Saame tuttavaks
Küll meie Eesti Vabariik muutuv üsna varsti selliseks
ekm 29. detsember 2007, kl 00.51 |
ekm 29. detsember 2007, kl 00.54 |
hh 29. detsember 2007, kl 00.55 |
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 00.55 |
hh 29. detsember 2007, kl 00.57 |
ekm 29. detsember 2007, kl 01.01 |
hh
Kas keegi on sinult midagi nõudnud? Vaba valik ju.
Tahad isikulist vastuseisu, siis on see sinu valik.
---------------
Väga palju suhteid lõpetatakse vastastikusel kokkuleppel ja see eeldab vastastikust mõistmist.
---
See on küll nüüd väga vale arusaam mõistmisest.
kiisumiisu
Aga loomulikult.
Kas keegi on sinult midagi nõudnud? Vaba valik ju.
Tahad isikulist vastuseisu, siis on see sinu valik.
---------------
Väga palju suhteid lõpetatakse vastastikusel kokkuleppel ja see eeldab vastastikust mõistmist.
---
See on küll nüüd väga vale arusaam mõistmisest.
kiisumiisu
Aga loomulikult.
hh 29. detsember 2007, kl 01.03 |
ekm 29. detsember 2007, kl 01.07 |
hh 29. detsember 2007, kl 01.09 |
hh 29. detsember 2007, kl 01.11 |
ekm 29. detsember 2007, kl 01.14 |
hh 29. detsember 2007, kl 01.21 |
Miks peaks kiisumiisu midagi täpsustama? Miks sead sa mingeid lisatingimusi minule vastamiseks? Imelik..
------
Mis sul arusaamatu on? Ma kirjutasin siin mitu korda, et lootma peaks teineteisele. Järelikult kellele, aga mitte mida.
Inimese teeb tugevaks see, et ta teab ka ennast vahetevahel nõrk olema ja siis on hea kui su lähedane on sinust tugevam. Teinekord oled tugevam jällegi sina.
See on lõhidalt vastastikuse lootmise üks mitmetest tahkudest.
Lükka ümber see väide, kui suudad :)
------
Mis sul arusaamatu on? Ma kirjutasin siin mitu korda, et lootma peaks teineteisele. Järelikult kellele, aga mitte mida.
Inimese teeb tugevaks see, et ta teab ka ennast vahetevahel nõrk olema ja siis on hea kui su lähedane on sinust tugevam. Teinekord oled tugevam jällegi sina.
See on lõhidalt vastastikuse lootmise üks mitmetest tahkudest.
Lükka ümber see väide, kui suudad :)
hh 29. detsember 2007, kl 01.25 |
ekm 29. detsember 2007, kl 01.25 |
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 01.26 |
ekm,
sinu lause: Ühepoolsel mõistmisel võib tõesti suhte lõpetada., ajendas minu lauset.
see on siis kui üks pool püüab mõista, teine mitte.
tegelikult aga on see ju palju laiem. vastasin konkreetselt selle peale, et ka vastastikusel mõistmisel võivad olla erinevad resultaadid.
üks resultaat on see kui mõistetakse ja elatakse harmoonias, teine resultaat kui mõistetakse, et harmooniat ei ole ega tule.
sinu lause: Ühepoolsel mõistmisel võib tõesti suhte lõpetada., ajendas minu lauset.
see on siis kui üks pool püüab mõista, teine mitte.
tegelikult aga on see ju palju laiem. vastasin konkreetselt selle peale, et ka vastastikusel mõistmisel võivad olla erinevad resultaadid.
üks resultaat on see kui mõistetakse ja elatakse harmoonias, teine resultaat kui mõistetakse, et harmooniat ei ole ega tule.
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 01.29 |
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 01.31 |
hh 29. detsember 2007, kl 01.33 |
ekm
Loodan. Sul on suhtes vaid kaks võimalust teiselt mingit käitumist eeldada- teda loota või sundida.
Jah, on selliseid hetki kui mõlemad nõrgad, kuid nähes kuidas teine sulle loodab, püüad ennast natukenegi sirgu ajada.
Mis sest, et see sarnaneb Frommi mõttele, aga ta toimib.
Ma muidugi ei tea, ehk seepärast, et seda mõtet sai kunagi loetud ja omaks võetud :)
Loodan. Sul on suhtes vaid kaks võimalust teiselt mingit käitumist eeldada- teda loota või sundida.
Jah, on selliseid hetki kui mõlemad nõrgad, kuid nähes kuidas teine sulle loodab, püüad ennast natukenegi sirgu ajada.
Mis sest, et see sarnaneb Frommi mõttele, aga ta toimib.
Ma muidugi ei tea, ehk seepärast, et seda mõtet sai kunagi loetud ja omaks võetud :)
juta 29. detsember 2007, kl 01.35 |
ekm...naiste ja meeste erinevus on see, et naine peab! mõistma meest, aga mees võib! mõista naist. Minu nägemuse järgi on mehel ainus kohustus? naist armastada, ja kui ta seda teeb, mõistab naine teda. Aga lootus on jah, natuke utoopiline ütlus, sest lootus ise on üks udune pilv, mis võib musta või elesinisena su ajukeses eljuda...;)))
hh 29. detsember 2007, kl 01.36 |
aga vaat, me oleme ikka nii erinevad, mehed ja naised:)
Ja milles meie erinevus seisneb? Küsin siis sinult, mitu(sisulist) erinevust leiad sa nendes kahes kommentaaris:
1. ka vastastikku võib mõista, et ei sobita...
2. Väga palju suhteid lõpetatakse vastastikusel kokkuleppel ja see eeldab vastastikust mõistmist.
:)
Ja milles meie erinevus seisneb? Küsin siis sinult, mitu(sisulist) erinevust leiad sa nendes kahes kommentaaris:
1. ka vastastikku võib mõista, et ei sobita...
2. Väga palju suhteid lõpetatakse vastastikusel kokkuleppel ja see eeldab vastastikust mõistmist.
:)
hh 29. detsember 2007, kl 01.40 |
ekm 29. detsember 2007, kl 01.42 |
kiisumiisu
Olgu see mõistmine siis milline tahes aga tulemus on igaljuhul positiivne.
hh
Võibolla on sul õigus, aga see on sinupoolne nägemine.
Mulle on see võõras arusaam, a inimesed on erinevad, eks see sellest tuleneb.
juta
Ka mees peab mõistma naist. Armastus laguneb, kui vastastikune mõistmine puudub.
Olgu see mõistmine siis milline tahes aga tulemus on igaljuhul positiivne.
hh
Võibolla on sul õigus, aga see on sinupoolne nägemine.
Mulle on see võõras arusaam, a inimesed on erinevad, eks see sellest tuleneb.
juta
Ka mees peab mõistma naist. Armastus laguneb, kui vastastikune mõistmine puudub.
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 01.42 |
hh 29. detsember 2007, kl 01.44 |
hh 29. detsember 2007, kl 01.49 |
kiisumiisu
Kus sa näed mehi ja naisi? ekm on mitmeid kordi välja öelnud, et tema ei vaata autorit vaid ainult teksti sisu..
Muidugi, ka mina arvasin sedasama, et erinevad vastused olid tingit sellest, et ühe kommi autoriks oli kiisumiisu ja teise kirjutas hh.
Täiesti aktsepteeritav põhjus, aga vaat see varjamisepüüd ja absoluutse objektiivsuse mängimine on mu jaoks imelik :)
Või ma sain su jutust valesti aru?
Kus sa näed mehi ja naisi? ekm on mitmeid kordi välja öelnud, et tema ei vaata autorit vaid ainult teksti sisu..
Muidugi, ka mina arvasin sedasama, et erinevad vastused olid tingit sellest, et ühe kommi autoriks oli kiisumiisu ja teise kirjutas hh.
Täiesti aktsepteeritav põhjus, aga vaat see varjamisepüüd ja absoluutse objektiivsuse mängimine on mu jaoks imelik :)
Või ma sain su jutust valesti aru?
ekm 29. detsember 2007, kl 01.49 |
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 01.50 |
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 01.52 |
hh 29. detsember 2007, kl 01.54 |
juta 29. detsember 2007, kl 01.55 |
ekm...armastus ei ole produkt, mis laguneb...ja mõistmine on naise puhul oluline, kuna mees kaotab pea, kui ta armastab...selleks see naise poolt ülioluline mehe mõistmine...
Ja armastust ei saa niimoodi kirjata, et: punkt üks, ja punkt kaks...ja nii ongi...siis ta lihtsalt kaotaks oma väärtuse, ja õnneks on tal see omadus, et ta ei kaota ega lagune...ta lihtsalt on...sõnadeta.
Ja armastust ei saa niimoodi kirjata, et: punkt üks, ja punkt kaks...ja nii ongi...siis ta lihtsalt kaotaks oma väärtuse, ja õnneks on tal see omadus, et ta ei kaota ega lagune...ta lihtsalt on...sõnadeta.
Lisa postitus