Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Sõnn mees
 
... 26. juuni 2015, kl 12.07
Ma ei suuda otsustada, millise isikuga tegu. Nagu kaks täielikku vastandit ühes.

Kui räägime, siis meeletult siiras, aus ja armas inimene. Ei jäta väga sellist tüüpilist naistemehe muljet. Pigem jätab rahuliku, armastava mulje. Tutvustab oma elu, kodu, last jms suure kirega, mis mulle meeletult meeldib. Teeb pikemaid plaane minuga koos. Ei jäta muljet, et otsiks lühiajalist seiklust, vaid pigem armastavat naist oma ellu.

Aga samas facebookis jooksevad pidevalt poolpaljaste naiste pildid läbi ja igakord just selle tõttu, et seesama sõnn mees on neid meeldivaks lisanud. Ja muidugi selliste seksuaalsete alatoonidega videosid meeldib talle jagada. Ja ühe ta sõbra käest olen ka kuulnud, et selline naistemees pigem. Samuti on üks teine naine, kellega minu arust liiga lähedane on. Ta ise küll ütleb, et lihtsalt sõbrad ja töökaaslased aga ma ei ole suutnud seda teemat veel omaks võtta.

Ma ei oska enam üldse seisukohta võtta, millise isikuga tegu ja mida ta minult/meist ootab. Kas olen talle lühiajaline või pikaajaline eesmärk. Mees muidu ise meeldib väga. Ja näeks sellist inimest, kellega koos pikemalt olla. Igasugune tõmme on minu poolt olemas ja sooviks temaga lähedasemaks saada. Aga olen ennast üsna tagasi hoidnud, sest ei soovi olla see lühiajaline seiklus. Sooviks lihtsalt aru saada, mis tal mõttes on enne kui vaatab, mis saab.
 
... 26. juuni 2015, kl 13.11
Ja kus sa sellist asja välja lugesid? Teema täiesti teine ju! :D
 
Sóber x 26. juuni 2015, kl 19.57
Sóber tunneb sópra.Kui ta ise sind ei taha,miks ta peaks valetama.
Karl Kindermacher 27. juuni 2015, kl 11.20
Oot, kuidas need kaks asja teineteisega seotud on?
Miks sa arvad, et kui mehele on meeldiv pilt kaunist napis rõivas naisest, siis on ta kohe petis. Aga kui talle meeldib näiteks kapsasupp või korvpall, mis siis? Kas ta ei või söökla menüüst kartulipudru hinda vaadata ja osta ajalehti, kus on muuhulgas jalgapalliuudised sees?
 
... 27. juuni 2015, kl 13.46
Jaa, üsna õige mõte. Ehk ei olegi seotud.
 
sõnnmehest 03. juuli 2015, kl 09.44
Räägin omast kogemusest, minu sõnn ainult lubas. Reaalsus, mis toimus, oli hoopis midagi muud.
Lõpuks ta meelega käitus vastikult, et võimalikult palju haiget teha. See ilus jutt oli ainult selleks, et keegi temast vaimustuses oleks, ju siis on hea tunne.
Üks sõnum, mida ta mulle hiljuti kirjutas, pani tõsiselt mõtlema, kui lapsik üks mees olla võib ja mul ei ole midagi kaotada, kui temaga suhte lõpetan.
Kogu suhe on ainult üks mäng, kus ei ole tegelikult hoolimist peale sõnni iseenda.

Kui talle seda ütlesin, siis tegi mulle teatavaks, et nüüd said temal tunded otsa. Mille peale ütlesin, et elu läheb edasi, pole hullu :) Ja ainus inimene, kes põdema jääb on see sõnnmees. Mulle aitab neist lapsikutest mängudest ja tühjust enda kõrval hoida pole vaja. Mul ei ole kahju absoluutselt, kui selline oled.

Siis hakkas kokutama, et oot-oot, hommikul pea selgem ja mõtted õiged.

Ta ei ole mees, keda just naised ihaldaksid ja ise seejuures muutuda lapsikuks ja mingeid mänge mängida. Ta jääb eluaeg üksikuks ennustan ma talle.

Algusest saati on tal mingid erektsioonihäired ka veel kallal, mis paistsid süvenevat.

Ta peaks kümne küünega kinni hoidma naisest, kes tema vastu huvi tunneb, sest seda oli rohkem, kui endast hoolisin.

Teemaalgatajale niipalju, et kui asi tundub kahtlane, siis see ainult süveneb ajapikku.

Mina raiskasin 2 aastat samuti uskudes ja usaldades, aga see, mis ta käitumisest välja lugesin oli hoopis midagi muud. Silmade ees on ta üks inimene, seljataga teine.
 
sõnnist 03. juuli 2015, kl 10.15
Mul oli ka algul nii, olid lapsed ja pere ja kõik ühtne, tegi tulevikuplaane ja koos elamise plaane, aga poolteist aastat hiljem olid tema hobid ja tema tegemised ja tema lapsed ja siis alles mina, kui aega üle jäi. Ja kui läksin sellest rääkima, siis olen ise veel süüdi ja paha. Mille peale räägitakse veel tunnete kadumisest tema poolt.
Oleks, et miskit muutunud minus, aga olin kogu aeg ühesugune.
Sellist tühjust pole ma veel tundnud üheski suhtes. Ja ta enda puudujäägid pöörab veel minu vastu, justkui oleksin ise süüdi veel, et kõik allamäge läheb.
Ainult oma lastega koos käiakse pikematel väljasõitudel. See ongi see ühtne pere, mida ta lubas.

Eksnaine lastakse ka kaelas rippuda, lihtsalt ei ole võimalik elada ilma, et too kuskile ei sekkuks. Mees ütleb, et tema ei saa midagi teha, nii pastel ka olla ei saa. Kui käisime lapsel järel tema eksi juures, tuli päris välja õiendama, et miks mina kaasas jõlgun igal pool. Mul jäi suu lahti selle peale. Ise käib oma uue mehega pidevalt siin istuvad autos, kuni laps peale võetakse või maha pannakse ja ma küll ei leia, et tema, kui võõra inimese ellu sekkuma peaksin.
 
minasiin 03. juuli 2015, kl 10.30
Minu sõnnmees veetis terve päeva fb messengeri grupis, mis oli tütre reisi pärast kokku pandud, kuhu kuulus ka muuhulgas tema eksnaine.
Minu küsimustele ei vastatud, vot nii kange on. Polnud eriline tüli meil, rohkem tema süül, sest ta lubas mulle miskit, aga vedas alt.
Vot see on paha tunne.
Samas ei saa ma aru, milleks on sellist gruppi vaja
 
Sõnnmees 03. juuli 2015, kl 18.51
Naeran ullikeste üle. Arenege kõigepealt naiseks, pole vaja olematuid asju kokku valetada.
 
to minasiin 10. juuli 2015, kl 16.19
Noo see nüüd küll probleem ei ole, millest kisa tõsta. :)

Minu oma veedab iga oma vaba aja naistöökaaslase seltsis. Kui sellel nädalavahetusel ka temaga ära kaob, siis minu jaoks aitab. Olen rohkem usaldanud kui peaks ja pole sellest probleemi tekitanud. Lihtsalt oodanud vaikselt, et see segav faktor kaoks. Selline käitumine tema poolt aga hoiab suhtes mind ebakindlana ja vaiksena ning ei lase mul asja vabalt võtta.

Annab leida inimest, kes usub, et tegu ainult sõprusega kui peale 8 tunniseid tööpäevi 5 korda nädalas jääb veel väheseks kokkupuuteks ja kõik vabad nädalavahetused ja õhtud ka lisaks temaga veedetakse. Minuga suheldakse siis kui töökaaslasest aega üle jääb.

Ise seda juttu lugedes mõtlen, kui naiivne ma ikka olen, et üritasin vaikselt uskuda.
 
see on 10. juuli 2015, kl 17.18
libateema
 
to to minasiin 10. juuli 2015, kl 19.22
ma soovitaks sul nais osapoole käest küsida kuidas asi on. ;) Kui ka tema ütleb, et lihtsalt sõbrad siis pole ju probleemi. Ehk kutsuvad sindki järgmisel korral kaasa. Kui aga tuleb välja, et on enamat kui sõprus seal mängus siis saate mõlemad aru millise jobuga tegemist tegite ja mees on ka kõigest ilma. :D Järgmine kord teab, et kahte liini ei aja korraga. Kuigi ega sellistel sigadel tavaliselt suva ja lasevad samamoodi uutel rinnetel edasi. ;)
 
Oh 10. juuli 2015, kl 19.31
Tähemärgil pole siin mingit tähtsus, mida lasete endaga üldse nii käituda? See on ikka hull lugu, kui inimene on nii suur tunnete ori, et laseb endale pähe istuda ja teadlikult haiget teha. Mees peab naist ümbritsema turvatunde ja hoolitsusega, siis saab naine olla naine. Ma ei viitsiks selliste peale päevagi raisata. Ükskõik kui sügavad tunded on mööduvad, kui end nende objektist piisavalt kindlameelselt ära lõigata. Sellepärast ongi osa naisi õnnelikus suhtes ja teine osa kannatab terve elu - peab olema selgroogu ebaterved suhted indlalt lõpetada.
 
minasiin 10. juuli 2015, kl 19.33
Kui mees tahab, siis leiab aja ja põhjuse koos olla, kui ei taha, leiab miljon põhjust mujal olla.
Arvan, et mul on siiski põhjust pahane olla. Lõpetagu eelmise suhte sabas sörkimine. Soovin näha rohkem pühendumist ja vaeva meie osas.
Eile sain teada, et pean loobuma oma vajalikust põhjusest Tartu sõita koos temaga, kuna eks soovis ise kaasa sõita. Lähen siis ise bussiga ning vean pakid käeotsas ja teenindagu siis oma eksi.
Mul ei ole sellist meest vaja.
Ei mõista, miks naise uus mees tema eest hoolt ei kanna, ning mööda ilma ringi ei vea.
Meil oli kokkulepe veel varem, aga ju siis pole oluline.

Tänasest on vallaline mees. Ja jääb eluaeg selleks ja oma eksi tuhvlialuseks.
Pidanuks õnnelik olema, et oma puuduste juures keegi üldse tema vastu huvi tundis. Ei saa oma vedela tilliga naise rahuldamisegagi hakkama. Lisaks kontrollvajadustega eksnaisele ja veel muud hädad. Vaesus ja kindlustamatus, sest kõik laseb eksil endalt ära võtta.
Kahetsen, et üldse vaevaks võtsin
 
edu! 11. juuli 2015, kl 17.43
Mees peab, mees on kohustatud.

Kuhu jäävad naise kohustused?
 
to to to minasiin 13. juuli 2015, kl 22.33
ei hakka selle naiskolleegi käest küsima. Pole draama tekitaja. Jätan asja lihtsalt sinnapaika. Mõttetu olla varuvariant, kellega tegeletakse siis, kui oma "sõbranna" kõrvalt aega jääb. Soovime ilmselt lihtsalt erinevaid asju. Tema lihtsalt toredat seiklust, kellega vaba hetke sisustada, mina aga kaaslast kogu eluks, kelle kõrval hommikuti ärgata ja toredaid mälestusi luua.
 
megairw 13. juuli 2015, kl 22.47
Kaaslast kogu eluks? Mhmm. Kaaslast, kes on piiisavalt rumal ja naiivne, et mitte märgata kuidas sa mitmel erineval naiste rindel ringi sebid!? Võltsvagatseja. See on ka põhjus, mis võttis tuleviku. Sind usaldada? Sa ise saad ennast usaldada? Tegid kohe alguses selgeks, et vajad ohtralt võõrast tähelepanu. Said selle, koos seinaga, mis eraldas igaveseks. Ainult pühenduvad inimesed kuuluvad lähiringi ja sina seda ei ole ning selleks ei saa. Keegi teine saab. Mõtle ja saa aru miks nii on. Pole mõtet inimesi lollimaks mõelda kui nad tegelikult on.
 
hmm 13. juuli 2015, kl 23.06
Vabandust, aga see on ju täiesti teine teema, erinevalt minu teemast. :D Ma ei tea kes sa oled aga loe nüüd palun mu tekst uuesti läbi ja siis loe enda oma läbi. Ilmselt oled valesse teemasse kirjutanud.
 
megairw 14. juuli 2015, kl 11.12
Inimesi tuleb rohkem usaldada, iga suhe põhineb usaldusel ning vabaduse andmisel. Lase abikaasal üksi ringi hulkuda, sest usalduseta ei saa koos elada.
 
hmm 16. juuli 2015, kl 11.41
Muus osas isegi klapiks aga võõrast tähelepanu ma küll mitte kunagi pole otsinud. Ei kujuta ette ka, mis ime läbi peaks see teine pool kuskilt midagi sellist arvama. 100% olen oma hinge ja mõtted pannud sellesse teemasse. Seega ei usu, et räägid õige inimesega.

Usaldus tuleb kõigepealt välja teenida aga kahjuks sellist inimest usaldada ei saa, kes igale ahvatlusele järele annab. Kõigile meile meeldib ilusat keha vaadata aga usalduse küsimuse vahe on selles, et usaldada saab neid, kes suudavad ennast kontrollida, mitte neid kes igast poolpaljast kehast vaimustuses on. Ei saa usaldada inimest, kes ei pühendu kordagi teemasse, vaid jätab selle oma nimekirjas viimaseks. Ja hulkumise ja vabaduse vastu pole mul midagi ja pean seda isegi vajalikuks, kui inimene on usaldatav. Ilma usalduseta tõesti ei saa koos elada. Seega kui tõesti arvad, et räägid õige inimesega, siis ole nii kena ja ära enam ühendust võta. Tõsiselt. Sest ainult pühenduvad inimesed kuuluvad ka minu lähiringi ja sina seda ei ole ning selleks ei saa. Keegi teine saab. Mõtle ja saa aru miks nii on. Pole mõtet inimesi lollimaks mõelda kui nad tegelikult on!
 
õigus kõigiga flirtida 16. juuli 2015, kl 23.12
Ei saagi usaldada abikaasat, kellele flirt ja oma vabadusest rääkimine on kõige olulisem. Elagu vallalisena edasi.
 
janeli 23. juuli 2015, kl 21.43
Sõnnid on kahe otsaga inimesed ja egoistid, kes oma kaaslase vajadustele tähelepanu ei pööra. Sobib ainult see, mis talle hea ja kasulik on. Kui midagi öelda julgesin, oli tüli majas, sest härra solvus ja selle asemel, et asju lahendada, seisis ainult eksnaise najal püsti. Hiljem kuulsin eksnaiselt, mida minu kohta rääkinud oli

Tulin, olin, nägin, läksin. Ei ole vaja sellist meest.
 
eelmisele 23. juuli 2015, kl 22.04
Imelik tädi oled. Pole sellist meest vaja, aga roomad ja anud teda vahetpidamata. Aja oma selg sirgu ja ole ometi mees, Janeli! Kaua võib ulguda ja halada, ära hakkab tüütama juba. Aga eks on tubli!
 
janeli 24. juuli 2015, kl 08.53
Kus selline arvamus, et rooman ja palun :)
Tulin, nägin, läksin. Rohkem polnudki vaja. Nüüdseks juba aasta lahus ja ei vaata ühegi sõnni poole ka
 
Capri 24. juuli 2015, kl 16.54
Tädi roomas ja palus kõhuli maas, nüüd on vihane et isegi sellise mangumise peale teda tagasi ei võetud.
 
to Capri 25. juuli 2015, kl 18.08
Kus sa selle mangumise välja loed? Mina loen tekste ja no ei leia, et keegi roomanud oleks peale kellegi kujuteldava sinu peas :D
Mõni ei viitsi kohe süveneda ja siis jahub millestki, mis seostub tema endaga
 
Janeline 25. juuli 2015, kl 20.47
Olid suhtes täiesti ebakindla inimesega,kes elab hetkes,pead vaevamata,mis tagajärjed teatud tegudel on.Kui esitasid omad soovid,siis oli túli majas.Mänguritele tähendab túli uutele mängumaadele siirdumist kuni järgmise túlini jne.Selline mäng on nagu elu sool ,mille sa oma útlemistega ära rikkusid.Ta ei otsi midagi púsivat,vaid hetkelist naudingut.Tähemärgiga ei ole siin midagi pistmist.Ole ónnelik ,et nii läks,sellist meest tóesti ei ole kellelgi vaja.Nad on nagu lapsed,kellest kunagi täiskasvanuid ei saa.Exnaine on emaaseaine.
 
Sorgus vuntsidega pepuvend! :) 26. juuli 2015, kl 04.11
 
the sun 26. juuli 2015, kl 11.12
Kogu teema on hoiatavaks näiteks, kuidas inimesed ei suuda näha midagi peale päikesemärkide. Iseenda saamatusele püütakse leida õigustust ükskõik kust kohast, eriti mõnest päikesemärgist.
 
to Janline & to the sun 26. juuli 2015, kl 12.51
See on hea kokkuvõte minu loole. :)




to sun: Saamatusega ei ole siin miskit pistmist, inimesed on lihtsalt nii erinevad, et ei sobi. Kui on asju, mis teise inimese puhul ikkagi häirivad ja inimene pole võimeline end kokku võtma ja suhte nimel kompromisse tegema, siis pole mõtet koos olla. Ta ei hinda suhet nii palju, et muutusi teha, ei hinda kaaslast, ei hooli. Olen andnud endast 100%, et asjad toimiks tema jaoks ja kompromisse teinud, aga kui tema peab paljuks sama teha, siis milleks end piinata.
Sellest on juba nii palju aega möödas, aasta umbes ja mees on ikka üksi ja üksi ta jääbki. Kes sellist eksi tuhvlialust tahab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!