Saame tuttavaks
Küll meie Eesti Vabariik muutuv üsna varsti selliseks
hh 29. detsember 2007, kl 01.56 |
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 01.58 |
hh 29. detsember 2007, kl 02.00 |
Ja armastust ei saa niimoodi kirjata, et: punkt üks, ja punkt kaks...ja nii ongi...siis ta lihtsalt kaotaks oma väärtuse, ja õnneks on tal see omadus, et ta ei kaota ega lagune...ta lihtsalt on...sõnadeta.
----
Kui teda kirjeldada ei saa, kui teda sõnastada ei saa, siis kuidas saab väita, et armastus ei sisalda teise mõistmist???
----
Kui teda kirjeldada ei saa, kui teda sõnastada ei saa, siis kuidas saab väita, et armastus ei sisalda teise mõistmist???
ekm 29. detsember 2007, kl 02.03 |
hh
Selline oli minu seisukoht, esitan arvamust ja sealjuures tõde ei otsi, võibolla on see sulle arusaamatu, aga täpselt nii ta on.
Ja veel ekm ei tee siin foorumis vahet, kas suhtluskaaslane on mees või naine. Milleks? Suhtlen teiega siin, mitte ei otsi kaaslast.
hh sa ikka tahad väga isikuliselt suhelda, kui igas ütluses kolli näed.
Selline oli minu seisukoht, esitan arvamust ja sealjuures tõde ei otsi, võibolla on see sulle arusaamatu, aga täpselt nii ta on.
Ja veel ekm ei tee siin foorumis vahet, kas suhtluskaaslane on mees või naine. Milleks? Suhtlen teiega siin, mitte ei otsi kaaslast.
hh sa ikka tahad väga isikuliselt suhelda, kui igas ütluses kolli näed.
hh 29. detsember 2007, kl 02.04 |
hh 29. detsember 2007, kl 02.08 |
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 02.10 |
juta 29. detsember 2007, kl 02.11 |
Tükk aega ei saanud pihta, mida öelda taheti...
Ja lõpuks sain aru, et autor ei saand mu kommile pihta...:)))
Sisaldab, ja kuidas veel, aselleks peab ikka armastama, mitte külmalt kalkuleerima.
Tükk aega ei saanud pihta, mida öelda taheti...
Ja lõpuks sain aru, et autor ei saand mu kommile pihta...:)))
Sisaldab, ja kuidas veel, aselleks peab ikka armastama, mitte külmalt kalkuleerima.
hh 29. detsember 2007, kl 02.14 |
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 02.17 |
hh 29. detsember 2007, kl 02.20 |
"naiste ja meeste erinevus on see, et naine peab! mõistma meest, aga mees võib! mõista naist. Minu nägemuse järgi on mehel ainus kohustus? naist armastada, ja kui ta seda teeb, mõistab naine teda."
Pole see tekst sugugi nii sügavmõtteline, et seda mõista ei saaks. Siin väidab juta, et armastus ei sisalda mõistmist, sest naine peab mõistma, aga mees peab armastama ja võib mõista.
Pole see tekst sugugi nii sügavmõtteline, et seda mõista ei saaks. Siin väidab juta, et armastus ei sisalda mõistmist, sest naine peab mõistma, aga mees peab armastama ja võib mõista.
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 02.22 |
hh 29. detsember 2007, kl 02.23 |
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 02.25 |
juta 29. detsember 2007, kl 02.25 |
hh...see tekst pold sulle, akui sa nii loll oled, võin seletada, et naine mõistab meest ka sõnadeta, amees naist ilma sõnadeta mitte...:)) Ja kui sa ei oleks kui kukk kana peaga, siis oli kirjas et ei pea vaid võib mõista mees naist...ja kui ta tahab konkreetselt teada, et mis värk on, siis peab ta ennast femmidega suhestama...:)))))
hh 29. detsember 2007, kl 02.30 |
kiisumiisu
Mis on armastuse põhimõte sinu arvates? Mina olen arusaamisele jõudnud, et see seisneb lauses: Ma tahan, et tal oleks hää.
Mitte see hää, mida mina hääks pean, vaid(näppan Masingult) "armastus peaks olema enamvähem pidev mõtisklemine, mida teha teisele, et ta naeraks meelehääst."
Aga, et teist meelehääst naerma panna, peab teda mõistma.
Mis on armastuse põhimõte sinu arvates? Mina olen arusaamisele jõudnud, et see seisneb lauses: Ma tahan, et tal oleks hää.
Mitte see hää, mida mina hääks pean, vaid(näppan Masingult) "armastus peaks olema enamvähem pidev mõtisklemine, mida teha teisele, et ta naeraks meelehääst."
Aga, et teist meelehääst naerma panna, peab teda mõistma.
hh 29. detsember 2007, kl 02.31 |
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 02.33 |
hh 29. detsember 2007, kl 02.38 |
juta
Ja niipaljukest jutakesel filosoofilist rahu jätkuski? :))
Mingi feministlik arusaam sul, juta. Mingist lihtsustatud mehemudelist seletad sa siin. Jah, olen kursis teooriatega, mille kohaselt on mehel ainult kaks soovi: süüa ja seksi. Neid ei ole küll sõnadeta raske ära arvata :)))
Aga sina kahjuks ei saa ka sõnadest aru..
hh: Siin väidab juta, et armastus ei sisalda mõistmist, sest naine peab mõistma, aga mees peab armastama ja võib mõista.
juta: Ja kui sa ei oleks kui kukk kana peaga, siis oli kirjas et ei pea vaid võib mõista mees naist.
Noh, kes leiab siit kümme erinevust. Muidugi sisulist, mitte vormilist :))
Ja niipaljukest jutakesel filosoofilist rahu jätkuski? :))
Mingi feministlik arusaam sul, juta. Mingist lihtsustatud mehemudelist seletad sa siin. Jah, olen kursis teooriatega, mille kohaselt on mehel ainult kaks soovi: süüa ja seksi. Neid ei ole küll sõnadeta raske ära arvata :)))
Aga sina kahjuks ei saa ka sõnadest aru..
hh: Siin väidab juta, et armastus ei sisalda mõistmist, sest naine peab mõistma, aga mees peab armastama ja võib mõista.
juta: Ja kui sa ei oleks kui kukk kana peaga, siis oli kirjas et ei pea vaid võib mõista mees naist.
Noh, kes leiab siit kümme erinevust. Muidugi sisulist, mitte vormilist :))
hh 29. detsember 2007, kl 02.41 |
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 02.44 |
Manka 29. detsember 2007, kl 02.45 |
ma vaid korraks kiikan siia neid pooletoobiseid vahtima, sest mujal hakkas igav...
aga pean seekord "selle"-ga nõustuma. Ta kirjas nii, et meestele naca arusaamatuks jäi, aga ma kui naine sain aru, mis tuu öelda soovis. Ja olen nõus selle väitega.
hh, sa ju ei pidanud (kui mees noh) mõistma, aga võisid ;))))
aga pean seekord "selle"-ga nõustuma. Ta kirjas nii, et meestele naca arusaamatuks jäi, aga ma kui naine sain aru, mis tuu öelda soovis. Ja olen nõus selle väitega.
hh, sa ju ei pidanud (kui mees noh) mõistma, aga võisid ;))))
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 02.46 |
ekm 29. detsember 2007, kl 02.49 |
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 02.49 |
hh 29. detsember 2007, kl 02.50 |
kiisumiisu
Sa räägid egoismusest ehk armastuse armastamisest. Siiski pole see nii.. kuigi jah, eks tõepoolest on see individuaalne.
Aga ikkagi on, vähemalt minul, raske nimetada armastuseks tunnet, mis pole seotud konkreetse inimesega.
Kui armastan inimest, siis tahan, et tal hää oleks, kui ei armasta, ei taha.
---
"Ei taha head" ei võrdu "tahan halba"
Sa räägid egoismusest ehk armastuse armastamisest. Siiski pole see nii.. kuigi jah, eks tõepoolest on see individuaalne.
Aga ikkagi on, vähemalt minul, raske nimetada armastuseks tunnet, mis pole seotud konkreetse inimesega.
Kui armastan inimest, siis tahan, et tal hää oleks, kui ei armasta, ei taha.
---
"Ei taha head" ei võrdu "tahan halba"
hh 29. detsember 2007, kl 02.53 |
Manka 29. detsember 2007, kl 02.54 |
Lisa postitus