te oleksite nagu turul! kusjuures üsna kehval turul kui kauba nõudmisi vaadata, mis turupidajale selgelt üle jõu ja arusaamise käivad. aaga jah, unistamine on inimliigi üks kenamaid omadusi, kuigi.., njah, mul oleks mõned küsimused kauplemise sekka hüüda, nagu kätel kandmise ja söögitegemise kohta - et mis nagu naise osaks jääks, kas ainult ilus olla ja meest juhtida kui kandmise ajal diivaninurk ette juhtub jääma? nagu päriselt!
/kellele läheb pruunisilmne ja läikiva karvaga, hambad terved ja iseloom hea....tulge kaubaleeee, homme on uued hinnad!!! :D/
olgu-olgu, turg peab ka olema, ilmselt ... võibolla:)
aga tõsisemalt.. tegelikult on selline kaaslane, nagu tellimus kirjeldas, iga paarissuhet väärtustaja unistus, olgu ta siis mees või naine, ainult, et sellise unistuse valmiskujul leidmine on minu arvates utoopia. selline ideaal kujuneb välja paaris oldud aja ja teineteisega kokkukasvamiseks tehtud ponnistuste jooksul ja inimestel, kes sellega hakkama on saanud, ongi taolised elud. tean, millest räägin, sest mu omad lähedased elavad üht sellist:)