Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
kes aitaks ehitada
 
libaja 22. märts 2015, kl 18.42
ma olen 45, pikkust 185, kaal 85. olen sportlik, liigutan end paar korda nädalas, ei suitseta, õlut ei joo, tarbin veini u. pudel nädalas. ma olen maj. heal järjel, olen koolitatud, mul on maja ja mitu autot. mul on mitu armukest ja lapsed külapeal, olen noori plikasid lolliks ajanud ja kardan, et teen seda veelgi, ise seda soovimata. nö. päris lapsed on suured ja elavad oma elu, eksiga ma ei suhtle ja võõrad naised ümber maja ei luusi, ma varjan oma elukohta naiste eest.
ühesõnaga-tavaline eesti mees, kes otsib ebatavalist (ilma pahedeta)eesti naist kel oleks ühiskatlasse midagi kaasa tuua - mingi haruldane oskus või huvi. ja loomulikult pakk feromoone mis mind ja sind käima veaks. suur kotitäis tarkust paluks ka kaasa tuua, siis on kindel, et puudu ei jää. ja huumorisoon ja oma kodu armastus. minu kodu on sinu kodu.
 
alu 22. märts 2015, kl 18.55
Noh, naised, mida te veel ootate? Rabage! Kui libaja ka ei kõlba, siis otsige vigu peeglist või end kehvast iseloomust, ausõna.
 
libaja 22. märts 2015, kl 18.59
kaasavaraga, mida ma nõuan...võib tekkida probleeme. kotitäie nõudmistega pole mõtet minu juurde ilmuda.
:D
 
piripiiiga 22. märts 2015, kl 19.00
mina ei saa libajale kindlasti kirjutada. vaatasin tõtt nii peegliga kui ka oma sita iseloomuga :D
 
libaja 22. märts 2015, kl 19.03
no sul on siis asi olemas - huumorisoon. aga jah, sellest on vähe :D
 
alu 22. märts 2015, kl 19.06
Piripiiga,

Nurud ekstra tähelepanu?
 
kadakajupp 22. märts 2015, kl 19.08
alu - ma isegi ei tea, kui nutikas mu telefon on... ja ma annan sulle medali, kui ütled, mismoodi sellest funktsionaalset lugemisoskuse puuet omavast tegelasest lahti saada, kes esitab ajuvabasid küsimusi stiilis "miks sa õhku ei vaja?"...daahh.

ja kuule, jääkuninganna või mitte, mis tähtsust sel on. ma ei pretendeeri kellegi südamedaami kohale nagunii. just avastasingi, et libajale ma ei sobikski tema sätestatud kriteeriumite kohaselt.

/ei, see pole sitt iseloom./
 
piripiiiga 22. märts 2015, kl 19.09
ikka, alu ;). ma olen ju ka kõigest naine...
 
libaja 22. märts 2015, kl 19.14
andke vihjeid mis teil siis puudu on(või on puudu- või ülejääk minu juures mis väljakannatamatu on)?
 
alu 22. märts 2015, kl 19.20
kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> alu - ma isegi ei tea, kui nutikas mu telefon on..
> . ja ma annan sulle medali, kui ütled, mismoodi se
> llest funktsionaalset lugemisoskuse puuet omavast
> tegelasest lahti saada, kes esitab ajuvabasid küsi
> musi stiilis "miks sa õhku ei vaja?"...daahh.
>
>
> ja kuule, jääkuninganna või mitte, mis tähtsus
> t sel on. ma ei pretendeeri kellegi südamedaami ko
> hale nagunii. just avastasingi, et libajale ma ei
> sobikski tema sätestatud kriteeriumite kohaselt.

> >
> /ei, see pole sitt iseloom./

Kusagil vist pakkusin ka juba-vaheta profiili. Selle asemel et pisarateni pead raputada, et ei tutvu, kehtesta parem tutvumise tingimused. Umbes nagu libaja, et vot on mees aga latt on ka. Hüpelge prouad aja peale:-)
 
alu 22. märts 2015, kl 19.24
*muidu, kui naine oleks, küsiks libajalt ka, et kui sul keegi ümber maja ei luusi, aga armukesed on, siis kes ümber maja hakkab luusima, leitav naine või?:-)
 
piripiiiga 22. märts 2015, kl 19.27
ma ei saa aru, milleks libajale siit keegi? tahad ühte armukest värskema vastu väljavahetada?
 
libaja 22. märts 2015, kl 19.28
ma praen kartuleid, teen purgisuppi, teen ahjus liha. ma mängin bändis, aga lähen peaaegu alati õigel ajal magama. ma niidan muru ja istutan lilli, ma oskan tantsida, ma magan alasti ja põhiliselt kõhuli, pea panen padja alla. vahin telekast teadussaateid, ma ei loe õhtulehte ega cosmot, ma külastan delfi foorumit. ma söön kõike(head), eriti armastan kala. mul pesumasin ja triikraud, mul on ka röster, aga seda ma kasutan harva, leiba-saia söön vähe...mis veel teada tahate?
 
kadakajupp 22. märts 2015, kl 19.29
alu, no krt, milleks ma peaksin tutvuma misiganes tingimustel, kui ma suhet ei soovi? mis tähtsust on siis lattidel ja littidel, ah?
 
kadakajupp 22. märts 2015, kl 19.30
ahjaa, täpsustus ka - mina ei sobiks libajale.
 
huvitet 22. märts 2015, kl 19.31
Mina haaremi esimese naise (või ka liignaise) tiitlile ei hakka võistlema. Mu huvi lõpeb siis, kui ma pole ainus õis su haaremis!
 
libaja 22. märts 2015, kl 19.31
ma otsin NAIST, kes on rohkem kui armuke külapeal. keda ma tahan hoida ja kallistada, kellega mul peale seksi ei oleks vastik ja ärajooksmise tunne. kes oleks minu unistuste naine - mitte labane armuke kuskil ootamas lootmas...ometi nad teavad, et seda kunagi ei juhtu. armuke olla on elustiil. otsin naist kelle elustiil on olla naine.
mis veel?
kell on juba pool kahekasa, ärge magage seal!
 
alu 22. märts 2015, kl 19.38
kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> alu, no krt, milleks ma peaksin tutvuma misiganes
> tingimustel, kui ma suhet ei soovi? mis tähtsust o
> n siis lattidel ja littidel, ah?

Jupike, sulle pole see 46lk hästi mõjunud..alguses olid ikka teravam ja leidlikum, nüüd on tõesti nagu toss väljas. Mis suhtest sa räägid?? Siin ei soovi seda keegi nkn, sest keegi ei mäletagi enam misseeon. Ja ilmagi saab. Kasuta see enda huvides ära ja häälesta profiil ümber-lollid küsimused asenduvad aruteluga, et kuidas suhteni üldse vöimalik jöuda on. Tahaks ka lugeda ja teada saada tegelt!
 
libaja 22. märts 2015, kl 19.40
tähtkujult veevalaja, horoskoope ja posimist ei usu, aga naljaviluks loen. seltskonnas kujunen midagi tegemata selle liidriks, kui naine istub minu kõrval avastab ta, et on märg ja küsib "kuidas sa seda küll teed" ja kes mind juba teab see vastab -"jah, ta oskab seda"...aga ma ei tee midagi, ega ka oska midagi rohkemat.
kui ma leian NAISE, ei ole mul armukesi vaja, sest naine=100armukest+10astmel64.
ära loe niisama neid tekste, äkki oled just SINA see õige, riski, riputa aadress ja tutvume. see pakkumine kehtib kella 21.00-ni.
 
Endel, motoklubi liige 22. märts 2015, kl 19.43
Libaja, sul mota on? Tule meie kluppi, leiad naise kah.
 
kadakajupp 22. märts 2015, kl 19.46
ju mul siis pole sedasorti huvisid, eksole. aga ma võin vabalt arutleda misiganes teemade üle, kus arutlemise eeltingimus ei ole tutvumine vms.
ahjaa, see oli vist piripiiga, kes ütles, et inimesed lähevad siin selle foorumi nägu. pagan, ma ei saa ka öelda, et ta oleks eksinud, keskkond tõesti määrab palju.
aga alu, küsi siis konkreetselt, mis sind huvitab?
 
piripiiiga 22. märts 2015, kl 19.47
ma olen ka vahepeal käinud jupikese nurgakest lugemas. vot, ei saa ma pihta, miks ei taha jupike kedagi? mul endal oli ka mingi aeg selline tunne, et ei iial enam. õnneks läks üle. kahtlane tunne, et katkine hing selle taga, aga ise ta eitab seda.
no kui ei taha, siis ei taha. ju tahtjaid jätkub. alu juba aastaid võitleb siin nendega, aga otsa nad ei saa :)
 
huvitet 22. märts 2015, kl 19.48
Arvatavasti olengi see, keda otsid. Tõesti kahju, mulle lihtsalt ei lähe peale see oksjoni korras tärmini kehtestamine.
 
alu 22. märts 2015, kl 19.48
Jupike, mind huvitab, et kuidas üldse tekib suhe. Kuidas? Miks? Kuidas see võimalik on, kui kellelgi õieti huvi pole?
 
libaja 22. märts 2015, kl 19.51
motikat ei ole, aga sõita oskan. nahkriideid-neete ei ole. riietun lihtsalt - teksad, jope, pluus, pintsak, saapad, kingad. täiesti tavaline mees eemalt vaadates.
aga midagi erilist siiski on - poes järjekorras märkan, et kõik lähedal sabas seisvad naised vaatavad mind, olen nedega juttu teinud, aga elu õnne pole kohanud.
suhtlen täiesti vabalt igaühega, naeratan alati, ei ole tige või kurja pilguga. ma ei ole kunagi kade, rõõmustan koos teistega nende saavutuste üle, külas ronivad lapsed mulle sülle ja koerad heidavad jalgade peale küliti. kassid vaatavad mind, aga sülle ei roni. kassi karvad häirivad mind, koerte omad mitte.
loomade toas pidamist ma ei poolda. koera ketti panemist samuti mitte.
:)
 
kadakajupp 22. märts 2015, kl 20.01
piripiiga - liiga palju aega on kulunud suhtes olemisele, mitmes suhtes. mul sai argiselt öeldes lihtsalt "kopp ette". imelik, et mehed siin kirjutavad "tahan vaba olla", aga mulle määritakse kohe mingit katkist hinge jms pähe :D.

alu - ma ei tea, kuidas teistel see tekib ja miks, aga minul siis, kui armun kellessegi ning iialgi ei oska öelda, mis tingimustel ja miks. see lihtsalt tekib, allumata ühelegi tuntud seaduspärale minu puhul. ja see, et minul huvi pole, ei ole põhjus üldistamiseks. siin neid huvilisi jagub piisavalt ju.
 
alu 22. märts 2015, kl 20.04
Jupike, aga armuda, ära armuda tahaks?
 
piripiiiga 22. märts 2015, kl 20.08
mehed kirjutavad, et tahavad vabad olla, aga see ei tähenda, et nad tutvuda ei taha ;). sina lõikad igasuguse teema jalapealt maha.
 
kadakajupp 22. märts 2015, kl 20.09
tahaks, see on lihtsalt nii nauditav ka kogu teadmise juures seda põhjustavast keemilisest kokteilist :). aga teades, et lummuse hajudes ...ee.. ma ei viitsi kenamat väljendit otsida - saadaksin ma armumise subjekti puu taha, ei hakka ma säärast olukorda vähemalt teadlikult tekitama.

/igasugustele oletajatele, kes nüüd tahaksid hakata psühhoanalüüsi tegema kiindumusest, lähisuhetest ja muust säärasest - ütlen, et ärge nähke vaeva ;)/
 
kadakajupp 22. märts 2015, kl 20.12
piripiiga - see tähendab, et mehed otsivad kohustustevabat sekssuhet lihtsalt, aga mina ei otsi ju. no milleks ma siis peaksin ometigi tutvuma? lihtsalt kirjasõbra otsimisest pole ma ka huvitatud, sest seegi tunduks koormav kohustus olla olemas, lugeda ja kirjutada. seepärast siin mulle meeldibki, tuled, kuna tahad, lähed kuna tahad ja kui ei taha, ei kirjuta. kui tahad, kirjutad terve piibli, eksole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!