Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
RASPBERRY KETONE
 
Krikol 25. veebruar 2013, kl 23.49
Hei hei,

Kui keegi tähele pani, siis Dr. Oz reklaamis 500mg rasberry Ketone, kuid meil siin eestis müüakse 100 mg -300 mg omi. Loomulikult ei saagi tulemus olla sama.
Ise tellisin Ameerikast, 500 mg omi, nüüdseks olen 2 nädalat võtnud. Esialgu kaal püsis järjekindlalt, kuid teisel nädalal hakkas juba märgatavalt alanema. Loomulikult jätkan ka trennis käimist ja ka normaalselt toitumist.

Krikol
 
Skeptik 26. veebruar 2013, kl 01.45
Krikol, sinu edu saladus ongi sinu trenniskaimine ja normaalne toitumine, mitte aga igasuguste pillide sisseajamine!

Kulla saleneda soovijad, ykski sodi, mis on aetud kapslitesse voi pressitud tablettideks, ei aita! Kuidas seda kyll on nii raske moista? Aastakymneid on igasuguste erinevate nimede all valja antud "imepille", mis "poletavad rasvasid" ja ikka kiiremini, kui kunagi varem! Appi, appi...oh seda pyha lihtsameelsust! Selle ajaga oleks koik paksud ameeriklased, inglased, eestlased jne, ammu saledad ja ei vajaks enam yhtegi imerohtu!
Liikuge palju ja vaadake mida ja kui palju omale suhu topite ja ei tule teile kaalu juurde ning see, mis on juba kord tulnud(ylekaal, ma pean silmas), kaob ka nagu noiavitsa vael!

Edukat salenemist teile!
 
egle 26. veebruar 2013, kl 09.54
mina olen ühe purgi nüüd neid võtnud ja kuu aega ja mitte üks gramm pole maha läinud
 
Krikol 26. veebruar 2013, kl 18.31
Hei Skeptik,

Põhjus miks ma neid "ime rohte" võtma hakkasin on see, et lihtsalt normaalselt kuid tervislikult toitudes ja trenni tehes, minu kaal ei tahtnud sugugi alaneda.
Isegi kui neil ei ole mingit reaalset toimet, ja kõik on tegelikult seotud pshüühikaga, siis nii olgu. Mul on hea, meel, et minu keha arvab, et kõik toimub tablettide mõjul, kuigi tegelikkuses see ei ole nii.

Krikol
 
Skeptik 01. märts 2013, kl 00.49
Hmmm... Vaat, kui huvitav - minu viimane kommentaar on kuskile ohku haihtunud siit! Ei tea, kas selleparast, et avaldasin arvamust Dr Oz-i poolt pakutava "imerohu" kohta ja toin konkreetse naite, kus JUBA on pettus?

Igal juhul edu kaalu langetamisel, ykskoik siis, kuidas keegi seda teeb :-) !
 
Nojah 03. märts 2013, kl 13.09
Olen samuti võtnud, kuid kaal ei alane. Tegelikult arvan, et aitab vaid tervislik toitumine ja regulaarne treening. Tegelikkuses ei tea, mida need rohud ikkagi sisaldavad ja kui ohutud nad tervisele on. Vaadates juba selle kodulehe reklaami, on teada, et tegemist pettusega, sest fotoshopiga saab ju kõike muuta. Inglisekeelsete nimede asemel on kirjutatud eestikeelsed nimed, et tunduks usutavam jne... ei tasu lasta ennast sellest petta. Kirjutasin ka tervislikust toitumisest ja trennist nende kodulehe kommentaariumisse, aga loomulikult seda ei avaldatud ja lubati eluaegne kirjutamiskeeld peale panna. Reaalne liigutamine ja rämpstoidust loobumine aitab kaalust alla võtta.
 
a 06. märts 2013, kl 10.49
Tänud siin kirjutajatele.Olin ka ise kohe seda "imerohtu" ostmas.Kuid nüüd neid kommentaare lugedes,sain aru,kui loll ikka võib inimene olla ja langeda reklaami ohvriks.Tänud veekord ja 38 eurtsi jääb alles.
 
jannu 06. märts 2013, kl 11.45
Tere,mina tellisin ka 38 euri maksvad,kuid tegin nendega kodus eksperimenti..
Olin nädal aega võtnud neid vega lihtsalt alla neelates ja ei olnud mingit mõju,kuid nyyd vaatasin seda kapslit,et see köib lahti,panin selle sisu yhte klaasi ja kapsli teise . jälgisin kapsli protsessi,see lahustud vees nii kaua,seega igal inimesel on organism erinev ja seedeprotsess samamoodi. ta ei pruugigi organismis lahustuda ja tuleb väljaheitega välja ning polegi tolku. mina tarbin seda nyd aga nii,et valan sisu mahla sisse ja joon koos sellega ja tulemused on märgatavad.
 
Larissa 07. märts 2013, kl 09.25
tere, tellisin kah RASPBERRY KETONE FORTE sain kätte juba olen söönud kaks päeva midagi pole veel toimunud...
 
Krikol 07. märts 2013, kl 23.38
Lihtsalt infoks, et ka eilses Pealtnägijas on lõik antud toote kohta, mida nüüdsest on keelatud müüa.
Enne kui ostate Rasberry Ketone Fortet, palun vaadake ka antud saadet.
 
Mina 09. aprill 2013, kl 13.45
Ole hea kirjuta mulle,tellisin ka oleks hea sellel teemal suhelda.
 
Maria 09. aprill 2013, kl 15.39
Uskumatu, et tegelikult on ka selliseid inimesi, kes ikka veel arvavad, et mingi pill teeb nad saledaks ja ilusaks. Muide, kuulsin, et varsti ilmub turule ka selline tablett, mis teeb targaks ilma koolis käimata! Igal hommikul võtad tableti ja õhtuks oled juba palju targem! Ei ole vaja koolis aega raisata.
Siit on vaid väike samm nende tablettideni, mis hakkavad teid ka nooremaks tegema.

Ärge õgige suhkrut ja jahutooteid, käige jalgsi, tehke trenni, ärge näksige ja saategi saledamaks. Tõesti - ainult päris tobu võib mõelda, et mingi pilli abil kõhnaks saab.
Mis haridusega te siin üldse olete?
 
nohh 13. aprill 2013, kl 22.21
Haridus ei puutu asjasse... Mina ei söö suhkurt, joon teed ilma ja kohvi ilma ja magusat ei tarbi peaaegu üldse, käin jalgsi, kuna autot pole ;) teen trenni- tassin oma 11 kg last iga päev 4ndale korrusele, jooksen nagu poolearuline mööda treppe miljon korda päevas, kui näksin siis porgandit või muud värsket ja ühesõnaga peale kella 18 enam ei söö midagi! Ja nüüd ülla-ülla, ma ei saa ikka oma ülekilodest(pikkus 168, kaal kõvasti üle 75kg) lahti! Ja nüüd küsiks, et mis see haridus ikkagi siia puutub??? Loogiline on see, et Ketone ma ei hakka ostma... Kuid kullakesed, kõik ei saa ka rassides peenikeseks ja kui mõni loodab, et need imeravimid või mis iganes neid aitavad siis see puhtalt isiklik asi, ma leian.
 
Mailis Laanemäe 16. aprill 2013, kl 08.36
Kui te pettusite Rasberry tootes ja te ei ole neid veel ära visanud, siis palun lubage need mulle, minule need mõjusid, kuid enam osta ei saa. Tulen ise purgikesele järele, andke ainult teada laanemai@yahoo.ca

Ette tänades!
 
m 20. aprill 2013, kl 19.52
Kuskil lehes oli artikkel, et see tegelikult rikub tervist ning et on liikvel ka palju võltstooteid. Ärge sööge sisse ravimeid, nende tagajärg on laastav.
Parem on muuta toidumenüüd. Rohkem salatit jne. Süües tervislikult ja kontrollides enda menüüd, saate püsivama tulemuse ning ka hea tervise.
 
mina 16. mai 2013, kl 22.29
Mul pakkuda 30 tk, kui huvi :)
 
mnjah 19. mai 2013, kl 09.33
Juhtusin nägema seda dr.Ozi saadet ja seal ta mainis ,et tema ei reklaami ühtegi tabletti! Nii ,et tema nägu on lihtsalt ära kasutatud, et siis ullikesed ostaksid....
 
Evelin 03. juuni 2013, kl 09.28
Olen selle ketone ohver!Rumalusest tellisin sõbrannale ka,sest teine sooduses, aga sellest loobuti.Kasutasin purgi koos- ja teise ilmakapslita, aga 60- ga ei grammigi maha.Kaal mul 85 ja oleksi vähemalt siis 28kg kergem olema!Isegi Tarbijakaitsest polnud abi, et lubatud 100% raha saaksin tagasi.Nüüd tean kindlalt, et pole dr.Ozis räägitu, sest see arst ütles isegi, et tema nime kasutatakse ebaausalt ära.
See, et keegi üleöö siin saleneb sellest sodist - ma küll ei usu?!
 
TOLA 23. juuni 2013, kl 14.32
Tere.
Kui teil rahaga midagi teha pole,tellige kohe mitu purki,mina,selleasemel,et kaalust alla võtta,võtsin 20 kg juurde,netiaadress enam ei vasta,lubati ju mittetoimimise korral raha tagastada,purgi peal olev aadress samuti ei vasta tel.nr ei ole,helistati salastatud nr pealt,nii,et edu teile naised...SUVI ON ILUS AEG...
 
sa vaata 30. juuni 2013, kl 16.00
või tema ei reklaami. mina näen küll alailma teda raklaamimas aina uusi ja uusi tooteid, mis kõik pidavat imet tegema ning on absoluutselt asendamatud. ostke kõik kokku ja tellige, teile pole enam toitu vajagi. ma ei ole senini aru kaanud mis krdi luhvtikusti see oz tegelikult on. arst või asi.
 
aaa 30. juuni 2013, kl 22.17
Ostsin ei aidanud mitte 1 gramm ka,provisin tagasi saata postkontoris jäi arusaamatuks mis aadressile ülse saata aga teele ta siiski läks,lootes raha tagasi saada ...loodan siiani 6 kuud juba.
 
mash to marina 10. juuli 2013, kl 10.30
Sa ravile ei ole proovinud minna, psühhiaatri juurde???? 1.62 ja 50 kilo JA SOOVID ALLA VÕTTA?????? TABLETTIDEGA???? APPI MUL EI OLE SÕNU....
 
S. 23. juuli 2013, kl 11.57
Kui kellegil huvi on siis mul on pakuda usa vitamiinilaost tellitud 900mgsed ketooni kapslid. suurem kogus isegi kuna huvi nende proovimise vastu suur ja kuna hind oli soodne siis 9eur purk. 90 kapslit on purgid. kellel huvi võib meilile kirjutada
 
katsu 24. juuli 2013, kl 14.21
kiri nüüd to mina leidsin,kuidas sul termo stimiga
kulgeb on mingeid muutuse märkke ka v.ütlen ausalt et kebisin ka ise fitshopi pood ja võtsin endale ka ja eks vaatab kuida edasi kulgema hakkab.
 
Iron 05. august 2013, kl 23.25
Teie kes ostsite Thermo Stimi, kuidas siis mõju on? Teete ikka trenni ka?
 
Rita 09. august 2013, kl 00.37
Ära kuluta raha,see ei mõju! Pealegi minu teada seda Eestisse tuua ei tohi.Mina ostsin selle eelmisel aastal,kui seda sai veel vabalt tellida.Parem on investeerida see raha korralikesse toiduainetesse ja ehk ka spordiinventari,nagu nt mõni trenažöör või lihtsalt ujulapiletid.Mainitud tootel pole toimet,aga kõrvalmõjudest me praktiliselt ei tea midagi.
 
keegi 19. oktoober 2013, kl 18.44
ei tasu õiendada kui inimesed soovivad proovida siis see on oma isiklik asi ja raha, mõnedki ju kirjutavad ka et on kiiresti mõjunud.

mida ma öelda tahtsin, ärge ometi raisake oma raha eesti "edasimüüjate" 1000% kasumiga taskute täitmisele- ja usast tellides on ka alati kahtlene et kas ikka jõuab kohale või peab toll kinni.

vaadake ebayst, ja mitte usa ebayd vaid inglise (ebay.co.uk) või saksamaa vms oma- ma ostsin inglise ebayst- maksis koos postikuludega alla 15 euro koos postikuluga, 120 Raspberry pluss 120 Green Coffee Bean tabletti, mingeid tollijamasid pole karta ja kohale tuli vist 4 päevaga tellimisest.

saatke need eesti hingehinnaga edasimüüjad seenele ja tellige normaalse hinnaga kui tahate katsetada, pole ju üldse keeruline... ja jääb tervislikuks toiduks ka raha järele selle asemel et edasimüüjatele rasvavoltide jaoks annetada :)
 
kaisa 11. juuni 2014, kl 07.40
Maasikas Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> 5 päeva võetud ja 2.5 kilo läinud... Vaatame mis t
> ulemus järgmine nädal on

Hei räägi mulle lähemalt kust sa need tellisid ja kuidas sa neid tarbides tunned.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!