Kui reede, siis Reede. Kus on mu Robinson?
--------------------
tänane päevapakkumine: "Küll teie, eestlased, olete ikka üks barbaarne rahvas."
(soh-sulle-säh, minu unenägudes oleme me pehmepõllumajanduslik roheenergiline itiriik ja nüüd äkki "barbarid", st. metslased? metsik hõim?)
1. - "Teil puudub religioon..."
(Ohsa, no 2x aastas oleme kõik padukristlased - jõululaupäeval ja eee...eee... suurel reedel?)
-"...ja te ise olete selle üle uhked."
(Aia. Pihtas, põhjas. no ei ole meil süsteemi, et nii kui laps siia ilma sünnib, läheb plaks! tempel usulise partei kohta passi ja statistiliselt oleks asi paigas)
2. - "Te ravite kõiki haigusi viinaga."
(ups! ja süüdi, mis parata, õuhkat pole volilt võtta, irw. külmetusest kõhutõbedeni ja putukahammustusest palavikuni, aga abiks ikka, kliima on meil kohutav ja ütleb vanasõnagi, et "kui ei ole surmatõbi..." jne
Igal rahval on oma salarelv, mis sissevõetuna v pealemäärituna aitab 100 haiguse korral)
3. - "Teil puudub loomulik häbitunne..."
(sooh? olematu religioon ja alkoholi liigtarbimine - tõsi ta ju on, meeldib see meile või siis mitte aga elementaarse häbitunde puudumine?)
-"...sest teie jaoks ei ole mingiks probleemiks ihualasti võhivõõraste inimestega saunas olla."
(meie saunakultuur! votnii, viisakas(naised eraldi, mehed eraldi)üldsaunatamine sellisena, nagu meie oleme harjunud nägema, on metsluse tipp)
---------------------------------------
igatahes mina lähen kaske kallistama ja kamavahtu sööma ja reede on saunapäev...
:P
ja ei mingit balti kilu jahedat temperamenti ja surnud kala morni silmavaadet!