ohhoo-osssa.. nii harva kui ma siia eksin.. Ukradinal oli vist väga igav, et ta selle teema viitsis üles otsida ja isegi ülesse tõsta.. ja vaat mis reaktsioone see tekitas.. mitte küll hullemaid kui eelmisel korral, kuid labasemaid küll.. aja märk vist.. vähemalt siinses foorumis.. .. või (järgimõelnult) tegelikult ikka mitte.. ju mulle ainult näis, et rohi oli vanasti rohelisem ja inimesed (isegi eestlased) inimlikumad.. nojah, muidugi näis ;)
mul on tegelikult ilgelt kahju, et kõik see nn moderaatori-töö keskendub (kui see üldse keskendub) millelegi muule kui labasuse/sõimu/tigeduse vaoshoidmisele.. saan aru, et üldse välja rookida on seda suhtluskeskkondadest võimatu.. sellepärast toimi(si)ngi tavaliselt põhimõttel "targem annab järele" ning lahku(si)n sellisest kohast.. kuigi neid, kellega suhelda saaks ja tahaks, on ometigi samuti.. alati on .. õnneks on nad ka päriselu suhtluskohtades olemas.. olgu kõigekõrgem selle eest tänatud
aga tervitused neile, keda ei nimetanud ;) .. kui te siin ellu olete jäänud sedavõrd, et seda kohta koduna tarvitate, siis isegi topelt-tervitused