Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
värskeltremonditud vaaaala buffet
rästu 24. september 2016, kl 08.55
 
kah tiivuline 24. september 2016, kl 09.34
Hommik, mu tiivuline hobene :) Taevas hakkab klaaruma ja tõotab tulla ilus päev. Ideaalne puhkamiseks.
Sügisega on saabunud tõesti jahedam kliima ja on vaja otsida lagedale soojemad hõlstid, mütsid, sallid ja käpikud. Õige riietusega pole ju halba ilma :)
Hommikuid peab alustama nüüd pliidi kütmisega, et elamine oleks mõnusalt soe. Praksuvate puude taustal on tore hommikukohvi juua ja pannkooke küpsetada. Puupliidi omadel on teine mekk...siit siis teele Su poole nad mõlemad ;) :)
Mängu kohta küsisin sõber Googlilt ja ta seletas mängu olemust. Tundub olevat põnev ajaviide :)
Väike ringutus veel ja toimetama. Korjaks, tükeldaks, keedatks ja hautaks igasugust kraami prurki toppimiseks, et ka talvel oleks midagi oma aiakraamist põske pista. Kindlasti sooviks ka ära kasutada päikselise ilma, toimetada aias ja teha üks jalutuskäik metsa alla või mere äärde.
Ilusat laupäeva, tiivasops Sulle kohvikõrva :)
 
tiivuline hobene 24. september 2016, kl 11.43
Ajeee! Nii tore, et kah tiivuline on lennult tagasi, mõnus rutiin oli suve läbi sees, hommikutervitus ja õhtune magamajäämisrituaal :))) Aitäh lõhnade saatmise eest, see on nii armas komme! (Teised võivad ilkuda ja närida nii palju kui heaks arvavad.)
Mul said just eile kõikvõimalikud ahjud+saun ära köetud, palav oli magada, aken oli öö läbi lahti, hommikul läks asi inimlikumaks... Aga see-eest on soe naha vahel. Meil on ka siin ilus ilm, öösel sadas, praegu on päike väljas ja pesu peseb masinas. Meil on 14C varjus+ päike, koorisin end just õhematesse hõlstidesse, eile oli kuidagi külmem. Vat mere äärde peaks tõesti minema, vaatan, kas jalad viivad kohale ;)
Veere, veere päevakene! Ilusat päeva, mu kah tiivuline!!!
 
kah tiivuline 24. september 2016, kl 19.41
Õhtust, mu tiivuline hobene :) Imeilus päikseline päev oli, kindlasti on selles oma osa headel soovidel :))

Ega kõik ei peagi rõõmustama ühtede-samade asjade üle, kõik ei taha õhtuti tasakesi sooje susse sahistada ja teineteise päevamuljeid kuulata videvikutundi pidades või hommikul tervitust kiigata. Osad soovivad õhtuti kontse pubides klõbistada ja osad hommikuti piima lüpsta...igale ühele oma, peaasi et oleks hing rahul, sära silmades ja olek õnnelik :)

Vaja natuke mõtteid settitada ja selgemaks saada, mis mere ääres tekkisid (kahjuks läksin liiga õhukese jopsiga ja ei saanud seal kaua olla), õues on kah juba hämaraks kiskunud ja tundub kõige õigem ka täna sauna teha, et vanu konte soojendada ;)

Uuristasin täna õunad seemnetest tühjaks, puistasin sinna suhkru ja kaneelisegu ja toppisin ahju...lapsepõlvest meenus selline unustustehõlma vajunud maiustus :)

Nüüd sikutan külmikust kihiseva joogipoolise ja lähen seal enda lavalaudaele mõnulema ;)

Kaunist videvikutundi Sulle :)
 
kah tiivuline 24. september 2016, kl 19.41
...lähen sean enda...:D
 
tiivuline hobene 24. september 2016, kl 21.17
Kena saunatamist! Ma käisin juba saunatamas ära, vihtlesin ka ja lonksasin õlutki kõrvale, maal tulebki saunatada, mida rohkem, seda uhkem põhimõttel. Oleksin võinud juuste maskitamisega tegeleda, aga ei tulnud õigel ajal selle peale.
Lähen homme randa, sest täna ei jõudnud ja korjan sealt sobivaid kive kaasa. Ma harrastasin eelmisel sügisel küpsetatud õunamagustoitu jäätisega. Täna aga tegin plaadikoogi tatra-tordipulbri-muretaigna põhjaga ja muna-kodujuustu-õuna täidisega. Mõtlesin, et peaksin ratta maale ostma, siis ei pea seda linnast kaasa vedama, guugeldan äkki mõne sooduka välja.
Ma mõtlesin mõtteid õnnest, rahulolust, elust üleüldse ja õnnelik olemisest. Küll on hea olla vanem ja targem inimene, see teebki rahulikuks, ei pea mõttetult tõmblema... Praegu tuli meelde, et käisin hiljuti koolitusel, kus soovitati kaal kodust välja visata, pidavat tekitama asjatut stressi, sest keegi pole enamasti nähtud numbriga rahul - päris õige mõte. Ma pole nii ammu klassikaliselt sõbrannatanud, see oskus on tasapisi ära ununenud, noh niimoodi tihedalt-sagedasti suhelnud, kunagi ikka sõbrannatasin, siis elasin üle, kui tuli ette perioode, kus polnud kellegagi sõbrannatada, lõpuks harjusin iseendaga ära, saan endaga nii hästi läbi, et mõistan iseennast. Hea, et Siimu-onu pukki ei saanud, küll ta oleks seda tahtnud - kaval vana.
Kas jõudsid oma mõtted selgeks mõelda? Tähist õhtu jätku Sulle, mu kah tiivuline!
 
tiivuline hobene 25. september 2016, kl 11.16
Hommikust, mu kah tiivuline! :) Nii ilus ilm on õues, vaatan ja mõtlen ja kujutan ette, kuidas mu kah tiivuline varahommikust esimese kukelauluga rõõmsalt sügistoimetusi vihub. Ma lähen nüüd kah tegutsema, patt on tubaseid toimetusi teha, teen väikese tripi Sõrve kanti, koju jõuan hilise praamiga. Saadan Sulle turgutuseks koorekohvi ja kuumade ahjuvõileibade aroomid! Ilusat päeva Sulle, mu kah tiivuline! ;)))
 
kah tiivuline 26. september 2016, kl 06.58
Hommik, mu tiivuline hobene :) Eilne päev algas sekeldustega ja neid jätkus hilise öötunnini. Lõpuks sai kõi korda :) Uneaeg jäi napiks ja kohvikeetmise kõrvalt põikasin kiiruga siit läbi, et panna teele kohvilõhnad, anda teada, et kõik on korras ja jätta maha head soovid algavaks töönädalaks ning tiivasops :)
 
aga 26. september 2016, kl 07.17
kuhu see kolmepealine lohe jäi, kelle seljas rästu siin ringi tuiskas? ja mõned teised veel. siin ainult mingid kabjajäjed, kuigi teema alguses oli lugeda, et vaaaala puhvet.
hakka või uskuma, et sellel pagulasteparanoial tõetera sees. algul koputatakse arglikult uksele ja siis lükatakse lausa terve sein kapjadega pikali. pärast peavad veel kõik mingitest hobusejõhvidest punutud hõlstides ringi kooserdama ja vahetpidamata kohvi lürpima. üldse ei tundu demokraatlik.
 
chronica hirnatiz 26. september 2016, kl 07.45
tõesti on siin asjad viimasel ajal käest ära läinud. selle asemel, et külastajatele mugavatel istmetel head-paremat pakkuda, kipub see seltskondliku ajaveetmise koht järjest enam hobusetalli meenutama. mööbel on lasilakujuliselt ümber paigutatud, parkettpõrandal õled ja ekskremendid, normaalse menüü asemel ainult kaer ja pannkoogid. ja need ka hommikuti. lisaks on mingid pudulojused asutuse ümber rajatud haljastuse maha trampinud ja nende asemele paar odavat lilletuusti istutada püüdnud. kadunud on kõik ginnala vahtrad, jugapuud ja iileksid. pole sel kohal enam ei nägu ega tegu.
 
Konksnina 26. september 2016, kl 08.58
Sa ka juhmide juhm, see koht ammu omanikke vahetanud.
 
maakler 26. september 2016, kl 09.17
jälle panid keskerakondlased mingi objekti tuuri
ära ei jõua pärast neid halasid kuulata, kuidas neile tegelikult kõike seda kandikul pakuti
rästu 26. september 2016, kl 09.31
 
tiivuline hobene 26. september 2016, kl 10.10
Hommikust, mu kah tiivuline! Ilusat töönädalat Sulle! :)
Hakkan kiiruga uhama, minuga on ka kõik hästi. Esmaspäev jõuab nii ruttu kätte alati ;( ....Eile oli tõeline vananaistekas, nautisin merd ja metsa, metsas nägin lagendilkul suurt sarvilist põtra.
Tiivasopsutused, hobesesilmapilgutused!
 
Kus viga näed laita... 26. september 2016, kl 10.31
seal tule ja aita!
Keegi ei võta meie kohta ära, kui suudame selle iseendaga täita.
Keegi ei pea ka meie meelt lahutama, isegi mitte tiivulised.

Seega- näidakem ennast, kui on tunne, et suudame paremini :)
 
viimane vagun 26. september 2016, kl 10.36
no siinsel juhul peaks vist küsima, et kes suudab sitemalt.
 
Winchester 26. september 2016, kl 10.56
Siin ei aita muud midagi, kui hädatapmine ja rebastele söödaks.
 
colt 26. september 2016, kl 11.04
kiirelt peab vist tegutsema. rebasefarmide edasieksisteerimine ka juba kahtluse all.
 
Mauser "Red 9" C96 26. september 2016, kl 11.20
Rebasefarmide likvideerimise puhul on varuväljapääd tatarlased.
 
see et 26. september 2016, kl 11.34
mida need tatarlaste väljapääd lollide hobuste ja mahakantud rebaste puhul aitavad?
 
Njahh 26. september 2016, kl 12.11
Need rästu ära ratsutatud isendid lähevad utiili, pole neist enam asja.
 
Imestaja suurte silmadega 26. september 2016, kl 12.15
a mis saab hobukeste hingedest? Hinged leiavad ju uue keha ja hakkavad jälle armujuttu veeretama - nt kaladena, lindudena, taimedena jne. Naljatilgad. ;)
 
a 26. september 2016, kl 12.27
sa ära siin imesta midagi, küta parem ahju, varsti talv tulemas. tee veel pannikooki moosiga ja nii see aeg kulubki. kui kartuleid ka koorid, siis pole aegagi siia lamisema tulla. no ja kui ikka aega üle jääb, siis osta endale kakaduu, suhtlus saab vähemalt võrdne olema.
 
Imestaja suurte silmadega 26. september 2016, kl 12.30
kus seda duukakat müüakse? väga huvitav lind tundub olevat.
 
lamiseja-pasknäär 26. september 2016, kl 12.32
ma pensionär, mul aeg küll armujuttu veeretada kakaduuga näiteks.
 
Vau 26. september 2016, kl 12.36
Kus te neid armuteemasid lugesite?
 
a 26. september 2016, kl 12.38
no millest ma rääkisin.
 
lamiseja-pasknäär 26. september 2016, kl 12.39
siin käib ju kogu aeg kebens ja keevitamine
 
to lamiseja-pasknäär 26. september 2016, kl 12.46
kas tõesti pensionieas kõlbab ka kakaduu? võib ju vanusele vaatamata valida veel ehk mõne roti või muti vahel?
 
lamiseja-pasknäär 26. september 2016, kl 12.48
lam-lam-lam-lam-lam
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!