Ei tee neile lõvidele keegi neid komplimente, kui arvestada nende iseloomu. Ikka kerjavad oma ego silitust. Minult ka kerjatud, aga mina kellegi ego silitamiseks küll kellegile komplimente tegema ei hakka. Kompliment peab ikka südamest tulema.
Lisaks on kerjatud välja ka abielu. Mees naiseks ei taha, aga Lõvi laseb sugulaste survel mehele selgeks teha, et ta peaks Lõvi ikkagi ära võtma.
Oma vigu nad iial ka ei tunnista. Isegi kui näiteks lõvi pärast lahku minnakse, ego on nii suur, et ei palu vabandust, kuigi see võiks paljugi päästa. Minu arust näitab see samuti, kuidas inimestesse suhtutakse. Ennast peetakse jällegi paremaks, targemaks ja asendamatuks. Aga asendamatuid pole.
Ma veel andsin (eelpool kirjutatud Lõvile) teise võimaluse minu sõber olla ja suhteid veel parandada. Aga kas te arvate, et ta kasutas juhust targasti ära? Oh ei, ei läinud kaua, kui hakkas sama vana trall pihta. Olen rääkinud selle Lõvinaise nn. "sõpradega" ka ja kõik ütlevad nagu ühest suust "ta on kahepalgeline". Igale ühele poeb nagu "seep pe#se" ja kõigile räägib kõiki taga. Ka selliseid asju, mida ei peaks rääkima. On teatud asjad, mis võiks enda teada jätta.