Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
värskeltremonditud vaaaala buffet
 
ei noh 16. september 2016, kl 16.23
kui ikka oma huvid mängus, siis vaja sööta joota ja kiita.
 
vaaaal 16. september 2016, kl 16.30
jess, boss, muidu jalaga p....ekisesse kohta:D
 
kah tiivuline 21. september 2016, kl 03.04
Tervitus, mu tiivuline hobene :) Aitäh, et igal õhtul tiiva alla võtsid ja kaitset pakkusid ning päevamuljeid jagasid. Oli pikem lend...avastasin ühel seinal logo tiibadega hobusest...olen üsna väsinud ja alles teel kodu suunas...poen tasakesi kaissu, teen pai Su tiibadele ja uinun silmapilkselt...nagunii on segasevõitu, milline osa ööpäevast parasjagu käsil on...
Värviliste unenägudega jätku Sulle ja panen siin ringleva kohvilõhna teele..
 
tiivuline hobene 21. september 2016, kl 10.02
Sa ma mu väike kah tiivuline - muah. muah, muah. Mina elutsen siin hästi. Just praegu joon kohvi ja hakkan usinalt tööle. Tiivuline pai! Õhtul kriban pikemalt.
 
psühh 21. september 2016, kl 12.43
tiivuliseks hobuseks ehk siis pegasuseks peab end tädi, kes nimetab end foorumis veel ka vaaaalaks. eks igaüks tunne ennast kõige paremini ning nii saab aimu kõrgelennuliste unistustega ülekaalulisest ettevõtjast, kes on pettunud kosilastes (sh siinses penis) ning oskab end emakeeles mitmekesiselt väljendada.
aga sarnaseid on siin teisigi (kasvõi nimetet peni), mis just teda huvitavaks teeb (peale kohaliku staaži) on see avalik puhverkiindumine, ning selle väljanäitamine, sama soo esindaja (kah tiivuline) vastu.
on see väsinud lootuse mentaalne appihüüd või ealistest iseärasustest tingitud moondumise intiimkäitumine? mingi võimalus veel? nii või teisiti, oleks väga huvitav kuulata mõtteid, nii asjaosaliste kui laialdase kohaliku publiku omi, kes on nende enesepaljastuste pealtvaatajateks pandud... ühesõnaga teie mõtteid paluks!

ma ei luba, et kõik te saate mu kokkuvõttes nimetatud, eriti mittenimelised, aga nimelistele annan seal kindlasti aukoha! pealegi on psühhoanalüüs lihtsalt nii lõbus, tegelt ju ka :)
 
kallis psühh 21. september 2016, kl 15.42
mis sinu sõnum on? ainult arvamus, et kõik on pahad, nende eluvaated sulle ei meeldi, nii?
ootad psühhoanalüüsi diletantidelt või tegelikult ehedat klatši ja mahategemist?
 
oioi 21. september 2016, kl 16.36
no ei maksa kõike nii tõsiselt võtta, pealegi on tõepoolest aeg vaaaala veidi järada.
 
psühh 21. september 2016, kl 17.43
ma ootan täpselt seda, mida küsisin, ei midagi rohkem ega vähem.

aga kalli eest tänud ja kallistan vastu:)

üleüldse on siin liiga vähe kallistusi, kas teie ei leia?

.. et kui me juba oleme pandud sellisesse huvitavasse olukorda, et peame tunnistama sellist intiimset aregulugu..

äkki peaks ka ise arenema ja miks mitte läbi kaisutuste ja kallistuste, mis?
 
vaaaal 21. september 2016, kl 18.28
pole sitemat asja maailmas kui vaalaliha, järage terviseks:D, rahvusvahelise rahupäeva puhul ja madisepäeva puhul ja viimase suveõhtu puhul ja...:DDDD
 
psühh 21. september 2016, kl 18.51
ära nüüd nii tagasihoidlik ka ole, vaalaliha, eriti kui see on oskuslikult valmistatud, on vägagi maitsev kogemus, norras sai seda ikka söödud ja igat moodi. ja vaalarasvast ma ei räägigi, see on ikka kullahinda praeguste mõõtmete järgi. ei, mitte maitsest ma ei räägi, vaid ikka muudest kasutuskohtadest. musta marketi mõistes võib vaalarasvaga kergesti miljonäriks saada, no ja sama kergesti ka eurovanglasse sattuda, sedand nüüd kahh:P
a vat hobuseliha, eriti toorelt kraabitult, st böff a la tartar, on minu vaieldamatu lemmik, ja sinna pole midagi teha. tõsi, tiibadega hobust pole söönud, mine tea, millest kõik ilma olen jäänud;)
 
vaaaal 21. september 2016, kl 19.08
siin mingid tiivulised hõljuvad ringi, sea lõks üles ja saad veel ühe elamuse juurde...
 
psühh 21. september 2016, kl 19.28
pole ju midagi seada enam, oled siia juba täiega kinni jäänud, sind süüa pole mingit himu. millegipärast vajad auditooriumi omapärase suhte arenemisel, eks vaatame siis, kuhu see viib.
 
tiivuline hobene 21. september 2016, kl 21.31
Nonii, ma sain ka lõpuks tagumiku maha. Valmistun hingamispäevaks :))) see on tõesti õnnis aeg. Tegin õhtuks pannitäie risotot kana ja šampinjonidega, see tuli kuidagi eriti hõrk välja, ilmselt peitus saladus vahukoores. Täna oli juba jahedam ilmake, sügis kopsib uksele, jopes ei olnud üdsegi palav nagu varem. Eile värvisin küüned laimiroheliseks ning käisin täna koos õega restos lõunatamas, hea vaheldus argipäeva. Roheline pidi praegu moevärv olema, ma ei teadnudki. Muidu olen selline tööl vaikse olemise nautija, ei viitsi välja minna tavaliselt, võtan kodust midagi kaasa või teen midagi kerget kohapeal. Täna oli minu jaoks nii rõõmus päev, sest avastasin, et meie asutus oli valmis saanud uue käsiraamatu, 2016 väljalase ;)- rõõmustasin nagu väike laps kohe, kolleegid pidid naerukrambid saama (kui hea raamat...).
Kuidas sa elanud oled, mu kah tiivuline? Öösiti olid küll kenasti minu kõrval tudumas, aga muudest rännakutest ei tea ma midagi. :)
...Ma tegin eile ühe pallikujulise lilleseade sügisandidest-lilledest, päris kena tuli, aga mitte kõige parem. Käisin mõned aastad tagasi lillekoolis, aga õpetaja ei istunud mulle, endine töpa õps, tüütu nagu porikärbes. Oleksin pidanud homopoiste juurde minema, need on ilmselt loomingulisemad kujud.
Jumpvalleriii-jumpvalleraa, ma pole nii ammu laulnud, peaks vist laulma hakkama. Tantsida tahaks ka, mingeid kuumi rütme näiteks...
Ilusaid unesid, pehmeid padjapilvi, sooje ja kaitsvaid tiibu ja kelmikaid hobesesilmapilgutusi!
 
kah tiivuline 21. september 2016, kl 22.39
Õhtust, mu tiivuline hobene, laimiroheliste küüntega ;) Jõudsin lõpuks koju tagasi ja sain nüüd mahti tooli soojendamiseks, mõnus, eriti pärast kauget ja pikka lendu...ja unistada tuleb suurelt, soovida kindlalt ja kõik on võimalik...avastatsin käimata teid ja kogesin uusi väljakutseid ja olen sunnitud nentima, et elu jääbki üllatama igas mõttes. Pole olemas õiget ja valet otsust, on erinevad olukorrad ja erinevad lahenduste valikud. Igal asjal on oma põhjus...;)
Siiras rõõm, nagu ka teised positiivse tooniga siirad tunded, on alati väga energiat täis, jätkub endale ja jätkub ka teistele :)
Märkasin jah, et sügis on hakanud loodust värvima ja vahtrad on muutunud jumekamaks...igastahes algab homme ametlikult Sügis ja tiibade sahinale lisandub lehtede oma :)
Tänud Sulle ilusate soovide eest, poen nüüd tasakesi tiiva alla ja jutustan veidi oma seiklustest enne uinumist ;)
Värvilis unenägusid, tiivasoputus ja kergeid tantsusamme Suvega hüvasti jättes ;)
 
iahh 22. september 2016, kl 00.10
psühhiks peab end tädi, kes nimetab end foorumis veel ka paljude teiste nimedega julgemata sama nime alt kirjutada. eks igaüks tunne ennast kõige paremini ning nii saab aimu tigedikust unistustega sardelli meenutavast tädist, keda keegi ei kosi (sh siie peni) ning oskab end emakeeles väljendada.
aga sarnaseid on siin teisigi (kasvõi nimetet peni), mis just teda huvitavaks teeb (peale kohaliku staaži) on see et keegi ta vastu huvi ei tunne
on see väsinud lootuse mentaalne appihüüd või ealistest iseärasustest tingitud moondumise intiimkäitumine? mingi võimalus veel? nii või teisiti, oleks väga huvitav kuulata mõtteid, nii asjaosaliste kui laialdase kohaliku publiku omi, kes on nende enesepaljastuste pealtvaatajateks pandud... ühesõnaga teie mõtteid paluks!

Mõte üks...ära ava seda teemat.
 
ka arvamus 22. september 2016, kl 10.58
Huvitav, keegi lällab juba pikemat aega avalikus foorumis, toodab sulaselget paska ja siis järsku teatab: ÄRA AVA TEEMAT, ÄRA LOE! Soovides olla privaatsuses privaatne, kirjutage omavahel või omaette sahtlisse. Avalik foorum on kõigile lugemiseks ja kommenteerimiseks. Ka negatiivne arvamus on arvamus. Ninnunännutage kodus lastelastega, kui neid peaks olema. Kuigi kahtlana, lapselapsi ja peret omaval ei ole nii laialt aega käes, et mingi mõttetust toota. Kes ennast üldsuse ette heitnud, see ei viibuta eriarvamuse suunas näppu.
 
Veel üks arvamus 22. september 2016, kl 11.28
Ei saa nõustuda "ka arvamus"-ga 10.58.

Minul tuli naeratus näole, kui tiivulised välja ilmusid.
Ilus asi peab säilima, maailm on helgem :)

Mida sa võidad sellest, kui nad kuhugi urkasse ajad?
 
Veel, veel üks arvamus 22. september 2016, kl 11.37
Veel üks arvamus peab õppima kirjutatud tekstist aru saama. Keegi ei ole kedagi urkasse ajanud. Mainiti ainult, avalikus foorumis on kõik avalik. Keegi ei saa kedagi keelata teemasid avamast ega neid lugemast. Igal foorumlasel on oma arvamus, sellesse peab pespektiga suhtuma, mitte keelama, ega õpetama, mida võib, mida mitte.
See ei ole kellegi era foorum.
 
tiivuline hobene 22. september 2016, kl 11.53
Tere hommikust, mu kah tiivuline. Keegi jutustas mulle eile õhtul nii pikalt ja lõbusalt oma lendudest ;) ja nii ma unne suikusingi. Ärkasin täna kiisukese nurrumise peale, keegi trampis oma tikkjalgadega minu otsas ja nurrus ohjeldamatult, tuli mulle hommikumusi andma (tal on selline imal komme). Nüüd magab õndsat und nagu pikk nahariba keset voodit.
Täna sõidan maale, seal on õunauputus, kobedamad korjan ära ja panen säilitusruumi, et hea kraam raisku ei läheks. Ilusat päeva, mu kah tiivulune!
 
Veel üks arvamus 22. september 2016, kl 12.55
to 11.37

Olen sinu arvamusega nõus v.a viimase mõttega- erafoorumist.

Mis see erafoorum õieti on?
Kas midagi sellist, kus võib oma tõelisi mõtteid avaldada? Või tundeid?

Mida me siis avalikus foorumis avaldame? Mitte oma mõtteid, mitte oma tundeid?
Ole nüüd...
Kellel neid vaja?
 
oh, sa jutttt 22. september 2016, kl 16.53
kui juba elementaarsest eesti keelest ja lihtlausetest arusaamisega on häda, mis siis ülikeerulise hingeelu või poliitika mõistmisega maadlemisest rääkida.
:DDDDDDDDDD
rästu 22. september 2016, kl 19.08
"Võtke, võtke oma lonks ja ärge tükkige vaidlema," kortsutab rohuteadlane oma halle kulme. "Mina ei või kannatada vaidlemist. Mina ütlen lausa välja, mis ma asjast arvan, ja lõpetan sellega jutu. Oldagu minuga nõus või ärgu oldagu mitte, see pole minu asi; mina ei sunni kedagi omaks võtma enda vaateid. See-eest jään ka mina sellele kindlaks, mis ma kord öelnud, ega kanguta mind teisele mõttele ükski võim, veel vähem teie sõnad..."
O.Luts "Suvi"

jutt jumalast õige...:DDD
 
kah tiivuline 22. september 2016, kl 23.10
Õhtust, mu tiivuline hobene :) Hommikul nautisin minagi hingamispäeva, pakkisin kotid ja sõitsin samuti maale. Hüppasin läbi K-Rautast ja ostsin kaasa sügisväetist, oli isegi soodushinnaga.
Tead, meie sügis on imeilus oma värvi võtvate vahtrapuudega, astrite, arooniate ja pihlakatega...oma aia õunad on parimad, tundsin neist puudust. Ja kohe meenub lause, et võõrsil tore, aga kodus parem.
Meenus just üks aed, kus olid koos eri sorti hortensiaid. Imeline :)
Tänane päev on veel kohanemiseks ja natuke mõtisklemiseks. Omamoodi kummaline ja samas nii loomulik, kuidas elu muutub jäädes olemuselt samaks...uskumatu jõud on mõtetel...
Njahh, kassid on armsad olevused. Isepäised, aga poevad sügavalt hinge. Tee pai karvapallidele minu poolt :)
Poen nüüd peitu Su tiiva alla ja Jutustan veel veidi oma rännakust ;)
Ilusat sügist Sulle kuldse päiksega ja maheda lehesahinaga, mõnusaid lende taevalaotuses tuulest kantuna ja loomulikult tiivasopsutus koos kallistuseta :)
Head ööd ja värvilisi unenägusid Sulle ;)
 
tiivuline hobene 22. september 2016, kl 23.32
Aitähh, mu kah tiivuline!!! Jõudsin pimedas kohale, taevas oli tume ja tähine. Tee peal oli palju rebaseid silkamas näha. Kassid jätsin seekord linna ema hoole alla. Nendega on väga "lõbus" reisida, pool teed käunuvad, siis jäävad vaiksemaks :) Praegu on tõeliselt ilus aeg. Homme lähen kindlasti Kuressaarde saare elu nautima. Mõtlesin hekki hakata rajama, aga jätan selle järgmiseks aastaks, muidu väsitan end ära ja muudeks asjadeks ei jää aega. Sa kirjutad nii ilusti...
Nii, keerame nüüd kaissu, Sina saad jutustada, mina kuulan kuni uni mu kaasa viib endaga...
Head ööd, mu kah tiivuline!
 
kah tiivuline 23. september 2016, kl 11.47
Lõunast, mu tiivuline hobene :) Karge sügishommik tervitas taevalaotusega, kus helesinised lapikesed olid sõbralikult koos eritooni pilvetupsudega päiksega mänglemas. Kiirelt sai teele pandud maasuitsusingi-omleti ja kohvi lõhn ning kohe toimetama hakatud. Uskmatu, kuidas tolm tekib ka juhul, kui mitte ise kohal olla :)
Nüüd siis järgmine tass kohvi, croissant seltsiks kõrvale ning veidi aega netiavarusest tiirelda oodates, kas hallid pilved plaanivad edasi sõuda ja lasta muru niita või kavatsevad end siin tühjaks sadada...
Hekki on parem kevadel rajada, taimed juurduvad vast kiiremini ja neil on aega talveks valmistuda.
Ma oma kassi harjutasin põrsapõlvest peale autos sõitma ja tema oli rahul, lösutades võimalusel esistmel, millel külmade saabudes tuli soojendus käivitada. Kui keegi kahejalgne hõivas selle koha, siis mossitas ta tagumiste istmete keskel.
Ilusat päeva Kuressaares seigeldes oma roheliste küüntega, saadan Sulle seltsiks vallatu ripsmete plõksu ja sahiseva tiivasopsu ;)
 
kleit psühh 23. september 2016, kl 13.12
Millest järeldad, et kah tiivuline on naine?
A ma ei saa aru, miks sind segavad kellegi kirjutised? Avalik foorum, kribadakse mida tahetakse ja lugemine pole kohustuslik kellelegi. Ruumi näiks kah jaguvat. Milles su probla on?
 
tiivuline eesel 23. september 2016, kl 14.13
Ma õigustan ja kaitsen end alati. Teen seda iga kord uue nime all.
 
Mare 23. september 2016, kl 16.57
Mina keetsin õhtuks hapukapsasuppi. Saadan ka lõhnad teele, mu kullake.
Kõrvale küüslauguga võileib, uskumatult hea selle supiga.
Peatse suhtlemiseni!
 
Mart 23. september 2016, kl 17.48
Mare,Teie supilõhnad jõudsid minuni,aitäh. Oli Teil ilus päev?
 
tiivuline hobene 23. september 2016, kl 18.47
Tere õhtust, mu kah tiivuline! Ärkasin täna vara, aga sahmerdamist oli nii palju, et alles praegu jõudsin netti. Jaa, elu üllatab tõesti, vaata ja imesta :) ,
Õunu polnudki nii palju, päris kähku läks - eelmine kord oli suviõunu lademetes. Nüüd mõtelsingi, et klassikalise heki asemel istutan parem noored taliõunapuud ja murelid, siis pole naabreid näha ja vilju saab ka. Antei on hea taliõunasort, mul on kodus kolm puud - suured ja puhtad vahakirmega punased õunad, puu hakkab vara kandma, aga võib õunte raskuse all murduda.
Mina tuulutasin täna rahakotti Kuressaares, 120 eurot läinud nagu naksti. Juuksuris läks kõigest 8 eurot, päris viks pea tuli. Suvel lõikasin juuksed tublisti lühemaks ja järku, nüüd veidi mahedamaks, saab vanadest väsinud sorakatest lahti. Pahmakas on kenasti alles. Kevadeks kasvatan pikaks, siis hea eputada. Ema sai mu rohelistest küüntest närvivapustuse, tõmbasin eile maha, ega see ikka minu stiil pole, nüüd saan küünemaalinguid rohelisega hakata tegema, täpikesi, tupsukesi jne. Ostsin täna hoopis oranžika varjundiga laki ja huulepulga sügise puhul endale. Siis ostsin veel hallikarva kodukootud kindad ja mütsi, ja punase koti ja püksid ... Nüüd on süda kohe hästi rahul ;) Dixiti lauamängu ostsin ka, seal on head kaardid kaasas, saab ära kasutada erinevatel eesmärkidel töö juures.
Mina tegin täna üle pika aja ahjulõhet kuskussiga. Kirsstomatid olid kah õues septembri lõpuks punaseks läinud, andis ikka oodata... Nüüd sätin end kuuma sauna, 100 aastat pole käinud - umbes kuu vist... pärast kriban edasi... :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!