See on täiesti loll jutt, et normaalsed inimesed Delfist kaaslast ei otsi. Mina pean ennast vägagi normaalseks ja olen siin foorumis vahelduva eduga 5 aastat ringi vaadanud.
Välimuselt olen kena. See ei ole ainult minu subjektiivne arvamus, vaid olen omal ajal keskkoolis ja ülikooliski mitmeid missivõistlusi kinni pannud ja mehed tulevad tänaval tutvuma jms. Olen 163 cm, 45 kg (suuremapoolsete rindadega), pikkade helepruunide juustega, kena näolapiga. Mul on tasuv töökoht, oma korter, auto ja suudan kõik vajaliku endale muretseda - rahaprobleemi pole. Oman magistrikraadi, teen sporti, käin muuseumis, kontserdil, reisimas jms.
Vot ei leidnud endale sobivat meest. Enamik, kes tänaval tutvuma tulid olid mistahes põhjusel ebasobivad isendid. Kes oli abielus, kes oli ülbe, kes oli välismaalane jne. Ei ole ma ka eriline klubides tutvuja, sest käin seal tõesti vaid sõbrannadega tantsimas, mitte suhteid loomas - enamik klubimeestest otsivad üheöösuhteid, aga mulle need ei kõlba. Tahtsin korralikku meest, kellega tekiks säde! Tahtsin, et mees oleks eestlane või Eesti venelane, õigete väärtushinnangutega, toetav, armastav, materiaalselt kindlustatud, arukas... Tahtsin meest, kellele pühenduda ja kellega oma elu jagada igavesti. Paar suhet mul isegi oli. Erinevatel põhjustel need ei sujunud.
Samuti ei elanud ma püsivalt Tallinnas, vaid kolmveerand nädalast veetsin yhes väiksemas linnas. See kahandas oluliselt mu võimalusi tutvuda sobivate meestega. Delfi tundus mõistlik koht. Mõtlesin, et kui mina olen normaalne ja tahan normaalset kaaslast, et siis on siin ka normaalseid mehi, kes samamoodi mõtlevad. Ja oligi.
Leidsin selle aja jooksul umbes 5 meest, kellega kohtusin ja kes olid suurepärased ja vastasid peaaegu kõikidele minu nõudmistele, v.a see pisiasi, et sädet minul nende vastu ei tekkinud. Samas meenutan neid kõiki siiani väga helge sõnaga ja mõnega suhtleme veel praegugi kui sõbrad. Muidugi oli rohkem ja veel ebasobivaid. Üks mees lubas mu ära vägistada selle peale, et ma ei soovinud temaga kohtuda. Mehel väidetavalt doktorikraad ja muidu reklaamib ennastigati toredana. Olen ka mõned korrad hiljem tema peale juhuslikult sattunud, sest ta vahetab oma e-maili aadressi, aga sain alati juba esimese kirja pinnalt aru, et see on tema ja lõpetasin suhtlemise. Äärmiselt ebameeldiv isiksus.
Oma armsama leidsin aga juhtumisi sellest samast pisikesest linnast, kus töötasin. Olemas on kõik, mida ma eales soovisin. Armastame ja jumaldame üksteist piiritult ning pulmadki juba peetud.
Vot selline on minu lugu! Lihtsalt pidin selle ära rääkima, sest mind ärritab, kui inimesed räägivad, et siin foorumis ei käi normaalseid inimesi. Kui te mind ei pea normaalseks, siis ma kinnitan, et need 5 meest olid väga normaalsed!