minu kogemus selline, et panin vanuse 39, tegelikult olen 43, aga üldiselt hästi säilinud ja mõnda aastat ei tuvasta keegi. põhjus muidugi see, mida shrek juba ütles, et olenemata mehe vanusest pannakse otsingusse 20-40.
ise ei pidanud kellelegi kirjutama, sest mõne tunniga oli postkast umbes.
kirjutajaid oli vanuses 19-63, reeglina 30-45. vastasin kõigile, paljudele muidugi kohe "ei" ja põhjus, kui ei sobinud haridus, alla mag ei vastanud reeglina, ja kui esimine kiri oli lihtsalt lause, et hei vms.
mõne kirjaga sõelusin välja, et kellega midagi ühist, kohtusin kuuega. väga hea klapp tekkis ühe 27a mehega, aga lõpuks jäi 36a. mõlemad oleme väga rahul.
ei leia need, kes endast arvavad eiteamis, kuigi tavalised keskmised, kuid kaaslasele seavad kõrged normid.
shrek, sina vaata ka ikka 40-50 naisi, nende hulgas on väga ilusaid ja ägedaid. täitsa piinlik on siin lugeda su halvustusi 40+ naiste kohta ja lausa totter on, et soovid endale kaaslaseks umbes 30 aastast, oled talle ju isa!
kusjuures, ma ei saa aru, et kus teil seal need matsakad mutid reas on? huvi pärast vaatasin ka naisi ja täitsa kenasid oli, tuleb lihtsalt terad sõkaldest eraldada :-)