Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Naised, mida te olete selle heaks teinud, et väärt mees leida, see on loomulikult kirjutatud ainult naistele kes on väärt mehest huvitatud.

väga erinevad 13. november 2014, kl 20.10
Naine on nagu öö ja mees- päev.

Täitsa Blond 13. november 2014, kl 20.22
küsiks Kirjutas:
> oledki nii inetu, et ainult 2 või 3 mee
> st on nõustunud sind 50 aasta jooksul suudlema?

Vastan....suudlemiseks on minu nõusolekut ka vaja.
Mis teha, kui mul on siiani nii vedanud, et mõnda meest kümneid aastaid järjest suudelda tahtsin.
Aga sinu jaoks olen ka vb inetu, mul pohhui.

kadakajupp 13. november 2014, kl 20.23
Samuti võib tuua näite, et siga ja kägu on fundamentaalselt erinevad loomad. - tsitaat.

see viimane sõna ajendaski mind kerge huumoriga parandust tegema :). erinevad, aga mitte erinevad loomad. tähenärija, mis teha.

ahzooloog 13. november 2014, kl 20.24
Kaval plaan, jaajaa....selle viimase lausega õrritamine.

*** Ei, ega mina pole delfimees, ma lihtsalt kogemata eksisin siia ära. Ma tõestan sulle, et ma mingi delfimees pole:D

piripiiga 13. november 2014, kl 20.26
ahzooloog, mis sa siis teed, kui mõni telhvitar sinusse virtuaalselt äraarmub :D. tõestad talle, et sa pole mingi telhvimees?
mansion ghost 13. november 2014, kl 20.30
´piripiiga´, vast tead isegi kui kergesti naised ära armuvad ja kui kiiresti see üle läheb :)

Täitsa Blond 13. november 2014, kl 20.31
Täitsa Shrek Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Blond pole suutnud jätta siin kordagi edvistamata
> oma kohtingukordadest ja muidu kogemustest. Ja vb
> on tal ühel käel nt 22 sõrme, et neist vähestest k
> ordadest pole koorunud seda ainust, kellega jagada
> oma ihusoojust:-)

Ei armas Shrek...ma ei edvista, pole põhjust.
Aga kui sina ja Co koguaeg tambite, et 50-le liginevat perze vastu maad kõndivat tössakat kapsatünni meenutavat mutti ei taha keegi, siis ma lihtsalt annan teada, et mõni ikka julgeb end minu seltsis avalikult näidata.
Ja julgustan ka teisi tössakaid mutte tutvuma...ei ole keegi veel siiani minu eest ära jooksnud....või on lihtsalt sattunud viiskad mehed.
Kogu siinne seltskond heidab aga ette, et naised ei taha tutvuda ja kohtuda....nüüd jälle kisa lahti.....krt, kas keegi millegagi rahul ka on?

ahzooloog 13. november 2014, kl 20.31
piripiiga Kirjutas:
> ahzooloog, mis sa siis teed, kui mõni telhvitar si
> nusse virtuaalselt äraarmub :D. tõestad talle, et
> sa pole mingi telhvimees?

No mis mul siis muud üle jääb...

kadakajupp 13. november 2014, kl 20.34
faunateadur - kui oled siin´, siis klassifitseerud ka sedasi. pole midagi tõestada. tutvud või mitte, see on su oma asi.

piripiiga 13. november 2014, kl 20.35
muidugi tean, kummitus! ma ju ka ainult naine, ei enamat.
no selle ahzooloogi "tõestusprotsessi" tagajärjel võib mõni nõrganärvilisem armuja eluaegse trauma saada :D.

n46 13. november 2014, kl 20.35
viimati kui öökluppi sattusin, tegeles pealekasvanud põlvkond sellise asjaga. aga päris äge oli! eestimaal kohtab muidugi taolist temperamenti harva.

https://www.youtube.com/watch?v=2DHlU2zQR1o

mansion ghost Kirjutas:
> Kas just lits
> akad ja litsid. Sorry, aga lihtsameelsed ja kergeu
> sklikud küll. Aga mida arvata pealekasvavatest põl
> vkondadest, räägitakse üht ja teist.

m35 13. november 2014, kl 20.36
Põhimõtteliselt on üsna eranivad naine ja mees, ja sisi ongi konflikt, et üks osapool ütleb, et sa pole selline nagu sooviks, selleasemel et aktsepteerida teise osapoole olemust. Põhimõtteliselt öeldakse seale, et miks sa ei lenda nagu käod lendavad, või, et miks sa kägu ei võiks paigal püsida, miks sa lendad kogu aeg.

Lisaks sellele, et küllalt erinevad on mees ja naine, on ka raske hoida entusiasmi ja järjepidevust pikalt oma hobidel ja asjadel mida armastate. Enamasti elu tõestab, et kui armastatuim hobi muutub tooks, ärikasumi teenimiseks, siis kaob huvi/säde hobiga tegeleda. Rutiinselt igavaks muutub asi, mida igapäev peate sundkorras nägema ja tegema, teie armastatuim muutub tüütuseks. Olgu see armastatuim teie abiellunud elukaaslane või pinksi mäng mis liideti teie pinksiäriga- mõlemat te loobute armastamast varem või hiljem.
Sestap, järjepidevust suhetest ka loota ei saa, fundamentaalselt läbikukkumise plaan taas.

Jah, mõned küpsemad isiksused teevad oma elus planeeritud teadlikek vigu, arvates et need aitavad kaasa projektile/suhtele. Näiteks meelega ollakse üksteisest eemal natuke, et äkk itekib siis kirg tagasi. Elukogemus näitab, et sedalaadi forsseerimine nurjub ja võime öelda ikkagi, et fundamentaalselt vale on naiivselt pikka suhet loota.

Või mis te arvate?

Täitsa Blond 13. november 2014, kl 20.37
mees Kirjutas:
> miks üks täitsavärdjas täitsablond käib üldse tutv
> use rubriigis kui teda tutvus ei huvita, minuarust
> segab see normaalseid tutvujaid, sest mingi värdb
> londi pärast lähevad normaalste inimeste postituse
> d tahapoole. ära tule enam siia kiibitsema täistav
> ärdblond.

Sinu täisvärd kommentaarid lükkavad samuti kellegi väärt kommentaare tahapoole.
Muide, ma ei tea, mida sina siin teed, aga mina tutvun, aga mitte sinusugusega, kelle käest saab ilmselt reaalis kolki ka.
Järjekordne näide mehest, kellele ei tohi EI öelda.

N27 13. november 2014, kl 20.39
See on täiesti loll jutt, et normaalsed inimesed Delfist kaaslast ei otsi. Mina pean ennast vägagi normaalseks ja olen siin foorumis vahelduva eduga 5 aastat ringi vaadanud.

Välimuselt olen kena. See ei ole ainult minu subjektiivne arvamus, vaid olen omal ajal keskkoolis ja ülikooliski mitmeid missivõistlusi kinni pannud ja mehed tulevad tänaval tutvuma jms. Olen 163 cm, 45 kg (suuremapoolsete rindadega), pikkade helepruunide juustega, kena näolapiga. Mul on tasuv töökoht, oma korter, auto ja suudan kõik vajaliku endale muretseda - rahaprobleemi pole. Oman magistrikraadi, teen sporti, käin muuseumis, kontserdil, reisimas jms.

Vot ei leidnud endale sobivat meest. Enamik, kes tänaval tutvuma tulid olid mistahes põhjusel ebasobivad isendid. Kes oli abielus, kes oli ülbe, kes oli välismaalane jne. Ei ole ma ka eriline klubides tutvuja, sest käin seal tõesti vaid sõbrannadega tantsimas, mitte suhteid loomas - enamik klubimeestest otsivad üheöösuhteid, aga mulle need ei kõlba. Tahtsin korralikku meest, kellega tekiks säde! Tahtsin, et mees oleks eestlane või Eesti venelane, õigete väärtushinnangutega, toetav, armastav, materiaalselt kindlustatud, arukas... Tahtsin meest, kellele pühenduda ja kellega oma elu jagada igavesti. Paar suhet mul isegi oli. Erinevatel põhjustel need ei sujunud.

Samuti ei elanud ma püsivalt Tallinnas, vaid kolmveerand nädalast veetsin yhes väiksemas linnas. See kahandas oluliselt mu võimalusi tutvuda sobivate meestega. Delfi tundus mõistlik koht. Mõtlesin, et kui mina olen normaalne ja tahan normaalset kaaslast, et siis on siin ka normaalseid mehi, kes samamoodi mõtlevad. Ja oligi.

Leidsin selle aja jooksul umbes 5 meest, kellega kohtusin ja kes olid suurepärased ja vastasid peaaegu kõikidele minu nõudmistele, v.a see pisiasi, et sädet minul nende vastu ei tekkinud. Samas meenutan neid kõiki siiani väga helge sõnaga ja mõnega suhtleme veel praegugi kui sõbrad. Muidugi oli rohkem ja veel ebasobivaid. Üks mees lubas mu ära vägistada selle peale, et ma ei soovinud temaga kohtuda. Mehel väidetavalt doktorikraad ja muidu reklaamib ennastigati toredana. Olen ka mõned korrad hiljem tema peale juhuslikult sattunud, sest ta vahetab oma e-maili aadressi, aga sain alati juba esimese kirja pinnalt aru, et see on tema ja lõpetasin suhtlemise. Äärmiselt ebameeldiv isiksus.

Oma armsama leidsin aga juhtumisi sellest samast pisikesest linnast, kus töötasin. Olemas on kõik, mida ma eales soovisin. Armastame ja jumaldame üksteist piiritult ning pulmadki juba peetud.

Vot selline on minu lugu! Lihtsalt pidin selle ära rääkima, sest mind ärritab, kui inimesed räägivad, et siin foorumis ei käi normaalseid inimesi. Kui te mind ei pea normaalseks, siis ma kinnitan, et need 5 meest olid väga normaalsed!

Täitsa Blond 13. november 2014, kl 20.39
ahzooloog Kirjutas:
> ja mõtle, kui see sinu uus/teine Õige siia delfiss
> e ühel päeval kogemata tuleb ja seda sinu loosungi
> t loeb...

....siis ma muudan Tema jaoks seda loosungit, simple:)

ahzooloog 13. november 2014, kl 20.39
No piripiigale tundub, et midagi tõestama ei pea ja traumast on ta pääsetetud:)
Teiste jaoks olen siis üks delfimeestest edasi;) Mis teha kui selline tempel otsa ette juba löödud...

Alf 13. november 2014, kl 20.40
Teist osapoolt peab alati aktsepteerima, siis aktsepteerib ka teine osapool esimesele osapoolele vastu ja nii saabub üksmeel.Jääb muidugi ka oht fundamentaalseks läbikukkumumiseks juhul kui ennem on vundament valmistatud.

kadakajupp 13. november 2014, kl 20.44
avastasid ameerika, et mõnes osas on mehed ja naised erinevad? retooriline küsimus...

kui liblikad ära lendavad, siis peaks olema midagi muud, mis seob - eeldusel, et asi pole algust saanud ainult pringist kannist vms. kui seda pole, siis ei saagi oodata midagi jätkusuutlikku. süüdi pole siin mitte sugusevahelised erinevused, vaid eelkõige inimestevahelised erinevused.

m35 13. november 2014, kl 20.44
Alf Kirjutas:
> Teist osapoolt peab alati aktsepteerima, siis akts
> epteerib ka teine osapool esimesele osapoolele vas
> tu ja nii saabub üksmeel.Jääb muidugi ka oht funda
> mentaalseks läbikukkumumiseks juhul kui ennem on v
> undament valmistatud.

See teooria pole praktikas väga aset leidnud vist eks.
Seetõttu teorria ja ideaalid on natuke teistsugune kui praktiline elu. Paljud ütlevad, et ole nii ja tee naaa ja aktsepteeri ja andesta jne, tegelikult nad ise nagu enamik selle järgi ei suuda toimida. Söövad oma sõnu.
Proovitakse ideaalsust, aga ollakse reaalsus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!