jaa 26. veebruar 2009, kl 16.07
isegi kui mul raha rohkem on, ei ostaks ma kokku vorsti ega viinereid( eespool on antud toidujääkide retsept).
broilerikilo maksab 31,90 praegu maximas (talleg), sellest saab minu 4-liikmeline pere pea terve nädala süüa (broiler kaalub kuskil 1,5-2 kilo).
esmaspäeval tegin ahjus kanakoivad ja tiivad - lisandiks kartul, riis ja salat.
teisipäeval lõikusin eelmise päeva kartulid sinna järelejäänud leeme sisse ja saime maitsvaid ahjukartuleid,
kolmapäeval tegin kanarümbast kana-klimbisuppi suure potitäie (juurikaid ohtralt juurde), jätkus 2 päevaks.
reedel tegin kana fileest (lõikasin enne supikeetmist rümba küljest ära)risottolaadset pajarooga, kuhu kühveldasin ohtralt keldrist toodud omatehtud letšot hulka. seda sõime ka veel järgmiselgi päeval.
odav on veel maks - sellest saab ka mitut rooga valmistada, alustades kotlettidest ja lõpetatud paneeritud hautatud maksaga.pasteet veel pealekauba. kahju ainult, et paljudele maksa omapärane maitse ei meeldi ja sellepärast on see toidulaual üsna harv roog
-------------------------
vaat sedasi 4 inimesel ühte kana terve nädal lutsida on suur oskus.