20.00 autorile: Just nii ongi ja räägid õiget juttu. Enda elu ja enda otsused. Tulebki elada reaalsuse järgi ja mitte hõljuda siin pilvedel, siis on endal hiljem kergem-arvamus üldiselt! Inimesed ei tohiks lasta ennast mõjutada ka teiste valedest juttudest. Ei ole kellegi naabri asi, et kuidas keegi elab. On inimesi, kellel ehk ei ole oma elu korras (kadedus, kibestumine jne, jne), siis teadlikult räägib kellegist valesid jutte. Klatsimoorid, kes võivad sihilikult kellegile halba soovida valede juttudega, aga sellega kahjustab ka ise ennast. Võib isegi olla nii, et räägitakse inimesele valesid jutte, sest teatakse, et inimene usub ja laseb mõjutada ennast valedest juttudest. Kui suhtes inimene laseb mõjutada ennast valedest juttudest, siis on nõrk. Inimesed on erinevad. Kui minul läheb elus halvasti, siis ma ei hakka teistele halba soovima ja teistest valesid jutte rääkima jne. Minu eesti keel lonkab, sest ma ei ole eestlane tegelikult ja olen rahul, et olen omandanud eesti keele-nii nagu on! Eesti keel on raske keel. Eks kõik saavad siin oma kogemuse-kes elab unistustes, kes illusioonides. Võib ju soovitada inimesele, et ei ole mõtet elada siin illusioonides, aga inimene ise teab, mis teeb!? Kõigil omad õppetunnid, kogemused- millest õppida. Jõudu ja edu!