„25n“ küsis, et pajataksin siin pikemalt oma teemaalgatuse tagamaadest ja mida ma ise olen naises otsimas.
Teema algne postitus on tingitud soovist leida endale arukas, sümpaatne ja ilus naissoost kaaslane. Küsimus on aga, et kust teda leida. Minu teele pole elus sattunud palju naisi, kel oleks olemas kõik kolm eeldust ja kes seejuures oleksid ka vabad. Ärge nüüd lugege välja, et soovin solvata naissugu, ei seda mitte, kuid jutt käib minu kogemustest.
Aga rääkides naisest, keda sooviksin leida, siis puudutaksin kõigepealt seda arukuse osa. Naisel peaks olema mõtlemisvõimekus, mille alla minu arvates kuulub – analüüsioskus (tegevus-tagajärg seosest aru saamine ja aru saamine ka selle rakendumisest tema enda elus), teadmised (haritus ja haridus ei ole sünonüümid, kuid siiski teineteisega tihedalt seotud sõnad), otsustusvõime, teadlikkus elu valikutes (minu potensiaalse partneri visioon elust võiks olla midagi rohkemat, kui spordisaali administraatori töökoht. Palun mitte solvuda). Neid punkte ole veel (nt arukas naine minu arvates ei suitseta ja teadvustab ka teiste kahjulike tegevuste tagajärgi).
Teiseks sümpaatsus. Siin all pean silmas neid iseloomujooni, mis naisel võiks olla: südamlikkus, soojus, avatus, armastusvõime, truudus, siirus, ausus (valmidus ka sellest rääkida), jne. Ei meeldi silmakirjalikkus, valelikkus, pinnapealsus, intriigitsemine, närvitsemine, arutu pirtsutamine jne.
Siis veel see ilu osa. Minu arvates on ilusas naises kuidagi esindatud naiselikkus. See ei ole alati iga indiviivdi puhul ühtemoodi kirjeldatav või mõõdetav ja selle jaoks ei pea olema naisel peal palju meiki ega kalleid riideid, aga see on olemas. Küllap tegelikult naised saavad ka ise aru, millest ma räägin. Ilus naine peaks olema ka naiseliku figuuriga (saleda, mitte näljutatud vormiga) ja omama riidekapis ka naiselikke riideid (ei pea silmas, et peaks neid kogu aeg kandma).
Ei hakka siin pikemalt seda kirjeldust lahkama, sest küllap inimesed saavad aru, mis ma silmas pean. Lisan veel seda, et muidugi on minul (ka igal teisel inimesel) isiklikult veel sellised eelduseid naisele, mis ei lähe nii üldistavalt eelnevate punktide alla. Konkreetset näidet tuues ei soovi ma näiteks suhet naisega, kellel on eelnevatest suhetest lapsi või et naine ei tahaks/viitsiks oma kätega midagi teha.
Lootsin siia tulles leida infot ja soovitusi, et saaksin teha korrektuure omale kaaslase otsimises, et saavutada tulemusi, sest minu teele pole minu poolt otsitavaid naisi palju jäänud. Muidugi on neid, kel on üks või kaks eelnevalt kirjeldatud omadust, kuid kõiki omadusi korraga omavaid naisi mitte just palju. Kui näiteks naised on füüsilise poole pealt ilusad, siis nende arukust iseloomustab Cosmo aastatellimus ning suhtlus „ääää“ – tamise, „eeee“ - tamise ja pidevate „onjude“ ja „mõhhidega“. Kui aga naine on arukas ja sümpaatne, siis tihtipeale on ta jätnud oma keha eest hoolitsemise ning eeldab, et tema sisemine ilu peaks kõiki mehi automaatselt võluma. Muidugi on sisemine pool olulisem välisest, kuid ma ei valeta, et väline pool on ka oluline. Olen ka kohanud naisi, kes on ilusad ja arukad, kuid kelle sümpaatsus on alla igasugust arvestust – kalgid ja külmad intriigitsevad naised.
Siia foorumisse ei tulnud ma kindla sooviga leida siit kaaslane. Tahtsin saada infot, et kus nad paiknevad, kuidas seda teemat ise näevad ja kuidas saaksin nendega jutule. Seda tehes oleks aga meeldiv ka näiteks hea uue vestluskaaslase leidmine siit sellisel ilusal kevadilmal :).