Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Küsimused ja vastused
 
kaardimoor 15. märts 2005, kl 11.00
vasrus kessu2
Saate oma vara eest õiglase hinna, ei rohkem ega vähem. Olete asja vaadanud objektiivselt, kainelt ja asjalikult.
Olete siiani tegutsenud pealiskaudselt või veidi lojult.
Võibolla tõdesite, et te vajate antud asjas siiski abi. Olukord on mõjutatud ka sellistest asjaoludest mida te ise muuta ei saa.
Ilmutage nüüd praktilist taibukust ja vastuvõtuvõimet. Käituge distsiplineeritult ja asjalikult. Tehke oma kavatsused teoks paindlikult ja järjekindlalt.Olge aga erk, et keegi ei saaks teid petta ega üle kavaldada. Te ise ei tohiks ka rakendada kahtlaseid võtteid aga väike nipp asja juures aitab teil kindlasti edasi jõuda.
Jõuate kavatsust teostades oma eesmärgile, kui tegelete sellega tõsiselt ja väsimatult. Peate ise võimaluse ära tundma ja seda forseerima, siis hakkab see otsekui iseenesest arenema.
Kaardimoori isiklik kommentaar: maaklereid ei maksa karta, nendega saab kokku leppida, et te müüte ka ise maja edasi. Teie öelge oma hind, las nad tegutsevad.
 
kaardimoor 15. märts 2005, kl 11.17
vastus sõbranne
Tööle asudes häälestusite pikale kasvufaasile ja olite kindel, et oodates jõuate eesmärgile. Tunnete oma tööasjus end kodus olevat ja soovite viibida harmoonilises õhkkonnas.
Olete mingisse tööalasesse probleemi takerdunud. Te ei tunne end omaenda veendumuste kohaselt tegutsemiseks piisavalt vabana.
Vabastage end kõigist kammitsatest ja tõuske kui fööniks tuhast. Olete jõudnud otsustavasse punkti ega tohi kahelda selles, et ületate ka viimase tõkke. Oma sirgjoonelisuses te kahetsema ei hakka.
Olge julge ja asuge oma plaane ellu viima temperamenselt ja veendunult. Teil on head võimalused. Vaimustuge oma kavatsustest ja tehke see täie energiaga teoks.
Tulevane olukord juhib teid saatuse teele. Ärge püüdke midagi saavutada sunniviisil aga te ei tohi ka saatusele alistuda.
 
lootusetu olukord 15. märts 2005, kl 13.53
Tere, kaardimoor. Kuidas saaksin võita tagasi kaotatud armastuse? On lapsed, kodu, maakodu ... Mees väidab, et tema poolt on kõik läbi, aga mina, lollike, loodan.
Tänades ja päikest soovides,
Lootusetu Olukord.
 
kaardimoor 15. märts 2005, kl 21.16
vastus pallike
Olete liialt sellesse mõttesse takerdunud. See on muutumas lausa kinnisideeks ja ei anna teile kuidagi rahi. Tahate olla kindel, et te ise kõik selleks teete, et kavatsused õnnestuksid. See mõte võib teid teistest eemaldada ja te kapseldute oma mõtetesse.
Rahunege nüüd. Iga asi tuleb omal ajal.
Elage aktiivset elu, nõidake oma abivalmidust, kaastunnet ja südamlikkust. Olge heatahtlik ja leebe, püüdke mõista ja andestada. Teile avaneb põnev võimalus. Ärge kõhelge, unustage häbi ja pelglikkus, ärge seikluste ees kartma lööge.
Sisehääl ütleb teile millal on õige aeg oma kavatsus teoks teha. Sügaval sisemas teate täpselt, millal ja mida peate tegema, et kavatsused õnnestuksid.
 
pallike 15. märts 2005, kl 22.09
Aitäh kaardimoor. Olen vastuse eest väga tänulik. Hinge läks sinu poolt öeldu.
Kõike head soovides, pallike.
 
naine 15. märts 2005, kl 22.53
Kirjutasin sulle meilile kaardimoor!
 
kaardimoor 16. märts 2005, kl 08.10
vastus keskealine mees
Üks arengufaas teie elus on lähenemas lõpule. See kogemus on valus aga selle eest ei ole võimalik põgeneda.
Näete uuses suhtes suurt võimalust. Peate ise jõudma äratundmisele kas ja kuidas seda võimalust kasutada. Olete seni käitunud distanseerunult. Olete vaadanud seda võimalust eelkõige eetika ja stiili seisukohast.
Tunnete end millegipärast ohustatuna ja poete kaitsva müüri varju. Vaadake asjaolusid teisest küljest ja te näete, et tegelikult mingit ohtu pole.
Viibite praegu kriisiseisundis ja ärge seda teiste eest varjake. Kui vaja, olgu teil julgust paluda abi.
Minge hirmu teed pidi. Hirm ei vihja sellele, et peaksite oma kavatsustest loobuma, pigem vastupidi, see juhib teid eesmärgile. Ärge põigelge kõrvale, kui teid valdab õudus. Öelge hirmle jah, ning ta haihtub.
Saate ka midagi ebameeldivat teada. Usaldage siis mõistust, see aitab teid täbarast olukorrast välja. Ohjeldage siis tundeid ja heitke lõplikult kõrvale vanad harjumused.
 
kaardimoor 16. märts 2005, kl 08.43
vastus viirpuu
Teie eksimine oli seotud teie naiivsuse, rumaluse või kergemeelsusega. Proovisite probleemi lahendada kannatlikkuse abivalmiduse ja südamlikkusega.
Teie praegust käitumist iseloomustavad morn hoiak ja hirmud. See peegeldub ka teie näos. Puhake nüüd ja lubage endale midagi head.
Ilmutage realaasustaju. Olge kindel, et toimisite õigesti. Ärge laske teiste kõigutada seda arvamust. Võibolla kohtate enese kohta esitatud süüdistusi, mis võibolla ei vasta tõele. Olge sellest lihtsalt üle. Eirake teiste arvamust ja väärtushinnanguid, kujundage välja oma isiklik vaateviis. Ärge kahelge oma tegudes. Võibolla tuleb kasuks ka ajutine tagasitõmbumine, kuid jääge kindlameelseks.
Saate oma hingerahu tagasi.
 
naine 16. märts 2005, kl 09.50
Kallis kaardimoor, kas said mu meili kätte?
 
kaardimoor 16. märts 2005, kl 10.34
vastus Teelahkmel
Teil saab olema meeldiv töökeskkond ja hea koostöö kaastöötajatega. Teid võetakse vastu poolehoiuga ja te võite arvestada kolleegide ja ülemuste mõistva suhtumisega ja toetusega.
Olete algul veidi tagasihoidlik. Võibolla ei julge te oma arvamust avaldada, kuid peagi mõistate, et teil tuleb ka oma arvamused maksma panna.
Jätsite endast eduka ja oma võimetes veendunud inimese mulje. Võibolla see isegi üllatab teid, et paistate enesekindel.
Olge rõõmsameelne ja tänulik ning heatjuline. Minge koos töökaaslastega välja ja lõbutsege koos. Tundke rõõmu. Olge siiras ja avatud. Varsti ei tunne te enam mingit hirmu.
Siiski keegi on teie vast meelestatud ning teil tuleb asuda kaitsepositsioonile. Mõelge siis väga täpselt järele, millised opn teie tugevad küljed ja eelised ning kuidas saate neid ära kasutada. Ärge aga unustage ka oma nõrkade külgede analüüsimist. Teil on häid võimalusi võidulepääsemiseks ja oma positsiooni säilitamiseks.
 
kaardimoor 16. märts 2005, kl 10.36
to naine
Mailil on vastamata 2 küsimust küll. Vastan küsimuste saabumise järjekorras.
 
naine 16. märts 2005, kl 11.07
 
ei tea 17. märts 2005, kl 08.07
Mida peaksin tegema, et mu praegune suhe ka tegelikult toimima hakkaks?
 
kaardimoor 17. märts 2005, kl 09.16
vastus lootusetu olukord
Olete pettunud ja masenduses. Enne, kui pahaselt lõpu teete, andke talle veel viimane võimalus asjade üle järele mõelda.
Teil on mure ka majandusliku toimetuleku pärast. Ilmselt ei ole te ka selles asjas ühel meelel. Võtke ise probleem käsile ja arutage kõik asjad koos läbi.
Seni olete käitunud enesekindlalt, kuid pange tähele, kas te pole mõningaid detaile kahe silma vahele jätnud.
Püüdke saavutada enda jaoks parim lahendus, seda eriti majandusliku poole pealt.
Jõuate oma ettevõtmistega olukorda, kus teie võimed ja oskused pannakse proovile. Usaldage end ja ärge muretsege. Läbite testi ja omandate selle abil uusi kogemusi, mis on teile kaugemas tulevikus väga tähtsad.
Tehke endale selgeks, et senised strateegiad olid valed. Teie suhtumine on liiga jäik, liiga kitsarinnaline või rõhutate ülearuselt oma turvalisusvajadust. Avage end tunnetesähvatusele, mis vabastab vanadest struktuuridest. Leidke endas ruumi ootamatutele tundeelamustele ja harukordsetele ideedele. Ärge hakake oma vanu kujutlusi taga nutma, kui need kokku varisevad. Jõuate uue, värskendava hoiakuni.
Teid ootab ees palju rõõmustavaid kogemusi ja kohtumisi. Saate tagasi oma elurõõmu ja naudite oma elu täiel rinnal.
 
kaardimoor 17. märts 2005, kl 20.04
to ei tea
valge kaart tuli välja ja vastust ei saa praegu anda. Mõelge sellele küsimusele veel ja esitege uusesti.
 
ei tea 18. märts 2005, kl 00.19
Kuidas teha nii, et minust ja mehest, kes mulle kalliks saanud, saaks ka tegelikult meie, kas me suhtel oleks üldse tulevikku?
 
kaardimoor 18. märts 2005, kl 09.00
vastus ei tea
Teil on soodne võimalus püsiväärtusega kogemuste omandamiseks. Praegused kahtlused või vaidlusteema selgineb peagi.
Kardate, et teil ei jätku kavatsuste teostamiseks vajalikku jõudu. Usk aga võib mägesid paigast nihutada. Teil on kiiduväärne temperament ja eneseusaldus. Aga ärge kaotage ülevaadet selle piirjoontest, mida on võimalik teha.
Ilmutate tugevust ja jätate julge, ettevõtliku võibolla ka tugevalt ärritatud või võitmatu inimese mulje. Kui see mulje on kooskõlas teie sisehoiakuga, siis ei takista teid miski oma eesmärki saavutamast. Ärge jätke mingit kahtlust sellest, et olete valmis võitlema ja oma huvide eest seisma. Toimige külmavereliselt, kavalalt ja teravmeelselt. Tõestage, et olete vilunud taktik ja vajaduse korral kaval kui rebame.
Võtke veidi kriitilisem hoiak. Mõistuse järgi toimides saavutate edu. Tehke ka endale selgeks, et sunniviisiliselt ei ole midagi võimalik saavutada ja et ka närviline sagimine on kahjulik. Vajate veidi kannatust, kõik laheneb omal ajal.
 
kaardimoor 18. märts 2005, kl 09.02
SULGEN AMETLIKULT SELLE TEEMA. KUI ON KÜSIMUSI SIIS EESPOOL ON SAMA TEEMA UUESTI.
 
hall 20. märts 2005, kl 11.49
Mida peaksin ette võtma ,kui abielust armastus kadunud juba aastate eest ja tekkinud vastastikune sügav tüdimus ja põlgus, kuid laps väga kiindunud mõlemasse ja hetkel puudub igasugune võimalus uue kodu muretsemiseks ja üksinda toimetulemiseks.
 
stenberg 20. märts 2005, kl 22.35
mida peaksin tegema, et viia lõpuni üks pikale veninud ettevõtmine, kas tasub sellega üldse edasi minna või peaksin asuma uutele teedele?
 
yx naine 23. märts 2005, kl 16.37
Tere Kaardimoor.
Suhtlen juba mõnda aega mehega, kes ei ole eestlane, ma ei tea miks aga tunne selline, et lõpuks olen leidnud endale hingesugulase. Esialgne sõprus on kujunenud millekski muuks.Kurb on see, et ma ei oska kõiki oma tundeid ja vajadusi õigesti väljendada sest ma ei valda keelt nii hästi. Samas ei ela ta ka Eestis kuigi käib siin tihti.
Kas sellel suhtel on tulevikku ja kas tasub loota?
Tänud ette.
 
Küsitav vastus 25. jaanuar 2021, kl 16.18
https://rahafoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=118&t=128&start=90
 
Ise küsin ja vastan 06. märts 2021, kl 17.45
Mis juhtub kui inimene nakatub korraga kahe koroonaviiruse tüvega Temast võib saada forte toimetaja või peaminister või siis inimene saavutab immuunsuse kahe tüve vastu või tugevam tüvi võidab ja nõgem tüvi läheb häbenedes uut ohvrit otsima. Või sured ära ja siis sünnid uuesti aga geneetiliselt juba tugevama organismiga ja elu läheb jälle edasi. Lihtsalt said oma maisest varast ja tüütust naisest lahti Midagi muud ei juhtu kui peremees muutub imbetsilliks. Sellised on aga terve maailm täis ja toodavad seinapõrkega tegelasi juurde. Siis köhid ühest kopsust ühe viiruse köha ja teisest teise oma nohuga sama asi aga väljaheide see vana reo see on juba ühine ja hirmutab julmalt professoreid kes sealt seest seiret teevad Seal reovees digimuutub britt ja brasiillane hoopis kolmandaks kõige nakatavamaks tüveks. Loodame et see sitajunni kuju ei võta Kui üks tüvi on ees siis teine sinna enam sisse ei saa. See on nagu kahest mehest korraga rasedaks ei jää Tuleb kanda kahte maski üksteise peal. Üks kaitseb ühe tüve eest ja teine mask teise
 
Küss 08. märts 2021, kl 16.48
Mis juhtub kui inimesele süstida kaht eri koroonavaktsiini Esimese annuse järel hakkavad kõik vene keelt rääkima, täitakkaga kükke tegema ja kasatshokki vihtuma. Teisega muutub liberaaldemokraadiks Peale esimest portsu USA vaktsiini hakkavad kõik närimistubakat närima tatistama ja istudes saabastega jalgu laua peale tõstma. Peale teist portsu hakkavad baaris kaklema ja revolvreid paugutama. Nostalgiahetkel tinistavad banzot ja uluvad kaeblikke kantri laule
 
Mõistatus on enda teha 21. oktoober 2021, kl 18.29
Millal saab blondiinil püksikummi tõmmata.
Siis kui witt vilistama hakkab
Aga kus asub selline koht Maarjamaal taarausuliste altari all kus on kaks autot millega ei sõideta ja kaks naist keda ei kepita. Ühte veel ei kepita teist enam ei kepita. Aga see kolmas oo paras papale poisiga kahe peale.
Vaadake google mapsist.

https://www.folklore.ee/ebaas
 
Mõistatus on enda teha 25. oktoober 2021, kl 18.30
Millal saab võlts blondiinil püksikummi tõmmata.
Siis kui mätaswitt vilistama hakkab
Aga kus asub selline asukoht ja pelgupaik Maarjamaal taarausuliste altari all kus on kaks autot millega ei sõideta ja kaks naist keda ei kepita. Ühte veel ei kepita teist enam ei kepita. Aga see kolmas oo paras papale poisiga kahe peale.
Vaadake google mapsist.

https://www.folklore.ee/ebaas
 
Mõistatuslikud küsimused 01. detsember 2021, kl 18.58
Miks on Helsingi veepeal ujuvad majad head
Kliimasoojenemisega seotud merepinna tõus ju pole probleem kui merepind tõuseb tõusevad ka majad ja nende hinnad. Sinna majutatakse päevitunud inimesed ja soodsa tuulega Eesti poole lõigatakse köis sadamasillal läbi ja hiivatakse korteri ankur. Head sotsiaalmajadeks somaalastele-iraaklastele-türklastele-pakkidele sobivad,vajadusel saab ühendussildu tõhusalt kontrollida. WCs vett lased ei pea kanalisatsiooni väga olemagi otse merre või kui see on pilsivesi töödeldakse sadama poolt ümber. Kui soomlased ehitavad Soome-Veneetsia pole vaja Veneetsiasse turismireisile minna Joogivesi tuleb otse maja alt merest. Kuigi kui tuul Eestimaa poolt tuleb veidi paksemat ollust lisaks.
Mis on rahvusvaheline firma
Rahvusvaheline firma on siis kui juhil on hiina ketsid ja saksa bmw ning suus soome näts.
Mis on Apple auto
1. Laadida saab ainult Apple oma otsikuga, rehvid sobivad ainult apple omad.
2. Android auto võid ära unustada
3. Aku vananedes läheb auto aeglasemaks.
4. Peale istudes võid kogemata istme lössi vajutada
5. Lisavarustusena saadaval tuuleklaas.
6. Ekstra lisavarustuses ka tuuleklaasi kaitseklaas
7. Hind on 30000 kuid müüakse 85000ga sest et apple
8. Enne kasutama hakkamist pead end kasutajaks registreerima krediitkaardiga.
9. Autol on all innovaatilised ja enneolematud ümmargused rattad
10. Pakiruumi maht on 100l mida on võimalik suurendada 400l vastavalt 20000€ lisatasule
11. Autot saab osta järjekorras seistes
12. Auto logo kapotil ja pagassil on umbes poole meetri suurune
13. Erinevalt androidipoiste lollidest naljadest seda ei saa osta neeru maha müües see on oluliselt kallim
14. Ja käivitamisel tahab teada sinu asukohta ning enne edasi ei saa sõita kui pead küpsistega nõustuma
15. Rehve saab pumbata ainult Apple pumbaga millel on spetsiaalne Apple ventiiliotsik. Rehvidesse läheb ainult spetsiaalne Apple õhk mis maksab 5 eurot. Tavaline õhk Apple auto rehvidele ei sobi
 
Mõistuse mõistatuslik mõistatus 29. jaanuar 2022, kl 19.41
Kes on nõukogude inimene
Miks ei astunud nõukogude inimese jalg Marsile ega Veenusele?
Sest igale poole tankid ei sõida ja ilmselt lõpetati projekt kuna kuskilt ei olnud sobivat tehnoloogiat varastada Kuna kummalgi planeedil päevalilled ei kasva sivkasid pole siis pole mõtet sinna lennata. Kui nad oleks seal käinud siis nad juba elaks seal aga mida pole seda pole. Pidevalt oli ju hirm et nõukogude inimene hüppab ära ning ei tule enam kodumaale tagasi. Sellepärast neid ei lastudki kuhugi. Nad pole kuul käinud kuna puudub vastav paviljon filmimiseks

Mida tegid venelased ja ameeriklased kuul.
Ameeriklased maalisid Kuule Marlboro logo järgmisel päeval oli sellel juures hoiatus NSV Liidu tervishoiuministeerium hoiatab suitsetamine on kahjulik teie tervisele. Venakased aga värvisid kuu punaseks usakate ainus vaev oli sinna suurelt Coca Cola maalida

Kes on nõukogude inimene
Nõukogude inimene lad. homo soveticus elab ka praegu Tallinnas põhiomadused ei mõika kohalikku keelt ei mõika ka emakeelt reeglina venekeelne lemmikväljendid on "vsjo naaše", "jopvõimatt", "idi naui" jne Ta on niisugune kahejalgne primaat kes jääb oma arengult neljajalgse imetaja ja orangutangi vahele. Ja ta on rohepöörajate õudusunenägu. Ma ei palu looduselt armuande ma lihtsalt võtan ja seda jumala pohhuilt

Miks venelased kannavad maikasid Nii ei hakka naise peksmisel varrukad segama

Millised on uued vaksiinid Astra Seenekas Pfizer Pinotex Sputnik annab tiivad lenda või kurgedega

Miks on Sputnik V on mõeldud vaid venekeelsetele.
Sest välismaalastel tekivad igavesti kestvad kõrvalmõjud: 1 unustavad emakeele ning hakkavad ootamatult rääkima vaid vene keeles
2 igaks teiseks sõnaks hakkab lipsama mõni roppus 3 pidev maha sülitamine kõikjal ja kuhu juhtub Samas kui venelane saab lääne vaktsiini võib ta jälle russofoobiks muutuda.

Mida teevad eestlasdest lumehelbekesed terves maailmas
Nad õpetavad laplasi keskkonnasõbralikult põhjapõtru kasvatama, jaapanlasi keskkonnasõbralikult riisi kasvatama, moslemeid keskkonnasõbralikult palvetama ja venelasi keskkonnasõbralikult ropendama.

Miks bemmimees suunda ei näita Ega ta mingi automehaanik pole kes igat hooba peaks teadma

Mis on Afgaistaani rahvuslind. Droon
AureaRea 22. veebruar 2022, kl 05.56
Oh, parimad treeninglaulud on need, mis panevad sind tundma treeningu või mis tahes tegevuse intensiivsust. Nii et see on teie valitud laul. Kõik žanrid sobivad ja see tähendab, et teie eelistus hoiab teid kogu treeningu vältel energiana.
 
Mõistusevastane 24. veebruar 2022, kl 15.16
Miks olid metsavendadel pikad juuksed Venkud olid kiilad ja kui öösel madinaks läks siis oli selge kes on kes. Pealegi oli seal metsas juuksurisalongidega suht tuuga ja alevisse juuksuri minna suht ohtlik kui oled Most Wanted.
Mis juhtub kui valada paaki Red Bulli. Saad lendauto
Kuidas saada lendauto. Vala paaki Red Bulli
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!