.
 
kaardimoor 09. märts 2005, kl 21.26
vastus pipilota
Olete selles suhtes iseenda olulisi omadusi maha surunud. Võibolla olete otsustanud seda teadlikult teha.
Üldjuhul olite oma kooselus väga kindel ja kogesite eelnevat külluslikku etappi õnnestava ja rikastavana.
Nüüd lõi teie jalgealune kõikuma. Võibolla tundus teile esialgu, et kõik kisub allamäge, ent peagi kogete, et see viib edasi, täiesti uues suunas.
Näidake välja oma tunded seoses selle probleemiga. Ärge mängige särtsakat võitjat ega üksikut hunti.
Ajapikku saate üle kõigist ebameeldivustest, sisekonfliktidest, vastuolulistest huvidest ja seisukohtadest. Tundke rõõmu kõigist uuest ja tundmatust.
Peate aru saama, et teil tuleb oma võimeid tõestada. Laske ennast peibutada, ärge kartke riskimist. Teie elu vajab praegu seiklusi ja uusi elamusi.
 
n28 09. märts 2005, kl 22.58
suur aitäh kaardimoor :)
päikest kevadesse!
 
kaardimoor 10. märts 2005, kl 07.59
vastus zzz
Soovite töökohta kus teil on võimalik saavutada suurem iseseisvus ja isiklik vastutus. Olete küpsemis- ja arenguvalmis, tänu millele tulete toime oma ülesannetega.
Olge suuremeelne ja ilmutage probleemide suhtes mõistmist. Kogesite eemist tööd või õpinguid õnnestava ja rikastava etapina.
Olete käitunud rahuliku ja tasakaalukana ja võibolla mõneti ka mõtlikuna. Enne millelegi reageerimist või tähtsate otsuste langetamist oodake ära, kuidas sündmused arenevad. Sündmuste areng on rõõmustav aga ärge toimige ülepeakaela.
Näidake üles kogu oma kindlustunnet ja optimismi. Teie ettevõtmine õnnestub ja puudutab ka kaugemat tulevikku. Arendage vajalikus etapis peent vaistu, et pealetükkiv kannatamatus ei hägustaks rõõmustavat arengut. Vabastage end muredest, kõhklustest ja ebamäärastest kartustest. Olge kindlameelne, siis pole teil eesmärgile jõudmisel enam mingeid takistusi.
 
kaardimoor 10. märts 2005, kl 08.16
vastus krissu
Te ei saa rahu enne kui olete ise mõistnud, mida te olete valesti teinud või näinud selles suhtes. Kui olete seda mõistnud laheneb dilemma justkui iseenesest.
Ootate mingit välist impulssi, mis aitaks kaasa teie probleemi lahendamisele. Ootasite, et teile avaneks kavatsuste teostamiseks mingi konkreetne võimalus.
Tunnete end kaotajana. Olete kibestunud või lausa vihane. Püüdke oma vihast ja agresiivsusest vabaneda. Selleks sobiks aktiivne sportimine.
Olete käitunud kavalalt ja energiliselt või ka kriitiliselt.
Distanseeruge oma senisest olukorrast. Ka siis kui see samm teile ei meeldi, astuge see kahtluste ja kõhklusteta.
Arendage oma ettevõtlikust ja väljendusrikkust. Avage oma süda, tehke seal piisavalt ruumi loometungile, soovidele, unistustele ja fantaasiatele, et need saaksid areneda ja end ajapikku teoks teha.
Esitage oma soov õigesti. Vabastage end muredest ja kõhklustest. Öelge oma kavatsustele ilma igasuguse lisatingimuseta jah, siis jõuate kindlasti oma eesmärgini.
 
kaardimoor 10. märts 2005, kl 08.38
vastus siller
Teile sobiks eriala, mis on seotud meelelahutusega või avatud suhtlemisega. Olete kaua oodanud soodsat aega, mis võimaldaks teiel õnnestumist või hoomasite, et kavatsuste teostamise aeg pole veel kätte jõudnud, sest vajasite sügavama arusaamani jõudmiseks aega. Õppimine ei teeks teile paha.
Teile on väga oluline harmooniline õhkkond. Jätate mulje, et olete oma eluga rahul, kuigi tegelikult te seda pole. Ärge mängige särtsakat võitjat. Tegutsege oma kavatsuste elluviimisel ausalt. Saagu teie sõnakõlksudest nüüd midagi sellist, millega tegelete ihust ja hingest.
Suunake kogu teadvus rõõmuelamusele. Inimesed, kes on teile seoses selle küsimusega tähtsad, on sümpaatsed ja teile avali. Sõlmige vajalikud kontaktid, olete teretulnud.
 
kaardimoor 10. märts 2005, kl 09.29
vastus dessert
Olete omalt poolt püüdnud kõik teha, et asja parandada. Olete püüdnud selle üle põhjalikult järele mõelda, ning vaadelnud ja kaalutlenud olukorda objektiivsetest seisukohtadest lähtudes. Peaksite jõudma selge seisukohani.
Olete üle elanud sügava pettumuse ja see teeb teid pigem kurvaks, kui vihaseks. Laske oma lähedastel end trööstida, ent ärge väga lootke, et on võimalik päästa seda, mis karile jooksnud.
Väliselt tundub teie suhe korras olevat. Jätate muretu ja võidus kindla inimese mulje. Peaksite välja näitama, et see pole nii. Näidake, et tunnete end ohustatuna ja olete langetanud kindla otsuse end kogu jõust kaitsta. Peaksite jagu saama pelglikusest. Võtke nüüd oma julgus kokku. Teie ettevõtmine juhib teid lävele, mille taga avaneb kogemuste uus valdkond, võibolla koguni täiesti uus ajajärk. Ärge põigelge kõrvale. Õige aeg on käes. Ületate takistuse osavalt, selle taga avastate rikastavate süvakogemuste maailma.
 
kaardimoor 10. märts 2005, kl 09.50
vastus noormees
Teie suhe võib areneda, kud te peate leppima selega, et ta ei ole vamis muudatusteks oma elus. Usaldasite seni oma intuitsiooni. Te ei julge väljendada oma tundeid ja mõtteid, kartes pettumust või tõrjutust. Olete tegelikult kirglik ja pakatate ideedest.
Mõelge asjade üle järele. Olge enda vastu aus ja ärge langetage ennatlikke otsuseid. Rakendage kogu jõud ausa ja sobiva lahenduse leidmiseks. See tähendab muuhulgas ka seda, et te ei reeda iseennast ega lase endale hinnaalandust teha.
Satute olukorda kus elu näib tühine. Tuju muutub mornimaks. Pigistage hambad kokku ja hoidke silmad lahti, et soodne võimalus ei jääks teile märkamatuks. Kui te seda soovitust eirate, siis oleks parem teil oma kavatsustest loobuda.
Miski on tulemas ja asjad liiguvad kiiremini, kui te seda oodata oskate.
 
kaardimoor 10. märts 2005, kl 10.05
vastus gret
Olete praegu sattunud kriitika või rünnakute alla. Teile tundub, et teie pingutusi ei hinnata.
Teate, et olete alles algfaasis, teie kavatsustega seotud kogemused on piiratud. Kui teil on piisavalt kannatust ja kui te end edaspidi üle ei hinda, siis võite lähtuda sellest, et kõik laabub.
Olete siiani probleemi suhteliselt külmavereliselt suhtunud.. Teile on oluline sõltumatus. Olete olnud äraootaval seisukohal ja olete välist tõuget oodanud.
Käituge võitjana, ilmutage vankumatut optimismi. Niisugune hoiak tagab edu. Osake väljendada ka tänulikkust.
Peaksite seadma enesele ka piiranguid, et oma tundeid ja soove osaliselt alla suruda. Peaksite end mõnda aega tagant sundima. Sügaval südamesopis teate te tegelikult täpselt, mida te tegema peate ja mida toob tulevik. Ärge laske end eksitada.
 
kaardimoor 10. märts 2005, kl 10.28
vastus pahuksis
Peaksite oma tulevikku planeerima. Saate linnulennul üle paljudet takistustest ja see avab teile perspektiivid õnnelikule tulevikule.
Soovisite, et teie suhe areneks kiiresti. Võibolla peate nüüd jõudma äratundmiseni, et areng ei ole veel alanudki. Olete püüdnud oma kavatsusi jõuliselt ja hoogsalt täide viia. Istute justkui kahe tooli vahel. Teile pole päris selge, mida te tegelikult tahate.
Ilmutage otsusekindlust, et saaksite probleemi selgitada. Tõestage enesele, et olete vaimselt erk ja leidlik ning jõuate analüüsi abil sünteesini.
Olge psüühiliselt paindlik ja rahumeeli veidi vallatu. Toimige muretult ja ärge oma südant vaevake. Instinkti hääl ütleb teile alati õigeaegselt kuidas toimida.
Teil tuleb peagi asuda kaitsepositsioonile, mõelge täpselt järele milles seinevad teie tugevad küljed ja eelised. Ärge unustage ka oma nõrkuste kindlakstegemist. Teil on head võimalused edu saavutamiseks.
 
sõbranne 10. märts 2005, kl 10.59
Mul üks sõbranna on üsna kimpus oma pingelise tööga. Pikk maa tööle käia ja pingeline töö. Kuidas ta peaks käituma, kas vhetama töökohta või hambad ristis edasi pingutama?
 
kaardimoor 10. märts 2005, kl 11.12
to sõbranne
kas sõbranna teab, et siia küsimuse üles panite. Kui ei siis peaksite enne temaga konsulteerima.
 
kaardimoor 10. märts 2005, kl 11.30
vastus Elli
Kui sündmus on seotus mingite muudatuste või uuendustega, siis on teie osalus vajalik. Tunnete, et teid sunnitakse olema seal, kus te olla ei taha. Peate tõrjuma solvavat uudishimu või õigustamata etteheiteid.
Teie käitumine antud probleemiga seonduvalt on vaoshoitud. Tähelepanelik vaatleja aga ehk märkab, et te midagi varjate või alla surute.
Ilmutage kindlust ja tulevikuusku. Andke endale asjast võimalikult põhjalik ülevaade. Olge kõigeks valmis, peate selle sündmuse lihtsalt üle elama. Ärge püüdke põgeneda, ega ehitada õhulosse. Usaldage lähedaste inimeste mõistvat suhtumist ja lahket toetust.
Peate jõudma äratundmisele, et kui te oma vaateviisi ei muuda, satute kitsikusse. Teil jäi ilmselt ka midagi olulist tähele panemata. Varuge endale aega ja häälestuge pikale arenguprotsessile. Arengu positiivsus sõltub teie valmidusest loobuda senistest kindlatest kujutlustest ja omandada uus hoiak. Vaba aega on teil kõige mõtekam kasutada mediteerimiseks.
 
sõbranne 10. märts 2005, kl 11.40
Jah, sõbranna teab, aga kahjuks pole tal endal võimalust siia küsimus esitada :(
 
kaardimoor 10. märts 2005, kl 15.24
vastus lootus
See on tõepoolest suur vastutus, mille eest kannate vastutust vaid teie ise. Olete tundnud probleemi vastu suurt huvi. Kas väljendasite veenvalt ka seda, et olete mis tahes lisatingimusteta valmis loobuma alternatiividest, samuti senisest ümbrusest ja eluviisist? Mõelge järele, kas teie kavatsus on teostatav või kuulub fantaasia ja soovide maailma.
Oskate hinnata oma olukorra positiivseid aspekte. Kuid peaksite endale esitama küsimuse: Kas teie harmooniasoov pole põhjustanud liiga suurt kompromissivalmidust.
Tunnete end justkui halvatud või vangistatud. Pääsete vangistusest alles siis, kui annate end selle tunde meelevalda, mida seni olete kangekaelselt maha surunud. Ärge oma muret varjake, laske teistel oma arvamus öelda, rääkige oma hirmudest, muredest, soovidest, unistustest.
Peaksite siiski suuri riske vältima. Olge ettenägelik, kindlustage end. Olge mõni aeg vähenõudlik ja koguge tagavara. Kuid jälgige kindlameelselt oma soovi. Teid ootavad ees soodsad võimalused. Vältida tuleb teil aga mistahes spekulatsioone.
 
kadepukk 10. märts 2005, kl 15.36
Tere, kaardimoor! Kuidas saada üle kadedusest ja ebaviisakast käitumisest oma kaasaga seotud naistuttavate suhtes. Nad on nagu hagijad kõik tal seljas: meie teame, meie aitame. Kuidas neile selgeks teha, et meie suhe on meievaheline asi, kuhu viisakas inime on anina ei topi. Ja aks tegelikult on meil üldse lootust suhet taastada?
Tänud. Päike paistab, kaardimoor! :)
 
dessert 10. märts 2005, kl 16.08
Mis ma oskan öelda - ole terve siinküsijaid julgustama!! Kas saab veel keskealisele naisele kaunimalt öelda, kui et" ületad takistuse osavalt ja selle taga avastad RIKASTAVATE SÜVAKOGEMUSTE MAAILMA"...Tänan Sind ja jään siia pahvikslöödult mõtisklema...
 
kaardimoor 10. märts 2005, kl 18.31
vastus lihtsalt loll
Võtsite asja vaatluse alla kindla lootusega, et tulevikuväljavaated on head. Olete temaga suhtlemisel käitunud distanseerunult.
Jätsite endast kindlameelse, optimistliku ja suurepärase inimese mulje. Käitusite veenvalt.
Näidake oma tundeid. Avage ennast. Võibolla olete leidnud selle mida otsisite. Olge rõõmus ja ekstravagantne.
Usaldage täielikult oma vaistu, mis juhib teid lähitulevikus hea võimaluse juurde. Võite arvestada konkreetse ettepanekuga ja atraktiivse pakkumisega. Olge valmis seda võimalust kasutama ja teiste abi vastu võtma.
Vaadelge asju kindlustundega ning võtke vastu teiste algatused ja ettepanekud.
 
lihtsalt maria 10. märts 2005, kl 19.29
Suured tänud!
 
zzz 10. märts 2005, kl 19.40
Aitähh Teile ja edu soovides!!!
 
pallike 10. märts 2005, kl 20.34
Tere kaardimoor.
Arst ütles mulle, et kui ma rasestuda tahan, pean kindlasti abi otsima. Kool on praegu pooleli, kuigi selle lõpuni on jäänud vähem kui aasta. Tunded on segased, lapsi veel plaanis pole olnud saada, kuid selles olen kindel, et kunagi neid kindlasti tahan. Ja öeldakse, et mida noorem, seda parem võimalus rasestuda. Kuidas ma peaksin käituma, et kindlasti lapsi saaksin. Kas hakata üritama nii ruttu kui võimalik või lükata lapsesaamine kaugemale tulevikku kui juba peale kooli tööl käidud ja töökogemusi saadud?
 
keskealine mees 10. märts 2005, kl 21.09
mulle on tööga seose silma hakanud üks naisterahvas,väga töökas ja tundub väga hea iseloomuga.Kuna pereelu pole ka mul eriti kiita vöiks tollele naisele ehk rohkem tähelepanu pöörata.Kuidas käituda ja mis see endaga kaasa tooks vöi pole sel üldse tulevikku?
 
üks teine mees 11. märts 2005, kl 12.32
ja see naisterahvas elab oma elu ja sina ela oma naisega ja tehke sugu ja ärge lollitage siin foorumites:)
 
kaardimoor 11. märts 2005, kl 14.54
to kliks
Valge kaart tuli välja. Sellisel kujul esitatud küsimusele vastata ei saa. Mõelge veel sellele küsimusele, võibolla teate ise vastust või olete midagi juba otsustanud.
 
viirpuu 11. märts 2005, kl 21.36
Tere kaardimoor.

Lugesin Su vastuseid küsijatele ja leidsin igast midagi ka endale. Siiski otsustasin oma küsimuse Sulle saata, et endale kas kinnitust või mitte saada. Aastaid tagasi eksisin oma tõekspidamiste vastu, mõned aastad tagasi parandasin selle ja lootsin, et taastan ka hingerahu. See kõik toimus, kuna teadsin et olen õigel teel ja pean hakkama saama. Ligikaudu poolteist aastat tagasi juhtunud sündmus (mitte minuga) rabas mind ootamatult ja valusalt ning hingerahu kadus. Kuidas pean ma käituma, et säilitada valitud tee ja uskuda, et tegin väga õigesti ning tegelikult tahaks ka teada mida oleks teine valik võinud kaasa tuua. Äkki ma siiski tegelikult eksisin? Mõistusega tean, et valitud tee oli õige, kuid kuskil sügavas ikka kripeldab ja aeg-ajalt lõõvad emotsioonid üle pea. Ei tahaks enam rumalusi korda saata, aeg ka niikaugel

Lugesin, et Sinu ajalimiit on praegu väga piiratud, kuid loodan siiski vastusele.

Ilusat talve lõppu ja jõudu ning hoia ennast!
 
Teelahkmel 12. märts 2005, kl 21.51
Kuidas peaksin käituma, kui võtsin vastu töö, mida kunagi varem teinud ei ole ja mis tekitab nats hirmu, kas saan hakkama? Mulle muidugi meeldiks selline töö, aga kuidas ennast sundida hirmust üle saada?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!