Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kaladest mees
 
sk 11. jaanuar 2010, kl 00.23
Ma arvan küll. Mu kala ei soovinud mulle isegi palju õnne. No häid jõule soovis... Sul vedas ilmselt rohkem! a me pole nii lähedased ka.
 
vn 11. jaanuar 2010, kl 00.37
vastik libe kala ja segaduse tekitaja. isegi kui teeb sulle mingil puhul kingituse, küsib selle hiljem tagasi. ootab alati, et sina pead talle kõigepealt kingituse tegema ja hoolsalt tema õnnetut pead paitama, eks tema siis vaatab.... äkki kingib sulle ka midagi. jäletuim tähtkuju minu jaoks. egoist kuubis!
 
mnjaa 11. jaanuar 2010, kl 11.29
Raske juhus sellise Kalad mehega :(
Minu Kaladest eksmees ei lasknud mind tegelikult kogu 15 aasta jooksul päris enda hinge ligi. Sama käitumine - kui ta olemas on, siis hoolivamat meest annab otsida, aga kui eemale tõmbub, siis ükskõiksemat enam olemas pole. VÄGA RASKE ON SUHELDA sedasi. Tegelikult suhe baseerub ju suhtlemisel ja usaldusel suuresti. Temaga seda polnud ja need 15 aastat kokku-lahku kaootilist läbikäimist (sealhulgas ka abieluaastad) oli paras põrgu ja paradiis vaheldumisi. Tohutult väsitav! Nüüd, lõplikult temata, tunnen end lõpuks vaba ja õnnelikuna :)
 
Kaladest mees 12. veebruar 2010, kl 11.04
Tere

Alustuseks 100% nõus kommenteerijaga:
Autor: kalamehe tütar Kala
Aeg: 12-04-09 02:03

VÄGA raske on tõesti olla kaladest mees. Vahest on isegi tunne, et hulga lihtsam oleks oma mõtete ja meelega naine olla :) Aga ei - mehelikkuse osas olen hulga komplimente saanud ja tahan ikka mees olla :)
Mida soovitada - kannatlikkust meie puhul isegi päris mitte. Hoidu ülearusest tähelepanust mis mõjub ahistamisena. Vajame õhku. Ole Ise ja lase ka kala-mehel Ise olla. Toimeta kala-mehe lähedal vaikselt oma toimetusi ja usu - ühel hetkel jääb ta sind imetlema. Ja mida rohkem Sinaise oled, seda enam. Kassi-hiire mäng ei pruugi õnnestuda, kui mees ise mängida ei taha.
Mul on olnud ainus suhe ja see just seetõttu hävines, et ei jõudnud. Suur-liigne tähelepanu, mis ei lubanud voodis hakkama saada (teine pool oli muidugi juba 10aastat aktiivset seksuaalelu elanud :P)
Õppige ilma tundma, lihtsalt õppige, laiendage silmaringi ja teil on, millest kaladega rääkida ja teate, kuidas olla. Laske ka oma fantaasiatel lennata ja uurige kala-mehe fantaasiaid. Kui viimased teile meeldivad, siis laske oma mängulisus valla nagu jõuate!
PS! Oma nn kalaks olemise-hädaga olen ~6 aastat psühholoogiat uurinud ja erinevaid õpetajaid kuulanud. Madalast enesehinnang hakkab päädima hoopis millegi väga ilusaga
P.(31a)
 
jajajaaa 12. veebruar 2010, kl 12.47
Minulgi selline imelik suhe kaladmehega. Ise koguaeg otsib kontakti ja on nagu sellile seksisuhe meil. Talle väga meeldib minuga koos olla aga tõsist suhet veel ei taha. Kuidas sellest aru saada? Põhimõtteliselt oleme iga öö koos???? Muidu on väga hooliv ja selline nunnutaja ja ikka pidavat talle väga meeldima.
 
jajajaaa - le vastuseks 12. veebruar 2010, kl 13.47
Vot täpselt samas olukorras olin minagi. Naine ei saanud sellest aru - et mis hellitamine jne aga seksi ei saa. Mehed peaksid ju kogu aeg k..pi tahtma. Aga ei.
Küsi endalt, kas hellitad-silitad meest ikka samamoodi vastu? Mees tahab samamoodi silitusi saada, kuigi ei tihka äkki küsida. Vähest seksihuvi saab aga just puudutustega ellu äratada (jättes nn "põhitööriistad" mängust kindlasti välja. Nendeni minna siis, kui mõlemad tõesti tahavad. Mitte et üks tahab ja teisel "käib kah")
P.
 
jajajaaa 12. veebruar 2010, kl 17.44
No meil on selle hellitamise ja seksiga kõik korras ja klapp ülihea. Aga lihtsalt mina tahaks mingit selgust ja suhet. Ei viitsi nii, et mingi päev on ta lihtsalt kadunud ja siis hiljem ütleb, et aga meil ju ei olnudki mingit suhet. Vot sellised on lood. PS. hellitame ja nunnutame mõlemad üksteist ja väga kohe:)
 
jajajaaa - le 12. veebruar 2010, kl 20.38
eh, laske siis ainult minna :) Mehed on mugavad. Ise ka. Kui neil on kellegagi hea, siis mispärast peaks veel kuskil midagi muud...?! Ja ega ise ei pea samal ajal siis ootama-kannatama. Kasuta vaba aeg oma kasuks ära! Igal inimesel on omad huvid-hobid-tegevused, mida ta armastab teha. Kaladele tihtipeale piisab ka teadmisest, et tal on keegi. Keegi ei pea koguaeg kõrval olema :)
P.
 
Ireen 16. veebruar 2010, kl 01.04
üllatusega vaatasin, et keegi on vanemate teemade hulgast selle posti üles leidnud:).

Nüüdseks on minu "suhe" kaladest mehega kestnud natuke üle 1/2 aasta ja lõpuks ometi olen ma suutnud sellest midagi ka õppida. Panen kirja mõned tähelepanekud, mis minu ja kaladest mehe vahel on toiminud, loodetavasti on neist veel mõnele abi.

*meie "suhe" muutus hetkest, kui ma enam ei lootnud sellest suhtest midagi. Tuleb mis tuleb. Otsisin endale tegevust, et ei tekiks kiusatust talle endast märku anda (kõnes, sms-id, mailid). Ootasin, kuni ta ise ühendust võtab. Samas seltskonnas olles ei läinud temaga rääkima jne. Ühesõnaga püüdsin välja näidata, et maailmas siiski on veel mõni naine, kes ei jookse tema järel. Ta juskui intuitiivselt tundis minu mõtete muutust ja hakkas ise otsima võimalusi, kuidas minuga rääkida, koos olla.
*hakkasime üha rohkem kohtuma ja iga korraga muutusid need kohtumised hingelisemaks (eriti tema poolt). Koos olles näitasin nii palju, kui võimalik enda hoolivust tema vastu.
*hellitage, silitage ja olge nende suhtes tähelepanelikud. Ausus ja siirus. Esialgu tasuks tunnete näitamisega olla väga ettevaatlik. Laske õppida neil teid usaldama, võõrastele nad end ei ava. Andke ruumi hingata, neid ei tohiks väga piirata. Näidake, et te hoolite temast. Hoolivus ja sallivus ka teiste suhtes tuleb ainult kasuks. Uskumatult oluline tundub olevat turvatunne, kui nad lõpuks tunnevad end teiega koos hästi ja turvaliselt, alles siis hakkavad nad ka end teile avama - ning see võtab väga kaua aega. Nad ääretult hingelised.
*Austage ennast ja ärge lootke kunagi liiga palju, nii saate te alati rohkem:)
 
KALAD N 16. veebruar 2010, kl 12.46
Viimane ireeni postitus oli nii liigutav :)

Minu suhe Kaladest mehega jättis nii vastiku maigu, et hoian heaga neist eemale. Mees mitme persega, valelik ja ambitsioonitu. Naiselt nõuab ja nõuab. Suhte katkestas lihtsalt uttu tõmbamisega, enne olin tema elu armastus ja mis muud kõik kokku, my ass!
 
skeptik? 16. veebruar 2010, kl 12.59
Mõnel tähemärgi mehel lööb jahikirg välja, või on see egolaks, kui mõni naine temast ära pöörab. Siis võetakse kasutusele kogu oma võrgutamiskunst ja sebitakse naine siiski endale või tagasi endale. Selline tegevus võib olla mõne mehe jaoks nagu kassihiiremäng, et oma ego tõsta. Kui hiir käes, siis võib jälle vabalt võtta ja lasta ennast ümmardada või uutele jahimaadele suunduda.
 
nipi 16. veebruar 2010, kl 13.27
kindlasti oli sul raske seda ükskõiksust välja näidata.aga see töötas vähemalt.
muidugi meeldiks meestele,kui käid nende ukse taga kraapimas ja nad saavad särada ja mõelda,näe,mida kõike minu pärast ei tehta,näe,kuidas mind tahetakse.las lollike pingutab.
tal kindlasti hämming,kui sa temast välja ei teinud :)

kingitustest oli ka juttu ja mind peeti küll alati tähtpäevadel kingitusega meeles.need olid väga erilised.mõni lausa telltud ekstra minu jaoks.ju siis olin hea,mis siin ikka pead vaevata
 
kaksik 16. veebruar 2010, kl 17.20
Minu "suhte" lõpetamisest Kaladest mehega on siis nüüd möödas juba mingi 2-3 kuud kindlasti. Ja ongi sellega lõpp. Oleme küll kohtunud jne, aga mingit koos olemist enam ei ole. Tegin nii, et ootasin ja ei käinud enam peale ja et siis ühel hetkel küsin, mis saab meist ja kas üldse saab midagi. Sain vastuseks ei ja sellega on minu jaoks Kalade teema lõpetatud. Siiani küll igatsen taga jne, kuid lähen eluga edasi. Me ei suhtle enam praktiliselt üldse. Isegi sõprussuhe on kadunud. Mina ikka pean teda erinevatel tähtpäevadel meeles, saadan sõnumeid jne. See ka kõik. Tulevikus üritan Kaladest eemale hoida ja ei käi oma tunnetega nii peale, vb see sai ka meie puhul saatuslikuks, et ma ajasin taga mis jube ...
 
kaladM 16. veebruar 2010, kl 22.50
Kaksikule - üsna naiivne on kedagi tähemärgi pärast kõrvale lükata. Iga inimene on lihtsalt niivõrd individuaalne.
 
ireen 17. veebruar 2010, kl 00.44
kaladM-ga täiesti nõus. Minu nö. suhe viis mu algstaadiumis nii kaugele, et veetsin öid igasugustes foorumites, kus analüüsiti kalade tähtkuju ja mida rohkem ma neid lugesin, seda selgemaks sai, et ainuüksi tähemärk ei määra siin küll suurt midagi, kel vähegi viitsimist siis uurige välja sünnikuupäev ning tehke netis sünnikaart, saate ehk vähe parema pildi inimesest. Tähtkujudega on ju kord juba nii, et eelnev ja järgnev tähemärk annavad ka edasi enda mõjutusi jne. See siis juhul, kui lähenda suhtele puht astroloogilisest vaatenurgast. Ja alati ei tasu uskuda kõikvõimalikke "sobib, ei sobi" jutte, olen selle elav näide (mitte praeguse suhtega, vaid varasemaga).

Minu "suhtest" veel nii palju, et see, et me tihedamini ja avatumalt suhtleme ei tähenda veel seda, et "hiir" käes oleks. Suhtleme enamasti tema initsiatiivil. Huvitaval kombel see ootamine on minu hinge rahu toonud ja praegu ei ole mul enam kuhugi kiiret:), nüüd olen mina see, kes naudib tähelepanu ja seda jätkub:), kingitustest/ üllatustest rääkimata.

Ja huvitav on ka see, et nüüd, kui ma olen teadlikumalt enda lähedaste sõprade seas ringi vaadanud, siis kalade tähtkujust mehed on väga armsad ja hoolivad sõbrad olnud pikki aastaid.
 
kaksik 17. veebruar 2010, kl 09.21
No, muidugi ei saa ainult tähemärgi järgi inimese üle otsustada. Just hiljuti juhtus mu sõbrannal ka selline lugu mehega ja ei olnud mitte see Kalad. Aga lihtsalt üldistan,et järgmine kord nii naiivne ei ole ja ennem õpin Kalasid tundma ja nendega ka teistmoodi ise käituma. Ja ka mul on Kalade tähtkujust väga häid ja hoolivaid sõpru. Kokkuvõttes arvan ikka, et igas tähtkuju esindajas on selliseid mehi, kes ei tea, mida tahavad ning nendest võimatu aru saada.
 
JäärN 22 22. veebruar 2010, kl 14.33
Minu suhe kalast mehega algas küll ngu super hästi. Ta oli meeletult hoolitsev ja nädalavahetuseti kui mul mingit plaani polnud, võisin suht kindel olla et mingi hetk tuleb kõne kus ta midagi välja pakub. Temaga oli ngu alati midagi teha, vedas mind igast üritustele kaasa ja oli ngu mega hoolitsev. Metsa läks asi peale seda kui ta mind ükskord purjuspeaga üle lasi. Suur solvuja oli ta ka, ja suhteliselt armukade. Aga samas sõnumitele ja kõnedele vastas alati, üldse telefonis tundus ta alati väga õnnelik olevat kui ma ise ühendust võtsin janii. Isegi peale seda kui ta mind pettis, tuli ta mingi aeg tagasi ja kõik oli vahepeal jälle hästi. Lõplikult sai kõik läbi peale seda kui ta minu peale solvus, siis ei vastanud ta enam ühelegi kõnele ja ei rääkinud poolt sõnagi muga. Aga mu eneseuhkus oli ka nii suur, et sellise käitumise peale ma põlvitades vabandust ka ei hakanud paluma. Mõne aja pärast ta leidiski endale uue, kellest ta praeguseks juba ammu lahus on. Hetkel on ta samasugune litsmees nagu ta enne minuga kohtumist oli. Aga enam see mind väga ei sega. Praegu saame päris normaalselt läbi ngu sõbrad, kui vaja aitame ikka üksteist hädast välja.
 
Jäär Naine 22. veebruar 2010, kl 20.05
Mul on armukeseks kaladest mees... ma loen ja naeran ,no ikka täiega täppi läheb - võtab ühendust siis, kui ise tahab. Aga temaga on nii hea koos olla ja ma lihtsalt unustan kõik.
Nüüd olen targem ja ei otsi ise temaga kontakti, vaid ootan :D
 
minu kala 23. veebruar 2010, kl 11.25
Minu kala lihtsalt teatas ühel päeval, et tahab ikkagi vaba mees olla, Kuigi tahab ka minuga koos. Kuidas peaksin sellest arusaama. Igatahes mina temaga ise enam kontakti ei otsi, olgu siis vabamees. Kuigi väga valus on, olime ikkagi pool aastat koos ja peaaegu igapäev:(
 
kristel 23. veebruar 2010, kl 12.07
mul ka siin ühe sellisega pistmist. feministi nurgas kirjutasin, teema:teise naise juures
 
nipi 23. veebruar 2010, kl 14.01
kristelile:
lugesin sinu teemat.järelikult siis kaladM sul.
kui nad ikka minna tahavd,ega siis kinni ei hoia.
sõbranna elas koos mitu a.minu sugulasega.mees läks Soome tööle sai seal uue naisega tuttavaks.elas kaksikelu niikaua,kui lõpuks abiellus selle uue naisega.ma olin nõmedalt kahe tule vahel.sõbranna ei saanud aru,mida ta valesti tegi ja mina ka mitte.
aga mulle tundus,et oli liiga hea.
ja sa võiks midagi välja mõelda,et tal sinuga huvitav oleks,või anna peksa :))
 
kristel 26. veebruar 2010, kl 00.11
jama wärk siis
 
minu kala 26. veebruar 2010, kl 11.00
Minu kalake nüüd (vabamees:)) otsib aga hullult kontakti. Suutis siis 5 päeva miuta olla ja nüüd tahab väga näha, õnneks sõidan ära nädalaks ja pole aega temale. Kuigi tunnen ka temast puudust hoian südame kõvana, sest nagu näha ei tule sellest kindlasti midagi enam, kuna ta jääbki siis niimoodi pendeldama, et kui tahab siis arvab, et pole valmis end siduma ja vaja hellust siis ujub tagasi. Õnneks olen väga kange iseloomuga:) Püüan mitte alla anda.
 
nipi 07. märts 2010, kl 19.13
kirjutasin siin mingi aeg tagasi oma kaladarmukesest,kes endale veel ühe lisaarmukese võttis,minu kõrvalt ja ma lõpetasin temaga suhtlemise.kuulsin just,et ta armuke on reisil ja tüüp on mulle täna juba 3 sõnumit saatnud.tahab kokku saada.ma ei vastanud talle.
no on mees raisk,ikka peab kohe kõrvalt panema.vähe sellest,et ta naist petab.ta petab armukest ka :)
aga ma pole huvitatud temaga kokku saamisest enam .õnneks :)
 
.... 08. märts 2010, kl 08.55
No on ikka mees:)
 
tibu 08. märts 2010, kl 11.41
ärge unustage,et kalade märgis on kaks kala, kes ujuvad teine teisele poole...
 
ggg 08. märts 2010, kl 19.16
mind huvitab väga üks küsimus..kas kalad mehed on vallutaja tüüpi või pigem sellised tagasihoidlikud, kes ootavad ja vaatavad pigem kõrvalt???
 
ireen 14. märts 2010, kl 14.49
Eks neid ole vist erinevaid, märgi järgi on neid ju kahte tüüpi:) - üks ujub ühes suunas ja teine teises suunas. "Minu" kaladest mees pigem lasi algul ennast vallutada ja oli hästi passiivne, kui ma tagasi tõmbasin siis hakkas tema pingutama. Esimese sammu tegin mina ja ta on ka ise tunnistanud, et ta on pigem selline tagasihoidlikum, kuigi välise kuvandi järgi tundub olevat tõeline naistemees siis tegelikult nende puhul, kelle vastu tal endal siiras huvi on, siis neid ta kohe vallutama ei jookse. Pigem nii vaikselt tekitab huvi ja ootab, mis edasi saab. Mulle tundub, et olgugi, et nad tunduvad olevat hästi enesekindlad ja väga nõutud naiste seas siis sellele vaatamata on sisemiselt väga, väga õrnakesed, selle avastamine võtab lihtsalt naisel väga kaua aega, kuna nad ei lase endale väga ligi.

Vabandust, kui ma nüüd kõikide kalade eest rääkisin:), selline on minu kogemus ja ei pruugi teiste puhul väga kehtida:)
 
vähike 19. märts 2010, kl 15.02
Aga ma tutvusin sellise kalad-mehega, kes näitab vägagi palju huvi mu vastu välja. Isegi liialt palju vist ja kohe alguses kutsub juba enda juurde elama ja tahab palju anda. Ei tasu ilmselt uskuda?
 
õudus kuubis skorpa näol 20. märts 2010, kl 12.43
Ireenil mõistus vedas alt kui tema ellu tuli kalad mees nii külm ja kalk sa lase tal siis ujuda ja ära kisu kuivale tal seal ei meeldi õhku ahmida
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!